gündüz hareket halinde old. dolayı kolay çıkartıyor olabilir miki...kızlar bişey sorcam , bizim oğlan her gece 3-4 gibi ıh ıhh diye sesler çıkarmaya başlıyo uykuluyken ,bacaklarını sallıyo ıkınıyo fln.. bekliyorum almazsam kucağıma 30dk sonra falan ağlamay a başlıyo.kucağıma alıp gezdirirsem 20-30 dk içinde kakasını yapıyo bazen de yapamıyo basıyo çığlığı. o 20 dk da zaten azap gibi okadar sıkılıyo kızarıyo ıkınyki kaka yapmak için içim gidiyo. gündüz kakadan yana rahat ama gece böyle oluyo. sizce bunun sebebi nedir??? varmı böyle bşey yaşayan? doktorluk bi durummu??
bende göndereyim belki benimkinide kenan imirzalioğlu alır sert baışlı oğlumu benimm sempatiksalakcinni
kenanla kıvanç halt etmiş ayol bizim kuzucukların yanındasempatiksalakcinni
git bence ayyy bana da link atarmısın çok aradaım bulamadım mutlaka foto yollamak istiyorum şimdiden saol
kızlar bişey sorcam , bizim oğlan her gece 3-4 gibi ıh ıhh diye sesler çıkarmaya başlıyo uykuluyken ,bacaklarını sallıyo ıkınıyo fln.. bekliyorum almazsam kucağıma 30dk sonra falan ağlamay a başlıyo.kucağıma alıp gezdirirsem 20-30 dk içinde kakasını yapıyo bazen de yapamıyo basıyo çığlığı. o 20 dk da zaten azap gibi okadar sıkılıyo kızarıyo ıkınyki kaka yapmak için içim gidiyo. gündüz kakadan yana rahat ama gece böyle oluyo. sizce bunun sebebi nedir??? varmı böyle bşey yaşayan? doktorluk bi durummu??
her bez değil ama gün içinde 2-3 bazen 4 kez yaptığı oluyo. ama bazen güne 1e de düşüyo nadiren. 3-4 günde bir yapanlarda var bence kabız değildir.gündüz hareket halinde old. dolayı kolay çıkartıyor olabilir miki...
benim oğlumda dün sabah yapmış bir kere kakasını daha yapmamış acaba kabızmı olduk ki bizde ... sizin her beziniz kakalı çıkıyor mu artık
gece bazen bizimki de inleme sesi çıkarıyo nedenini bilmiyorum
selam kızlar size birşey danışçam:bebek ajansları hakkında bir şey duydunuz mu? kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. bir kaç fotoğrafını netten izmirdeki ajanslara yolladım. görüşmeye çağırıyorlar haftaya. ben öylesine yollamıştım. sizce gideyim mi nedersiniz?
kenanla kıvanç halt etmiş ayol bizim kuzucukların yanındasempatiksalakcinni
her bez değil ama gün içinde 2-3 bazen 4 kez yaptığı oluyo. ama bazen güne 1e de düşüyo nadiren. 3-4 günde bir yapanlarda var bence kabız değildir.
bitse artık şu inleme ıkınmalar da uyusam geceleri yaff yalan oldu uykularım boshayallersmile
ben uyumadıkça sinirli oluyoum agresif haller de aileye yansıyo kocişle nane molla takılıyos:umursamaz:
pofffffffffffffalsanaalsanasmile
Kızlar selam süt pompası kullanan var mı aranızda kociş chicconun manuel pompasını almış dün akşam kullandım ancak 30ml geldi kızım emdi var hala hergün nasıl uğraşcamm
bizde kıskançlık sorunları yaşıyoruz eşimle.. ben oğlumla ilgilenip onu boşluyormuşum flnnn sempatiksalakcinni
kızlar ben hala adet gormedım ya.13 mayısta dogum yaptım kırkım cıkana kadar kanamam oldu sonra bısey yooook
gazdan canım,benim kızımda sürekli ıkınıyodu gece 3dn sonra ben almıyodum kucagıma ama tabi içim gıdıyodu sabaha karşı yakşalk ıkısaat sonra bezını açıp masaj yapıp kakısn ı yaptıtıyodum rahatlayıp uykuya geçyodu,
bence uyku halinde oldukları için yapamıyolar sonrada ıkınıp duruyolar, geçicek inşallah bırazdaha sabır benim kızım artık ıkınmıyo ama çok sık emmeye kalkıyo bu gece 4 kere kalktık ellerını yıyerek kalkıyo uyanmıyo ama ellerını yıyo sonrada bağırıyo...
sıkma canını geçicek inşallahhh
çok haklısın canım..insan uyumayınca sinirli oluyor...biraz daha sabır..bizimkide öyleydi biliyorsun bütün gece ıkınmaca..geçti çok şükür..seninkide geçecek inşallah...
her bez değil ama gün içinde 2-3 bazen 4 kez yaptığı oluyo. ama bazen güne 1e de düşüyo nadiren. 3-4 günde bir yapanlarda var bence kabız değildir.
bitse artık şu inleme ıkınmalar da uyusam geceleri yaff yalan oldu uykularım boshayallersmile
ben uyumadıkça sinirli oluyoum agresif haller de aileye yansıyo kocişle nane molla takılıyos:umursamaz:
pofffffffffffffalsanaalsanasmile
bizde de var o ama..ben kıskanıyorum:)kocam kızıma aşkım diyo artıkakannehirbizde kıskançlık sorunları yaşıyoruz eşimle.. ben oğlumla ilgilenip onu boşluyormuşum flnnn sempatiksalakcinni
selam kızlar nasılsınız. bilgisayarım bozuktu uzun zamandır giremedim. herkes iyidir inş. biz iyiyiz çok şükür dün verem aşısı yaptırdık. iyiyiz şükür
canım bende onu kullanıyordum ama pompası çok sert ve çok yoruyor insanı dün eşim lansınohdiye bir marka almış bana ve süper kolaylıkmış ya şimdiye kadar boşuna uğraşmışım chicconun manuel pompasıyla buda manuel ama çok kolay sağımı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar ...Kızlar selam süt pompası kullanan var mı aranızda kociş chicconun manuel pompasını almış dün akşam kullandım ancak 30ml geldi kızım emdi var hala hergün nasıl uğraşcamm
kaydirigubbakcemile3çok haklısın canım..insan uyumayınca sinirli oluyor...biraz daha sabır..bizimkide öyleydi biliyorsun bütün gece ıkınmaca..geçti çok şükür..seninkide geçecek inşallah...
bizde de var o ama..ben kıskanıyorum:)kocam kızıma aşkım diyo artıkakannehir
Kızlar selam süt pompası kullanan var mı aranızda kociş chicconun manuel pompasını almış dün akşam kullandım ancak 30ml geldi kızım emdi var hala hergün nasıl uğraşcamm
bende 52. gün falan oldu daha olmadımmm kayınvalidem emzirirken düzensizlikler olur dedii bakalım beklemedeyimmkızlar ben hala adet gormedım ya.13 mayısta dogum yaptım kırkım cıkana kadar kanamam oldu sonra bısey yooook
hmm bakım netttenncanım bende onu kullanıyordum ama pompası çok sert ve çok yoruyor insanı dün eşim lansınohdiye bir marka almış bana ve süper kolaylıkmış ya şimdiye kadar boşuna uğraşmışım chicconun manuel pompasıyla buda manuel ama çok kolay sağımı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar ...
maşallah sana ya eşim pompaladı birde gerçekten kendimm zorla yaptım yalnız nasıl yapcam çok zormuşş senin gögüsler dolu maşallah sanaelvan medelayı duydum ama burda pahalıymış 150 falan netten baktım daha uygunn değiştirim en iyisi uğraşmak çok zorbence sen başka pompa dene ben daha pompa almadım daha çalışmaya başlamadığım için gerek duymadım elle deneyim dedim bastıra bastıra 50-60 ml süt çıktı hemde 5 dk. dolmadan sarı kızı geçtim valla :sm_cool:
süt gelimi nasıl esracımmcanım bende onu kullanıyordum ama pompası çok sert ve çok yoruyor insanı dün eşim lansınohdiye bir marka almış bana ve süper kolaylıkmış ya şimdiye kadar boşuna uğraşmışım chicconun manuel pompasıyla buda manuel ama çok kolay sağımı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?