Ya bayanlar doğumdan önce 8 hafta sonrda sekiz hafta raporlu ya o raporun parası işte günlük brüt ücretini alıyolar rapor günün kadarını ödüyolar devlet baba maaş veriyo doğum yapıp çalışamadığın günler için ama 4c ye mensupsan yani memursan sizin sistem daha farklı o konuyu çalışmadım ama memurlar da alıyo tabiki ama alabilmenin de şartları var rapor almadan önceki sanırım 120 günlk analık sigortanın ödenmiş olması lazım diye biliyorum eğer ssk lıysan ayrıntılı yazarım buraya
1 saat sonramıı ben 2,30 3 saat arayla emziriyorum,çok fazla emzirirsen çocuğu rahatsız eder gaz sıkıntısı artar demişti doktor,hoş hala gazı var artmış hali nasıl olur bilemiyorumlaelaelaelaelaetatlım bazı bebekler çarçabuk sütü indirip doyuyor benim oğlum da ilk 5 dakkada kesiliyor artık. ama ben memede uyuttuğum için 1 saat sonra gene emziriyorum artık allah ne verdiyse :roflol:
ay ne düşüncesiz insanlar yaaa boğasım geldi kadını hayret bişey almıcan böylesini eve zaten bebekle temizlik falan zor oluyo canım ALlah kolaylık versinslm nasılsınız bugün yaa benim moralim sıfır sinirlerim çok bozuk malum biliyosunuz taşındığım yerde kimse yok dışarıda çıkamıyorum haftalarca iyice bunalımdaydım dün eşimin arkadaşı geldi eşiyle iki çocuğu var 2 yaşında biri öbürü 4 ama çok fazla ilgili değil çocuklarıyla gece 1 de gittiler delircektim azdaha kadın iyi biri ama çok sorumsuz oğlum bile çıldırdı oyuncaklarını kırıyolar diye evi dağıtıp onubunu kırmaları bişe değil onu geçtimde küçüğü bezleniyo çocuk kaka yapıyo acayip kokuyo değişmiyo hemen onuda geçtim örtü verdim istemedi direk halının üstünde değişti onuda geçtim oturuken çekyatta ıslaklık gördüm çocukalr su felan döktü andım ıslak mendile sildim 5 dak geçmedi bi baktım çocuğun arkası kenarlardan ıslak bezinden çıkmış galiba dedim hemen alıp değişçene iki saat çocuğa soruyo çişmi kakamı bide aldı o haliyle yine halıya yatırdı offff şimdi heryeri yıkamnam lazım makinemde bozuk ne yapçam yaaaaa
selamlarrr....kızlarya ben burda yazışırken herkesi kendimle yaşıtmış gibi yazıyorum..umarım sorun olmuyodur..saygısızlık etmek istemem..isteyene abla dirimmm..25 oldum geçen ay
ben memurum sadece doğum parası diye 140 lira yatmış maaş hesabıma, maaşımı da normal aldım...
bende 25 yaşındayım söylemesi ayıp ama görenler 18 fln sanıyorlar biraz minyonum sanırım . önceden kızardım ama şimdi hoışuma gidiyor. demek bende35 olunca 25 fln sanacaklar inş. tabi kaydirigubbakcemile3.. ömür ben ssk lıyım ama henüz başvurmadım geçen int. de artık direk postaneye gidip alıcaksınız evrak fln yok yazıyordu ama sen nasıl yaptın
Ya bayanlar doğumdan önce 8 hafta sonrda sekiz hafta raporlu ya o raporun parası işte günlük brüt ücretini alıyolar rapor günün kadarını ödüyolar devlet baba maaş veriyo doğum yapıp çalışamadığın günler için ama 4c ye mensupsan yani memursan sizin sistem daha farklı o konuyu çalışmadım ama memurlar da alıyo tabiki ama alabilmenin de şartları var rapor almadan önceki sanırım 120 günlk analık sigortanın ödenmiş olması lazım diye biliyorum eğer ssk lıysan ayrıntılı yazarım buraya
moralini bozma canım, dr önemli değil demiş hem... bu arada listede görmüştüm kızının adı nilüfermiş, adaşımı öp benim için zemuszemusmerhaba herkese 1 aydır tatildeydm giremiyodum.herkes iyidir inş. dün kızımı aşıya götürdüm 1 ayda kızım sadece 100 gr almış şok oldum.moralim çok bozuldu.doktor huzursuz degilse önemli degil dedi ama ben tatmin olmadım,mamada vermek istemiyorum şu an 5 kilo aranızda bu durumda olan varmı? nasıl kilo aldırcam bu kıza ya:gitme:moralim çok bozuldu süreklide emziriyorum sütümde iyi hava degişikligindenmi acababilmiyorumkismile
slm nasılsınız bugün yaa benim moralim sıfır sinirlerim çok bozuk malum biliyosunuz taşındığım yerde kimse yok dışarıda çıkamıyorum haftalarca iyice bunalımdaydım dün eşimin arkadaşı geldi eşiyle iki çocuğu var 2 yaşında biri öbürü 4 ama çok fazla ilgili değil çocuklarıyla gece 1 de gittiler delircektim azdaha kadın iyi biri ama çok sorumsuz oğlum bile çıldırdı oyuncaklarını kırıyolar diye evi dağıtıp onubunu kırmaları bişe değil onu geçtimde küçüğü bezleniyo çocuk kaka yapıyo acayip kokuyo değişmiyo hemen onuda geçtim örtü verdim istemedi direk halının üstünde değişti onuda geçtim oturuken çekyatta ıslaklık gördüm çocukalr su felan döktü andım ıslak mendile sildim 5 dak geçmedi bi baktım çocuğun arkası kenarlardan ıslak bezinden çıkmış galiba dedim hemen alıp değişçene iki saat çocuğa soruyo çişmi kakamı bide aldı o haliyle yine halıya yatırdı offff şimdi heryeri yıkamnam lazım makinemde bozuk ne yapçam yaaaaa
yok canım neden sorun olsun, ben de küçük büyük ( hoş bendenbüyük pek yok sanırım zemuszemus ) herkesi yaşıtımmış arkadaşımmış gibi düşünüyorum, benim normal hayatta da bir sürü 20 li yaşlarda arkadaşım var zati... ruhum genç anacım bayanssulusmile
ohhh maşallah allah uzuun ömürler versin yok yaa bizde genciz abla dersen ayıp olur heheheh
:)) hahha bana abla de ben 28 im delikafadulden
yok yok şeker memur değilim. memur olmak istemiştim ondan öyle yazmıştım. özelde öğretmendim. hamileyim diye 32.haftaya 1ay kala attılar işten abuk subuk mazeretlerle ve içeride alamadığım eski maaşlarım da vardı. burda paylaşmıştım. dava açayımmı diye. dava açtım ama davaya gelmeden avukatımla anlaştılar yani ben kazandım. devletten zırnık alamadım ama şimdi taksit taksit paşa paşa ödüyolar paramı. üstüne düşmeseydim 3000liraya yakın paramın üstüne yatçaklardı.
benim ark aldı parasını evraklarını tamamladıktan 10 gün sonra belki de 7 gün sonra tam emin değilim bendeyarın gidicem ssk ya doğum kağıdı bide vizite kağıdı bide nüfus kağıtlarının fotokopilerini bide raporları görtürücem ssk daki adam dediki inceleyip on gün içinde veriyoruz postaneden nüfus kağıdıyla gidip alıcaksınız ddi ama baksana alamayanlar varmış on gün olmasında yirmi gün olsun yeterki versinler :)))
oh iyi yapmışsın ne kadar acımasız bi toplum olduk yaa bakarmısınız hamile bayana yapılana terbiyesizlik bekleseler çıkaramıycaklar tabi alıcaksın raporu uzıycaktı iş ... oh iyi yapmışsın hakkımızı aramayı bilmek lazım bayılıyorum böyle akıllı bayanlara tekrar helal olsun...
moralini bozma canım, dr önemli değil demiş hem... bu arada listede görmüştüm kızının adı nilüfermiş, adaşımı öp benim için zemuszemus
yaz gribi olmuşum kızımı rahatça sarılıp öpemiyorum:sinifsinif:iyileşince nilüfer teyzesi için öperimopuyorumnanaktan.bundan sonra uzun süreli sık emzircem inş. düzelir kızım ya dün çok üzüldüm mafoldumbenanne olmak çok zormuş yahu....
kizlar havalar cok sicak malum, bebisleri gece uykusunda ortuyor musunuz ? ben ortmuyorum oyle yatiyor sere serpe, sabaha karsi serin olur diye incecik carsafini orteyim diyorum bir buluyorum oglani yatakta donmus gezmis carsafa kafasini yasliyor, biraz korkuyorum tabi agzina falan alirsa diye, bu aralar herseyi agzina sokmaya calisiyor zaten
siz napiyorsunuz?
hoşgeldin :) mayıs anneleri anasayfasında var 2010 mayıs kuzucuklarının boy kilo takibi diye..kizlar kilo boy topiği var mı?
ben bir şey örtmüyorum ama evim çok sıcak zaten, örtsem de atıyor sıpa :)kizlar havalar cok sicak malum, bebisleri gece uykusunda ortuyor musunuz ? ben ortmuyorum oyle yatiyor sere serpe, sabaha karsi serin olur diye incecik carsafini orteyim diyorum bir buluyorum oglani yatakta donmus gezmis carsafa kafasini yasliyor, biraz korkuyorum tabi agzina falan alirsa diye, bu aralar herseyi agzina sokmaya calisiyor zaten
siz napiyorsunuz?
moralini bozma canım, dr önemli değil demiş hem... bu arada listede görmüştüm kızının adı nilüfermiş, adaşımı öp benim için zemuszemus
yaz gribi olmuşum kızımı rahatça sarılıp öpemiyorum:sinifsinif:iyileşince nilüfer teyzesi için öperimopuyorumnanaktan.bundan sonra uzun süreli sık emzircem inş. düzelir kızım ya dün çok üzüldüm mafoldumbenanne olmak çok zormuş yahu....
çok geçmiş olsun, annelik gerçekten zormuş canım..
ben de ortsem hemen atiyor :) kisin napicaz yahu ? su elbise gibi uyku tulumlarindan almak lazim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?