2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun tatlım ateşi fazla yükselmemiştir inş.
kızına da maş. uyanmadan nasıl uyuyo öyle acıkmıyo mubilmiyorumkismile
38 geçmedi şükür sabah düştü kendiliğinden yatmadan emziriyorum o bırakana kadar acıkmıyo demekki ama uyandığında deli gibi aç oluyo
şimdi rahatına geliyo ama ileride çok zor bırakabilir başörtüyü bence yol yakınken başka bir yol dene benim teyzemin kızı 18 yaşında hala annesinin tülbentiyle uyuyo
canım ben alıştırmadım kendi alıştı nasılsa zaten ben hiç sallamadım emzirirken hemen uyuyodu kucağımda şimdi kucağımda uyumuyoda yatağında uyuyo ve ileride kendi kendine bırakır bence çevremde çok bebek vardı yastıkla başörtüyle hatta dantel sehpa örtüsüyle uyuya hepside bıraktı şuan 15 16 yaşındalar benim kızkardeşlerimden biri başörtü biri kulak tutmadan uyuyamıyolardı hatta kulak tutan 6 yaşına kadar ama bıraktılar
geçmiş olsun canım inşl biran önce iyileşir benimkide iki gün sonra 3 bitcek yeni agulaşmaya başladı bigün agulaşıyo ertesi gün hiç sesi çıkmıyo
canım zor bi durum gerçekten ama sabırlı ol atlatırsınız inşl eğer sensiz uyuyamıyorsa senin giymiş olduğun herangi bişeyi yanına koy senin kokunu alsın çok işe yarıyor ozaman tek uyumaya alışır büyük ihtimal korkma bence ilerde bırakır ben bi yerde okumuştum battaniyeyle oyuncakla vs bişeye sarılarak uyumak bebeklern kendini güvende hissetmesini sağlıyormuş benim oğlumda memede uyurdu emerkende sürekli elbisemin düğmesiyle oynardı emmeyi bırakınca düğmeyşi aramaya başladı bende bi mendile diktim 3 yaşına kadar onu alıp kendi uyurdu üç yaşına doğru kendiliğinden bıraktı
ne kadar sağlklı bilmiyorum ama emzik almıyosa bide bakkal emziklerinden dee fatoş emzik tanıdığım bütün emzik almayan çocuklar onu alıyo
sana katılıyorum benim de çevremde fatoş alan çok çocuk var ama sağlık konusunda bende bişey diyemem
mamaya bi kere başlandımı her gün artış oluyo başta ben de veriyodum sonra kestim mamayı, şimdi doyuyor bebiş kesmeseydm şimdiye sütüm keslirdi kesin zaten az
benimde aynı senin gibiydi mamayı kestim sütüm arttı dr alıştıysa mamaya bırakmaz arar demişti ama vermedim aramadıda

memnun oldum Şeymacım benim ismim de Mehtap arkadaşlar..

canım orası neresiydi?şuan yaşadığın yer yani..[/QUOTE]

maşallah canım kızına

teşekkürler teyzeleri canım bebişine yetecek kadar mayala gerisini afiyetle götür süt olur bebişe ben öyle yapıyodum ama bizim açık süt alma imkanımız yoktu paket alıyoduk bide bizim dr umuz baby mix olması lazım sütaş bebe yoğurdu tavsiye temişti ama biz 6 aylık başladık ek gıdaya

memnun oldum Şeymacım benim ismim de Mehtap arkadaşlar..

canım orası neresiydi?şuan yaşadığın yer yani..

teşekkürler teyzeleri canım bebişine yetecek kadar mayala gerisini afiyetle götür süt olur bebişe ben öyle yapıyodum ama bizim açık süt alma imkanımız yoktu paket alıyoduk bide bizim dr umuz baby mix olması lazım sütaş bebe yoğurdu tavsiye temişti ama biz 6 aylık başladık ek gıdaya[/QUOTE]

banada hazır olmıcak dedi off aman yaa küçükpastörize sütten yapsam olmazmıkı ..yada günlük aldığım sütü 3-4 gün kullansam

banada hazır olmıcak dedi off aman yaa küçükpastörize sütten yapsam olmazmıkı ..yada günlük aldığım sütü 3-4 gün kullansam

bence dr en güzelini demiş dr önerdi dedim ya ben de evde mayaladım biyere gittiğimizde hazır bebe yoğurdu yedirdim küçük paket sütte olur ama bence alabiliyosan açık sütten mayala ama 3 4 gün kullanma bi sütü açık süt hemen bayatlıyo sen veya eşin içsin kalanını süt sevmiyomusunuz yada aldığın sütçüyle anlaş bebeğe vericem hergün taze olması lazım de yarım kg al hergün tabii haftada bir geliyosa sütçün ozaman küçük paket süt kullan

şeyma canım şimdi aklıma geldi aldığın sütü tek kullanımlık ayırıp dondursan aldığın sütten iki günlük ayır gerisini tek kullanımlık dondursan olurmu hani anne sütünü donduruyoruz ya benim halam dondurucuya koyardı fazla sütü

burda sütü bulmam sorun olmaz canım ama antalyada annemdeyken başlıcam haftada bir geliyo napayım inek sütü oldunda ondan olmadığında pastörizeden yaparım evime dönüncede inek sütü alırım artık..ayy kendimi çok cahil hissediyorum neler yedircem napcam bilmiyorum aman yaw

donrucu fikri güzel ama anne sütünü dondurucudan çıkartınca ısıtmıyoruz. fakat sütü mayalamak için ısıtmak lazım birşey olmasın.

donrucu fikri güzel ama anne sütünü dondurucudan çıkartınca ısıtmıyoruz. fakat sütü mayalamak için ısıtmak lazım birşey olmasın.

yaa dondurucudan cıkan süt ısıtılmıyomu ben bılmıyodumbilmiyorumkismile bunu ben dondurucuya sütümü koydum kullancagım zaman buzu cözülünce ılla bı ılıtmak gerekmezmı bebege nasıl vercem

şeymacım biz 10 gündür falan yoğurda başladık. bizim dr pastörizeden yap dedi. Yoğurt makinası aldım 7 tane minik kavanoz var içinde, günde 1 tane açıyorum. açılmadığı için bayatlamıyor diğerleri. Bir de dr yemezse içine pekmez kat dedi.sarp boş yoğurt sevmedi az bir şey katıyorum zevkle yiyor...

sütleri azalan kesilme noktasına gelen varmı kızlar. her öğün mama veriyorum emzirdiğim zaman 60ml emzirmediğimde 90ml veriyorum. 6saatte göğüslerim dolmuyor çok üzülüyorum.

benim de sütüm az canım ( hatta bir ara tamamen kesilmişti ) az da olsa emzirmeye devam ediyorum ısrarla, bir öğün mama bir öğün meme idare ediyoruz . ben de çok üzülüyorum...

eflatun hoşgeldin canım;doğum yaptığında bana attığın mesaj duruyormuş halen,bugün telimi karıştırırken buldum,nerelerdesin diye merak etmiştim;nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…