2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benım cımcıme betüsüm dünden berı yastıkta yatarken basını kaldırmaya baladı :lepi:ama hala dönemıyo

gul83, moonlight2010, 10merve, gurbetten, arcak81, colerko, hatice61, tubatubatubatuba masallah baya kalabalıgız mısafırımızde var ama kımse konusmuyo bebekler uyanık galıba

[
canım öncelikle geçmiş olsun benim kızımda aşırı gazlıydı gaz ilaçları fayda etmiyodu bu sebepten defelarca hastaneye götürdüm ama fitil vermekten başka bişey yapmadılar. bebeğin kabızmı yoksa bağırsak tembelliğimi var son gittiğim doktor kakası katı olursa kabızdır eğer sık sık yapmıyosa bağırsak tembelliğidir dedi ve benim kızımda makat darlığı çıktı yani kakasını yapamamasınında gazını çıkaramamasınında sebebi buymuş neyse gz sancıları 3. aydan sonra azaldı çok şükür. reflü hakkın bi bilgim yok ama. sütünün yeterli geldiğini düşünüyosan mamaya başlama bence. ve başka bi doktora daha mutlaka göster. benim kızımda makat darlığı olduğunu başka doktora götürerek öğrendik. tekrar geçmiş olsun

canım allah kolaylık versin...ne kadar doğru bilmiyorum ama uzun süre kabızlık yetersiz beslenmeden olabiliyor diye duymuştum..ağlamasıda çok diyorsun..bencede biraz mama takviye edebilirsin..kıyamam kuzucuğuna..gazı için sizde faydası olur mu bilmem ama ben çok ıkınması olduğunda yüzüzstü yatırıyorum rahatlıyor...ayrıca rezene çayı falanda deneyebilirsin..çok geçmiş olsun..bence ailenden birilerinden yardım istemelisin....

yok bana yara olacak sonra ız kalacak dedı zaten oglumada yaptırdıktan sonra yara olup ızı kaldı ama asıdan nekadar sonra yara oldu hatırlamıyorum ama bukadar uzun surmemıstı yaraolması galıba

benimkinde de yara falan yok..sadece ufacık bi kızarıklık...

sorda sonucu bıldır canım ya bende saglık ocagına göstercem ama burda haftada bı gun pazarı var ve ogun gıdılıyo carsıya dıger gunler de bız gıdemıyoz of cok zorlanıyorum burda yaaa

kızlar dert etmeyin kesin olucak diye bişi yok benim kızımınkide yara olmadı kızarıklık var sadece hatta bende hiçbişey yok:))

evet dediğin gibi açken denedim mama vermeyi ama almadı hatta hepsini geri tükürdü yüzümüze hatta inanırmısın mem mem diye bana bakarak ağladı:) deli gibi eşim aç değil ondan almadı mamayı dedi ama sonra hemen meme verdim onu kaptı öyle bi emdiki sonrada uyuyakaldı memede mamayı istemiyo bariz belli oldu zorlasammı bikaç kez daha bilemedimki bu arada oğlum 2900gr 47cm doğdu çok küçüktü yani şimdi tam 3 ay 2 günlük ve 5600gr 61cm zayıf değil gibi gelio bana ama mayıs bebeklerinin boy kilo takip çizelgesine baktım şimdi bazılarına göre zayıf 7 kiloyu görenler var ama onlar zaten 4.5 kilo doğmuş bilemedimki napsam

geçmiş olsun canım sık sık olmuyosa götürmene gerek yok zaten hastaneye de götürsen fitil verip yaptırırlar evde fitilin varsa kullan ama sürekli böyle oluyosa götürmelisin
sağol canım ilk defa oldu evde fitilim yoktu doktora götürdüm fitil verdi. fitili oğluma verdikten 5 dk. sonra bir kaka yapışı vardı sanki içinde bomba patladı çocuğun. rahatladı 3 saattir kesintisiz uyuyor

bizimde hiç belli olmuyor yara falanda olmadı aşıdan sonra bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım ve çok geçmiş olsun başka bir doktorada götür oda aynı şeyleri söylerse o zaman verirsin mamayı yada bir gün dene mama vermeyi bakarsınbelki doymadığı için ağlıyordur.

yok bana yara olacak sonra ız kalacak dedı zaten oglumada yaptırdıktan sonra yara olup ızı kaldı ama asıdan nekadar sonra yara oldu hatırlamıyorum ama bukadar uzun surmemıstı yaraolması galıba
bana hiç öle bişey söylenmedi merak ettim bak şimdi bilmiyorumkismile

kılosu cok ıyı bence baska bı dr göstersen

evet bende hiç mama vermek istemiyorum havalar çok sıcak çok terliyo dediğin gibi bide dünki doktor bana su ver dedi idrar tahlili yaptırdık kristallenme olmuş aşırı sıcaklardan bide biz mardindeyiz güneydoğunun sıcakları malum 45 46 derece ben çok karşıydım su vermeye ama dünden beri veriyorum yavrum suyu bi içti kana kana su vermeliyim bilemedim?

çok zayıf değil aslında bebeğin...2. bi doktora götür istersen...için rahatlar en azından

ben doğduğundan beri su veriyorum..suyun zararı olacağını düşünmüyorum ama fazlada verme..günde bikaç çay kaşığı yeterli olur bence

kılosu cok ıyı bence baska bı dr göstersen

iyi dimi yani ortalama tamam ayda 1 kilo almamış ama 800 gr civarında almış ama oğlum reflü ve fışkırtır tarzda kusuyo günde 1 2 kere onun haricindede her emdiğinde biraz kusar mutlaka bu kusmaya bu sıcaklarda terlemeye yine iyi kilo almış zaten götürdüğüm doktoru hiç beğenmedim daha neden kilosunun az olduğunu araştırmadan hemen sütün yetmiyo mamaya başla diye yapıştırdı damgayı ben dedim sonra çok kusuyo diye de ha belki ondan kilo alamıodur dedi ama yinede mamaya başla dedi anlamadım gitti başka bi dr a göstereyim

kıyamam yaa yazık canım su verdıkden sonra rahatladımı azaldımı aglaması okadar sıcakta susuzluktanda aglar

ben doğduğundan beri su veriyorum..suyun zararı olacağını düşünmüyorum ama fazlada verme..günde bikaç çay kaşığı yeterli olur bence

doğduğundan beri veriosun demek içimi rahatlattın ya saol:) evet bende günde 2 çay kaşığı verdim dün bugün 3 e çıkarıyım onu bari

tabi tabi mutlaka göster bende hiç tek bi doktora bağlı kalmadım hamileykende bikaç ayda bir başka doktora gidiyodum kızımıda götürdüm çok şükürki götürmüşüm yoksa bizim embesil doktor bişeyi yok normaldir diyip fitil yapıp gönderiyodu. kuzun iyi kilo almış daha iyi olabilirdi ama her bebeğin bünyesi bir olmuyo yani mamaya başlıycak kadar az değil kilosu bunu biz bile biliyoken doktor seni nasıl mamaya teşvik eder anlamıyorum ne enteresan doktorlar var ya

800 gr almıssa cok ıyı zayıf dogdu dedın yınede cok guzel kılosu bence kac aylık kuzun
ve kızmı erkekmı

800 gr hiçte az değilki...benim kızım bu ay 900 g almış..doktor gayet iyi mamaya başlama sakın..önümüzdeki ayda böyle olursa 6.aya kadar anne sütüne devam dedi...sen mutlaka başkasına götür...çok sıcak susuz bırakma kuzucuğu:)

kıyamam yaa yazık canım su verdıkden sonra rahatladımı azaldımı aglaması okadar sıcakta susuzluktanda aglar

evet ya inanırmısın kabızlığınada iyi geldi azcık kaka yaptı bugün ilk defa :) başka bi doktorda sakın su verme çocuğun ihtiyacı yok anne sütünden yeteri kadar alıyo o suyunu demişti her doktora inanmamak lazım bu arada oğlum acıktı yaygararı basıo içimi rahatlattınız saolun ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…