2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğluma teyzesi bakıyor babannesiyle birlikte eve gidince kuzey bi bana bakıyor bi teyzesine kardeşimle benziyoruz bayaa sanırım bizi karıştırıyor o kadar komik oluyor ki böceğim ama teyzesini daha çok mu seviyor ne hep ona konuşuyor gülüyor bana bakıp kafasını çeviriyor hemen küsüyorr mu acaba şimdiden anlarmı bunu bilmiyorum ama emzirirkende ben ona bakmadığım zaman yüzüme bakıyor ben baktığımda hemen gözlerini kaçırıyor eşim bile hayret etti.. 1 saat sonra anca barışıp oynaşıyoruzz

kızlarrr ben oğlumu üşüttüm bilmiyorumkismile
burnu akıyor huzursuzdu da zaten bi türlü de memnun olamıyor yüksek oranda devam ediyor dertli hali ve siz onla bunla topla balonla konuşuşyor konuşuyor dedikçe maşşallah maşallah diyip duruyorum nazarım değmesin diye çünkü oğlum sabah bir belki iki kere agu agu diyor sonra gün sonuna kadar sadece sinirlendiğinde kıhhh diye bi ses çıkartıyor uykuya dalsın diye emzik verip bırAKTIĞIMDA DÜŞEN emziğini istemek için bağırıyor aaa diye

geçmiş olsun canım .. iyileşir inş. kısa zamanda. ama üşütmüşse hali yoktur zaten bişiler yapmaya yavrumun.. iyileşsin ne agular yapar annesi o sana

geçmiş olsun canım bizimkide üşümüştü 2 hafta önce falan. 1 hafta sürdü bizim nezlemiz. kendiliğinden geçti çok şükür sizde çabuk atlatırsınız inş.
bizler de nezleyken nasıl takatimiz olmuyo,yavrucak konuşmaya mecali yoktur :2:

ben de şu emzik alanlara maş. diyorum ya bizimki ellerinden başka bişey emmiyolmaz:

bizimkide kırmızı lambasıyla :)))görmen lazım çok hoş yaa

benim fıstığım bugün 3 aylık oldu...darısı sizlerin başına...

maşallahhh

doğrudur,bizimkide sürekli güler konuşur,dün annemde fazla ilgilenemedim,oda bütün gün gülmedi

canım konuşuyor dediğimiz,buvvv ,bıg,buvuu,agu gu,bıyyy bunları smylüyo 1 2 kez,ama konuşan bir tavan lambası bulmam gerekiyo,lamba cevap vemedikçe devrim çıldırıyo

bizimki emzik dışında herşeyi emiyo

evet özellikle kırmızı objelere bakıyo bizim sıpa

sulukla su vermeyi denedim aslında su hiç vermiyordum ama çok terlemiş bugün emzirdikten sonra denedim hiç beğenmedi galba püskürtüp duruyo:)) suluğu da kavrayamadı oğlum. çay kaşığıyla vercem bidahaki denememizde..

bu arada tracy yi az biraz okudum netteki forumlardan falan ama bizim oğlanı kesmedi yani yatır kaldır falan yaparken çok ağlıyo ben dayanamadım hemen pes ettim. gittiği yere kadar sallayarak memede falan uyutcam artık sonrasında Allah kerimboshayallersmile

hamileyken pek bi idealist anneydim:) sallamak yok odasını ayırcam bilmemneee... pratikte annelik baya zormuş:) kaydirigubbakcemile

bu akşam yemek derdim de yok anneme gitcez birazdan.sempatiksalakcinni

haa bi de blog yapan varmı aranızda vakit bulsam güzel bi anı olur istiyorum oğlumakaydirigubbakcemile2

Selam,
Bizimkinin favorisi ninnili uyku arkadaşı, hipnotize olmuş gib bakıyor ve sakinlşiyor :)) Ben hiç su vermedim. Anne sütü alıyorsa gereksiz diyor doktorlar ve kaynaklar, çünkü %75'i su imiş zaten...
Bugün benim de içim tükendi... 23 ağustos itibarıyla işe başlıyorum ve bizimkinin bir şekilde biberon ile beslenmeye alışıp bensiz (memesiz) uyuması gerekiyor. bir kere biberon krizimiz var, çünkü Dr. Brown' u BPA'lı diye kullanmıyoruz. Yerine aldığımız biberonu ise hiç sevmedi Ege ( Uykuya geçiş ciddi sorun... bugün bakıcısı ile bırakıp, uzaktan izlerken içim tükendi... ağladı, ağladı ve uyumamak için resmen direndi... biraz önce uyudu. Dün de bu saatlerde uyumuştu ve gece uykusuna geçmişti... O da sanırım gündüz uykusunu etkiledi. gündüz 1 kere 45 dk, 1 kere 1 saat uydu sadece... Çok stresliyim arkadaşlar, çokkk

bu arada ben blog yaptım Ege için, aklıma estikçe yazıyorum. Bakıyorum çok başarılı bloglar var, Benimki çok acemice... Bakmak isteyenler için:
Canım Ege'm

zor bir durum, napabilirsin biraz dusuneyim himm...

egeyi su andan itibaren gunduz uykusuna memede gecirme. sadece gece uykusunda memede keyif yapsin mesela..
gunduz uykulari icin dadinin da uygulayabilecegi bir yontem gerek...

ya benim kızım elini emmeyi falan bıraktı..alt dudağını emiyor...nerden çıkardı anlamadım...başka böyle olan var mı?

ne kadar sağlklı bilmiyorum ama emzik almıyosa bide bakkal emziklerinden dee fatoş emzik tanıdığım bütün emzik almayan çocuklar onu alıyo

nasıl yıkadın nidah tarif etsene ben hala anemle yıkıyorum ama tek yıkamak istiyorum artık vücudunu yıkıyprumda kafasından korkuyorum yıkamaya

iyi aksamlar kizlar bebekler ve siz iyisiniz insallah
biz cmt kizimla babanesine izmire gidiyoruz..bakalim ucak yolculugumuz nasil gecicek
benm kiz cok huysuz bi bebek bi aglarsa yol boyu susmaz diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…