2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acaba ishal gibi olmayan bebek kakasi nasil oluyor ? hep sulu bizim kaka, sari da olsa, yesil de olsa, hardal gibi de olsa sulu:)
top top keci kakasi gibi mi normali soyleyin yahu :))

acaba ishal gibi olmayan bebek kakasi nasil oluyor ? hep sulu bizim kaka, sari da olsa, yesil de olsa, hardal gibi de olsa sulu:)
top top keci kakasi gibi mi normali soyleyin yahu :))

anne sütü alan bebeklerin hep sulu olurmuş...sayısı önemliymiş..günde 7 yi geçiyosa ishal kabul ediliyomuş sanırım...

kızlar inanır msınız bilmem ama şuan oğlum kendi boyutundaki bi oyuncak kurbağacıkla boğuşuyor halbuki ben yanına baksın diye bırakmıştım bi baktım kurbağa bizimkinin üstünde :)))

canım günde 12 kez emiyorsa,12 kez bile yapabilir dedi dr :)anne sütü ishali diyorlarmış buna ve önemli değilmiş
oh oh iyi o zaman.....gün boyunca yapmadı zaten..

kızlar inanır msınız bilmem ama şuan oğlum kendi boyutundaki bi oyuncak kurbağacıkla boğuşuyor halbuki ben yanına baksın diye bırakmıştım bi baktım kurbağa bizimkinin üstünde :)))

tatlı şeyler yaaa....

gün boyu okuyorum ama pek katılamıyorum benim oğlan gündüz pek rahat vermiyo ama saolsun çok akıllandı son dönemde git gide herşey yoluna giriyo yani çok zevkli olmaya başladı

bizde parktan geldik oğlumu gezmeye götürdüm serinde ev çok sıcak oldu çok güzel bakındı ama sonra mız mızlanmaya başladı 1 saat olmadan eve döndük belki dışarda dolaşmak yorar kendi kendine uykuya dalar dedim ayağımda sallamdan beşiğine koydum (park yataklardan) 1 saatir daha yeni daldı uykuya ama galiba başaracam salamdan uyutmayı ninni söyleye söyleye bpğazım kurudu valla çok fazla ninnide bilmiyorum aynıları tekrarlayıp durduk baze salladık ama yorulmuşum valla ayyy ya çok uzun oldu

benim kuzuda tutamiyor bugun eline cay kasigi verdim bir iki saniye sonra atti

benm kizda meme sevdalisi..memede uyuyoruz hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…