heyy cok guzel seyler varmis bayildim, saol canim :)
bu cuma kayınvalidem ile görümcem gelecek ve bir ay kalacakkimbilir nasıl öpecekler kuzumu...ben bişeyde diyemem yapım öyle kendi kendimi yer dururum..kesin kucağada alıştırırlar..daha gelmeden sıkıntı yaptım valla
demi yaa fiyatlarda uyun bakarken şunuda alayım bunuda alayım diyip drdum inş.bitmeden alırım nette çabuk bitiyo..özellikle şu bandanalardan almam lazım..
çok cici şeyler var ben de bakıp alayım, 9 unda da unutmam umarım :)
kızlar bişey sorucam ama gülmek yokkk..şimdi hamilelikkte kilo aldık okey. oramız buramız büyüdü..galiba benim ayaklarımda büyümüş 36 giyerdim dün ayakkabı aldım bütün modellerin 37 si olduu..böyle bişey mümkünmü acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kızlar bişey sorucam ama gülmek yokkk..şimdi hamilelikkte kilo aldık okey. oramız buramız büyüdü..galiba benim ayaklarımda büyümüş 36 giyerdim dün ayakkabı aldım bütün modellerin 37 si olduu..böyle bişey mümkünmü acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hehhee mümkün bence benim de aynı durum var hatta dalga geçiyom ben burnum büyüdü kafam büyüdü diye :)))))))))))))
mumkun sekerim, lastik ayakkabilar hafif esniyor da topuklularima sigamiyorum artik...klava:
mesela bana bişey olursa kızımın büyüdüğünü göremezsem gibi korkularım başladı. evde yalnızım bütün gün ya hastalanırsam bebeğe kim bakar gibi korkular. açıkcası ölüm korkusu yaşıyorum :sinifsinif: ve bunu aşamıyorum anne olduktan sonra başladı :sinifsinif:
canım kızım ilk defa bu gece hiçç ıkınmadı..çok mutluyum..umarım böyle devam eder...sizde bir an önce kurtulursunuz inşallah..ben çamaşırları hala ayrı yıkıyorum.
bir de kızlar doktora sormayı unuttum..biz bu ufaklıların gazını çıkartmayı ne zaman bırakcaz yaw...
kızlar içinizde 30 yaş üstü varmıı :)))
valla ben basvurdum 19 unda hala bekliyorum delircem!! sgk.gov tr den takip ediyorum hala tik yok telefon etsem cevap da vermez sevimli calisanlar simdi. sanirim gitcem bizzat yine uff kafamçokkarıştı
hiç duymadım ömür böyle birşey. açarmısın acık bilmiyorumkismile
kizlar havalar cok sicak malum, bebisleri gece uykusunda ortuyor musunuz ? ben ortmuyorum oyle yatiyor sere serpe, sabaha karsi serin olur diye incecik carsafini orteyim diyorum bir buluyorum oglani yatakta donmus gezmis carsafa kafasini yasliyor, biraz korkuyorum tabi agzina falan alirsa diye, bu aralar herseyi agzina sokmaya calisiyor zaten
siz napiyorsunuz?
kızlar ya sütüm gitti resmen çok büyük kavga ettik kaynanam eşim bebeği eşimin yigenine öptürmüyorum diye
sürekli muck muck halinde ve aynı apt. oturuyoruz bende yapma dedim birkaç kere diye tavır aldılar ve eşim bana kızıyor öpsün ne olacak diye ya ben öpmeye kıyamıyorum:2::2::2: ahhh ahhhh
bende topuklularrı giyemiyorum
başkasında olmadığına göre benim oğlanın bana benzeyen tek yeri selülitleribayanssulusmile
hahahaaa deli :))))
ciplakken kucagimda tutarsam poposunda birazcik oluyor tamam mi rahatladin mi dostum ha ?
:))) hhahaha hay guldum cok
benim kız bugün hiç uyumadı neredeyse yaaa....yorgun düştüm ona şebeklik yapmaktan
benim kız bugün hiç uyumadı neredeyse yaaa....yorgun düştüm ona şebeklik yapmaktan
benimkide uyumadı doğru düzgün 2 kere 1 er sa. uyudu okadar 19.30 da da uykuya geçme sıkıntımız başlar takii 20.30-21.00 e kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?