canım aventler mikadan yapılıyormuş hiçbir ürününde kanserojen madde veya bpa yokmuş
bende bir tane avent almaya karar verdim su için birde chicconun evolution serisinden alacağım
12mayısta da ben doğum yapmıştım hala tık yok, hamiş mamiş kalmiiyim deohaoldumsmilekızlar ben hala adet gormedım ya.13 mayısta dogum yaptım kırkım cıkana kadar kanamam oldu sonra bısey yooook
inş canım geçer ya acaba diyodum başka bir derdi mi var demek oluyormuş.. yerim ben onun ellerini yaaaaaa kuzucuklar çok tatlılar maş..:ecrin_bebek:gazdan canım,benim kızımda sürekli ıkınıyodu gece 3dn sonra ben almıyodum kucagıma ama tabi içim gıdıyodu sabaha karşı yakşalk ıkısaat sonra bezını açıp masaj yapıp kakısn ı yaptıtıyodum rahatlayıp uykuya geçyodu,
bence uyku halinde oldukları için yapamıyolar sonrada ıkınıp duruyolar, geçicek inşallah bırazdaha sabır benim kızım artık ıkınmıyo ama çok sık emmeye kalkıyo bu gece 4 kere kalktık ellerını yıyerek kalkıyo uyanmıyo ama ellerını yıyo sonrada bağırıyo...
sıkma canını geçicek inşallahhh
inş tatlım geçer biran önce. ben de bizim oğlana erkeğim diyorum kociş köpürüyoçok haklısın canım..insan uyumayınca sinirli oluyor...biraz daha sabır..bizimkide öyleydi biliyorsun bütün gece ıkınmaca..geçti çok şükür..seninkide geçecek inşallah...
bizde de var o ama..ben kıskanıyorum:)kocam kızıma aşkım diyo artıkakannehir
evet canım marketlerde yoktur sanırım bakkallara sor muhakkak vardır 50 kuruş galiba fiyatı o yumuşak geliyo onlara cuk cuk çekiyolar valla bu arada benimkide onu emiyo çok rahatlık valla uykusu gelince onu veriyorum gözler hemen kayıyo çok komik gözüküyo bazen onun sayesinde kendi kendine bile uyuyo ananesi sağolsun o akıl etti yoksa uğraşırdım hala damaklı tutturmaya :sm_cool:
slm kızlar esra başka pompa denedin olmadı bundamı bukadar çıktı ya süpermiş medela falanda hikaye bakın avent elektrikli denedim medela denedim hastane tipi olan güzel ama oda 1500 tl falan öbürü çok can yakıyo bebedor denedim chico denedim 30 cc anca çıkıyo ve anam ağlıyo bu güzelse alıcam esra ya bendemi tuhaflık var anlamadım
ben avent kullanıyorum ama kutusunu attım bpa mı ne ondan var mı bilmiyom zaten sadece su içiyo biberondan
arkadaşlar biberonu nasıl alıştırdınız benım kızım almıyo biberonu dılıyle ıtıyo:S
nekadar su veriyosun tuba??
yada nekadar verilse uygundr kızlar bilen varmıı?
sağolun kızlar her seferinde dile getiriyorum ama sizlerden iyi şeyler duyunca rahatlıyorumopuyorumnanaktan
hayırlısıyla inelim uçaktan kaynanamın yanında yazıcam size inşallahkaydirigubbakcemile3
sütleri azalan kesilme noktasına gelen varmı kızlar. her öğün mama veriyorum emzirdiğim zaman 60ml emzirmediğimde 90ml veriyorum. 6saatte göğüslerim dolmuyor çok üzülüyorum.
mamaya bi kere başlandımı her gün artış oluyo başta ben de veriyodum sonra kestim mamayı, şimdi doyuyor bebiş kesmeseydm şimdiye sütüm keslirdi kesin zaten az
emziriyorum 30dk geçiyor başlıyor ağlamaya memeyi verincede basıyor yaygarayı boş diye. ne yapacağımı şaşırdım emiyor ama yetmiyor.
haklısın cnm aynı durum bende de vardı ama doktor kilo alımı iyi diyince bıraktım o da ağlaya ağlaya bıraktı mamayı çok çektim yani ama senin bu saatten sonra zor mecbur böyle devam edicen üzzüldüm sütünün gitmesine
kilo alımı normal diye dr sütün yetmiyor demiyor yani yetiyor sütün diyo ama mama da veryorum ne yapıam bilmiyorum. şimdi sağma makinesi almaya karar verdim. boş olsa bile göğüsüm çekicem kararlıyım bu sütlerin kesilmesine izin vermiycem. birde ben adet oldum başka adet olan varmı aranızda
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/371462-hastaneye-yetisemeden-geldi-bebegim.html
şuna bakın kızlar arabada doğum yapmış helal valla:roflol:
bu ne be şaka gibi bi de eşine kızıyo adam tabi korkar yaaa kafamçokkarıştı
Hiç de öyle kolay olmuyo şans milyonda bir tam 30 saat olmak üzere 12 saat sancılarım 100 100 e vuruyordu ne yaşadığımı ben bilirim bi de sezeryan oldum üstelik çok şükür bebeğim ben sağlıklıyız ama kızlar abartıyolar var ya ben de hep normal doğumu tavsiye ederdim çok direndim ama çok pişman oldum neydi o sancılar ııııııııııııııııı
Hiç de öyle kolay olmuyo şans milyonda bir tam 30 saat olmak üzere 12 saat sancılarım 100 100 e vuruyordu ne yaşadığımı ben bilirim bi de sezeryan oldum üstelik çok şükür bebeğim ben sağlıklıyız ama kızlar abartıyolar var ya ben de hep normal doğumu tavsiye ederdim çok direndim ama çok pişman oldum neydi o sancılar ııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?