2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

önce yan dönmeyi keşefediyorlar sonra çabalaya çabalaya dönüyorlar yakında başlar seninki de hazırlıklı ol.

pışpışla canım ykusu açılmadan..yada tam uyku zamanı emzik ver benim kerata 3 gündür uyku zamanı emzik emiyo inş. bırakmaz ve uyandında tekrar emziğini veriyorum devam ediyo

önce yan dönmeyi keşefediyorlar sonra çabalaya çabalaya dönüyorlar yakında başlar seninki de hazırlıklı ol.

evet canım artık koltukta falan bırakmıyorum yalnız..seriyorum yere bi çarşaf onun üzerinde oyalıyorum...telsiz almam lazım..var mı fikri olan?

merhaba kızlar,bende mayıs annesiyim.aslında temmuz annesi olacaktım ama bebişlerim biraz erken geldiler:).20 mayısta 33.haftalıkken doğum yaptım.preeklampsi nedeniyle,bebeklerim 3 hafta küvözde kaldılar.şimdi iyiyiz Şükürler Olsun.

slm hanimlar acil bir cevaba ihtiyacim bebeklere nasil emzik veriyorsunuz damaklimi 3 aya kadar sabrettim vermemek icin ama sabredemiycem yarim saat aglamadan uyumuyor kizim tabi bu saatten sonra alirmi bilmem

geçmiş olsun canım .. iyileşir inş. kısa zamanda. ama üşütmüşse hali yoktur zaten bişiler yapmaya yavrumun.. iyileşsin ne agular yapar annesi o sana
öyleymiş canım, bugün daha iyiyiz agulaştık biz de bi de biraz ısrr istiyormuş ağlayınca hemen almak yerine konuşmaya devam edince cevap verdi
öyle canım sıcaklar mahvediyo hepimizi, emziği de canı isteyince alıyor, canı ellerini emmek isityorsa ben de ellwernini yerne bişey kloyamyorm mememi bile almıyor
ya benim kızım elini emmeyi falan bıraktı..alt dudağını emiyor...nerden çıkardı anlamadım...başka böyle olan var mı?
bi iki kere yaptı benim de oğlum sonra ara verdikten sopnra bi iki kere de üst dudağa yaptı aynı şeyi yok artık dedim başka bişey bulamadn mı ama sonra vazgeçti ikisinden de
kocalardan topluca nefret ediyorum

Kızlar selam süt pompası kullanan var mı aranızda kociş chicconun manuel pompasını almış dün akşam kullandım ancak 30ml geldi kızım emdi var hala hergün nasıl uğraşcamm
ameda kulanyorm ben erklenden aldım işe başlaynca işe yarasın ben de alışmış olurum bir de depo yapmış olurum dedim
memnunum
pastörüze süt kullan canım hazır kullanma derken yoğurdu hazır kullanma demiştir doktor
yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş aç gıdı kızım;birde rota virüs aşımız var...
ya biz de 3. ayımızda olcaz da detaylı bilgin var mı sağlık ocağı gerek yok dedi de bize bilemedim grip aşısı gibi olmasın

slm hanimlar acil bir cevaba ihtiyacim bebeklere nasil emzik veriyorsunuz damaklimi 3 aya kadar sabrettim vermemek icin ama sabredemiycem yarim saat aglamadan uyumuyor kizim tabi bu saatten sonra alirmi bilmem

valla canım nasıl olucana bebişin karar vericek..ben 9 çeşit emzik aldım..en pahalısından fatoş emziğe kadar hiçbirini almadı çok şükür 3 gündür uyku zamanı geldiğinde almaya başladı rahata erdim daha çabuk uykuya geçiyo..şuanda chicco kauccuk emiyo..biçok bebiş bunu azda olsa aldı bundan başla istersen..

canım bizde olduk rota aşısı..ayrıca sağlıkocağında nasıl olurda gerek yok derler anlamadım...burda 2 ayrı dr.a ve aile dr.muza gidiyorum hepside yaptırmamı söyledi zehirli ishal sonuçta riske atamadım..ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış tabi..

bende mayıs annesiyim kızım dün tam 3 aylık oldu :)

hoşgeldiniz kızlarrra.s.

slm.ben aventin çift yönlü olanını kullanıyorum.kapağıda var.memnunum.bebeklerinize yastık kullanmaya başladınız mı arkadaşalar?bir de gece bebeklerinizin altını değiştiriyo musunuz?ilk aylar değiştiriyodum her uyandığında ama şimdi hemen uykuya dalsın diye 1 haftadır sabahı bekliyorum.sakıncası olur mu gece boyu bezin kararsız kaldım...

ben birkaç günden beri ince yastık kullanıyorum.bu skeılde daha rahat ediyor. altınıda yatmadan once degiştiriorum sabaha kadar duruo.yani aksam 10- sabah 6. ilk aylarda bende degıstırıodum her uyandıgında.ama şimdi bu şekilde yapıorum.

yastık kullanmaya başladınız mı derken anlayamadım ama ben artık geceleri uykusu bölünmesin uzun derin uykuya alışsın diye değiştirmiyorum büyüğünü yapmadığı sürece . pişik olmuyosa hiçbir sakıncası yok ebnce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…