2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gökçen ultrasonla baktılar bide iidrar tahlili yaptılar temiz çktı idrar kültürü kaldı bi tek onu üç günde veriyolarmış ama doktor emzirince hemen çıkarıyo dediğim için bide hıçkırıyo durmadan dediğim için mide kapağından şüpelendi o da ultrasonda normal çıkınca hava çok yutuyo demekki dedi emzirirken ara verip gaz çıkarıyorum dün akşamdan beri büyük adam gibi geğiriyo sıpam eğer çok emzirirsem gaz çıkarmazsam hört diye olduğu gibi çıkarıyo tutmuyo içerde :S

devrimim, oasis de chicco var ama ben dün milasdan almıştım. akşam osasise gideceğiz belki, sana haber veririm devrime göre bedeni varsa...

kaldığın yerden aynı göğüsten devam edicen tatlım, prensip bu.

ay canım yaaa korkuttu bizi sıpa. emzirdikten sonra geğirince aynen bi kısmını çıkarıyor bizimkide amahiç bundan şüphelenmemiştim ben. bak sana bir tüyo bebek huzursuz keyifsiz herşeye ağlıyorsa o zaman doktora götür. anne sütü alan bebeklerde bir çok rahatsızlığı emzirmeye devam diyerek geri gönderiyor doktorlar. kusma felan doğal bunlar. bizimki geçen sıcaklardan ishal oldu baktım keyfi yerinde şimdi iyi çok şükür. ben emzirdiğim sürece fazla stres yapmamayı düşünüyorum, ek gıdalara geçince çocuk kısmı gerçekten hastalanmaya başlıyor.

canım sen 20 dk deyınce şöyle bi kalakaldım kızım okadar içse herhalde burnundan bile süt kusar, 5 dakıkayı geçmıyoruz biz emerken sık emıyor ama 5 dakıka emdıgı yetıyor çunkı damla değil bildiğin sızıyor bilemedim şimdi alıyodur inşallah her besini...
bend eözel hi ç bişey yapmıyorum hatta kaç gundur açım bile yoğunluktan yemek yıyemıyorum ama sütüm maşallah... olucaksa oluyor galiba...

tatlım bazı bebekler çarçabuk sütü indirip doyuyor benim oğlum da ilk 5 dakkada kesiliyor artık. ama ben memede uyuttuğum için 1 saat sonra gene emziriyorum artık allah ne verdiyse :roflol:

35 ama hiiç göstermiyorum züğürt tesellisi kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar zemuszemus aa bide çkmadan bişey sorucaktım annelik işgörmezlik paralarını alan bayanlar varmı yaa başvurcam yarın oğluşuma hediye etmeye karar verdim malum üçbuçuk yaşından sonra anaokuluydu yuvaydı bissürü masraf hazırlık olsun :)))

merhaba herkese 1 aydır tatildeydm giremiyodum.herkes iyidir inş. dün kızımı aşıya götürdüm 1 ayda kızım sadece 100 gr almış şok oldum.moralim çok bozuldu.doktor huzursuz degilse önemli degil dedi ama ben tatmin olmadım,mamada vermek istemiyorum şu an 5 kilo aranızda bu durumda olan varmı? nasıl kilo aldırcam bu kıza ya:gitme:moralim çok bozuldu süreklide emziriyorum sütümde iyi hava degişikligindenmi acababilmiyorumkismile

slm nasılsınız bugün yaa benim moralim sıfır sinirlerim çok bozuk malum biliyosunuz taşındığım yerde kimse yok dışarıda çıkamıyorum haftalarca iyice bunalımdaydım dün eşimin arkadaşı geldi eşiyle iki çocuğu var 2 yaşında biri öbürü 4 ama çok fazla ilgili değil çocuklarıyla gece 1 de gittiler delircektim azdaha kadın iyi biri ama çok sorumsuz oğlum bile çıldırdı oyuncaklarını kırıyolar diye evi dağıtıp onubunu kırmaları bişe değil onu geçtimde küçüğü bezleniyo çocuk kaka yapıyo acayip kokuyo değişmiyo hemen onuda geçtim örtü verdim istemedi direk halının üstünde değişti onuda geçtim oturuken çekyatta ıslaklık gördüm çocukalr su felan döktü andım ıslak mendile sildim 5 dak geçmedi bi baktım çocuğun arkası kenarlardan ıslak bezinden çıkmış galiba dedim hemen alıp değişçene iki saat çocuğa soruyo çişmi kakamı bide aldı o haliyle yine halıya yatırdı offff şimdi heryeri yıkamnam lazım makinemde bozuk ne yapçam yaaaaa

valla ben basvurdum 19 unda hala bekliyorum delircem!! sgk.gov tr den takip ediyorum hala tik yok telefon etsem cevap da vermez sevimli calisanlar simdi. sanirim gitcem bizzat yine uff kafamçokkarıştı

hiç duymadım ömür böyle birşey. açarmısın acık bilmiyorumkismile

selamlarrr....kızlarya ben burda yazışırken herkesi kendimle yaşıtmış gibi yazıyorum..umarım sorun olmuyodur..saygısızlık etmek istemem..isteyene abla dirimmm..25 oldum geçen ay

hiç duymadım ömür böyle birşey. açarmısın acık bilmiyorumkismile

Ya bayanlar doğumdan önce 8 hafta sonrda sekiz hafta raporlu ya o raporun parası işte günlük brüt ücretini alıyolar rapor günün kadarını ödüyolar devlet baba maaş veriyo doğum yapıp çalışamadığın günler için ama 4c ye mensupsan yani memursan sizin sistem daha farklı o konuyu çalışmadım ama memurlar da alıyo tabiki ama alabilmenin de şartları var rapor almadan önceki sanırım 120 günlk analık sigortanın ödenmiş olması lazım diye biliyorum eğer ssk lıysan ayrıntılı yazarım buraya

selamlarrr....kızlarya ben burda yazışırken herkesi kendimle yaşıtmış gibi yazıyorum..umarım sorun olmuyodur..saygısızlık etmek istemem..isteyene abla dirimmm..25 oldum geçen ay

yok canım neden sorun olsun, ben de küçük büyük ( hoş bendenbüyük pek yok sanırım zemuszemus ) herkesi yaşıtımmış arkadaşımmış gibi düşünüyorum, benim normal hayatta da bir sürü 20 li yaşlarda arkadaşım var zati... ruhum genç anacım bayanssulusmile

ohhh maşallah allah uzuun ömürler versin yok yaa bizde genciz abla dersen ayıp olur heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…