2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok yoruldummmm bu kız akşamları benı deli edıyo:)))
uykusu var ama uyumakta dırenıyo napıcaz böyle bılmıyorum...

bizde tam tersi. gündüz çok uyumuyor. ama aksam 9 gibi uyuo sabah 6 ya kadar.arada acıkınca uyanıo.okadarda olsun artkaydirigubbakcemile3ık :))

ben iki yere sordum ikiside farklı söyledi. biri 145 diğresi 128 dedi .anlamadım valla.

yarın yaptırınca yazarım buraya fiyatını, sanırım toplu alan yerler daha ucuza aldığı için ucuz oluyormuş, bir iki arkadaş öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam...

bizde tam tersi. gündüz çok uyumuyor. ama aksam 9 gibi uyuo sabah 6 ya kadar.arada acıkınca uyanıo.okadarda olsun artkaydirigubbakcemile3ık :))

benım kızımda ölede uyutana kadar çile çekıorum:)
yoksa sabah 8.30 a kadar emip yatıyoruz tekrar sonra yatakta oynayıp tekrar kı saat uyuyoruz gunduzde ıkı saat sadece:))

benım kızımda ölede uyutana kadar çile çekıorum:)
yoksa sabah 8.30 a kadar emip yatıyoruz tekrar sonra yatakta oynayıp tekrar kı saat uyuyoruz gunduzde ıkı saat sadece:))

benimki de gece iyi uyuyor maşallah ama gündüz pek uyumuyor, kucak delisi bir de valla belim falan ağrımaya başladı artık sempatiksalakcinni

allah yardımcın olsun canım gercekten uc cocukla ısın zor hemde ortanca baya kucuk galıba ben bıle ıkı cocukla baya yoruluyorum cocuklardan ıslere fırsat bulamıyorum ıslerden kendıme kucuk kızınada masallah bence cok ıyıkılosu bızım 3 ayımız ıkı gün sonra doluyo 7 kıloyuz doktor ıkı ay önde dedı demekkıo senınkı cok normal bu gün bı arkadasla karsılastık doktorda 2 aylık oglu var 4.5 kılo onada normal dedı ve mamaya baslatmadı sıkma canını saglıklı olsun yeter mınyon cıtı pıtı bı kız olacak demekkı

yaa uyuyamıyorum bı oste yapamıyorum kızım aksam 5 ten berı aralıksız uyuyor ıkı kere kalkıp emdı hemen uyudu hıc bukadar uzun uyumamıstı yavrum gunduz cok yoruldu galıba

günaydınlar bugün çığlık çğlığa uyandım çünkü bizim oğlan yataktan düştü bir daha sabah yanıma almıycam çok üzgünüm allahtan hiçbişey olmadı kucağıma alınca hemen sustu

saol canımyaa dün rastlayamadın sana bi türlü bende pastörizeden yapayım antalyada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…