2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ant ben 12 saat bi sancı çektim ki uuuuu allahım o darda kimseyi koymasın

aminnn epidural olsam bende okadar çekerdim sanırım üstelik suni sancı...ama o milletin anlattığı herşey doğana kadar sonrası büyük rahatlama bende olmadı malesef sonrası kabus gibiydi asıl...ama ikinci çocuğumda yine normal yaparım sanırım çünkü ben sezeryandan çoookkk daha fazla korkuyorum...amann geldi geçti:teselli:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

bu arada ismim ŞEYMA adımla hitap ederseniz sevinirim kızlar ANT bana pek bi samimiyetsiz geliyoooooo

slm nasılsınız güzel anneler bebkler nasıl biz iyiyiz bugün kızımı sağlık ocağına götürdüm aylık kontrol için (malum burda çocuk doktoruna ha diyince gidemiyoruz arabayla 45 dk arabamızda yok )7 kg olmuş kızım ebe ablamız tarttı buay 500 gr almışız doğduğundan beri ilk defa 500 gr aldı 1 kilonun altında almamıştı ama kilomuz fazla olduğu için önemli değil dedi aşı yerini sordum hemen yara olmaz uzun sürer yara olması dedi onuda atlattık şükür bizden bukadar dün net yoktu giremedim bi geçmişi okuyayım

maşallah canım kızına

sancı ne demek yaşamadım bilmiyorum valla zordur eminim
aynen bende hiç ağrı sancı çekmedim...sevgili kızım inatla dönmediği için sezeryan oldum..herşey planlı programlı ve kolaydı yani...hatta gününü ben seçtim 5.5.2010 olsun diye..herşey keyfe göreydi yanisempatiksalakcinni

bu arada ismim ŞEYMA adımla hitap ederseniz sevinirim kızlar ANT bana pek bi samimiyetsiz geliyoooooo[/QUOTE]
memnun oldum Şeymacım benim ismim de Mehtap arkadaşlar..

canım orası neresiydi?şuan yaşadığın yer yani..

kızlar defalarca yazdım yollayamadan net gitti ek gıdaya geçicez 20.sinden sonra yoğurtla başla dedi..inek sütüyle yap dedi günlük yapcakmışım peki sütü günlük nasıl temin edicem antalyadA sütçülerhaftalık geliyo hazır günlük süt alsam 1 ltrenin kalanını napıcam biri beni aydınlatsın lütfeeennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…