kaynananla sorunlarını evliliğine yansıtma çoğu aynı bunların bende nefret ediyorum gıcık karıdan ama yapcak bişey eşinin annesi işte ama ben vermiyorum kızımı ona 5 dk kucağına alsa gidip geri alıyorum ve kesin tembihledim öpmek yok diye eşimde ub konuda bana tam destek verdiği için öpemiyo kimse:1ninca:
ya ben karar verdım yüzde doksan dıslerınden huzursuz benım kızım dıslerını parmagımızla kasıyınca duruyo bunuda babası farkettı dün sımdı parmagım agzında kasınıyo dıslıkle kasıyım dıyorum ıstemıyo cuma gunu saglık ocagına götürüp sorayım dıstenmı dıye emın olayım gunde 3 4 defa kaka yapıyo ama su gıbı bez tamamen cekıyo gaz bıtmeden dıs basladı yaa varmı böyle dıslerı kasınan
ya ben karar verdım yüzde doksan dıslerınden huzursuz benım kızım dıslerını parmagımızla kasıyınca duruyo bunuda babası farkettı dün sımdı parmagım agzında kasınıyo dıslıkle kasıyım dıyorum ıstemıyo cuma gunu saglık ocagına götürüp sorayım dıstenmı dıye emın olayım gunde 3 4 defa kaka yapıyo ama su gıbı bez tamamen cekıyo gaz bıtmeden dıs basladı yaa varmı böyle dıslerı kasınan
kaynananla sorunlarını evliliğine yansıtma çoğu aynı bunların bende nefret ediyorum gıcık karıdan ama yapcak bişey eşinin annesi işte ama ben vermiyorum kızımı ona 5 dk kucağına alsa gidip geri alıyorum ve kesin tembihledim öpmek yok diye eşimde ub konuda bana tam destek verdiği için öpemiyo kimse:1ninca:
banada dişleri kaşınıyor gibi gelmişti..çünkü elimi ağzına sokturup dişlerine sürtüyordu..bende diş kaşıyıcı verdi beceremiyo onu almayı:)yalıyuor sadece..ama huzursuzluğu falan yok allahtan.
ne kadarlık senin bebeğin
bizde de aynı sorun var ağlıyor ellerini ağzından çıkarttığımda resmen ama sağlık ocağına götürdü kardeşim damakları sertleşiyor demiş oradakiler.3 gün sonra 3 ayı bıtecek canım bana erken gelmıstı dıs ıcın ama oglum 3.5 aylıkken belırtıulerı baslamıs 5 .5 aylıkken alttan ıkı dıs cıkarmıstı yasına gelmeden dıslerı tamamdı nerdeyse
kızlar sütle ilgili dr. u aradım yan etkisi olmaz ama uyku yapar sadece dedi.. acaba sağdığım o sütü döksem mi yoksa saklasam mı karar veremedim sizce ne yapmalıyım..
canım dıslerı kasınıyodur mutlaka benım kızın köpekdısımı oluyo yanlardan ıkı alt ıkı ust on lar sıs beyaz ılkbizde de aynı sorun var ağlıyor ellerini ağzından çıkarttığımda resmen ama sağlık ocağına götürdü kardeşim damakları sertleşiyor demiş oradakiler.
kızlar sütle ilgili dr. u aradım yan etkisi olmaz ama uyku yapar sadece dedi.. acaba sağdığım o sütü döksem mi yoksa saklasam mı karar veremedim sizce ne yapmalıyım..
kızlar ben bısey soracagım verem asısı yaptıranlar bebeklerın kolu yara oldumu bız yaptıralı 3 hafta oldu hala yara olmadı asıyerı bıle nerdeyse bellı degıl cok hafıf bı leke var dıkkatlı bakarsak
eğer dr. ver dediyse az bir takviye yap. yada emzireceğin zaman emzirme mama ver bakalım ne kadar içecek ve ne kadar onu tok tutacak.. ağlaması kesilirse eğer yetmiyordur sütün mama takviyesi yaparsın.. ama kesilmez aynı sürede devam ederse ağlamaya başka dr. a göster birde bence... annen fln birisi yokmu çağırabileceğin yanınaa hiç değilse sen alışana kadar gelselerarkadaşlar hepinize merhaba bende mayıs annesiyim oğlum 1 mayıs doğumlu foruma bikaç kez yazdım ama çokta takip edemiyorum açıkcası ama bugünlerde çok sıkıntılıyım ve nerde derdime derman bulurum diye kıvranıp dururken siz geldiniz aklıma nolur bana bi akıl verin;
oğlum doğduğundan beri sorunlu sürekli ağlıyo nedenmi çünkü hem çok gazlı bi türlü geçmedi en pahalı gaz damlaları bile fayda etmedihem kabız günlerce kakasını yapamıo en son lavman yaptırıyoruz hemde sürekli sürekli kusuyo reflüsü var hatta okadarki gazını çıkarmak için yerinden oynatmaya korkuyorum üstelik ben evde yapayalnızım ilk bebeğim hiçbi deneyimim yok hani bazılarınız kayınvalideden şikayet etmişsinizya inanın böyleside çok zor tek başına ne yapacağımı bilemiyorum eşim bendende panik biraz derdimi döktüm gibi oldu neyse benim size bikaç sorum olacak dün bu saydığım sebeplerden doktora götürdük doktor bide bunun kilosu az sütün yetmio çocuk doymadığından ağlıyo demezmi mama ver dedi ama ben hiç istemiyorum mama vermeyi çünkü sütüm dolu dolu var sadece oğlum çok terliyo çok ağlıyo sürekli kusuyo ve gündüzleri hiç uyumuyo mama veriyim dedim bugün almadı avazı çıktığı kadar ağladı geri tükürdü ama mememi verdim emdi ve şimdi uyuyo ne yapmalıyım sizce mama vermeliyim bugüne kadar hiç vermemiştim
arkadaşlar hepinize merhaba bende mayıs annesiyim oğlum 1 mayıs doğumlu foruma bikaç kez yazdım ama çokta takip edemiyorum açıkcası ama bugünlerde çok sıkıntılıyım ve nerde derdime derman bulurum diye kıvranıp dururken siz geldiniz aklıma nolur bana bi akıl verin;
oğlum doğduğundan beri sorunlu sürekli ağlıyo nedenmi çünkü hem çok gazlı bi türlü geçmedi en pahalı gaz damlaları bile fayda etmedihem kabız günlerce kakasını yapamıo en son lavman yaptırıyoruz hemde sürekli sürekli kusuyo reflüsü var hatta okadarki gazını çıkarmak için yerinden oynatmaya korkuyorum üstelik ben evde yapayalnızım ilk bebeğim hiçbi deneyimim yok hani bazılarınız kayınvalideden şikayet etmişsinizya inanın böyleside çok zor tek başına ne yapacağımı bilemiyorum eşim bendende panik biraz derdimi döktüm gibi oldu neyse benim size bikaç sorum olacak dün bu saydığım sebeplerden doktora götürdük doktor bide bunun kilosu az sütün yetmio çocuk doymadığından ağlıyo demezmi mama ver dedi ama ben hiç istemiyorum mama vermeyi çünkü sütüm dolu dolu var sadece oğlum çok terliyo çok ağlıyo sürekli kusuyo ve gündüzleri hiç uyumuyo mama veriyim dedim bugün almadı avazı çıktığı kadar ağladı geri tükürdü ama mememi verdim emdi ve şimdi uyuyo ne yapmalıyım sizce mama vermeliyim bugüne kadar hiç vermemiştim
bende de ufacık bişi iice bakmadıkça belli olmuyor ama sağlık ocağında bana yara olabilir deiler olur demediler aklıma takıldı benimde bir sorayım bende dr. akızlar ben bısey soracagım verem asısı yaptıranlar bebeklerın kolu yara oldumu bız yaptıralı 3 hafta oldu hala yara olmadı asıyerı bıle nerdeyse bellı degıl cok hafıf bı leke var dıkkatlı bakarsak
yaa bızımde oyle sınek ısırıgı gıbı mınık bı kızarıklık var sadece yarın doktora gıtcez bı sorayım
bende de ufacık bişi iice bakmadıkça belli olmuyor ama sağlık ocağında bana yara olabilir deiler olur demediler aklıma takıldı benimde bir sorayım bende dr. a
sorda sonucu bıldır canım ya bende saglık ocagına göstercem ama burda haftada bı gun pazarı var ve ogun gıdılıyo carsıya dıger gunler de bız gıdemıyoz of cok zorlanıyorum burda yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?