2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kırılan kırılsın ben diyorum sadece ellerini öpün diye

kendini üzme canım, valla bir ara ben de eşimle kavga edip çok üzülmüştüm ciddi ciddi sütüm kesildi, şimdi biraz var çok şükür... moral çok önemli, duru için takmamayı öğrenmen lazım elinden geldiğince...

hayret bişi yaaa! çocuk senin karar senin onlara ne oluyormuş? klava:valla ben sinir oldum burda yaa çocuk bu orda burda mikrop taşır belli mi olur? hem vıcık vıcık öpmeye bende çok kızıyorum daha annem eşim doğru dürüst öpmedi, öpme hakkı bir bana aittir de salla yaaa. takma kuzum.

kırılan kırılsın ben diyorum sadece ellerini öpün diye

valla ben elleri de öptürmüyodum ama kaynanam malum hiç sallamadı beni bende ona deli oldum!! elleri sürekli ağzında çünkü çocuğun, elinden öpen ağzından öpmüş gibi oluyor gerek yok. bende burdan kaynanama aynı şiiri gönderiyorum özge müsadenle..:roflol:

valal özgecim boşver hiç takma bizde çok tartışmasını yaptık eşimle bu konunun. ama ne olursa olsun umrumda bile değil önemli olan çocuğumuz. kaynanama zaten hiç vermiyorum alıyorum kucağından hemen ver emzireyim falan diyorum :)) canı cehenneme yani vermem :)) sende takma bıoşver

özecim şöyle yuapabilirsin bak. kuzunu kontrole götürünce eşinin yanında doktora sor öpsek mikrop kaparmı falan diye zaten doktor uyarır öpmeyin öptürmeyin der o zaman belki eşin sana hak verir

büyüklere zaten izin vermiyorumda,kendi yiğenlerime sadece elden öptürüyorum,birde cici yapıyoruz

büyüklere zaten izin vermiyorumda,kendi yiğenlerime sadece elden öptürüyorum,birde cici yapıyoruz
ya bunlar daha minicik bende çok kızıyorum birde zaten sıcak şap şup öpüp kızartıyorlar yanaklarını benim yiğenim geçen kuzeyin gözünü çıkartıyordu. gözleri ne güzel dediler olda geldi parmağını gözüne soktu kuzumun yaaaa

öpme konusunda kocama laf geçirremiyorum ben şap diye dudağından öpüyo..uyardım olmadı bağırdım olmadı şaştım kaldım..gerekçeside şu eşşek kadar adamın."napıyım ağzını yiyesim geliyo"akannehirsempatiksalakcinni ölürmüsün öldürürmüsün..

aynı sorun bizde de var valla öpen öpene annem kayınvalidem yeğenlerim , sadece elini öpün desem de takan yok sinir bi durum.

az önce 1 saat kadar uyudum da kendime geldim yahuuu ne zor şey uykusuzluk.. ah be oğlum gündüz uyuduklarını geceye eklesen yaaa gece kuşummm gündüz güzel güzel uyuyo gece hortluyo aşkım benim yaaaaaaa:)

benim annem de aynı canım Allah eksikliklerini göstermesin;o yüzden kızım annanesini daha çok seviyor,karnımda olduğu ilk günden beri anneannesi konuşuyor yaa ayrı bir bağlı anneme
selam kızlarr duru bugün 4. ayını dolu dolu doldurdu:)))opuyorumnanaktan yarın aşımız var bilmiyorumkismile. bende bugün psikoloğa gidiyorum bakalım neler dicek bilmiyorumkismile
maşallah umarım iyi gelir psikolog....

bende sol göğsümde çok sıkıntı yaşamıştım ama düzeldi çok şükür...eşitlendi ikiside

canım işim gereği ithalatla çok uğraşmış birisi olarak şunu belirtmek isterimki made in Turkey olanları her zaman tercih et,ben tekstil ürünlerinin ithalatınıda yaptım ,birşey olmaz Kanz gibi bir firma tehlikeyi göze alamaz ama yine de mümkün olduğunca Türkiye de üretilenleri almak çok daha mantıklı,Avrupa da oyuncak ve tekstil ürünleri özelliklede çocuk ürünleri birsürü testten geçiyor,bizdede test var ama çok basit testler...Ben şahsen güvenmiyorum.Alırsamda çok pastel renklereki ürünleri tercih ediyorum.

kızlar bısey sorcam benım kızım cok gazlı saaatlerce agladı gecenlerde acıle gıttık.sıcak tutmam gerekıyomus.gercı dr ayaklarını sıcak tut dedı ama ben sımdı yıne aynı sey olacak dıe ıyıce soymaya korkuyorum ama bu seferde kızımın heryerı ısılek oldu kafasının ıcı bıle sız nasıl gıydırıyosunuz.ozelıkle gazlı olan bebeklerı kolsuz cıtcıtlı bodylerle bırakıyomusunuz.sadece ayaklarına corap gıydırsem yetmezmı acaba napıcamı sasırsım.kızım pısecek yoksa.yıne aglama krızlerıne gırecek dıede elım kolum baglanıyo

ya kizlar sormayin nerdeyse kizimin ustune opmeyin diye yazi asicam
gerci opme beni yazan bir onlugu var ama henuz kullanmiyoruz
kiziyorum ben ama kasla goz arasi open oluyor bizimkilerden

bu arada direk muhabbete daldim..umarim herkes iyidir gecmisin bir kismini okuyabildim sadce..

benim meme sevdalisi kizim kucagimdaydi daha yeni uyudu..
kizlar bu arada gece uykusu konusunda tekrar soyleyeyim daha once yazmistim ama
gece-gunduz ayrimi cok onemli..benm kiz oyle uyuyor alistirdik cunku..

Öpme konusunda ben baştan beri çok katıyım,yanaklarının öpülmesine izin vermiyorum,ellerini de millet öptükten sonra hemen yıkıyorum kendi sabunuyla,doktorum birşey olmaz ellerini yıkamasanda olur dedi ama benim içim rahat etmiyor...en güzeli yıkamak hem el yıkama alışkanlığını çabuk kazanır diye düşünüyorum...

çıtçıt kolsuz body ve çorap giydirsen yeterli bence canım...

cnm ecrinde gazdan saatlerce aglardi..o aglardi ben aglardim cok sukur bayagi azaldi simdi..
ben gunde 3 yada 4 defa onu yuzu one bakicak sekilde gezdiriyorum kucagimda arada hopidi hoppidi yapiyoruz gaggggg die cikariyor
hareket sagla..goruceksin azalicak
ayaklarindan corabi sadece uyurken cikaririm ben onun disinda hep corapli
kisa zamanda pis gazlar gider insallah cnm zemuszemus

kizlarr opme konusunda ben artik ananesine babanesine dedelerine birsey diyemiorum, zaten yanagini burnunu falan da opmuyorlar, ensesini basini falan opuyorlar, napim opsunler onlarin da torunu yani napim dusunup kendimi sinir edecegime

bu cuma kayınvalidem ile görümcem gelecek ve bir ay kalacakkimbilir nasıl öpecekler kuzumu...ben bişeyde diyemem yapım öyle kendi kendimi yer dururum..kesin kucağada alıştırırlar..daha gelmeden sıkıntı yaptım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…