almadım yarın gidince öğreneceğim ama 145 civarı sanırım :)
çok yoruldummmm bu kız akşamları benı deli edıyo:)))
uykusu var ama uyumakta dırenıyo napıcaz böyle bılmıyorum...
ben iki yere sordum ikiside farklı söyledi. biri 145 diğresi 128 dedi .anlamadım valla.
bizde tam tersi. gündüz çok uyumuyor. ama aksam 9 gibi uyuo sabah 6 ya kadar.arada acıkınca uyanıo.okadarda olsun artkaydirigubbakcemile3ık :))
benım kızımda ölede uyutana kadar çile çekıorum:)
yoksa sabah 8.30 a kadar emip yatıyoruz tekrar sonra yatakta oynayıp tekrar kı saat uyuyoruz gunduzde ıkı saat sadece:))
tmm cnm sen yap cok saol. tuğra-15 mayıs
olmuş şimdi, istersen köpecikli olanı da var ondan da yapabiliriz :)
Yeniliklere herzaman açığız :):teytey:
bu da çok şirinbende yaptım sonunda bir tane
iyi uykulu,bol sütlü geceler...
hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
nasıl özlemişim sizi...hiiç pcnin başına oturmaya fırsatım olmuyor...deli olcam yakında bu çocukların yüzünden...2 yaşındaki kızım çok yoruyor beni tarifi imkansız...bebişimi desen iyice sinirlerim bozuluoyr...3 ayımız bitti 5 kiloyu yeni görüyoruz...incecik bişey..sütüm yaramıyor mu nedir..mama vericem artık..biberonu da tutmuyor..az önce uyurken verdim biraz uykuda farketmedi içti..gözünü bi açtı hemen bıraktı biberon olduğunu anlayınca...
çok moralim bozuluyor..her gören büyüymemiş diyor...sanki ben bakmıyorum...
perşembe günü bir çay kaşığı şeftali suyu verdim..alerji oldu..bugün yeni geçti yüzünün kızarıklığı..çok nazik bu kız yaaa....işim war benim walla...
bu arada geçmişi okumadım belki konuşmuşsunuzdur ama oruç tutacakmısınız kızlar..
günaydınlarrr
kızlar göğüslerim sanki eskisi kadar dolmuyor bu normalmi ya((
şeymacım biz 10 gündür falan yoğurda başladık. bizim dr pastörizeden yap dedi. Yoğurt makinası aldım 7 tane minik kavanoz var içinde, günde 1 tane açıyorum. açılmadığı için bayatlamıyor diğerleri. Bir de dr yemezse içine pekmez kat dedi.sarp boş yoğurt sevmedi az bir şey katıyorum zevkle yiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?