cok sicak imdat
selam kızlar. dün çağanın 3 ay kontrolü vardı. rota virüs aşısıda yapıldı. tadını :uhm: hiç sevmedi.tükürmeye çalıştı. bende annecim dünya para verdik çıkarma ağzından dedimbu arada çağan 7750 olmuş. doktora bu aralar iştahı kesik dedip. oda depodan yaksın dediii
selam kızlar aranıza yeni katıldım gerçekten çok hoş bir paylaşım erçekleştirmişsiniz burada.aynı ayda doğan bebişlerin anneleriyle birarada olamları çok hoş yaklaşık aynı gelişimi gösterdikleri için bilgi alışvrişi çok rahat.benim oğlum da salı günü 3 aylık oluyor şu anda 5600 gr 60cm sadece anne sütüyle besliyorum.2800 50 cm doğdu.doğduğu kiloya göre kilo alımı iyi ancak ben zayıf diye endişeleniyorum
selam kızlar. dün çağanın 3 ay kontrolü vardı. rota virüs aşısıda yapıldı. tadını :uhm: hiç sevmedi.tükürmeye çalıştı. bende annecim dünya para verdik çıkarma ağzından dedimbu arada çağan 7750 olmuş. doktora bu aralar iştahı kesik dedip. oda depodan yaksın dediii
hoşgeldin canım..zayıf değil bebeğin hiç endişelenme bence..anne sütüne devam...selam kızlar aranıza yeni katıldım gerçekten çok hoş bir paylaşım erçekleştirmişsiniz burada.aynı ayda doğan bebişlerin anneleriyle birarada olamları çok hoş yaklaşık aynı gelişimi gösterdikleri için bilgi alışvrişi çok rahat.benim oğlum da salı günü 3 aylık oluyor şu anda 5600 gr 60cm sadece anne sütüyle besliyorum.2800 50 cm doğdu.doğduğu kiloya göre kilo alımı iyi ancak ben zayıf diye endişeleniyorum
selam kızlar..oğlum bikaç gündür az emmeye başladı önceden 1saatte 10 15 dk emerdi şimdi 2 saatte 5dk emiyo acaba sıcaklardan mı doymasa ağlar ama demi
selam kızlar..oğlum bikaç gündür az emmeye başladı önceden 1saatte 10 15 dk emerdi şimdi 2 saatte 5dk emiyo acaba sıcaklardan mı doymasa ağlar ama demi
kızlar bebişleri nasıl tartıyolar bizi tek cıtcıtlı badi ve temiz bezle tartıp 300-350 gr düşüyolar
canım dün doktora sordum. çağanda bu aralar iştahsız çünkü. oda çok sıcak biz bile yemek yemek istemiyoruz normal dedi. ama benim yinede içim rahat etmediği için az emdiğinde önceden biriktirdiğim sütlerden veriyorumm.
kızlar ben sadece anne sütü veriyorum.ama zaten çağan 4200 doğdu. o yüzden bu kadar iri.yani doğum kilosunu kıstas almak lazımm.doktor ayda 800*1000 gram alıyosa tamamdır dedii.
Bizim doktor sadece beziyle tartıyor çıkan sonuçtan da 100 gr kadar düşüyor..
Benim kızımda emip bırakıyo emip bırakıyo sıcaktan bence de , kolları ter oluyo emerken yazık yaa..
Bu arada dün kızım dönmeyi öğrenmiş kızlar , bi baktım sırt üstü bıraktığım çocuk yüz üstü koltuk üzerinde bakınıyo kafasını kaldırmış bide..
burda 100 gr tartının üğstündeki bezden 200-250 grda badi bezden düşüyolar ne hikmetse..kocaman bi maşallah kızını benim oğlande 83günlükken döndü ama şimdi tık yok tembel velet
yazdıklarını duygulanarak okudummm çok zorr şimdiden ona bakarken gözlerim doluyo eşim destek oluyo ama annelik çok başkaymışş kıyamıyorum hiççherkese merhaba
bende geçen hafta işe başladım .
başlamadan 4-5 gün önce yavaş yavaş biberona alıştırayım dedim günde bir kere biberon ile verdim 20-30 ml falan içti.fakat cuma günü evde olmayacağım tüm saatler için biberon verelim dedik. buarada ananesi bakıyor can 'a. (bu bile zor bakıcı düşünemiyorum artık ) sabah ögünü gayet iyi içti ama daha sonraki öğünlerde bırak içmeyi biberonu görünce ağlamay başladıama ben pes etmedim o ağladı ben susturup tekrar verdim. akşam 7 de eve gelme saatimde meme verdim :) mutluluğu görecektiniz nasıl emmek .
c.tesi yine biraz biberon biraz meme devam ettim.pazar günü yine işe gitmiş gibi tüm gün biberon ve daha kolay oldu. en azından biberonu görünce ağlamıyordu. p.tesi işe başladım ve annem tüm gün sorun olmadan emdiklerini söyledi. ( ağladı ise bile ben üzülmeyeyim diye söylemiyorsa onu bilemeyeceğim) ama giderek daha güzel emiyor. benim oğlum emzikte pek emmediği için biberondan çekmeyi bilemiyor. ben kaşık uçlu biberon ile veriyorum daha rahat ama annemde onunla veremiyor. bu yüzden 120 ml sütü 1 saate falan anca içiyor.
işin duygusal boyutuna gelince sabah evden çıkmak çok zor oluyor.ilk ağlaya ağlaya çıktım . ananesinin kucağında idi odada giyindim geldim . canım oğlum napıyormuş diye şirinlik yapıyorum öyle ifadesiz baktı baktı sonra ağlamaya başladıarkasından bende tabi...akşam eve gelincede yüzüme bakmıyordu kafasını bir otarafa bir butarfa çevirdi. gidip üstümü değiştirdim eve kıyafetlerini giyip geldim kucağıma aldım gülmeye başladı. oğlum beni iş kıyafetleri ile tanımadı diye epey eğlendik :)
allah işe başlayacaklara yardımcı olsun
maşallahhhselam kızlar. dün çağanın 3 ay kontrolü vardı. rota virüs aşısıda yapıldı. tadını :uhm: hiç sevmedi.tükürmeye çalıştı. bende annecim dünya para verdik çıkarma ağzından dedimbu arada çağan 7750 olmuş. doktora bu aralar iştahı kesik dedip. oda depodan yaksın dediii
evet ya o bir yandan terliyo ben bir yandan habire gögsümü yıkıyprumm terden çocuk dün almadııı b,leeselam kızlar..oğlum bikaç gündür az emmeye başladı önceden 1saatte 10 15 dk emerdi şimdi 2 saatte 5dk emiyo acaba sıcaklardan mı doymasa ağlar ama demi
alıntı yapın yanında noo yazıyo önce ona ıkla enn sonra alıntı yapaa canımmmçok terliyolar emerken belki ondan huysuzlanıyolardıır.birde çoklu alıntı nasıl yapılıyor
maşşallah 83 günlükken dönebilen bebek ilk defa duydum
onlar zaten canları o anda ne yapmak isterse onu yapıyor gözünün içine bakarsan yapmıyorlar , canları sağolsun ne yapalım.
kızlar bebişleri nasıl tartıyolar bizi tek cıtcıtlı badi ve temiz bezle tartıp 300-350 gr düşüyolar
yanlız benimki yüz üstü dururken srt üstü dönmüştü..baya uğraşmıştı dönmek için ama şimdi yapmıyo..yorulana kadar yüz üstü duruyo yorulunca kafayı yere dayayıp mızırdanmaya başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?