2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında dr haklı, 15 gün daha bekleyebilirsiniz bence de.. kilona da maşallah, ben veremiyorum yaaa bilmiyorumkismile
evet bakalım işte biraaz düşüneyimde olmadı beklerim 15 gün daha
kızlar teyzesi oğlumu sağlık ocağına götürmüş. 6300 olmuş kilomuş boyumuz da 68 cm e ulaşmış 18 gün önce dr gitmiştik 5800 flndı orda da az almış galiba değil mi

onceden ayda 1 in üzerinde alıyordu kilo şimdi 800 gr fln alıyor

maşallah babası gibi uzun boylu olucak

esracım, benim doktor ayda 800-850 gr idealdir demişti, zaten sanırım artık kilo alımları yavaş yavaş aazalacak... hem boya gitmiş senin oğlan :))
evet nilüfercim bende boy 1,60 o şimdiden 3 te b irim oldu babaya çekti oğlumm.. dr. da şaşırdı beni görünce ertesi kont. babaya gittik hıı şimdi oldu bu delikanlı babaya benzicek dedii bilmiyorumkismile

selam kızlarr duru bugün 4. ayını dolu dolu doldurdu:)))opuyorumnanaktan yarın aşımız var bilmiyorumkismile. bende bugün psikoloğa gidiyorum bakalım neler dicek bilmiyorumkismile

evet nilüfercim bende boy 1,60 o şimdiden 3 te b irim oldu babaya çekti oğlumm.. dr. da şaşırdı beni görünce ertesi kont. babaya gittik hıı şimdi oldu bu delikanlı babaya benzicek dedii bilmiyorumkismile

ben 1.60 bile yokum ama eşim 1.86 falan, inşallah benimki de babasına çeker kaydirigubbakcemile3 kontrolümüz cumartesi günü, bakalım sarp ne kadar olmuş...

selam kızlarr duru bugün 4. ayını dolu dolu doldurdu:)))opuyorumnanaktan yarın aşımız var bilmiyorumkismile. bende bugün psikoloğa gidiyorum bakalım neler dicek bilmiyorumkismile

maşallah duru ya
inşallah kaygı ve sıkıntılarından da bir an önce kurtulursun...

esracım, benim doktor ayda 800-850 gr idealdir demişti, zaten sanırım artık kilo alımları yavaş yavaş aazalacak... hem boya gitmiş senin oğlan :))

Benim dr da aynısını söylemişti. benim kızım hem o civarda kilo aldı.Ne fazla eksik

İmkanların el veriyorsa kuzunu sen büyüt selmacım. insanın bebeğinin büyüdügünün her aşamasını görmesi gerektiğine inanıyorum.ilk adım, ilk kelime...

kızlar teyzesi oğlumu sağlık ocağına götürmüş. 6300 olmuş kilomuş boyumuz da 68 cm e ulaşmış 18 gün önce dr gitmiştik 5800 flndı orda da az almış galiba değil mi

maşallah canım gayet iyi. Kilo alımı her ay daha azalacak. Drum öyle demişti.

Maşallah duruya. Nice güzel senelerini görürüsn inşAllah. Bu arada neden psikolog canım Depresyondamıısn yoksafisfisfis

masallah duruya :))
sağol cnmmmopuyorumnanaktan
maşallah duru ya
inşallah kaygı ve sıkıntılarından da bir an önce kurtulursun...
sağol cnmmmm inşallahhopuyorumnanaktan
Maşallah duruya. Nice güzel senelerini görürüsn inşAllah. Bu arada neden psikolog canım Depresyondamıısn yoksafisfisfis[/COLOR][/I][/B]

yaprakcım bilmiyorumki annelik kaygılarım var gelecekle ilgili ve birtürlü aşamadım bunları:sinifsinif:

ne gibi kaygıların var gamzecim.. gelince paylaş bizimlede neler diyecek bakalım psk.

mesela bana bişey olursa kızımın büyüdüğünü göremezsem gibi korkularım başladı. evde yalnızım bütün gün ya hastalanırsam bebeğe kim bakar gibi korkular. açıkcası ölüm korkusu yaşıyorum :sinifsinif: ve bunu aşamıyorum anne olduktan sonra başladı :sinifsinif:

maşallah duruya senin neyin var

anladım bende de başlarda olmuştu ama sonra geçti hatta en iyi oğluma eşimin bakabileceğini ama oda ya evlenirse üvey anne elinde kalacağı için anneannesine vermesi gerektiğini bile söyledim eşime.. ama geçti gitti allaha şükür.. sende atlatırsın inş. canım

günaydın hanımlar...
dün doktora bikaç şey sordum sizinlede paylaşayım
oda ayırma meselesi hakkında 6.aya kadar mutlaka ayır daha sonra çok zor oluyor dedi..
ellerini emmesine çok izin verme dedi(nedenini sormayı unutmuşum)
önümüzdeki ayda kilo alımı normalse 6.aya kadar ek gıdaya başlamayız dedi.
aşılardan önce ateş düşürücü vermeyin dedi..

kızlar devrime 0 kol çıtçıtlı body aradım malesef bulamadım,mothercare den alıyordum,sadece 0 3 ay var,chicoya baktım ordada yok,delircem ya,çocuğa bodrumda ne giydircem ben,heryer kışlıklara geçmiş,nilüfer yarım kollu giydirsem pişermi devrim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…