geçmiş olsun canım .. iyileşir inş. kısa zamanda. ama üşütmüşse hali yoktur zaten bişiler yapmaya yavrumun.. iyileşsin ne agular yapar annesi o sanakızlarrr ben oğlumu üşüttüm bilmiyorumkismile
burnu akıyor huzursuzdu da zaten bi türlü de memnun olamıyor yüksek oranda devam ediyor dertli hali ve siz onla bunla topla balonla konuşuşyor konuşuyor dedikçe maşşallah maşallah diyip duruyorum nazarım değmesin diye çünkü oğlum sabah bir belki iki kere agu agu diyor sonra gün sonuna kadar sadece sinirlendiğinde kıhhh diye bi ses çıkartıyor uykuya dalsın diye emzik verip bırAKTIĞIMDA DÜŞEN emziğini istemek için bağırıyor aaa diye
kızlarrr ben oğlumu üşüttüm bilmiyorumkismile
burnu akıyor huzursuzdu da zaten bi türlü de memnun olamıyor yüksek oranda devam ediyor dertli hali ve siz onla bunla topla balonla konuşuşyor konuşuyor dedikçe maşşallah maşallah diyip duruyorum nazarım değmesin diye çünkü oğlum sabah bir belki iki kere agu agu diyor sonra gün sonuna kadar sadece sinirlendiğinde kıhhh diye bi ses çıkartıyor uykuya dalsın diye emzik verip bırAKTIĞIMDA DÜŞEN emziğini istemek için bağırıyor aaa diye
bizimkide kırmızı lambasıyla :)))görmen lazım çok hoş yaacolerko geçmiş olsun benimde bi fikrim yok bu konuda..
oğlum kırmızı balonuyla konuşup duruyor kafayı bozdu yavrucum:)))
vee bugün aldım kucağıma ilkkez tek başıma yıkadım yavrumuuu yaşasınnnzemuszemus
benim fıstığım bugün 3 aylık oldu...darısı sizlerin başına...
doğrudur,bizimkide sürekli güler konuşur,dün annemde fazla ilgilenemedim,oda bütün gün gülmedibenim oğluma teyzesi bakıyor babannesiyle birlikte eve gidince kuzey bi bana bakıyor bi teyzesine kardeşimle benziyoruz bayaa sanırım bizi karıştırıyor o kadar komik oluyor ki böceğim ama teyzesini daha çok mu seviyor ne hep ona konuşuyor gülüyor bana bakıp kafasını çeviriyor hemen küsüyorr mu acaba şimdiden anlarmı bunu bilmiyorum ama emzirirkende ben ona bakmadığım zaman yüzüme bakıyor ben baktığımda hemen gözlerini kaçırıyor eşim bile hayret etti.. 1 saat sonra anca barışıp oynaşıyoruzz
canım konuşuyor dediğimiz,buvvv ,bıg,buvuu,agu gu,bıyyy bunları smylüyo 1 2 kez,ama konuşan bir tavan lambası bulmam gerekiyo,lamba cevap vemedikçe devrim çıldırıyokızlarrr ben oğlumu üşüttüm bilmiyorumkismile
bizimki emzik dışında herşeyi emiyogeçmiş olsun canım bizimkide üşümüştü 2 hafta önce falan. 1 hafta sürdü bizim nezlemiz. kendiliğinden geçti çok şükür sizde çabuk atlatırsınız inş.
bizler de nezleyken nasıl takatimiz olmuyo,yavrucak konuşmaya mecali yoktur :2:
ben de şu emzik alanlara maş. diyorum ya bizimki ellerinden başka bişey emmiyolmaz:
canım benim oğlum da arada alt dudağını emiyor ama çok nadir. Emzik alıyor mu Doğa?ya benim kızım elini emmeyi falan bıraktı..alt dudağını emiyor...nerden çıkardı anlamadım...başka böyle olan var mı?
selam hanımlar;;;
ya benim kızım elini emmeyi falan bıraktı..alt dudağını emiyor...nerden çıkardı anlamadım...başka böyle olan var mı?
canım benim oğlum da arada alt dudağını emiyor ama çok nadir. Emzik alıyor mu Doğa?
evet emzik alıyor ama eskisi kadar çok değil.ellerini keşfedince emziği daha az alır oldu..şimdi dudağını keşfetti ellerini bıraktı..uyutmak için emzik hala işe yarıyor çok şükür..bu dudak emme alışkanlığa dönüşürse diye korkuyorum...
benim oğlanda 2 gündür emiyo canım..bırakırlar heralde
ya benim kızım elini emmeyi falan bıraktı..alt dudağını emiyor...nerden çıkardı anlamadım...başka böyle olan var mı?
geçmiş olsun canım bizimkide üşümüştü 2 hafta önce falan. 1 hafta sürdü bizim nezlemiz. kendiliğinden geçti çok şükür sizde çabuk atlatırsınız inş.
bizler de nezleyken nasıl takatimiz olmuyo,yavrucak konuşmaya mecali yoktur :2:
ben de şu emzik alanlara maş. diyorum ya bizimki ellerinden başka bişey emmiyolmaz:
colerko geçmiş olsun benimde bi fikrim yok bu konuda..
oğlum kırmızı balonuyla konuşup duruyor kafayı bozdu yavrucum:)))
vee bugün aldım kucağıma ilkkez tek başıma yıkadım yavrumuuu yaşasınnnzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?