2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım kuzuya..bende sabah alıyorum ama yatağı tam ortalıyorum..allah korusun meleklerimizi

günaydınlarrr,
geçmiş olsun tubacım bız aynı yatakta yatıyoruz kızmla henuz bişe yaşamadık ama geçen gece yastığa koymuştumtepine teine yastıktan düşüp belime dayamış kafasını uyku halı bı donsem ezılcek çocuk çok korktum ayırmalıyım yatakları:S

geçmiş olsun canım kuzuya..bende sabah alıyorum ama yatağı tam ortalıyorum..allah korusun meleklerimizi

hay allah ya cok gecmis olsun

saolun kızlar

günaydın kızlar bu sabah sütümğ sağdım ve kızıma biberonla vermeye çalıştım acıktığı için önce hızla çekti ama sonra biberonu atıp mememe yöneldi allahım çok zor bir durum pazartesi işe başlıcam nasıl alışcam bilmiyorumm babası bakacak şimdilikk dayanamayıp babaya bıraktıp ben kahvaltıyı hazırladımm çok huysuzlanmadı inş böyle giderr gözlerimin içine bakıyooo allah benimde çalışan annelerinde yardımcısı olsunnn esra senin dediğin gibi yaptım diğer meme taş gibi oldu sabaha kadar epey sağdıkkk tamamını bitiremedi bile banyo yaptırıp yatıracaktım ama babasının kucağında uyuyakaldı boncuğumm

çok geçmiş olsun canım bizimkide beşikten düşmüştü. ay Allah göstermesin bidaha..

kızlar bebeğinizin kafasını ellediğinizde şiş gibi çıkıntılar vamı
kızımın kafasında tam tepede var ve çok rahatsız edıyo bu beni dra gösterdım sağlık ocagındakı dıkkat et buyurse uzmana gtr dedi buyume yok ama ıyıce paranoyak oldum( umarım kötü bişe değildir...

günaydınlarrr
kızlar göğüslerim sanki eskisi kadar dolmuyor bu normalmi ya ((
çok emiyolar akşam benim ikiside boştu sabah bir tanesi doldu onuda sağdım işte şu anda öyle sıcaklardan heralde çok emmeistiyolar su verdim gece karanlıkta epey doldurmuştum hepsini içti
canım benim geçmişolsun sabah bende yanıma alıyorum ortalıyorum ama dikkatşli ol tatlımm
geçmiş olsunn
kızlar bizim ev çok sıcak akşam kızım çok bunaldı babamız çarşıdaydı dayanamadım kendğim suyal küvetinde yıkadım sabunlayamadım ama öğln sabunlamıştım neyse sade atletl yatırıdmm cibinliğini örttüğüm için üstüne bişi öetmedim çok sıcak benim odam çünkü sabah hırıltısı arttı bide öksürdüinş hasta etmem havalar çok kötü ya durduğu yerde boncuk boncuk terliyo kızım yaa siz yatarken bişi örtüyomusunuz üstüne

[/QUOTE] kızlar bizim ev çok sıcak akşam kızım çok bunaldı babamız çarşıdaydı dayanamadım kendğim suyal küvetinde yıkadım sabunlayamadım ama öğln sabunlamıştım neyse sade atletl yatırıdmm cibinliğini örttüğüm için üstüne bişi öetmedim çok sıcak benim odam çünkü sabah hırıltısı arttı bide öksürdüinş hasta etmem havalar çok kötü ya durduğu yerde boncuk boncuk terliyo kızım yaa siz yatarken bişi örtüyomusunuz üstüne[/QUOTE]

odasi 28 derece civarinda. atletle yatiriyorum hicbirsey ortmuyorum canim.
yaz serinliginde hasta olacaklarini sanmam, panik yapma, gece kalktiginda ensesini gogsunu kontrol et sicak mi serin mi diye

herkese merhaba
bende geçen hafta işe başladım .
başlamadan 4-5 gün önce yavaş yavaş biberona alıştırayım dedim günde bir kere biberon ile verdim 20-30 ml falan içti.fakat cuma günü evde olmayacağım tüm saatler için biberon verelim dedik. buarada ananesi bakıyor can 'a. (bu bile zor bakıcı düşünemiyorum artık ) sabah ögünü gayet iyi içti ama daha sonraki öğünlerde bırak içmeyi biberonu görünce ağlamay başladı ama ben pes etmedim o ağladı ben susturup tekrar verdim. akşam 7 de eve gelme saatimde meme verdim :) mutluluğu görecektiniz nasıl emmek .
c.tesi yine biraz biberon biraz meme devam ettim.pazar günü yine işe gitmiş gibi tüm gün biberon ve daha kolay oldu. en azından biberonu görünce ağlamıyordu. p.tesi işe başladım ve annem tüm gün sorun olmadan emdiklerini söyledi. ( ağladı ise bile ben üzülmeyeyim diye söylemiyorsa onu bilemeyeceğim) ama giderek daha güzel emiyor. benim oğlum emzikte pek emmediği için biberondan çekmeyi bilemiyor. ben kaşık uçlu biberon ile veriyorum daha rahat ama annemde onunla veremiyor. bu yüzden 120 ml sütü 1 saate falan anca içiyor.
işin duygusal boyutuna gelince sabah evden çıkmak çok zor oluyor.ilk ağlaya ağlaya çıktım . ananesinin kucağında idi odada giyindim geldim . canım oğlum napıyormuş diye şirinlik yapıyorum öyle ifadesiz baktı baktı sonra ağlamaya başladı arkasından bende tabi...akşam eve gelincede yüzüme bakmıyordu kafasını bir otarafa bir butarfa çevirdi. gidip üstümü değiştirdim eve kıyafetlerini giyip geldim kucağıma aldım gülmeye başladı. oğlum beni iş kıyafetleri ile tanımadı diye epey eğlendik :)

allah işe başlayacaklara yardımcı olsun

selam kızlar. dün çağanın 3 ay kontrolü vardı. rota virüs aşısıda yapıldı. tadını :uhm: hiç sevmedi.tükürmeye çalıştı. bende annecim dünya para verdik çıkarma ağzından dedimbu arada çağan 7750 olmuş. doktora bu aralar iştahı kesik dedip. oda depodan yaksın dediii

selam kızlar aranıza yeni katıldım gerçekten çok hoş bir paylaşım erçekleştirmişsiniz burada.aynı ayda doğan bebişlerin anneleriyle birarada olamları çok hoş yaklaşık aynı gelişimi gösterdikleri için bilgi alışvrişi çok rahat.benim oğlum da salı günü 3 aylık oluyor şu anda 5600 gr 60cm sadece anne sütüyle besliyorum.2800 50 cm doğdu.doğduğu kiloya göre kilo alımı iyi ancak ben zayıf diye endişeleniyorum

maşşallah maşşalah kuzuya:):):)..anne sütü mü veriyosun sadece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…