2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek anneleri bi tanıdığım erkek torununu taktaklaruni şakşaklaruni diye seviyodu (lazdır kendisi) bende oğluşuma diyorum gülücükler havada uçuyo tavsiye edilirzemuszemus

bizimkinin bu aralar favorisi "cik cik cik cik te cik cik cik cik te cik cik cik cik te ötüyor kuşlar" :))) yollarda anne -baba cikleyip duruyoruz :)))

selam kızlar,
epeydir yazamadım iyisinizdir umarım.
benim oğlan 5 gündür kakasını yapamıyor dün gece tam bir felaketti yavrum uykusunda ağlıyordu birazdan doktora götüreceğim inşallah en kısa zamanda düzelir.

çok geçmiş olsun canım bence sağıp dökmelisin sütünden bebeğe geçmesin diye demiştir doktor şimdi sağıp dökmezsen hiç bir anlamı kalmaz emzirmediğinin. sütün ziyon olcak ama ne yapalım herşey bebişlerimiz için opuyorumnanaktan

tatlım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Bazı insanların kalpleri ne kadar da kötü, Allah kalplerine göre veriyor işte.naniknanik

geçmiş olsun canım sık sık olmuyosa götürmene gerek yok zaten hastaneye de götürsen fitil verip yaptırırlar evde fitilin varsa kullan ama sürekli böyle oluyosa götürmelisin

esracım geçmiş olsun en doğrusu doktora sorman

selmacım dr. a ulaşamadım acaba başka bir dr. u arasam bilgi verir miki bana bilemedi. buğün herkez çok yogun sanırım

slm cici annelerrr
ve bebişleriii...nasılsınızzzz...biz oğlumlaa sıcakla mücaddle ediyoruzzzz..antalyada buhar vuruyo resmen yüzümüze....

hava değişiminden etkilenmiştir belki...çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım inşallah önemsizdir.

bencede dökmen gerekecek canım..çünkü ilaç sütüne geçtiği için emzirme demiş zaten..o ilaç şuan sağdığın sütte mevcut sonuçta...ççok geçmiş olsun.

selmacım dr. a ulaşamadım acaba başka bir dr. u arasam bilgi verir miki bana bilemedi. buğün herkez çok yogun sanırım
tanıdığın başka doktor varsa sor istersen süt ziyan olmasın
selam annişler...oğluşum dün akşamdan beri ellerini keşfetmeye başladı..Şeniz..ellerini sallarken gözü taılıyo bakıp kalıyo öylece

yerim onun minnak elleriniiopuyorumnanaktan

aynı sorun bizde de var bendekendim öpmeye kıyamıyorum sadece kokluyorum amcası özellikle kaynanam sanki 5-6 yaşında çocuk öpüyo sulu sulu bide gözlerimin içine içine bakıyo bizde çocuk olduğundan beri küsüs kananamla nefret ediyorum o kadınla onun yüzünden evliliğim nasıl sürecek bilmiyorum :roflol:

selam annişler...oğluşum dün akşamdan beri ellerini keşfetmeye başladı..Şeniz..ellerini sallarken gözü taılıyo bakıp kalıyo öylece

benimkide geçen gün yaptı yüzükoyun yatarken bakakaldı gözler şaşı vaziyette gülmekten krize girdim bügünde altını alrken ayaklarını kaldırdığımda ayaklarına baktı çok tatlılar ya :)))

slm nasılsınız güzel anneler cıs olayından sonra fazla gıremedım zaten sınırlerım bozuktu kafam ıyıce bozuldu bugünde 11.30da kalktık aılece ancak kahvaltı yapabıldık bızım cadı sayesınde gecmıse bakamadım ınsl herkes ıyıdır

şaka gibi yaa kuzularımız doğduda büyüyolar..zaman ne çebuk geçiyo..allahım hepsini korusun inş.

amin inşallah biz onlara onlar bize iice alıştılar annelik gibi başka bi duygu yok ama bi okadar da çok zor insan resmen gözünden bile sakınıyo

kaynananla sorunlarını evliliğine yansıtma çoğu aynı bunların bende nefret ediyorum gıcık karıdan ama yapcak bişey eşinin annesi işte ama ben vermiyorum kızımı ona 5 dk kucağına alsa gidip geri alıyorum ve kesin tembihledim öpmek yok diye eşimde ub konuda bana tam destek verdiği için öpemiyo kimse:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…