Nasıl yani? Canım seninki sadece anne sütü almıyor muydu? 9 saat emmeden mi uyudu? Bizim 4 saatten fazla aralıksız uyduğumuz görülmedi
evet canım sadece emziriyorum su bile vermiyorum ve evet 9 saat uyudu emmeden...
sancı ne demek yaşamadım bilmiyorum valla zordur eminim
he ben 24 saat sanci cektim bir de üstüne doğuramadım, sezaryene alındım
Ant ben 12 saat bi sancı çektim ki uuuuu allahım o darda kimseyi koymasın
Nasıl yani? Canım seninki sadece anne sütü almıyor muydu? 9 saat emmeden mi uyudu? Bizim 4 saatten fazla aralıksız uyduğumuz görülmedi
evet canım sadece emziriyorum su bile vermiyorum ve evet 9 saat uyudu emmeden...
aminnn epidural olsam bende okadar çekerdim sanırım üstelik suni sancı...ama o milletin anlattığı herşey doğana kadar sonrası büyük rahatlama bende olmadı malesef sonrası kabus gibiydi asıl...ama ikinci çocuğumda yine normal yaparım sanırım çünkü ben sezeryandan çoookkk daha fazla korkuyorum...amann geldi geçti:teselli:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
bu arada ismim ŞEYMA adımla hitap ederseniz sevinirim kızlar ANT bana pek bi samimiyetsiz geliyoooooo
olsun o anları yaşamak bile bi ayrıcalıktır bence
seninki daha kötüymüş şekerimya neyse doğdu da büyüyo sıpalar..bu arada maşallah oğluna..
slm nasılsınız güzel anneler bebkler nasıl biz iyiyiz bugün kızımı sağlık ocağına götürdüm aylık kontrol için (malum burda çocuk doktoruna ha diyince gidemiyoruz arabayla 45 dk arabamızda yok )7 kg olmuş kızım ebe ablamız tarttı buay 500 gr almışız doğduğundan beri ilk defa 500 gr aldı 1 kilonun altında almamıştı ama kilomuz fazla olduğu için önemli değil dedi aşı yerini sordum hemen yara olmaz uzun sürer yara olması dedi onuda atlattık şükür bizden bukadar dün net yoktu giremedim bi geçmişi okuyayım
slm nasılsınız güzel anneler bebkler nasıl biz iyiyiz bugün kızımı sağlık ocağına götürdüm aylık kontrol için (malum burda çocuk doktoruna ha diyince gidemiyoruz arabayla 45 dk arabamızda yok )7 kg olmuş kızım ebe ablamız tarttı buay 500 gr almışız doğduğundan beri ilk defa 500 gr aldı 1 kilonun altında almamıştı ama kilomuz fazla olduğu için önemli değil dedi aşı yerini sordum hemen yara olmaz uzun sürer yara olması dedi onuda atlattık şükür bizden bukadar dün net yoktu giremedim bi geçmişi okuyayım
aynen bende hiç ağrı sancı çekmedim...sevgili kızım inatla dönmediği için sezeryan oldum..herşey planlı programlı ve kolaydı yani...hatta gününü ben seçtim 5.5.2010 olsun diye..herşey keyfe göreydi yanisempatiksalakcinnisancı ne demek yaşamadım bilmiyorum valla zordur eminim
bugün dr. teyze oğluşuma tembel dedi..tembellikten tükürüğünü yutmuyo dışarı çıkartıyo dedi..:umursamaz:
bugün dr. teyze oğluşuma tembel dedi..tembellikten tükürüğünü yutmuyo dışarı çıkartıyo dedi..:umursamaz:
moonlight dr oğlumu dudağını emerken görünce ewmzik vermedinmi dedi..kızın emmiyosa uğraş belki alırda dudağını emmez
işin ilginci benimki emzikte alıyor:bbo:
anammm senin kız sıkıldı demekki emzikten mehtap başka maceralar arıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?