2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sütünü sağan çalışan anneler için söylüyorum mesela bebişiniz 6 kilo günlük süt ihtiyacı 6x150 imiş yani 900 cc vermek gerekiyomuş bi sitede okudum ya bu kadar olmasada üç aşağı beş yukarı vermemiz lazım kendinizi ona göre ayarlayın bi seferde yüz içirsem iki saat tutsa on saat dışarda kalsak eder 500 cc geri kalan 14 saatte de 400 cc felan emseler bu hesaba denk geliyo . Benim oğlanda tutuyo siz de bi hesaplayın bakalım bu çalışma süt sağmak zorunda kalan morali bozuk annelere ithaf olunmuşturmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:

canım gün içinde gidip hiç emziremiyormusun ?
ben 2 kere gidiyorum yinede burnumda tütüyor kuzucum :sinifsinif:

evet makineyle sağamadım kuzeyede emzirmeye çalışıyorum ama akşamları oda doyunca almıyorrr.. yüzünü ekşiltiyor eşşek sıpası yaa. peki bu düğümlenmeler sağmamaktan mı oluyor sütü

colerko canım sıcak bi hvluyu göğsüne koy bi yandan da sağ ben ne çektim o kitlelerden öyle çözdük dr um dedi sağolsun..ve de böyle ovalıyarak sağ inş.geçer...

kuzey bir seferde 90 lik - 120 lik arasında değişiyor içtiği süt ben yokken günde 4 defa veriyortlar ben gidene kadar 90x4 =360 eder. geriye 540 kalıyor acaba emiyormudur benden o dar sabaha kadar emiyordur bence

colerko canım sıcak bi hvluyu göğsüne koy bi yandan da sağ ben ne çektim o kitlelerden öyle çözdük dr um dedi sağolsun..ve de böyle ovalıyarak sağ inş.geçer...
tmm canım akşama birde onu den,yeyim napayım ben sıcak su torbası koydum ama fayda etmedi .. çok saol

evet makineyle sağamadım kuzeyede emzirmeye çalışıyorum ama akşamları oda doyunca almıyorrr.. yüzünü ekşiltiyor eşşek sıpası yaa. peki bu düğümlenmeler sağmamaktan mı oluyor sütü

evet canım büyükler süt kırılması diyorlar. eğer çözemezsen ateş yapabilir sende inşallah kısa sürede açarsın canım

tmm canım akşama birde onu den,yeyim napayım ben sıcak su torbası koydum ama fayda etmedi .. çok saol

evet canım masaj yaparak sağ ya da emzir. hatta fırsatın varsa bol bol emzir, yoksa da memeyi tam olarak boşaltana kadar sağ. bu arada herkes sıcak su tavsiye etmiş ben de tersini tavsiye edeyim, soğuk suyla duş al ya da buz kompres yap, hemen iniyor. memenin boşalması da şart ama.

teşekkür ederim kızlar saolun.. inş. geçerrr

şimdi rahatına geliyo ama ileride çok zor bırakabilir başörtüyü bence yol yakınken başka bir yol dene benim teyzemin kızı 18 yaşında hala annesinin tülbentiyle uyuyo

senağlama senağlama
canım gün içinde gidip hiç emziremiyormusun ?
ben 2 kere gidiyorum yinede burnumda tütüyor kuzucum :sinifsinif:
yok canım nerdeee işyerim çok uzak :1ninca:
Selma hoşgeldin kız sahalara dönmüşsün
hoşbulduk canım naber

selam kızlar..bende soğuk kompress öneririm...çünkü sıcak kompress sütü arttırıyor ama soğuk kompres damarları genişleterek sütün akışını sağlar..soğuk kompres yapıp sağ sütünü bitene kadar...abalm aynı dert yüzünden ateşlenip hastanelişk olmuştu..bu şekilde geçirdiler..geçmiş olsun..
şimdi rahatına geliyo ama ileride çok zor bırakabilir başörtüyü bence yol yakınken başka bir yol dene benim teyzemin kızı 18 yaşında hala annesinin tülbentiyle uyuyo

çok haklısın...çocuklar bu objeleri anneleriyle aralarındaki bağ olarak algılayıp yıllarda nunlardan vazgeçemiyorlar...şimdiden vazgeçirmeye çalış bence..sevgiler

slm kızlar sonunda yazabildim okadar çok işim varki haftaya salı yola çıkıcaz yıkanacak ütülenecekler var e yavaştan bavul hazırlamaya başlamalıyım temizlik yapmalıyım ama bende bunların hiçbirini yapacak döt yok..kaydirigubbakcemile2

heeeheee işte seni bu yüzden seviyorum boşverrrrrrrrrrrrrr gitsin yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…