canım herşeyi değil ama bir topu var,yaklaşık 20gündür onu tutuyor,diğerlerinide alıp atıyor
neden hayırdır benimki de bu aralar daha sık emmek istiyo daha uzun süre aç kalabileceğine anlamadım nedenini
valla bilmiyorumki,gece kalkardı,1 2 çekerdi memeyi,sonra hemen ayırır yatağına koyardım,gündüzde normal emerdi,2gecedir canımızı okudu,nerdeyse 45dakika da bir uyandı,15 20şer dakika emdi,çekince ağladı,gündüzde bayağa uzun uzun emdi,inşallah bu gece normale döner
slm kizlar
bebekleriniz elleriyle nesneleri tutuyormu?
hayırlı geceler bebekler uyurken annelerde dinlenıyor galiba oğlumun ateşi çıktı bu akşam şimdilik 38.1 i geçmedi fitil verdim duş aldırdım uyuor inşl düşer daha çıkmaz çıkarsa ne yaparım bilmem baya panikledim dr gitmemiz enaz 40 dk sürer arabamız yok köye gelen arabada yok taksi gelirmi bilmiyorum gece gece inşl çıkmaz daha neden çıktığını anlamadım güneştede çıkmadı akşam üstü çıktı pıtırcığımda herzamanki gibi 9.30 da uyudu daha uyanmadı sabah 5 e kadar uyanmaz sanırım ama ben uyumam artık bu gece sık sık beranın ateşini ölçerim
günaydın kızlar sabah sabha gene kuzumu bırakıp geldim öyle de keyifliydiki gülücükler atıyodu mafoldumben
oyy kyamam sabah acaip tatlı oluyolar dimiopuyorumnanaktan
biran önce akşam olsun da kavuş miniğine inş canım
:)bizimkide aynı,bu gece eşimi hiç uyandırmadım,sabah milyonkez teşekkür ettigünaydınnnn
valla annelik zor zanaatmiş..yahu saat başı kalkıp emilir mi?
bu ıkınmalar hiç bitmezmi?
sürekli tekmeler savuruyo bizimki uyurken, rüyasında karete falanmı yapıyo anlamadım..
öğlen uzun uyusa da bende uyusam bari yaakannehir
:)bizimkide aynı,bu gece eşimi hiç uyandırmadım,sabah milyonkez teşekkür etti
selama allah sabır versin,birde devrimin en tatlı ve en aktif olduğu sabah saatleri oluyor,benimde en ölü zamanın,o nedenle babasıyla oynuyorlar,ben uyuyorum
ya doya doya sevemiyorum bizimki en geç 10 gibi yatıyo sonra bide gece kalkıyo zaten o saatte bende uykulu oluyorum of ya offfffffff
günaydın kızlarr... benim sol göğsümde süt düğümlenmesi olmuş galiba... bir kitle var taş gibi ve canımı yakıyor bu nasıl geçer bilen varmı sıcak çözer dediler akşam 1 saat duşta kaldım banamısın demedi(
sağdım akşamda evde ama geçmedi.. iş yerinde ark izine ayrıldı bende tek başımayım oda da o yüzden geçen haftaki gibi sağamadım bir kere sağabildim günde iş yerinde sütümü ondan oldu galiba ama nasıl geçecek dr. a mı gitsem acabasağdınmı canım
evet canım haftaya tekrar götürücem bakalım kilo alması iyiyse devam edicem gerçi hiç çalışmak istemiyorm of anne olmak çok güzel ama ayrılmak çok çok zorrrcanım yaaaaa alışcaksınız artık. ayrılma durumun hftaya mı belli olcaktı ? hakkınızda hayırlısı..
benim sütümdede bariz azalma var işyerinde çok sık sağamıyorum nolucak bu halimiz yaa:1ninca:günaydın bayanlar bebişimi evde bırakıp işe geldim :S
annem de memlekette o yüzden ablamın bakıcısına bıraktım çok huzursuzum gerçi annemle beraberken bakıyodu çok güzel beyazıta ablamın oğlunu da büyüttü ama yine de bi başkasına bırakmak zor yaa naapsak naapsak alışıcaz mecburen eylülde zaten full time başlıycak beyazıt da alışmış olur inşallah ....
esraaa bak canım benimde hep düğümler oluyo tek çare bol bol emzirmek vede sıcak su dayanabildiğin kadar sıcak suyla duş al bide her fırsatta bebişin ağzına daya memeyi gece zor biliyorum canım ama işyerinde sağamazsan zamanla azalır kesilir sütün o düğümler iyi diil canım bana da oluyo makina sağamıyo o düğümleri malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?