günaydınlar bugün çığlık çğlığa uyandım çünkü bizim oğlan yataktan düştü bir daha sabah yanıma almıycam çok üzgünüm allahtan hiçbişey olmadı kucağıma alınca hemen sustu
günaydınlar bugün çığlık çğlığa uyandım çünkü bizim oğlan yataktan düştü bir daha sabah yanıma almıycam çok üzgünüm allahtan hiçbişey olmadı kucağıma alınca hemen sustu
geçmiş olsun canım kuzuya..bende sabah alıyorum ama yatağı tam ortalıyorum..allah korusun meleklerimizi
hay allah yacok gecmis olsun
günaydınlarrr,
geçmiş olsun tubacım bız aynı yatakta yatıyoruz kızmla henuz bişe yaşamadık ama geçen gece yastığa koymuştumtepine teine yastıktan düşüp belime dayamış kafasını uyku halı bı donsem ezılcek çocuk çok korktum ayırmalıyım yatakları:S
çok emiyolar akşam benim ikiside boştu sabah bir tanesi doldu onuda sağdım işte şu anda öyle sıcaklardan heralde çok emmeistiyolar su verdim gece karanlıkta epey doldurmuştum hepsini içtigünaydınlarrr
kızlar göğüslerim sanki eskisi kadar dolmuyor bu normalmi ya((
canım benim geçmişolsun sabah bende yanıma alıyorum ortalıyorum ama dikkatşli ol tatlımmgünaydınlar bugün çığlık çğlığa uyandım çünkü bizim oğlan yataktan düştü bir daha sabah yanıma almıycam çok üzgünüm allahtan hiçbişey olmadı kucağıma alınca hemen sustu
geçmiş olsunnkızlar bebeğinizin kafasını ellediğinizde şiş gibi çıkıntılar vamı
kızımın kafasında tam tepede var ve çok rahatsız edıyo bu beni dra gösterdım sağlık ocagındakı dıkkat et buyurse uzmana gtr dedi buyume yok ama ıyıce paranoyak oldum( umarım kötü bişe değildir...
günaydın kızlar bu sabah sütümğ sağdım ve kızıma biberonla vermeye çalıştım acıktığı için önce hızla çekti ama sonra biberonu atıp mememe yöneldi allahım çok zor bir durum pazartesi işe başlıcam nasıl alışcam bilmiyorumm babası bakacak şimdilikk dayanamayıp babaya bıraktıp ben kahvaltıyı hazırladımm çok huysuzlanmadı inş böyle giderr gözlerimin içine bakıyooo allah benimde çalışan annelerinde yardımcısı olsunnn esra senin dediğin gibi yaptım diğer meme taş gibi oldu sabaha kadar epey sağdıkkk tamamını bitiremedi bile banyo yaptırıp yatıracaktım ama babasının kucağında uyuyakaldı boncuğumm
merhaba kızlar.uzun zmandr gremedim.bebişler nasıl herkes iyidir inş.
kolay gelsinnnnn...
selam kızlar. dün çağanın 3 ay kontrolü vardı. rota virüs aşısıda yapıldı. tadını :uhm: hiç sevmedi.tükürmeye çalıştı. bende annecim dünya para verdik çıkarma ağzından dedimbu arada çağan 7750 olmuş. doktora bu aralar iştahı kesik dedip. oda depodan yaksın dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?