2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam kızlar herkes iyidir inş..dolaba mısır atmak istiorum ben ya aldım bugün ama haşlamadan atsam bütün atıcamda olurmuki

mısırı bilmiyorumda ben koyacağım sebzelerin hiçbirini çiğden koymuyorum az da olsa muhakkak haşlıyorum o zaman sanki daha taze gibi oluyo pişirirken dolap kokusu olmuyo

ben çok beğendim abartmıyorum 10 dk da 1 biberonu sağdım yorulmadan

slm kızlar esra başka pompa denedin olmadı bundamı bukadar çıktı ya süpermiş medela falanda hikaye bakın avent elektrikli denedim medela denedim hastane tipi olan güzel ama oda 1500 tl falan öbürü çok can yakıyo bebedor denedim chico denedim 30 cc anca çıkıyo ve anam ağlıyo bu güzelse alıcam esra ya bendemi tuhaflık var anlamadım

elektrikli bnim göğüslerimi yara yaptı kullanamadım sonra chicco manuel aldım onunda pompası çok sert old. kullanamadım yorucu tek kişi yapmak zor... ama bu çok daha kolay ve çekimi kuvvetli.. dün dediğim süt düğümlenmemi açtı walla denk mi geldi bilmiyorum ama... eğer sürekli emziriytorsanız kızlar işe başlamadıysanız henüz yani. gece yatmadan önce bakın sert olan göğsünüzü değilde diğer göğsünüzden emzirin gece bebişlerinizi sabahtra diğer göğsünüz süt toplamış olacak baya. daha öncede söylemiştim bunu eğer görmeyen olduysa diye tekrar yazmak istedim. dr. bana bunu tavsiye etti öylelikle işe başlamadan önce biraz süt sağıp depolayabildim

zaten çokta mantıklı gece çok fazla emmiyolar zaten yada benimki öyle uyanıyo emmek için ama 5 dk olmadan doyuyo oda sürekli bi çekim halinde değil uyuyuya uyuya emiyo tek göüs yeter yani ben onayladım yapabilirsiniz:roflol:a.s

kızlar selam ;
acil yardımınıza ihtiyacım varrr!!!!

internetten biberon alacağım dar ağızlı geniş ağızlı modeller var sizce hangisini almalıyım

Dr.Browns pek düşünmüyorum çünkü Duru su dışında şu anda biberon kullanmıyor ee 3 aydan sonrada kolik sancıları kalmıyor zaten çok şükür biz hiç yaşamadık gerçi...

cam mı almalıyım hangi marka olmalı chicco veya avent nasıl sizce pp olmasına mı dikkat edeyim yoksa bpasız olmasına mı ?? ay ne zormuş yahuuu

ne kadar dikkat etsekte muhakkak bu zararlı maddelere maruz kalacaklar bence hangisi içine siniyorsa hangisni beğeniyorsan onu al

ben cam nuk aldımm chıcco arkadaşım kullnıyo iyi diyo aventte öylee cam kanserojen madde içermiyomuş canım cam olsun bence

nuk geniş ağızlı ve cam aldım ben

Nasıl yani? Canım seninki sadece anne sütü almıyor muydu? 9 saat emmeden mi uyudu? Bizim 4 saatten fazla aralıksız uyduğumuz görülmedi

kızlar ben hala adet gormedım ya.13 mayısta dogum yaptım kırkım cıkana kadar kanamam oldu sonra bısey yooook

Daha bende de yok. 17 mayıs' ta doğum yaptım. Emziriyorsan normal :)

Kızlar selam süt pompası kullanan var mı aranızda kociş chicconun manuel pompasını almış dün akşam kullandım ancak 30ml geldi kızım emdi var hala hergün nasıl uğraşcamm

Ya ben de medela kullanıyorum, bana göre daha çok çıkabilir. Ancak başka bir şey de denemedim. sizler hepsini satın alıp mı denediniz? Colerko canım sen işe başladın mı? Benim de çok az kaldı (

PP veya BPA olmaması aynı anlama geliyor... Eğer plastik istiyorsan BPA free olandan al bence, eğer emzirmeye devamsa, geniş ağızlılar sanırım model olarak daha uygun oluyorlar. Zaten Dr. Brown's un BPA' sız modeli yok

ben avent kullanıyorum ama kutusunu attım bpa mı ne ondan var mı bilmiyom zaten sadece su içiyo biberondan

canım aventler mikadan yapılıyormuş hiçbir ürününde kanserojen madde veya bpa yokmuş

bende bir tane avent almaya karar verdim su için birde chicconun evolution serisinden alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…