aaa kimleri görüyorum :)) eflatun hoşgeldiinnn
evet canım yaa, çok sıcak yaprak kıpırdamıyor, sıcaktan uyuyamıyorum valla...
eflatun hoşgeldin canım;doğum yaptığında bana attığın mesaj duruyormuş halen,bugün telimi karıştırırken buldum,nerelerdesin diye merak etmiştim;nasılsın???
ben 2,5 aylıkken başladım, dr zaten mama yiyor , günde 1 öğün mama yerine yoğurt ver demişti. sen sadece anne sütü mü veriyorsun? gidince druna danış istersen, bir de şeftali ve kivi suyuna da başladık dr teyzemizin tavsiyesiyle
ben anne sütü ve arada mama veriyorum.bende bugün elma-şeftali püresi verdim.iştahla yedi.dr a gidince sorucam.acaba 4 ayı doldurmadan verince gelişim ve kilo alımını olumsuz etkilermiCADIARZU
hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
nasıl özlemişim sizi...hiiç pcnin başına oturmaya fırsatım olmuyor...deli olcam yakında bu çocukların yüzünden...2 yaşındaki kızım çok yoruyor beni tarifi imkansız...bebişimi desen iyice sinirlerim bozuluoyr...3 ayımız bitti 5 kiloyu yeni görüyoruz...incecik bişey..sütüm yaramıyor mu nedir..mama vericem artık..biberonu da tutmuyor..az önce uyurken verdim biraz uykuda farketmedi içti..gözünü bi açtı hemen bıraktı biberon olduğunu anlayınca...
çok moralim bozuluyor..her gören büyüymemiş diyor...sanki ben bakmıyorum...
perşembe günü bir çay kaşığı şeftali suyu verdim..alerji oldu..bugün yeni geçti yüzünün kızarıklığı..çok nazik bu kız yaaa....işim war benim walla...
bu arada geçmişi okumadım belki konuşmuşsunuzdur ama oruç tutacakmısınız kızlar..
ben anne sütü ve arada mama veriyorum.bende bugün elma-şeftali püresi verdim.iştahla yedi.dr a gidince sorucam.acaba 4 ayı doldurmadan verince gelişim ve kilo alımını olumsuz etkilermiCADIARZU
canım benim iyiyim saol..senin msjın da benim tlf da duruyor silmiyorum...
3 kız annesi olmak kolay değil buraya zamanım olmuyor malesef..
saol canım verdiğin bilgiler için. bu arada çizelge ekleyemiyorum ben.siz nasıl yaptınız? forumda yazdıgı gibi yaptım ama olmadı
rica ederim :) bebeğinin ismini ve doğum tarihini yazarsan ben sana yaparım
yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş aç gıdı kızım;birde rota virüs aşımız var...
rica ederim :) bebeğinin ismini ve doğum tarihini yazarsan ben sana yaparım
bizim de yarın 9:30 da randevumuz :) sarp da rota virüsü aşısını olacak... büyümüştür aç gıdı kızın annesi :))
nilüfer hani albüm yapacaktın seni merak ediyorum
siz rota virüs asını nekadara aldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?