2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende aynı durumdayım kucağımda gezdiriyorum öyle uyuyo ama uyuyana kadar yarı ağlamaklı oluyo canım çıkıyo allahtan erken yatıyoda dinlenme fırsatım oluyo

erkek anneleri bi tanıdığım erkek torununu taktaklaruni şakşaklaruni diye seviyodu (lazdır kendisi) bende oğluşuma diyorum gülücükler havada uçuyo tavsiye edilirzemuszemus

canım benim evrakları işyeri yolladı. ben baştan beri maaşımla beraber alıyorum. ayın 1 gibi gidip onay veriyorum sgk ya. 15 de de pttye yatırıyolar. bu arada ben avukat olduğum için barolar birliğide 800 tl analık parasıı verdi. süper demiiiopuyorumnanaktan

bizimki de bugün çok uyudu maşallah
yatağa koydum müziğini açtım kendi kendine uykuya geçmiş
ben de sakin sakin işimi yapabildim

supermis :) ben de bugun telefon ettim dedim 15 gun oldu basvurdum noldu dedim, hemen hizlandirdilar, yatirdik parayi ptt den alabilirsin 10 gun sonra dediler. ben maas almadim isyerimden bu donemde

ben 37 giyerdim artık 38 giyorum demek mümkünmüş ben de şaşırmıştım

supermis :) ben de bugun telefon ettim dedim 15 gun oldu basvurdum noldu dedim, hemen hizlandirdilar, yatirdik parayi ptt den alabilirsin 10 gun sonra dediler. ben maas almadim isyerimden bu donemde

sgk nın sayfasında işgöremezlik ödeme görme sayfası var. tc kimlik nosuyla bakabiliyosun.

bizimki de bugün çok uyudu maşallah
yatağa koydum müziğini açtım kendi kendine uykuya geçmiş
ben de sakin sakin işimi yapabildim

maşallah canım ya...normalde benimkide öyleydi ama bugün ne olduysa ..fenalığı üstünde cadının...babassı odaları gezdiriyor şimdi:)

maşallah canım ya...normalde benimkide öyleydi ama bugün ne olduysa ..fenalığı üstünde cadının...babassı odaları gezdiriyor şimdi:)
ne güzel babası ilgileniyor bizimki sabah akşam yok
belki de o yüzden yanlızlığa alıştı çocuk kendi kendine oyalanıyo
bazen insan wcye bile gidemiyo bi yardımcı olması şart

biz pizza söyledik süper oldu...bugünü atlattık yarına allah kerimyerimseniben

oooh :))

sgk nın sayfasında işgöremezlik ödeme görme sayfası var. tc kimlik nosuyla bakabiliyosun.

biliyorum canim, orada gozukmuyordu 2 haftadir o yuzden aradim

ne güzel babası ilgileniyor bizimki sabah akşam yok
belki de o yüzden yanlızlığa alıştı çocuk kendi kendine oyalanıyo
bazen insan wcye bile gidemiyo bi yardımcı olması şart

ne guzel, bazen kendi kendine de oyalanmasi gerek zaten..

günaydın kızlarr akşam acile gittik eşimle ellerimde ve ayaklarımda parmka uçlarından başlaya bir kaşoıntı vardı ve akşam kabardılar çok kötü rahatlatıcı bir iğne yaptı dr. bu akşam emzirme bebeğini dedi. akşam emzirmedim fakat emzirmediğim için göğsümde sütler birikti haliyle napıcağımı bilemedim. sağıp döksem mi acaba

çok geçmiş olsun... bence de sağıp döksen iyi olur canım, ağrı yapar hem sonra...

herkese günaydııınnn

nilüfercim sağdım sabah ama dr. sorayım bir dedim o kaadar sütü dökemedim elim gitmedi kardeşime dedi,m ben sorayım ona göre dökersin ben gelmeden die.. çünkü sütüm çok fazla değil damlası bile nasıl kıymetli onun :2:
ama tabi oğlumdan faydalı değil annesi ona sütler üretmeye çalışırr

tabi canım, 1 damlası bile çok kıymetli... benim de az zaten sütüm ben de kıyamazdım dökmeye ama dr emzirme demiş ya iyice sorup vermek lazım...

Esim isini kaybetti, simdilik evde. Bir bakima da iyi oluyor aslinda Kayra'ya beraber bakiyoruz. Once annem vardi yanimda sonra esim henuz yalniz kalmadim bebisimle. Sansliyim ama bir an once umarim is bulur!

Kayra'yi TRde aksam banyosundan sonra yatiriyordum sabah 6da kalkiyordu. Buraya dondugumden beri once 11den sonra 2 saat arayla uyanmaya basladi. Uyanirken gaz da cikariyor. Ucakta usuttum onu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…