selam gunaydinlar :)
benim annem de kayinvalidem de yap dedigimi yapar, yapma dedigimi yapmazlar Allahima bin sukur
tatlım günaydın, herkesin bebeği aynı kiloda olacak diye bir şey yok bunu aklından çıkar önce. nasıl hiç birimiz birbirimize benzemiyorsak bebeklerin beslenmesi de benzemezz. bebek sağlıklı mı? evet sağlıklı. o zaman takma kafana kilo işlerini beyaa. bayanssulusmile
slace ben sütüm için hiçbişey yapmıyorum ve inanılmaz düzensiz ve özensiz besleniyorum ama sütüm yarıyor,bu konuda yapılcak bişey yok bence,birde neden kilolu olsun istiyorsunuz anlamıyorum,devrime haftasonu bir sürü giysi aldım özene bezene,hepside 74 beden,ve nerdeyse hiç biri olmadı,pantolonların lastiklerini çıkardık,gömleğin kolunu kestik,9ay giysilerini giyemedik anlıycağın,1yaşında boyları uzun geliyor,tabi 41kere maşallah ama bence kilosu sağlıklı olcak kadar olsa yeterli
teşekkür ederiz teyzesi,bencede takma kafana,stres daha kötü yapıyormaşallah devrimekatılıyorum sana ne kadar uğraşılsa da süt artmayacaksa artmıyor, oluyorsa da oluyor, sütüne de maşallah
benden sonra doğum yapan bir arkadaşım var, kendine hiç dikkat etmediği halde sütü inanılmaz fazla,maşallah eliyle sağıp kase dolduruyor o derece :))) yemediğim içmediğim şey kalmadı, makinayla son ayarda sağıyorum azıcık bir şey çıkıyor... artık uğraşmamaya olduğu kadarına razı olmaya karar verdim sempatiksalakcinni
sorma,bu gece sinirlerim iyice harap oldu,sıcaktan mı acaba bilemedim ama beni benliğimden çıkardılar bu gece baba oğulgünaydınnn...uykusuz bir gece..sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi yaaaaaa
günaydın arkadaşlar ben çok kötüyüm iki gündür.oğlum sürekli ağlamklı doğru dürüst uyumuyor bile.gece boyunca sürekli uyandı elini devamlı ağzına götürüp duruyor.acaba diş ağrısımı başladı.bu yetmiyormuş gibi eşimlede küsüz.vallaha psikolojim alt üst oldu.dünde konturole gittik oğlum 200g almış sadece bide ona üzüldüm.aslında kilosu iyi ama neden 1 ayda okadar aldıki.doktor 1 ay sonraki konturolde yine bakarız az almışsa ozaman konuşuruz tekrar bu durumu dedi.sıcaklar bi yandan eşim biyandan oğlan biyandan valla çıldıracam yaaa
kızlar günaydın.. biz kayınvalidemle oturuyoruz ve ne yazıkki apt. torunu olan bebeği olan birçok kişi varrr .. ne yazık ki diyorum çünkü her seferinde başka birşey denemek zorunda kalıyorum oğluma. mesela ilk başta prima almıştım kuzeye doğmadan onu kullandım sonra dedi aaa aslı teyzenler torunlarına hugguıes kullanmış süpermiş onu deneyelim dedi gitti aldı geldi.. prima pişik yapmnak üzereymiş güyaa ..onu kullandık gayette memnundum sonra bi akşam alt kat komşusuna gitti bi geldi aa bu huggu.. çok sert bez işte primaya geçelim yumuşacık flnn.. offf yine prima almış gelmiş... (birde hemen gidip alıyor biliyor benim almıyacağımı)
neyse bunuda geçtim .... kuzeyde idrar yollarında iltihap var antibiyotik kullandık ama geçmedi bizde sünnet dedik dr. ufak daha en az 4 aylık olsun dedi.. GEÇEN KOMŞ. GELDİ ONA DİYUOR SİZDEDE İDRAR PROBLEMİ VARMIYDIII... oda anlatıyor vardı ben kıyıp yaptıramadım üzüldüm ağlıcak die şimdi çok zorlanıyorum fln sen muhakkak yaptır dio.. bende ,istiyorum ben ama dr. bekleyelim dedi diyorum ama k.validem ısrarla bence yaptırın yine sen bilirsin ama dio sanki ben yaptırmak istemiyormuşum gibi..
gece yeterken çoraplarını çıkartıyorum kuzumun sabah geliyor ayakları buz gibi giydir diyorr 5 dk sonra bu sıcakta pişicek ayakları diyooo.. sanki onun çocuğuuu daha bunun gibi birsuru şey napsam bilemedimmm
günaydınnn...uykusuz bir gece..sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi yaaaaaa
bu arada ben de bebeğim şöyle biraz tombiş olsun falan isterdim ama benimki minyon , boyu fena değil ama kilosu az gibi ama sağlıklı olması bana yetiyor... yapısal olabilir diye düşünüyorum..
doktor son kontrölümüzde eşimle benim kilodan şikayet etmemiz üzerine,anlamlı gözlerle bize bakıp(önce siz zayıflayın dedi resmen)her insanın yapısı farklıdır,sizle bende bir değiliz dedi :))bu arada ben de bebeğim şöyle biraz tombiş olsun falan isterdim ama benimki minyon , boyu fena değil ama kilosu az gibi ama sağlıklı olması bana yetiyor... yapısal olabilir diye düşünüyorum..
günaydın şekerler kızımın doktoruyla tekra görüştüm işten ayrılmayı düşünüyorum dedim oda dediki kızının kilosunun azalması senden ayrılmasına bağlı olabilir neticede çocuk gözünü açtı seni gördü ama hemen işten ayrılma bi 15 gün daha sabret 15 gün sonra kontrole getir gene az kilo almışsa çıkarsın dedi. ayrıca ben doğum öncesi kiloma kavuştum sadece çok az göbeğim kaldı görenler doğum yaptığıma inanamıyor
kızlar teyzesi oğlumu sağlık ocağına götürmüş. 6300 olmuş kilomuş boyumuz da 68 cm e ulaşmış 18 gün önce dr gitmiştik 5800 flndı orda da az almış galiba değil mi
kızlar teyzesi oğlumu sağlık ocağına götürmüş. 6300 olmuş kilomuş boyumuz da 68 cm e ulaşmış 18 gün önce dr gitmiştik 5800 flndı orda da az almış galiba değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?