günaydın kızlarr... benim sol göğsümde süt düğümlenmesi olmuş galiba... bir kitle var taş gibi ve canımı yakıyor bu nasıl geçer bilen varmı sıcak çözer dediler akşam 1 saat duşta kaldım banamısın demedi(
benim de yemek yapmam lazım ,durmadan dışardan yiyoruz adam beni boşayacakhihoyyythihoyyythihoyyyt
amannn evi b.. götürüyomuş kimin umrunda hangimiz senden farklıyızki vereliniortakslm kızlarsonunda yazabildim okadar çok işim varki haftaya salı yola çıkıcaz yıkanacak ütülenecekler var e yavaştan bavul hazırlamaya başlamalıyım temizlik yapmalıyım ama bende bunların hiçbirini yapacak döt yok..kaydirigubbakcemile2
pizzamı yiyosunuz :dance: :dance:benim de yemek yapmam lazım ,durmadan dışardan yiyoruz adam beni boşayacakhihoyyythihoyyythihoyyyt
sırf aç kalmamak adına ocağa çorba koymayı başardım..alkisalkisalkis
colerko geçmiş olsun benimde bi fikrim yok bu konuda..
oğlum kırmızı balonuyla konuşup duruyor kafayı bozdu yavrucum:)))
vee bugün aldım kucağıma ilkkez tek başıma yıkadım yavrumuuu yaşasınnnzemuszemus
hadi bakalım gözün aydıncolerko geçmiş olsun benimde bi fikrim yok bu konuda..
vee bugün aldım kucağıma ilkkez tek başıma yıkadım yavrumuuu yaşasınnnzemuszemus
sorma canım ya akşamı zor ediyorum sabah bırakı8p çıkmak ölüm ama alışıam inşallah kilosuda düzelirde bu dertten kurtulurum en azındanselmacım sen minnoşunu özledikçe ben kahroluyorum valla burda nolcak senin bu halin topla artık kendini cnm ya,iş kolay bulunmuyo şimdi üzülüyorsun ama ilerde çalışmanın faydasını göreceksin inş kızının kilo alımı düzene girerde sende rahat edersin
heeeheee işte seni bu yüzden seviyorum boşverrrrrrrrrrrrrr gitsin yaparsın
amannn evi b.. götürüyomuş kimin umrunda hangimiz senden farklıyızki vereliniortak
kaydirigubbakcemile2zemuszemus
pizzamı yiyosunuz :dance: :dance:
seni tebrik ediyorumŞeniz
maşallah sütüne canımherkes yemekteyken tek seferde 200 ml süt sağdımaferin bana cokacimcoook
ohhh yarasın paşaya zemuszemus bizimde en büyük zevkimiz eve gider gitmez beraber banyoya girmek alıyorum kucağıma oturuyorum ohhh oynaşa,koklaşa yıkanıyoruz zemuszemuscolerko geçmiş olsun benimde bi fikrim yok bu konuda..
herşey zamanla düzelir canım sen yeterki kendini strese sokma anca alışırsınız yeni düzeninizesorma canım ya akşamı zor ediyorum sabah bırakı8p çıkmak ölüm ama alışıam inşallah kilosuda düzelirde bu dertten kurtulurum en azından
maşallah canım nice yaşlarını görürüz inşallah.benim fıstığım bugün 3 aylık oldu...darısı sizlerin başına...
benim fıstığım bugün 3 aylık oldu...darısı sizlerin başına...
colerko geçmiş olsun benimde bi fikrim yok bu konuda..
maşallah canım şu kadarlık hamileyim doğuma şu kadar kaldı derken artık aylarını sayıyoruz maşallah bütün yavrularımıza. Rabbim sağlıkla, analı babalı mutlu büyümelerini nasip etsin inşallah.benim fıstığım bugün 3 aylık oldu...darısı sizlerin başına...
-tatlicadiarzu-bilmiyorumkismile
maşallah canım nice yaşlarını görürüz inşallah.
teşekkürler kızlar...hepsi sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsunlar inşallah...maşallah canım ben de daha 1 aylıktan beri banyoda kucağımda yıkıyorum Ömer Çağan'ı. Küvetinde yıkamayı beceremedim bir türllü hem böyle daha kolay oluyor. Demek balonuyla konuşuyor ha neler anlatıyordur kim bilir. Ömer Çağan genelde avizelerle, koltuk ve perdelerin çiçekleriyle konuşuyor, son zamanlarda da park yatağına astığımız küçük ayıcık, tavşancık, kalp ve yıldızla arkadaş oldu
maşallah canım şu kadarlık hamileyim doğuma şu kadar kaldı derken artık aylarını sayıyoruz maşallah bütün yavrularımıza. Rabbim sağlıkla, analı babalı mutlu büyümelerini nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?