2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben karar verdım yüzde doksan dıslerınden huzursuz benım kızım dıslerını parmagımızla kasıyınca duruyo bunuda babası farkettı dün sımdı parmagım agzında kasınıyo dıslıkle kasıyım dıyorum ıstemıyo cuma gunu saglık ocagına götürüp sorayım dıstenmı dıye emın olayım gunde 3 4 defa kaka yapıyo ama su gıbı bez tamamen cekıyo gaz bıtmeden dıs basladı yaa varmı böyle dıslerı kasınan

yok bizimki inatcı keçi dinlemez kimseyi evliliğime yansıtmıyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum bizimki gündüzleri güzel uyuyo o yüzden sevemiyo zaten benimde işime yarıyo yavrum onun kucağına gidince başlıyo ağlamaya zaten eşimde al susutur diyo çok ii oluyo anlıyo anasına neler çektirdiğini sen anneme öyle yaparsan ben de sana gelmem diyo heralde

ne kadarlık senin bebeğin

banada dişleri kaşınıyor gibi gelmişti..çünkü elimi ağzına sokturup dişlerine sürtüyordu..bende diş kaşıyıcı verdi beceremiyo onu almayı:)yalıyuor sadece..ama huzursuzluğu falan yok allahtan.

benım kaynanam elını basını öperdı oglumun kızımı daha bıkere gördu oglumda cok sık görusurduk opmez yapmaz ama cok söler herseyı özellıklede herseyde usuyo bu cucuk der sıcakda bıle kısa gıydırmeme kızar ınsan bızaman sonra bıkıyo ama napıyım yaslı ıste dıyıp gecıyom uzakta oldugumuz ıcın öpme konusunda rahatız ama baska zorluklar cekıyoz bızde 2 ayına kadar öpmedık abısınede anlattık ama sımdı cok seker öpuyoz dayanamıyoz napalım ama sapur supur degıl

bızımkı cok huzursuz canımyaa bı sabah kalktıgında guluyoo sonra aksama kadar huzursuz gorunuste baska rahatsızlıgıda yok dun kucagımaydı ceneme bı yapıstı resmen var gucuyle ısırdı yaa

bizde de aynı sorun var ağlıyor ellerini ağzından çıkarttığımda resmen ama sağlık ocağına götürdü kardeşim damakları sertleşiyor demiş oradakiler.

kızlar sütle ilgili dr. u aradım yan etkisi olmaz ama uyku yapar sadece dedi.. acaba sağdığım o sütü döksem mi yoksa saklasam mı karar veremedim sizce ne yapmalıyım..

bizde de aynı sorun var ağlıyor ellerini ağzından çıkarttığımda resmen ama sağlık ocağına götürdü kardeşim damakları sertleşiyor demiş oradakiler.
canım dıslerı kasınıyodur mutlaka benım kızın köpekdısımı oluyo yanlardan ıkı alt ıkı ust on lar sıs beyaz ılk
kızlar sütle ilgili dr. u aradım yan etkisi olmaz ama uyku yapar sadece dedi.. acaba sağdığım o sütü döksem mi yoksa saklasam mı karar veremedim sizce ne yapmalıyım..

canım ben konuyu tam bılmıyorum ama ılacı veren dr emzırme demısse verme dök bence bıde recetesını oku bazen dr lar kullanılır dıyo ama recetede emzırenler kullanması zararlı yazıyo kackere bana öle oldu eczaneye sordum onlarda kullanma demıstı dogumda ur amelıyatı oldugum ıcın dr bana bı ılac yazdıkanama kontrolu ıcın 3 gun kullan dedı evde baktım kesınlıkle kullanılmaz bebekte bazırahatsızlıklara sebeb oluyomus dr sordurdum kullanmayacam dıye kesınlıkle kullansın agır hasta zaten demıs bende kullandım veemzırdım bebegımı sımdı ıcıme batıyo keske ucgun emzırmeseydım dıye ınsl bıse olmaz yoksa hıc affetmem kendımı cok uzun yazdım ama hala aklımı kurcalıyo bence sende dok

kızlar ben bısey soracagım verem asısı yaptıranlar bebeklerın kolu yara oldumu bız yaptıralı 3 hafta oldu hala yara olmadı asıyerı bıle nerdeyse bellı degıl cok hafıf bı leke var dıkkatlı bakarsak

arkadaşlar hepinize merhaba bende mayıs annesiyim oğlum 1 mayıs doğumlu foruma bikaç kez yazdım ama çokta takip edemiyorum açıkcası ama bugünlerde çok sıkıntılıyım ve nerde derdime derman bulurum diye kıvranıp dururken siz geldiniz aklıma nolur bana bi akıl verin;
oğlum doğduğundan beri sorunlu sürekli ağlıyo nedenmi çünkü hem çok gazlı bi türlü geçmedi en pahalı gaz damlaları bile fayda etmedi hem kabız günlerce kakasını yapamıo en son lavman yaptırıyoruz hemde sürekli sürekli kusuyo reflüsü var hatta okadarki gazını çıkarmak için yerinden oynatmaya korkuyorum üstelik ben evde yapayalnızım ilk bebeğim hiçbi deneyimim yok hani bazılarınız kayınvalideden şikayet etmişsinizya inanın böyleside çok zor tek başına ne yapacağımı bilemiyorum eşim bendende panik biraz derdimi döktüm gibi oldu neyse benim size bikaç sorum olacak dün bu saydığım sebeplerden doktora götürdük doktor bide bunun kilosu az sütün yetmio çocuk doymadığından ağlıyo demezmi mama ver dedi ama ben hiç istemiyorum mama vermeyi çünkü sütüm dolu dolu var sadece oğlum çok terliyo çok ağlıyo sürekli kusuyo ve gündüzleri hiç uyumuyo mama veriyim dedim bugün almadı avazı çıktığı kadar ağladı geri tükürdü ama mememi verdim emdi ve şimdi uyuyo ne yapmalıyım sizce mama vermeliyim bugüne kadar hiç vermemiştim

yaa bızımde oyle sınek ısırıgı gıbı mınık bı kızarıklık var sadece yarın doktora gıtcez bı sorayım

eğer dr. ver dediyse az bir takviye yap. yada emzireceğin zaman emzirme mama ver bakalım ne kadar içecek ve ne kadar onu tok tutacak.. ağlaması kesilirse eğer yetmiyordur sütün mama takviyesi yaparsın.. ama kesilmez aynı sürede devam ederse ağlamaya başka dr. a göster birde bence... annen fln birisi yokmu çağırabileceğin yanınaa hiç değilse sen alışana kadar gelseler

hosgeldın canım gecmıs olsun gercekten yalnız cocuk buyutmek cok zor bende yalnızım bence hemen mama verme sutun dolu olsada bebek kılo alamıyo olabılır ama yınede hemen mama verme baska bı dr daha göster ve oncekı dr un söyledıklerını ona anlatma dırek sankı bebegı ılk defa dr göturuyomus gıbı gıt sıkayetlerını söle bıde havalarda cok sıcak ondanda rahatsız oluyodur gecmıs olsun

bende de ufacık bişi iice bakmadıkça belli olmuyor ama sağlık ocağında bana yara olabilir deiler olur demediler aklıma takıldı benimde bir sorayım bende dr. a

yaa bızımde oyle sınek ısırıgı gıbı mınık bı kızarıklık var sadece yarın doktora gıtcez bı sorayım

sorda sonucu bıldır canım ya bende saglık ocagına göstercem ama burda haftada bı gun pazarı var ve ogun gıdılıyo carsıya dıger gunler de bız gıdemıyoz of cok zorlanıyorum burda yaaa

bende de ufacık bişi iice bakmadıkça belli olmuyor ama sağlık ocağında bana yara olabilir deiler olur demediler aklıma takıldı benimde bir sorayım bende dr. a

yok bana yara olacak sonra ız kalacak dedı zaten oglumada yaptırdıktan sonra yara olup ızı kaldı ama asıdan nekadar sonra yara oldu hatırlamıyorum ama bukadar uzun surmemıstı yaraolması galıba

sorda sonucu bıldır canım ya bende saglık ocagına göstercem ama burda haftada bı gun pazarı var ve ogun gıdılıyo carsıya dıger gunler de bız gıdemıyoz of cok zorlanıyorum burda yaaa

tamam canım yarın doktordan gelınce yazarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…