2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bencede imdattt..utanmasam çırılçıplak gezcem evde:bbo:

maşallah canım kuzuya benim oğlanda zorla yutmuştıu

hoşgeldin canım..maşallah bebeğine bence normal dün dr.a götürmüştüm oğlumu normal 3 aylık erkek bebek 5500 olmalı dedi..bide sadece anne sütüyle besliyomuşsun endişelenmeee

oy maşallah çağan a...

hoşgeldin canım..zayıf değil bebeğin hiç endişelenme bence..anne sütüne devam...

selam kızlar..oğlum bikaç gündür az emmeye başladı önceden 1saatte 10 15 dk emerdi şimdi 2 saatte 5dk emiyo acaba sıcaklardan mı doymasa ağlar ama demi

kızlar bebişleri nasıl tartıyolar bizi tek cıtcıtlı badi ve temiz bezle tartıp 300-350 gr düşüyolar

bizim doktor sadece beziyle tartıyor çıkan kiloyu söylüyor..ama sağlık ocağında kıyafetiyle tartıp 200g düşüyorlar..

selam kızlar..oğlum bikaç gündür az emmeye başladı önceden 1saatte 10 15 dk emerdi şimdi 2 saatte 5dk emiyo acaba sıcaklardan mı doymasa ağlar ama demi

doyuyordur canım..doymasa ağlar dediğin gibi..benimkide az az sık sık emmeye başladı..

canım dün doktora sordum. çağanda bu aralar iştahsız çünkü. oda çok sıcak biz bile yemek yemek istemiyoruz normal dedi. ama benim yinede içim rahat etmediği için az emdiğinde önceden biriktirdiğim sütlerden veriyorumm.

kızlar ben sadece anne sütü veriyorum.ama zaten çağan 4200 doğdu. o yüzden bu kadar iri.yani doğum kilosunu kıstas almak lazımm.doktor ayda 800*1000 gram alıyosa tamamdır dedii.

Bizim doktor sadece beziyle tartıyor çıkan sonuçtan da 100 gr kadar düşüyor..
Benim kızımda emip bırakıyo emip bırakıyo sıcaktan bence de , kolları ter oluyo emerken yazık yaa..
Bu arada dün kızım dönmeyi öğrenmiş kızlar , bi baktım sırt üstü bıraktığım çocuk yüz üstü koltuk üzerinde bakınıyo kafasını kaldırmış bide..

bende rahat degilim hatta dün eşime zayıfladı sanki oğlumuz dedim o da sana öyle geliyor sen taktın ya emmemesine dedi

burda 100 gr tartının üğstündeki bezden 200-250 grda badi bezden düşüyolar ne hikmetse..kocaman bi maşallah kızını benim oğlande 83günlükken döndü ama şimdi tık yok tembel velet

aynı durum bizde de var.doymasa ağlar hem de kaka yapmaz.dr çene kasları güçleniyo artık daha hızlı emiyo daha çabuk doyuyo ondan olabilir dedi:S:S

burda 100 gr tartının üğstündeki bezden 200-250 grda badi bezden düşüyolar ne hikmetse..kocaman bi maşallah kızını benim oğlande 83günlükken döndü ama şimdi tık yok tembel velet

maşşallah 83 günlükken dönebilen bebek ilk defa duydum
onlar zaten canları o anda ne yapmak isterse onu yapıyor gözünün içine bakarsan yapmıyorlar , canları sağolsun ne yapalım.

kızlar bizim ev çok sıcak akşam kızım çok bunaldı babamız çarşıdaydı dayanamadım kendğim suyal küvetinde yıkadım sabunlayamadım ama öğln sabunlamıştım neyse sade atletl yatırıdmm cibinliğini örttüğüm için üstüne bişi öetmedim çok sıcak benim odam çünkü sabah hırıltısı arttı bide öksürdüinş hasta etmem havalar çok kötü ya durduğu yerde boncuk boncuk terliyo kızım yaa siz yatarken bişi örtüyomusunuz üstüne[/QUOTE]

odasi 28 derece civarinda. atletle yatiriyorum hicbirsey ortmuyorum canim.
yaz serinliginde hasta olacaklarini sanmam, panik yapma, gece kalktiginda ensesini gogsunu kontrol et sicak mi serin mi diye[/QUOTE]
açık yattığı için terlemiyo şükür bacakları falan çok sıcak cam açık cama direk gelmiyo beşiği dolabımmengelliyo iştede panik yapıyo insan birde öksürünce korktummm
yazdıklarını duygulanarak okudummm çok zorr şimdiden ona bakarken gözlerim doluyo eşim destek oluyo ama annelik çok başkaymışş kıyamıyorum hiçç
maşallahhh
evet ya o bir yandan terliyo ben bir yandan habire gögsümü yıkıyprumm terden çocuk dün almadııı b,lee
çok terliyolar emerken belki ondan huysuzlanıyolardıır.birde çoklu alıntı nasıl yapılıyor
alıntı yapın yanında noo yazıyo önce ona ıkla enn sonra alıntı yapaa canımmm
[]

bugün benim kızımda ilk defa sırtüstü yatarken yüzüstü döndü..yastık biraz yüksekti yuvarlandı galiba..daha erken gibi çünkü..sırtüstüyken yan dönüyor ama yüzüstü dönmüyor daha..bence bugünkü tesadüftü:)
maşallah seninkine valla...

bugün benim kızımda ilk defa sırtüstü yatarken yüzüstü döndü..yastık biraz yüksekti yuvarlandı galiba..daha erken gibi çünkü..sırtüstüyken yan dönüyor ama yüzüstü dönmüyor daha..bence bugünkü tesadüftü:)
maşallah seninkine valla...

maşşallah 83 günlükken dönebilen bebek ilk defa duydum
onlar zaten canları o anda ne yapmak isterse onu yapıyor gözünün içine bakarsan yapmıyorlar , canları sağolsun ne yapalım.

yanlız benimki yüz üstü dururken srt üstü dönmüştü..baya uğraşmıştı dönmek için ama şimdi yapmıyo..yorulana kadar yüz üstü duruyo yorulunca kafayı yere dayayıp mızırdanmaya başlıyo

kızlar bebişleri nasıl tartıyolar bizi tek cıtcıtlı badi ve temiz bezle tartıp 300-350 gr düşüyolar

bizim doktor bezini bile cikartip tartiyor, son kontrolde heryere isedik:)

bebisler buyuyor, daha cok sutu daha kisa surede emiyorlar, bizim de emme suremiz kisaldi bir suredir ve daha cok fazlasini cikartmaya basladi. normaldir

:))hehee can da pek sevmiyor yuzustu durmayi ih ih diyip duruyor

kizlar bu arada benimki gunduz uykularinda 45. dakikada kurulu saat gibi uyaniyor yahu, bi 45 daha uyuyabilir bence 1.5 saat yani.. napsam ki acaba o uyanmadan 40. dakkada gidip pispislasam biraz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…