bakkaldanmı alcam nerde satılıyobilmiyorumkismile
evet canım marketlerde yoktur sanırım bakkallara sor muhakkak vardır 50 kuruş galiba fiyatı o yumuşak geliyo onlara cuk cuk çekiyolar valla bu arada benimkide onu emiyo çok rahatlık valla uykusu gelince onu veriyorum gözler hemen kayıyo çok komik gözüküyo bazen onun sayesinde kendi kendine bile uyuyo ananesi sağolsun o akıl etti yoksa uğraşırdım hala damaklı tutturmaya :sm_cool:
selam kızlar herkes iyidir inş..dolaba mısır atmak istiorum ben ya aldım bugün ama haşlamadan atsam bütün atıcamda olurmuki
ben çok beğendim abartmıyorum 10 dk da 1 biberonu sağdım yorulmadansüt gelimi nasıl esracımm
bakkaldanmı alcam nerde satılıyobilmiyorumkismile
evet canım marketlerde yoktur sanırım bakkallara sor muhakkak vardır 50 kuruş galiba fiyatı o yumuşak geliyo onlara cuk cuk çekiyolar valla bu arada benimkide onu emiyo çok rahatlık valla uykusu gelince onu veriyorum gözler hemen kayıyo çok komik gözüküyo bazen onun sayesinde kendi kendine bile uyuyo ananesi sağolsun o akıl etti yoksa uğraşırdım hala damaklı tutturmaya :sm_cool:
ya aradım ama bulamadımm benikidenafdir emzik alıyo sennin verdiğin nasıl bişi
maşallah esra ya biz bidaha den,cez bakalımm beğenmezsekk geri veririz artıkben çok beğendim abartmıyorum 10 dk da 1 biberonu sağdım yorulmadan
annem atmıştı canımmm hiçte fark yoktuuselam kızlar herkes iyidir inş..dolaba mısır atmak istiorum ben ya aldım bugün ama haşlamadan atsam bütün atıcamda olurmuki
ben çok beğendim abartmıyorum 10 dk da 1 biberonu sağdım yorulmadan
elektrikli bnim göğüslerimi yara yaptı kullanamadım sonra chicco manuel aldım onunda pompası çok sert old. kullanamadım yorucu tek kişi yapmak zor... ama bu çok daha kolay ve çekimi kuvvetli.. dün dediğim süt düğümlenmemi açtı walla denk mi geldi bilmiyorum ama... eğer sürekli emziriytorsanız kızlar işe başlamadıysanız henüz yani. gece yatmadan önce bakın sert olan göğsünüzü değilde diğer göğsünüzden emzirin gece bebişlerinizi sabahtra diğer göğsünüz süt toplamış olacak baya. daha öncede söylemiştim bunu eğer görmeyen olduysa diye tekrar yazmak istedim. dr. bana bunu tavsiye etti öylelikle işe başlamadan önce biraz süt sağıp depolayabildimslm kızlar esra başka pompa denedin olmadı bundamı bukadar çıktı ya süpermiş medela falanda hikaye bakın avent elektrikli denedim medela denedim hastane tipi olan güzel ama oda 1500 tl falan öbürü çok can yakıyo bebedor denedim chico denedim 30 cc anca çıkıyo ve anam ağlıyo bu güzelse alıcam esra ya bendemi tuhaflık var anlamadım
elektrikli bnim göğüslerimi yara yaptı kullanamadım sonra chicco manuel aldım onunda pompası çok sert old. kullanamadım yorucu tek kişi yapmak zor... ama bu çok daha kolay ve çekimi kuvvetli.. dün dediğim süt düğümlenmemi açtı walla denk mi geldi bilmiyorum ama... eğer sürekli emziriytorsanız kızlar işe başlamadıysanız henüz yani. gece yatmadan önce bakın sert olan göğsünüzü değilde diğer göğsünüzden emzirin gece bebişlerinizi sabahtra diğer göğsünüz süt toplamış olacak baya. daha öncede söylemiştim bunu eğer görmeyen olduysa diye tekrar yazmak istedim. dr. bana bunu tavsiye etti öylelikle işe başlamadan önce biraz süt sağıp depolayabildim
kızlar selam ;
acil yardımınıza ihtiyacım varrr!!!!
internetten biberon alacağım dar ağızlı geniş ağızlı modeller var sizce hangisini almalıyım
Dr.Browns pek düşünmüyorum çünkü Duru su dışında şu anda biberon kullanmıyor ee 3 aydan sonrada kolik sancıları kalmıyor zaten çok şükür biz hiç yaşamadık gerçi...
cam mı almalıyım hangi marka olmalı chicco veya avent nasıl sizce pp olmasına mı dikkat edeyim yoksa bpasız olmasına mı ?? ay ne zormuş yahuuu
ben cam nuk aldımm chıcco arkadaşım kullnıyo iyi diyo aventte öylee cam kanserojen madde içermiyomuş canım cam olsun bencekızlar selam ;
internetten biberon alacağım dar ağızlı geniş ağızlı modeller var sizce hangisini almalıyım
Dr.Browns pek düşünmüyorum çünkü Duru su dışında şu anda biberon kullanmıyor ee 3 aydan sonrada kolik sancıları kalmıyor zaten çok şükür biz hiç yaşamadık gerçi...
cam mı almalıyım hangi marka olmalı chicco veya avent nasıl sizce pp olmasına mı dikkat edeyim yoksa bpasız olmasına mı ?? ay ne zormuş yahuuu
kızlar selam ;
rahat ol canim, daha once de yazmistim, eger rahatsiz olan olursa verirsin al sen sustur guzel kardesim diye :)
:))) benimki yuzunu burnunu heryerini tirmikliyor ve bayagi kanatiyorizlemedigim tirnak kesme videosu, almadigim makas-torpu cesidi kalmadi. en son bebegi manikurcume goturup bana bu isin sirrini anlat dedim, dur bak soyle yapacaksin dedi, can uyuyordu tam kesecekken ayyyy ben yapamiyorum sen yap dedi :))))
amma velakin bir iki taktik verdi, evde hevesle yaptim uyurken, yine olmadi olmadi. ya kendi uzerimde deniyorum sivri yeri kalmiyor, cok kuvvetli mincikliyor suratini sanirim o yuzden facali suratim benim :sinifsinif:
bu arada dun ilk defa, 2100 den 0600 ya kadar uyudu:lepi:
kızlar ben hala adet gormedım ya.13 mayısta dogum yaptım kırkım cıkana kadar kanamam oldu sonra bısey yooook
Kızlar selam süt pompası kullanan var mı aranızda kociş chicconun manuel pompasını almış dün akşam kullandım ancak 30ml geldi kızım emdi var hala hergün nasıl uğraşcamm
elektrikli bnim göğüslerimi yara yaptı kullanamadım sonra chicco manuel aldım onunda pompası çok sert old. kullanamadım yorucu tek kişi yapmak zor... ama bu çok daha kolay ve çekimi kuvvetli.. dün dediğim süt düğümlenmemi açtı walla denk mi geldi bilmiyorum ama... eğer sürekli emziriytorsanız kızlar işe başlamadıysanız henüz yani. gece yatmadan önce bakın sert olan göğsünüzü değilde diğer göğsünüzden emzirin gece bebişlerinizi sabahtra diğer göğsünüz süt toplamış olacak baya. daha öncede söylemiştim bunu eğer görmeyen olduysa diye tekrar yazmak istedim. dr. bana bunu tavsiye etti öylelikle işe başlamadan önce biraz süt sağıp depolayabildim
kızlar selam ;
ben avent kullanıyorum ama kutusunu attım bpa mı ne ondan var mı bilmiyom zaten sadece su içiyo biberondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?