ya antcım uykuya geçerken mızmızlanıyomus neinkide benim kızı uyutana kadar akşam yorgun düşüyorum bide kucakta düşün kollarım kırılıyo yerıne koyuyorum ıkıncı kez alıyorum ıkıncı kez koyduktan sonra tam uyuyo tabi ben bıtıyorum
yarın gidicem ssk ya doğum kağıdı bide vizite kağıdı bide nüfus kağıtlarının fotokopilerini bide raporları görtürücem ssk daki adam dediki inceleyip on gün içinde veriyoruz postaneden nüfus kağıdıyla gidip alıcaksınız ddi ama baksana alamayanlar varmış on gün olmasında yirmi gün olsun yeterki versinler :)))
canım benim evrakları işyeri yolladı. ben baştan beri maaşımla beraber alıyorum. ayın 1 gibi gidip onay veriyorum sgk ya. 15 de de pttye yatırıyolar. bu arada ben avukat olduğum için barolar birliğide 800 tl analık parasıı verdi. süper demiiiopuyorumnanaktan
kızlar bişey sorucam ama gülmek yokkk..şimdi hamilelikkte kilo aldık okey. oramız buramız büyüdü..galiba benim ayaklarımda büyümüş 36 giyerdim dün ayakkabı aldım bütün modellerin 37 si olduu..böyle bişey mümkünmü acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
uff ne yemek yapcam yaa
supermis :) ben de bugun telefon ettim dedim 15 gun oldu basvurdum noldu dedim, hemen hizlandirdilar, yatirdik parayi ptt den alabilirsin 10 gun sonra dediler. ben maas almadim isyerimden bu donemde
bizimki de bugün çok uyudu maşallah
yatağa koydum müziğini açtım kendi kendine uykuya geçmiş
ben de sakin sakin işimi yapabildim
ne güzel babası ilgileniyor bizimki sabah akşam yokmaşallah canım ya...normalde benimkide öyleydi ama bugün ne olduysa ..fenalığı üstünde cadının...babassı odaları gezdiriyor şimdi:)
biz pizza söyledik süper oldu...bugünü atlattık yarına allah kerimyerimseniben
sgk nın sayfasında işgöremezlik ödeme görme sayfası var. tc kimlik nosuyla bakabiliyosun.
ne güzel babası ilgileniyor bizimki sabah akşam yok
belki de o yüzden yanlızlığa alıştı çocuk kendi kendine oyalanıyo
bazen insan wcye bile gidemiyo bi yardımcı olması şart
günaydın kızlarr akşam acile gittik eşimle ellerimde ve ayaklarımda parmka uçlarından başlaya bir kaşoıntı vardı ve akşam kabardılar çok kötü rahatlatıcı bir iğne yaptı dr. bu akşam emzirme bebeğini dedi. akşam emzirmedim fakat emzirmediğim için göğsümde sütler birikti haliyle napıcağımı bilemedim. sağıp döksem mi acaba
nilüfercim sağdım sabah ama dr. sorayım bir dedim o kaadar sütü dökemedim elim gitmedi kardeşime dedi,m ben sorayım ona göre dökersin ben gelmeden die.. çünkü sütüm çok fazla değil damlası bile nasıl kıymetli onun :2:
ama tabi oğlumdan faydalı değil annesi ona sütler üretmeye çalışırr
evet dr. aradım ama ulaşamadım kapalıdı cebi oğleden sonra iice öğrenmem gerektabi canım, 1 damlası bile çok kıymetli... benim de az zaten sütüm ben de kıyamazdım dökmeye ama dr emzirme demiş ya iyice sorup vermek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?