2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya çok üzüldüm valla ama napalım bulcaz bi formül. ben odada tekim ama çok gelen giden oluyo hele patronum bi ayağı aşağıda bi ayağı yukarıda gezip duruyo sinir ediyo beni. az öncede onun yüzünden bi biberon sütü döktüm(((

4. aydan sonra azalıyo canım
kızlar içinizde 30 yaş üstü varmıı :)))

31!! klava: ama ben ekime kadar 30 muş gibi davranıcam.zemuszemuszemuszemusbayanssulusmile

hehehe bende 18 diycem ama çocuklu kadın 18 diyince ayıp olur 34 den 25,5 diyim bari zemuszemuszemuszemus

35 ama hiiç göstermiyorum züğürt tesellisi kaydirigubbakcemile3

:)) hahha bana abla de ben 28 im delikafadulden
26 yım bende
ay benimki tam çorbaya döndü muhasebeye yolladım evrakları doğum sonrası izin raporum eksikmiş farketmedim neyse embesil muhasebecide farketmemiş benim 10 haziranda iş başı yapmam gerekiyodu temmuz 20 de başladım ben işe başladıktan sonra farketmiş raporumun olmadığını sonra gittim hastaeden aldım işe geldim i baktım tarihleri yanlış yazmışlar hoopp sonraki gün babam gitti yeni rapor aldı yolladım ama benim girişimi 1 temmuzda yapmışlar geç başladım diye dolayısıyla daha beklicem para için

kendi odasına geçmedi daha, odamda park yatak var onda yatyor ( ama itiraf ediyorum bazen eşimi atıyoruz yataktan biz birlikte uyuyoruz kaydirigubbakcemile3 )

:) hehee supermis.

ben attim odasina delikafadulden cunku minik besikte rahat edemiyordu artik, simdi buyuk yataginda geziniyor, ortaya birakiyorum kenarda yon degistirmis buluyorum falan

ama asi oldugu gun atesi cikti gece koynumda uyuttum once cok acaip zevkli degil mi beraber yatmak :)

evet hem de çok zevkli :) benimki de koyduğum yerde kalmıyor nasıl beceriyorsa dümdüz aşağıya kaydırıyor kendini, 30-40 cm kaymış oluyor uyandığımda

ben daha odasını ayırmadım..beşiğinde bizim odamızda yatıyor..bizim odada da klima var..klimanın önüne çarşaf gerdik:)çok komik görünüyor hiç estetik değil ama üzerimize vurmasın diye..o yüzden ben kızıma gece uzun kollu giydiriyorum çünkü kolları hep açıkta..babackalrınıda hafif bi örtüyle örtüyorum tabi o açıyor:)

kızlar selam o kadar sinirli ve üzgünümki necip fazıın bu güzel şiiri çok sevgili kocam ve anneciği güzide insan kaynanam içinbeslediğim duyguların bir kısmına tercüman olmuş paylaşmak istedimmmm

Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim,
Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim,
Dünya öküzün üstünde... derler ama,
Dünyanın üstünde nice öküzler bilirim

bizde bir laf vardır yatanın üstüne kar yağar diye. ben kavurucu sıcaklarda kendime bile illa pikemi örtüyorum da oğluma örtmez miyim. yastık kılıfını uzunlamasına ikiye kıvırdım sadece karnının üzerine örtüyorum oğlumun. kollarının altına da sıkıştırınca ölece kalıyor.biz daha dönemiyoruz totomuzu kaldırmamız biraz daha zaman alacak sanırım:roflol:

kaynalara ölümkötükedihüsokötükedihüso

canım yaaa, baya bir üzüp kızdırmışlar seni... üzülme diyeceğim ama...

pancake indirime girdiği için sadece 0 3ayı kalmış tatlım,biz şu anda 3 6kullanıyoruz ama artık olmuyor,6 9 da bulamadım 2şubesi var bildiğim 2sindede yoktu malesef,zaten mothercare de indirim de sadece 0 3 ay kalıyor,gerisi yok :)
ben üstüne tülbent örtüyorum geceleri
dün gece odasına koydum uyumadı,tekrar bizim odaya getirdik,bodrum dönüşü odasına geçirmeyi planlıyorum,ben daha hiç cesaret edemedim birlikte uyumaya,korkarım ben,ezerim felan (

hahahhaaha canım yaaa çok tatlısın. kaynanasından şiirle nefret eden ilk gelin sensin sanırım. çok hoşuma gitti valla :roflol:

offf bugün o kadar sıcak ki, sarp da sıcaktan baygın gibi uyuyor sabahtan beri... zorla uyandırıp mama, meme veriyorum :))

canım yaaa, baya bir üzüp kızdırmışlar seni... üzülme diyeceğim ama...

kızlar ya sütüm gitti resmen çok büyük kavga ettik kaynanam eşim bebeği eşimin yigenine öptürmüyorum diye
sürekli muck muck halinde ve aynı apt. oturuyoruz bende yapma dedim birkaç kere diye tavır aldılar ve eşim bana kızıyor öpsün ne olacak diye ya ben öpmeye kıyamıyorum:2::2::2: ahhh ahhhh

annemle oğluşum yatakta beraber uyuyakalmışlar. çok güzel bir manzara opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…