erkek anneleri bi tanıdığım erkek torununu taktaklaruni şakşaklaruni diye seviyodu (lazdır kendisi) bende oğluşuma diyorum gülücükler havada uçuyo tavsiye edilirzemuszemus
çok geçmiş olsun canım bence sağıp dökmelisin sütünden bebeğe geçmesin diye demiştir doktor şimdi sağıp dökmezsen hiç bir anlamı kalmaz emzirmediğinin. sütün ziyon olcak ama ne yapalım herşey bebişlerimiz için opuyorumnanaktangünaydın kızlarr akşam acile gittik eşimle ellerimde ve ayaklarımda parmka uçlarından başlaya bir kaşoıntı vardı ve akşam kabardılar çok kötü rahatlatıcı bir iğne yaptı dr. bu akşam emzirme bebeğini dedi. akşam emzirmedim fakat emzirmediğim için göğsümde sütler birikti haliyle napıcağımı bilemedim. sağıp döksem mi acaba
günaydın kızlarr akşam acile gittik eşimle ellerimde ve ayaklarımda parmka uçlarından başlaya bir kaşoıntı vardı ve akşam kabardılar çok kötü rahatlatıcı bir iğne yaptı dr. bu akşam emzirme bebeğini dedi. akşam emzirmedim fakat emzirmediğim için göğsümde sütler birikti haliyle napıcağımı bilemedim. sağıp döksem mi acaba
selam kızlar,
epeydir yazamadım iyisinizdir umarım.
benim oğlan 5 gündür kakasını yapamıyor dün gece tam bir felaketti yavrum uykusunda ağlıyordu birazdan doktora götüreceğim inşallah en kısa zamanda düzelir.
slm cici annelerrr
ve bebişleriii...nasılsınızzzz...biz oğlumlaa sıcakla mücaddle ediyoruzzzz..antalyada buhar vuruyo resmen yüzümüze....
Esim isini kaybetti, simdilik evde. Bir bakima da iyi oluyor aslinda Kayra'ya beraber bakiyoruz. Once annem vardi yanimda sonra esim henuz yalniz kalmadim bebisimle. Sansliyim ama bir an once umarim is bulur!
canım sana kolaylılar diliyorum...yallnız kalmaman büyük şans tabi..ben 3.haftadan beri yalnızım ve eşim tam 8 aydır kendi işini kurma çabasında..işleri oturdu sayılır artık ama herhangi bir maddi faydası yok hala..zor günler tabi. bunların hamileliğim ve loğusalık dönemimde olması psikolojik anlamda benim için çok yıpratıcı oldu ama sabrediyoruz işte...umarım bir an önce iş bulur eşin...
Kayra'yi TRde aksam banyosundan sonra yatiriyordum sabah 6da kalkiyordu. Buraya dondugumden beri once 11den sonra 2 saat arayla uyanmaya basladi. Uyanirken gaz da cikariyor. Ucakta usuttum onu sanirim
selam kızlar,
epeydir yazamadım iyisinizdir umarım.
benim oğlan 5 gündür kakasını yapamıyor dün gece tam bir felaketti yavrum uykusunda ağlıyordu birazdan doktora götüreceğim inşallah en kısa zamanda düzelir.
nilüfercim sağdım sabah ama dr. sorayım bir dedim o kaadar sütü dökemedim elim gitmedi kardeşime dedi,m ben sorayım ona göre dökersin ben gelmeden die.. çünkü sütüm çok fazla değil damlası bile nasıl kıymetli onun :2:
ama tabi oğlumdan faydalı değil annesi ona sütler üretmeye çalışırr
tanıdığın başka doktor varsa sor istersen süt ziyan olmasınselmacım dr. a ulaşamadım acaba başka bir dr. u arasam bilgi verir miki bana bilemedi. buğün herkez çok yogun sanırım
selam annişler...oğluşum dün akşamdan beri ellerini keşfetmeye başladı..Şeniz..ellerini sallarken gözü taılıyo bakıp kalıyo öylece
kızlar ya sütüm gitti resmen çok büyük kavga ettik kaynanam eşim bebeği eşimin yigenine öptürmüyorum diye
sürekli muck muck halinde ve aynı apt. oturuyoruz bende yapma dedim birkaç kere diye tavır aldılar ve eşim bana kızıyor öpsün ne olacak diye ya ben öpmeye kıyamıyorum:2::2::2: ahhh ahhhh
selam annişler...oğluşum dün akşamdan beri ellerini keşfetmeye başladı..Şeniz..ellerini sallarken gözü taılıyo bakıp kalıyo öylece
şaka gibi yaa kuzularımız doğduda büyüyolar..zaman ne çebuk geçiyo..allahım hepsini korusun inş.
aynı sorun bizde de var bendekendim öpmeye kıyamıyorum sadece kokluyorum amcası özellikle kaynanam sanki 5-6 yaşında çocuk öpüyo sulu sulu bide gözlerimin içine içine bakıyo bizde çocuk olduğundan beri küsüs kananamla nefret ediyorum o kadınla onun yüzünden evliliğim nasıl sürecek bilmiyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?