2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1 ay mıııııı..akannehirakannehir allah yardımcın olsun ben haftaya bugün gidicem eşimin memleketine 6günlüğüne onda bile stres yapıyorum 1 ay demek ölüm gibi...

kızlar bişey sorucam ama gülmek yokkk..şimdi hamilelikkte kilo aldık okey. oramız buramız büyüdü..galiba benim ayaklarımda büyümüş 36 giyerdim dün ayakkabı aldım bütün modellerin 37 si olduu..böyle bişey mümkünmü acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hehhee mümkün bence benim de aynı durum var hatta dalga geçiyom ben burnum büyüdü kafam büyüdü diye :)))))))))))))

mumkun sekerim, lastik ayakkabilar hafif esniyor da topuklularima sigamiyorum artik... klava:

kesinlikle mümkün :)) 35 giyiyordum 36 oldu.. parmakarası terlikler falan oluyor ama ayakkabılar olmuyor...

Canım endişeler bende de var... Ben de işe başlayacağım, ne kadar yiyecek, beslenecek mi, çok ağar mı gibi gibi... ama seninkiler biraz farklı sanki... rada bir gidip geliyorsa çok sorun değil de sürekli dönüyorsa kafanda destek almak önemli.. Umarım bir kaç görüşmede rahatlarsın...

Ayrı yıkamayı bırakmayacağız bence, ne kadar uzun onunkileri ayrı ve granül sabunla yıkarsak o kadar iyi... Bizim deterjanlarda ve yumuşatıcılarda kimyasalllar çok sonuçta...

kızlar içinizde 30 yaş üstü varmıı :)))

burda :)) 36' yım. En kıdemli benim sanırsam, gönlümüz genç :))

valla ben basvurdum 19 unda hala bekliyorum delircem!! sgk.gov tr den takip ediyorum hala tik yok telefon etsem cevap da vermez sevimli calisanlar simdi. sanirim gitcem bizzat yine uff kafamçokkarıştı

hiç duymadım ömür böyle birşey. açarmısın acık bilmiyorumkismile

Ben de başvurdum, ssk' dan işyerinden vizite kağıdı alınıp, doğum belgesi ve hamileyken açtırdığımız işgörmezlik belgesi ile.. 15 gün sonra PTT'den alıp çalıştığım yere götüreceğim parayı.. Biz de kesmediler parayı izin süresince...

Ben çok ince şile bezi bir örtü örtüyorum, ancak uzun süre kalmıyor üstünde... Sadece bir body, ayaklar çıplak uyuyoruz öyle sereserpe... Ve artık kendi yatağımızda, odamızda...

Ben ve babası öpüyoruz, öpüyoruz... Başkası öpmüyor allahtan da girmiyoruz birbirimize :))

bende topuklularrı giyemiyorum

Ben denemedim, acaba oluyorlar mı bi bakayım :))

valla benim eskı ayakkabılar bana oluyor ama ayakabbı almaya gıttım hiç biri olmadı benım sisizn gibi bi numara buyunu alma şansımda yok son numaradayım yani 40:)))))
nası bulucam bılmıyorum:)))

benim kız bugün hiç uyumadı neredeyse yaaa....yorgun düştüm ona şebeklik yapmaktan

canım benim kızımda gunduzleri niyeyse uş uykusunda oluyor kucagımda uyuyo yerıne koyuyorum uyanıyo dun biraz uyudu bugunse toplam 4 saat yani gunduz uyumamalarıda kötü çunkı iş yapamıyorum.

benimkide uyumadı doğru düzgün 2 kere 1 er sa. uyudu okadar 19.30 da da uykuya geçme sıkıntımız başlar takii 20.30-21.00 e kadar..

ya antcım uykuya geçerken mızmızlanıyomus neinkide benim kızı uyutana kadar akşam yorgun düşüyorum bide kucakta düşün kollarım kırılıyo yerıne koyuyorum ıkıncı kez alıyorum ıkıncı kez koyduktan sonra tam uyuyo tabi ben bıtıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…