2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben memurum sadece doğum parası diye 140 lira yatmış maaş hesabıma, maaşımı da normal aldım...

tatlım bazı bebekler çarçabuk sütü indirip doyuyor benim oğlum da ilk 5 dakkada kesiliyor artık. ama ben memede uyuttuğum için 1 saat sonra gene emziriyorum artık allah ne verdiyse :roflol:
1 saat sonramıı ben 2,30 3 saat arayla emziriyorum,çok fazla emzirirsen çocuğu rahatsız eder gaz sıkıntısı artar demişti doktor,hoş hala gazı var artmış hali nasıl olur bilemiyorumlaelaelaelaelae

ay ne düşüncesiz insanlar yaaa boğasım geldi kadını hayret bişey almıcan böylesini eve zaten bebekle temizlik falan zor oluyo canım ALlah kolaylık versin
selamlarrr....kızlarya ben burda yazışırken herkesi kendimle yaşıtmış gibi yazıyorum..umarım sorun olmuyodur..saygısızlık etmek istemem..isteyene abla dirimmm..25 oldum geçen ay

aynenn 24üm bende:1ninca:

ben memurum sadece doğum parası diye 140 lira yatmış maaş hesabıma, maaşımı da normal aldım...

he ok tamam bizde işveren vermiyo ya maaşı onu toplu olarak ssk dan alıyoruz sizin zaten işveren devlet onu da her ay kesmeden veriyo işte aynı hesap biz sonunda toptan alıyoruz :))))

bende 25 yaşındayım söylemesi ayıp ama görenler 18 fln sanıyorlar biraz minyonum sanırım . önceden kızardım ama şimdi hoışuma gidiyor. demek bende35 olunca 25 fln sanacaklar inş. tabi kaydirigubbakcemile3.. ömür ben ssk lıyım ama henüz başvurmadım geçen int. de artık direk postaneye gidip alıcaksınız evrak fln yok yazıyordu ama sen nasıl yaptın

yarın gidicem ssk ya doğum kağıdı bide vizite kağıdı bide nüfus kağıtlarının fotokopilerini bide raporları görtürücem ssk daki adam dediki inceleyip on gün içinde veriyoruz postaneden nüfus kağıdıyla gidip alıcaksınız ddi ama baksana alamayanlar varmış on gün olmasında yirmi gün olsun yeterki versinler :)))

yok yok şeker memur değilim. memur olmak istemiştim ondan öyle yazmıştım. özelde öğretmendim. hamileyim diye 32.haftaya 1ay kala attılar işten abuk subuk mazeretlerle ve içeride alamadığım eski maaşlarım da vardı. burda paylaşmıştım. dava açayımmı diye. dava açtım ama davaya gelmeden avukatımla anlaştılar yani ben kazandım. devletten zırnık alamadım ama şimdi taksit taksit paşa paşa ödüyolar paramı. üstüne düşmeseydim 3000liraya yakın paramın üstüne yatçaklardı.

moralini bozma canım, dr önemli değil demiş hem... bu arada listede görmüştüm kızının adı nilüfermiş, adaşımı öp benim için zemuszemus

böyle sorumsuz annelere sinir oluyorum, daha bebeğim yokken söz vermiştim kendime öyle bir anne olmayacağım diye...

ohhh maşallah allah uzuun ömürler versin yok yaa bizde genciz abla dersen ayıp olur heheheh

elbette gençsiniz canım..maşallah size valla bende görürüm inş o yaşları..zaten benim enbüyük ablam sizden 10 yaş büyük ondan abla demiyim

:)) hahha bana abla de ben 28 im delikafadulden

olur cake ablammmm

oh iyi yapmışsın ne kadar acımasız bi toplum olduk yaa bakarmısınız hamile bayana yapılana terbiyesizlik bekleseler çıkaramıycaklar tabi alıcaksın raporu uzıycaktı iş ... oh iyi yapmışsın hakkımızı aramayı bilmek lazım bayılıyorum böyle akıllı bayanlara tekrar helal olsun...

benim ark aldı parasını evraklarını tamamladıktan 10 gün sonra belki de 7 gün sonra tam emin değilim bende

sağol canım. stresli bir dönemdi geldi geçti. karnımdaki bebeğin hakkını yemeğe çalıştılar Allah razı gelmedi tabii..

kizlar havalar cok sicak malum, bebisleri gece uykusunda ortuyor musunuz ? ben ortmuyorum oyle yatiyor sere serpe, sabaha karsi serin olur diye incecik carsafini orteyim diyorum bir buluyorum oglani yatakta donmus gezmis carsafa kafasini yasliyor, biraz korkuyorum tabi agzina falan alirsa diye, bu aralar herseyi agzina sokmaya calisiyor zaten

siz napiyorsunuz?

annem kundak yapıyo.bende arkasından gizlice gevşetiyorumsempatiksalakcinni bizim kızda alıştı kundaksız rahat uyumuyo ellerini yüzüne getiriyo hemen uyanıyo.neyseki evimiz çok sıcak degil...

kizlar kilo boy topiği var mı?
hoşgeldin :) mayıs anneleri anasayfasında var 2010 mayıs kuzucuklarının boy kilo takibi diye..
ben bir şey örtmüyorum ama evim çok sıcak zaten, örtsem de atıyor sıpa :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…