iyi aksamlar kizlar bebekler ve siz iyisiniz insallah
biz cmt kizimla babanesine izmire gidiyoruz..bakalim ucak yolculugumuz nasil gecicek
benm kiz cok huysuz bi bebek bi aglarsa yol boyu susmaz diye korkuyorum
ya benim kızım elini emmeyi falan bıraktı..alt dudağını emiyor...nerden çıkardı anlamadım...başka böyle olan var mı?
biz cmt kizimla babanesine izmire gidiyoruz..bakalim ucak yolculugumuz nasil gecicek
en acayibi benimki sanırsam; benim sıpa kulaklarının üstünü tırmık tırmık yoluyor. yanlarda saç diye bir şey kalmadı küllüm kel valla saçkıran girmiş gibi oralar.:roflol:delikafadulden
bu arada ben blog yaptım Ege için, aklıma estikçe yazıyorum. Bakıyorum çok başarılı bloglar var, Benimki çok acemice... Bakmak isteyenler için:
Canım Ege'm
ne kadar sağlklı bilmiyorum ama emzik almıyosa bide bakkal emziklerinden dee fatoş emzik tanıdığım bütün emzik almayan çocuklar onu alıyo
canım aldım kucağıma girdim banyo küvetinin içine, dizlerime koydum sağ elle tuttum sol elle yıkadım. kulaklarını kapatmıyorum artık o yüzden başını da kolay yıkadım. çok zevkliymiş beraber banyo yapmak.burdakş ark.lardan okuyunca bana da cesaret gelmişti,iyi ki gelmişnasıl yıkadın nidah tarif etsene ben hala anemle yıkıyorum ama tek yıkamak istiyorum artık vücudunu yıkıyprumda kafasından korkuyorum yıkamaya
rahat ol canim, daha once de yazmistim, eger rahatsiz olan olursa verirsin al sen sustur guzel kardesim diye :)
:))) benimki yuzunu burnunu heryerini tirmikliyor ve bayagi kanatiyorizlemedigim tirnak kesme videosu, almadigim makas-torpu cesidi kalmadi. en son bebegi manikurcume goturup bana bu isin sirrini anlat dedim, dur bak soyle yapacaksin dedi, can uyuyordu tam kesecekken ayyyy ben yapamiyorum sen yap dedi :))))
amma velakin bir iki taktik verdi, evde hevesle yaptim uyurken, yine olmadi olmadi. ya kendi uzerimde deniyorum sivri yeri kalmiyor, cok kuvvetli mincikliyor suratini sanirim o yuzden facali suratim benim :sinifsinif:
bu arada dun ilk defa, 2100 den 0600 ya kadar uyudu:lepi:
aynı dert bizde de var tırnaklarının yan kısımları sivri kalıyo bu sabah yine burnunu çizmişlmaz:
bu arada maş. oğluna canım 6ya kadar hiç uyanmadımı? küt diye gitcem valla şimdi maşaallahhhaklinialirimsmile
günaydııınnnn opuyorumnanaktan
bir alem bu ufaklıklar..umarım geçici alışkanlıklardır..benimki alt dudaını değilde doğduğundan beri dilini emiyo
sorma heryer yara bere içinde...bir de ne kadar çabuk uzuyor bu kuzuların tırnakları ya...galiba anne sütü uzatıyoren acayibi benimki sanırsam; benim sıpa kulaklarının üstünü tırmık tırmık yoluyor. yanlarda saç diye bir şey kalmadı küllüm kel valla saçkıran girmiş gibi oralar.:roflol:delikafadulden
bırak dağınık kalsınsempatiksalakcinnievi süpüreyim dedim 2 odadan sonra ter içinde kaldım ya:bbo:
selam kızlar size birşey danışçam:bebek ajansları hakkında bir şey duydunuz mu? kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. bir kaç fotoğrafını netten izmirdeki ajanslara yolladım. görüşmeye çağırıyorlar haftaya. ben öylesine yollamıştım. sizce gideyim mi nedersiniz?
benim arkadaşımda ist. dan çağırmışlardı gitti kızı çok şekerdi onunda foto çekimleri yaptılar.. katolog oluşturuyorlarmış dediğine göre daha sonra reklam ajansları yada yapımcıar bebek lere ihtiyaç old. gelip o katologtan beğeniyorlarmış bebekleri... şans işi yani ark aramamışlardı birdaha amaselam kızlar size birşey danışçam:bebek ajansları hakkında bir şey duydunuz mu? kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. bir kaç fotoğrafını netten izmirdeki ajanslara yolladım. görüşmeye çağırıyorlar haftaya. ben öylesine yollamıştım. sizce gideyim mi nedersiniz?
vallaha bunları bulabildim. yolladım. 3.sünden yanıt geldi. sen de dene bakalım. sonra sileyim. internet adresi vermek yasakmış ya opuyorumnanaktan aslında daha küçükler ama bir denemek lazımgit tabii..bende yollamayı düğşünüyorum..bebişin geleceği için katkı olur...nerelere yoolladın cnm mahsuru yoksa yazar mısın?
benim arkadaşımda ist. dan çağırmışlardı gitti kızı çok şekerdi onunda foto çekimleri yaptılar.. katolog oluşturuyorlarmış dediğine göre daha sonra reklam ajansları yada yapımcıar bebek lere ihtiyaç old. gelip o katologtan beğeniyorlarmış bebekleri... şans işi yani ark aramamışlardı birdaha ama
aa ben www diye yolladım ama açık gelmiş. anlaşılmıyorsa özeline atayım
bende göndereyim belki benimkinide kenan imirzalioğlu alır sert baışlı oğlumu benimm sempatiksalakcinnişans tabi anı olur. hani kıvanç tatlıtuğ bir dizide daha oynar, baba olursa oğlu olarak isterler belkibak yine şahin olarak göründü bana guclubacismile
selam kızlar size birşey danışçam:bebek ajansları hakkında bir şey duydunuz mu? kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. bir kaç fotoğrafını netten izmirdeki ajanslara yolladım. görüşmeye çağırıyorlar haftaya. ben öylesine yollamıştım. sizce gideyim mi nedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?