38 geçmedi şükür sabah düştü kendiliğinden yatmadan emziriyorum o bırakana kadar acıkmıyo demekki ama uyandığında deli gibi aç oluyogeçmiş olsun tatlım ateşi fazla yükselmemiştir inş.
kızına da maş. uyanmadan nasıl uyuyo öyle acıkmıyo mubilmiyorumkismile
canım ben alıştırmadım kendi alıştı nasılsa zaten ben hiç sallamadım emzirirken hemen uyuyodu kucağımda şimdi kucağımda uyumuyoda yatağında uyuyo ve ileride kendi kendine bırakır bence çevremde çok bebek vardı yastıkla başörtüyle hatta dantel sehpa örtüsüyle uyuya hepside bıraktı şuan 15 16 yaşındalar benim kızkardeşlerimden biri başörtü biri kulak tutmadan uyuyamıyolardı hatta kulak tutan 6 yaşına kadar ama bıraktılarşimdi rahatına geliyo ama ileride çok zor bırakabilir başörtüyü bence yol yakınken başka bir yol dene benim teyzemin kızı 18 yaşında hala annesinin tülbentiyle uyuyo
geçmiş olsun canım inşl biran önce iyileşir benimkide iki gün sonra 3 bitcek yeni agulaşmaya başladı bigün agulaşıyo ertesi gün hiç sesi çıkmıyokızlarrr ben oğlumu üşüttüm bilmiyorumkismile
burnu akıyor huzursuzdu da zaten bi türlü de memnun olamıyor yüksek oranda devam ediyor dertli hali ve siz onla bunla topla balonla konuşuşyor konuşuyor dedikçe maşşallah maşallah diyip duruyorum nazarım değmesin diye çünkü oğlum sabah bir belki iki kere agu agu diyor sonra gün sonuna kadar sadece sinirlendiğinde kıhhh diye bi ses çıkartıyor uykuya dalsın diye emzik verip bırAKTIĞIMDA DÜŞEN emziğini istemek için bağırıyor aaa diye
canım zor bi durum gerçekten ama sabırlı ol atlatırsınız inşl eğer sensiz uyuyamıyorsa senin giymiş olduğun herangi bişeyi yanına koy senin kokunu alsın çok işe yarıyor ozaman tek uyumaya alışır büyük ihtimal korkma bence ilerde bırakır ben bi yerde okumuştum battaniyeyle oyuncakla vs bişeye sarılarak uyumak bebeklern kendini güvende hissetmesini sağlıyormuş benim oğlumda memede uyurdu emerkende sürekli elbisemin düğmesiyle oynardı emmeyi bırakınca düğmeyşi aramaya başladı bende bi mendile diktim 3 yaşına kadar onu alıp kendi uyurdu üç yaşına doğru kendiliğinden bıraktıSelam,
Bizimkinin favorisi ninnili uyku arkadaşı, hipnotize olmuş gib bakıyor ve sakinlşiyor :)) Ben hiç su vermedim. Anne sütü alıyorsa gereksiz diyor doktorlar ve kaynaklar, çünkü %75'i su imiş zaten...
Bugün benim de içim tükendi... 23 ağustos itibarıyla işe başlıyorum ve bizimkinin bir şekilde biberon ile beslenmeye alışıp bensiz (memesiz) uyuması gerekiyor. bir kere biberon krizimiz var, çünkü Dr. Brown' u BPA'lı diye kullanmıyoruz. Yerine aldığımız biberonu ise hiç sevmedi Ege( Uykuya geçiş ciddi sorun... bugün bakıcısı ile bırakıp, uzaktan izlerken içim tükendi... ağladı, ağladı ve uyumamak için resmen direndi... biraz önce uyudu. Dün de bu saatlerde uyumuştu ve gece uykusuna geçmişti... O da sanırım gündüz uykusunu etkiledi. gündüz 1 kere 45 dk, 1 kere 1 saat uydu sadece... Çok stresliyim arkadaşlar, çokkk
bu arada ben blog yaptım Ege için, aklıma estikçe yazıyorum. Bakıyorum çok başarılı bloglar var, Benimki çok acemice... Bakmak isteyenler için:
Canım Ege'm
sana katılıyorum benim de çevremde fatoş alan çok çocuk var ama sağlık konusunda bende bişey diyememne kadar sağlklı bilmiyorum ama emzik almıyosa bide bakkal emziklerinden dee fatoş emzik tanıdığım bütün emzik almayan çocuklar onu alıyo
benimde aynı senin gibiydi mamayı kestim sütüm arttı dr alıştıysa mamaya bırakmaz arar demişti ama vermedim aramadıdamamaya bi kere başlandımı her gün artış oluyo başta ben de veriyodum sonra kestim mamayı, şimdi doyuyor bebiş kesmeseydm şimdiye sütüm keslirdi kesin zaten az