2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben hala adet gormedım ya.13 mayısta dogum yaptım kırkım cıkana kadar kanamam oldu sonra bısey yooook
12mayısta da ben doğum yapmıştım hala tık yok, hamiş mamiş kalmiiyim deohaoldumsmile
inş canım geçer ya acaba diyodum başka bir derdi mi var demek oluyormuş.. yerim ben onun ellerini yaaaaaa kuzucuklar çok tatlılar maş..:ecrin_bebek:

inş tatlım geçer biran önce. ben de bizim oğlana erkeğim diyorum kociş köpürüyo

valla yarın bakkala bakayım sağol canım ya denemekten zarar gelmezolumunekankayizsmile

ameda elektrikli var bende pek kullanmasam da güzel sağıyo tavsiye edilirrsengözlerimebaksanab

arkadaşlar biberonu nasıl alıştırdınız benım kızım almıyo biberonu dılıyle ıtıyo:S

sağolun kızlar her seferinde dile getiriyorum ama sizlerden iyi şeyler duyunca rahatlıyorumopuyorumnanaktan

hayırlısıyla inelim uçaktan kaynanamın yanında yazıcam size inşallahkaydirigubbakcemile3

sütleri azalan kesilme noktasına gelen varmı kızlar. her öğün mama veriyorum emzirdiğim zaman 60ml emzirmediğimde 90ml veriyorum. 6saatte göğüslerim dolmuyor çok üzülüyorum.

sütleri azalan kesilme noktasına gelen varmı kızlar. her öğün mama veriyorum emzirdiğim zaman 60ml emzirmediğimde 90ml veriyorum. 6saatte göğüslerim dolmuyor çok üzülüyorum.

mamaya bi kere başlandımı her gün artış oluyo başta ben de veriyodum sonra kestim mamayı, şimdi doyuyor bebiş kesmeseydm şimdiye sütüm keslirdi kesin zaten az

mamaya bi kere başlandımı her gün artış oluyo başta ben de veriyodum sonra kestim mamayı, şimdi doyuyor bebiş kesmeseydm şimdiye sütüm keslirdi kesin zaten az

emziriyorum 30dk geçiyor başlıyor ağlamaya memeyi verincede basıyor yaygarayı boş diye. ne yapacağımı şaşırdım emiyor ama yetmiyor.

emziriyorum 30dk geçiyor başlıyor ağlamaya memeyi verincede basıyor yaygarayı boş diye. ne yapacağımı şaşırdım emiyor ama yetmiyor.

haklısın cnm aynı durum bende de vardı ama doktor kilo alımı iyi diyince bıraktım o da ağlaya ağlaya bıraktı mamayı çok çektim yani ama senin bu saatten sonra zor mecbur böyle devam edicen üzzüldüm sütünün gitmesine

kilo alımı normal diye dr sütün yetmiyor demiyor yani yetiyor sütün diyo ama mama da veryorum ne yapıam bilmiyorum. şimdi sağma makinesi almaya karar verdim. boş olsa bile göğüsüm çekicem kararlıyım bu sütlerin kesilmesine izin vermiycem. birde ben adet oldum başka adet olan varmı aranızda

adet emzirmeyle alakalıymış diyolar cnm ben daha olmadım ,sağma makinesi al tabi emmezse biberonla verirsin

Hiç de öyle kolay olmuyo şans milyonda bir tam 30 saat olmak üzere 12 saat sancılarım 100 100 e vuruyordu ne yaşadığımı ben bilirim bi de sezeryan oldum üstelik çok şükür bebeğim ben sağlıklıyız ama kızlar abartıyolar var ya ben de hep normal doğumu tavsiye ederdim çok direndim ama çok pişman oldum neydi o sancılar ııııııııııııııııı

bu ne be şaka gibi bi de eşine kızıyo adam tabi korkar yaaa kafamçokkarıştı

sorma ya ben bizimkini öyle bi durumda düşünemiyorumlaelaelaelaelae

bende biraz suni sancı yemişt,m 1,30 saat kadar dedim kurtarın benii ebe diyoki bu daha başlangıcı. açılma maçılma da yok sezeryana alındım da bitti acılarımsempatiksalakcinni yok ya kişiden kişiye değişiyo heralde daha başındaki ağrı oysa anammmmmmmm çok zormuş valla-tatlicadiarzu-

hem herkesin her doğumuda aynı olmuyor. benden 1ay sonra doğum yapan komsum ilk doğumda ağrı sancı çekmediğini ballandıra ballandıra anlatıyordu bana. ikinci doğumunda mahvolmuş ve kaç tane dikiş atılmıştı. yani dediğin gibi canım şans meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…