ipeknil sen kucuk besikte mi yatiriyorsun?
ya çok üzüldüm valla ama napalım bulcaz bi formül. ben odada tekim ama çok gelen giden oluyo hele patronum bi ayağı aşağıda bi ayağı yukarıda gezip duruyo sinir ediyo beni. az öncede onun yüzünden bi biberon sütü döktümselmaaa dün acelem vardı yazamadım sana yaaa kafana takma kuzum kilo olayını bu ay bol bol sağ sütünü bi dene bakalım genelde 90 cc içiyolar bi seferde iki buçuk saatte bi felan veriyo annem bi içir bekle ona göre iyce tarif et yapar kuzum neden yapmasınki üzme kendini gündüz gir tuvalete sağ sütünü yaa ben tuvalette sağıyorum kimse anlamadan sterilize olayına gelince de yanına sağma makinasına uyan bikaç tane şişe bul medelaya dr brown uydu bende bd felan diylar ama :S bide saklama şişelerinden al bikaçtane yanına koy buzdolabına biyer iste oraya bi kutu içinde sakla anlayış gösterirler yaa üzülme olmasa zaten gündüz sağamadığın için sütün azalır mutlaka sağ bak tuvaletin kenarına bi tanede su ısıtıcı koy onunla kaynatıyorum ben napiim yani burda yaptığımı beğenmeyen olabilir ama başka şansımız yokki....
4. aydan sonra azalıyo canımcanım kızım ilk defa bu gece hiçç ıkınmadı..çok mutluyum..umarım böyle devam eder...sizde bir an önce kurtulursunuz inşallah..ben çamaşırları hala ayrı yıkıyorum.
bir de kızlar doktora sormayı unuttum..biz bu ufaklıların gazını çıkartmayı ne zaman bırakcaz yaw...
kızlar içinizde 30 yaş üstü varmıı :)))
31!!klava: ama ben ekime kadar 30 muş gibi davranıcam.zemuszemuszemuszemusbayanssulusmile
hehehe bende 18 diycem ama çocuklu kadın 18 diyince ayıp olur 34 den 25,5 diyim bari zemuszemuszemuszemus
35 ama hiiç göstermiyorumzüğürt tesellisi kaydirigubbakcemile3
26 yım bende:)) hahha bana abla de ben 28 im delikafadulden
ay benimki tam çorbaya döndü muhasebeye yolladım evrakları doğum sonrası izin raporum eksikmiş farketmedim neyse embesil muhasebecide farketmemiş benim 10 haziranda iş başı yapmam gerekiyodu temmuz 20 de başladım ben işe başladıktan sonra farketmiş raporumun olmadığını sonra gittim hastaeden aldım işe geldim i baktım tarihleri yanlış yazmışlar hoopp sonraki gün babam gitti yeni rapor aldı yolladım ama benim girişimi 1 temmuzda yapmışlar geç başladım diye dolayısıyla daha beklicem para içinyarın gidicem ssk ya doğum kağıdı bide vizite kağıdı bide nüfus kağıtlarının fotokopilerini bide raporları görtürücem ssk daki adam dediki inceleyip on gün içinde veriyoruz postaneden nüfus kağıdıyla gidip alıcaksınız ddi ama baksana alamayanlar varmış on gün olmasında yirmi gün olsun yeterki versinler :)))
kendi odasına geçmedi daha, odamda park yatak var onda yatyor ( ama itiraf ediyorum bazen eşimi atıyoruz yataktan biz birlikte uyuyoruz kaydirigubbakcemile3 )
:) hehee supermis.
ben attim odasina delikafadulden cunku minik besikte rahat edemiyordu artik, simdi buyuk yataginda geziniyor, ortaya birakiyorum kenarda yon degistirmis buluyorum falan
ama asi oldugu gun atesi cikti gece koynumda uyuttum once cok acaip zevkli degil mi beraber yatmak :)
kizlar havalar cok sicak malum, bebisleri gece uykusunda ortuyor musunuz ? ben ortmuyorum oyle yatiyor sere serpe, sabaha karsi serin olur diye incecik carsafini orteyim diyorum bir buluyorum oglani yatakta donmus gezmis carsafa kafasini yasliyor, biraz korkuyorum tabi agzina falan alirsa diye, bu aralar herseyi agzina sokmaya calisiyor zaten
siz napiyorsunuz?
ben goremedim
maşallah canım tam yemelik olmuş Eymen
kizlar havalar cok sicak malum, bebisleri gece uykusunda ortuyor musunuz ? ben ortmuyorum oyle yatiyor sere serpe, sabaha karsi serin olur diye incecik carsafini orteyim diyorum bir buluyorum oglani yatakta donmus gezmis carsafa kafasini yasliyor, biraz korkuyorum tabi agzina falan alirsa diye, bu aralar herseyi agzina sokmaya calisiyor zaten
siz napiyorsunuz?
kızlar selam o kadar sinirli ve üzgünümki necip fazıın bu güzel şiiri çok sevgili kocam ve anneciği güzide insan kaynanam içinbeslediğim duyguların bir kısmına tercüman olmuş paylaşmak istedimmmm
Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim,
Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim,
Dünya öküzün üstünde... derler ama,
Dünyanın üstünde nice öküzler bilirim
kızlar selam o kadar sinirli ve üzgünümki necip fazıın bu güzel şiiri çok sevgili kocam ve anneciği güzide insan kaynanam içinbeslediğim duyguların bir kısmına tercüman olmuş paylaşmak istedimmmm
canım yaaa, baya bir üzüp kızdırmışlar seni... üzülme diyeceğim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?