evet canım haftaya tekrar götürücem bakalım kilo alması iyiyse devam edicem gerçi hiç çalışmak istemiyorm of anne olmak çok güzel ama ayrılmak çok çok zorrr
benim sütümdede bariz azalma var işyerinde çok sık sağamıyorum nolucak bu halimiz yaa:1ninca:
evet makineyle sağamadım kuzeyede emzirmeye çalışıyorum ama akşamları oda doyunca almıyorrr.. yüzünü ekşiltiyor eşşek sıpası yaa. peki bu düğümlenmeler sağmamaktan mı oluyor sütüboncuk32 kullanıcısından alıntı
günaydın bayanlar bebişimi evde bırakıp işe geldim :S
annem de memlekette o yüzden ablamın bakıcısına bıraktım çok huzursuzum gerçi annemle beraberken bakıyodu çok güzel beyazıta ablamın oğlunu da büyüttü ama yine de bi başkasına bırakmak zor yaa naapsak naapsak alışıcaz mecburen eylülde zaten full time başlıycak beyazıt da alışmış olur inşallah ....
esraaa bak canım benimde hep düğümler oluyo tek çare bol bol emzirmek vede sıcak su dayanabildiğin kadar sıcak suyla duş al bide her fırsatta bebişin ağzına daya memeyi gece zor biliyorum canım ama işyerinde sağamazsan zamanla azalır kesilir sütün o düğümler iyi diil canım bana da oluyo makina sağamıyo o düğümleri malesef...
kuzey bir seferde 90 lik - 120 lik arasında değişiyor içtiği süt ben yokken günde 4 defa veriyortlar ben gidene kadar 90x4 =360 eder. geriye 540 kalıyor acaba emiyormudur benden o dar sabaha kadar emiyordur bencekızlar sütünü sağan çalışan anneler için söylüyorum mesela bebişiniz 6 kilo günlük süt ihtiyacı 6x150 imiş yani 900 cc vermek gerekiyomuş bi sitede okudum ya bu kadar olmasada üç aşağı beş yukarı vermemiz lazım kendinizi ona göre ayarlayın bi seferde yüz içirsem iki saat tutsa on saat dışarda kalsak eder 500 cc geri kalan 14 saatte de 400 cc felan emseler bu hesaba denk geliyo . Benim oğlanda tutuyo siz de bi hesaplayın bakalım bu çalışma süt sağmak zorunda kalan morali bozuk annelere ithaf olunmuşturmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tmm canım akşama birde onu den,yeyim napayım ben sıcak su torbası koydum ama fayda etmedi .. çok saolcolerko canım sıcak bi hvluyu göğsüne koy bi yandan da sağ ben ne çektim o kitlelerden öyle çözdük dr um dedi sağolsun..ve de böyle ovalıyarak sağ inş.geçer...
evet makineyle sağamadım kuzeyede emzirmeye çalışıyorum ama akşamları oda doyunca almıyorrr.. yüzünü ekşiltiyor eşşek sıpası yaa. peki bu düğümlenmeler sağmamaktan mı oluyor sütü
tmm canım akşama birde onu den,yeyim napayım ben sıcak su torbası koydum ama fayda etmedi .. çok saol
teşekkür ederim kızlar saolun.. inş. geçerrrevet canım masaj yaparak sağ ya da emzir. hatta fırsatın varsa bol bol emzir, yoksa da memeyi tam olarak boşaltana kadar sağ. bu arada herkes sıcak su tavsiye etmiş ben de tersini tavsiye edeyim, soğuk suyla duş al ya da buz kompres yap, hemen iniyor. memenin boşalması da şart ama.
HAE:
benimki tutuyor ama çook uzun değil çıngırak veriyorum eline tutuyo bira sonra bırakıyo bazen çok kısa tutuyo ama başörtümle uyumaya alıştı nasılsa onu hiç bırakmıyo ancak derin uykuya geçince çıkıyo elinden emziği ağzında başörtümün ucunuda avuçlayıp burnuna sokuyo emziği çeke çeke uyuyo:ecrin_bebek: öyle güzelki oturup seyredesim geliyo ama başörtüyü ben alsam elinden hemen açıyo boncuk gözlerini işimede yaradı başörtü olayı kendi kendine uyumayı öğrendi 2 aylıkken :teytey:
senağlama senağlamakızlar sütünü sağan çalışan anneler için söylüyorum mesela bebişiniz 6 kilo günlük süt ihtiyacı 6x150 imiş yani 900 cc vermek gerekiyomuş bi sitede okudum ya bu kadar olmasada üç aşağı beş yukarı vermemiz lazım kendinizi ona göre ayarlayın bi seferde yüz içirsem iki saat tutsa on saat dışarda kalsak eder 500 cc geri kalan 14 saatte de 400 cc felan emseler bu hesaba denk geliyo . Benim oğlanda tutuyo siz de bi hesaplayın bakalım bu çalışma süt sağmak zorunda kalan morali bozuk annelere ithaf olunmuşturmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yok canım nerdeee işyerim çok uzak :1ninca:canım gün içinde gidip hiç emziremiyormusun ?
ben 2 kere gidiyorum yinede burnumda tütüyor kuzucum :sinifsinif:
hoşbulduk canım naberSelma hoşgeldin kız sahalara dönmüşsün
evet canım masaj yaparak sağ ya da emzir. hatta fırsatın varsa bol bol emzir, yoksa da memeyi tam olarak boşaltana kadar sağ. bu arada herkes sıcak su tavsiye etmiş ben de tersini tavsiye edeyim, soğuk suyla duş al ya da buz kompres yap, hemen iniyor. memenin boşalması da şart ama.
şimdi rahatına geliyo ama ileride çok zor bırakabilir başörtüyü bence yol yakınken başka bir yol dene benim teyzemin kızı 18 yaşında hala annesinin tülbentiyle uyuyo
slm kızlarsonunda yazabildim okadar çok işim varki haftaya salı yola çıkıcaz yıkanacak ütülenecekler var e yavaştan bavul hazırlamaya başlamalıyım temizlik yapmalıyım ama bende bunların hiçbirini yapacak döt yok..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?