bugün benim kızımda ilk defa sırtüstü yatarken yüzüstü döndü..yastık biraz yüksekti yuvarlandı galiba..daha erken gibi çünkü..sırtüstüyken yan dönüyor ama yüzüstü dönmüyor daha..bence bugünkü tesadüftü:)
maşallah seninkine valla...
bizim doktor bezini bile cikartip tartiyor, son kontrolde heryere isedik:)
bebisler buyuyor, daha cok sutu daha kisa surede emiyorlar, bizim de emme suremiz kisaldi bir suredir ve daha cok fazlasini cikartmaya basladi. normaldir
:))hehee can da pek sevmiyor yuzustu durmayi ih ih diyip duruyor
kizlar bu arada benimki gunduz uykularinda 45. dakikada kurulu saat gibi uyaniyor yahu, bi 45 daha uyuyabilir bence 1.5 saat yani.. napsam ki acaba o uyanmadan 40. dakkada gidip pispislasam biraz ?
önce yan dönmeyi keşefediyorlar sonra çabalaya çabalaya dönüyorlar yakında başlar seninki de hazırlıklı ol.
evet canım artık koltukta falan bırakmıyorum yalnız..seriyorum yere bi çarşaf onun üzerinde oyalıyorum...telsiz almam lazım..var mı fikri olan?
evet canım artık koltukta falan bırakmıyorum yalnız..seriyorum yere bi çarşaf onun üzerinde oyalıyorum...telsiz almam lazım..var mı fikri olan?
öyleymiş canım, bugün daha iyiyiz agulaştık biz de bi de biraz ısrr istiyormuş ağlayınca hemen almak yerine konuşmaya devam edince cevap verdigeçmiş olsun canım .. iyileşir inş. kısa zamanda. ama üşütmüşse hali yoktur zaten bişiler yapmaya yavrumun.. iyileşsin ne agular yapar annesi o sana
öyle canım sıcaklar mahvediyo hepimizi, emziği de canı isteyince alıyor, canı ellerini emmek isityorsa ben de ellwernini yerne bişey kloyamyorm mememi bile almıyorgeçmiş olsun canım bizimkide üşümüştü 2 hafta önce falan. 1 hafta sürdü bizim nezlemiz. kendiliğinden geçti çok şükür sizde çabuk atlatırsınız inş.
bizler de nezleyken nasıl takatimiz olmuyo,yavrucak konuşmaya mecali yoktur :2:
ben de şu emzik alanlara maş. diyorum ya bizimki ellerinden başka bişey emmiyolmaz:
bi iki kere yaptı benim de oğlum sonra ara verdikten sopnra bi iki kere de üst dudağa yaptı aynı şeyi yok artık dedim başka bişey bulamadn mı ama sonra vazgeçti ikisinden deya benim kızım elini emmeyi falan bıraktı..alt dudağını emiyor...nerden çıkardı anlamadım...başka böyle olan var mı?
kocalardan topluca nefret ediyorum
her bez değil ama gün içinde 2-3 bazen 4 kez yaptığı oluyo. ama bazen güne 1e de düşüyo nadiren. 3-4 günde bir yapanlarda var bence kabız değildir.
bitse artık şu inleme ıkınmalar da uyusam geceleri yaff yalan oldu uykularım boshayallersmile
ben uyumadıkça sinirli oluyoum agresif haller de aileye yansıyo kocişle nane molla takılıyos:umursamaz:
pofffffffffffffalsanaalsanasmile
ameda kulanyorm ben erklenden aldım işe başlaynca işe yarasın ben de alışmış olurum bir de depo yapmış olurum dedimKızlar selam süt pompası kullanan var mı aranızda kociş chicconun manuel pompasını almış dün akşam kullandım ancak 30ml geldi kızım emdi var hala hergün nasıl uğraşcamm
pastörüze süt kullan canım hazır kullanma derken yoğurdu hazır kullanma demiştir doktorkızlar defalarca yazdım yollayamadan net gitti ek gıdaya geçicez 20.sinden sonra yoğurtla başla dedi..inek sütüyle yap dedi günlük yapcakmışım peki sütü günlük nasıl temin edicem antalyadA sütçülerhaftalık geliyo hazır günlük süt alsam 1 ltrenin kalanını napıcam biri beni aydınlatsın lütfeeennnnnnn
ya biz de 3. ayımızda olcaz da detaylı bilgin var mı sağlık ocağı gerek yok dedi de bize bilemedim grip aşısı gibi olmasınyarın doktor kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş aç gıdı kızım;birde rota virüs aşımız var...
slm hanimlar acil bir cevaba ihtiyacim bebeklere nasil emzik veriyorsunuz damaklimi 3 aya kadar sabrettim vermemek icin ama sabredemiycem yarim saat aglamadan uyumuyor kizim tabi bu saatten sonra alirmi bilmem
öyleymiş canım, bugün daha iyiyiz agulaştık biz de bi de biraz ısrr istiyormuş ağlayınca hemen almak yerine konuşmaya devam edince cevap verdi
öyle canım sıcaklar mahvediyo hepimizi, emziği de canı isteyince alıyor, canı ellerini emmek isityorsa ben de ellwernini yerne bişey kloyamyorm mememi bile almıyor
bi iki kere yaptı benim de oğlum sonra ara verdikten sopnra bi iki kere de üst dudağa yaptı aynı şeyi yok artık dedim başka bişey bulamadn mı ama sonra vazgeçti ikisinden de
kocalardan topluca nefret ediyorum
ameda kulanyorm ben erklenden aldım işe başlaynca işe yarasın ben de alışmış olurum bir de depo yapmış olurum dedim
memnunum
pastörüze süt kullan canım hazır kullanma derken yoğurdu hazır kullanma demiştir doktor
ya biz de 3. ayımızda olcaz da detaylı bilgin var mı sağlık ocağı gerek yok dedi de bize bilemedim grip aşısı gibi olmasın
merhaba kızlar,bende mayıs annesiyim.aslında temmuz annesi olacaktım ama bebişlerim biraz erken geldiler:).20 mayısta 33.haftalıkken doğum yaptım.preeklampsi nedeniyle,bebeklerim 3 hafta küvözde kaldılar.şimdi iyiyiz Şükürler Olsun.
bende mayıs annesiyim kızım dün tam 3 aylık oldu :)
slm hanimlar acil bir cevaba ihtiyacim bebeklere nasil emzik veriyorsunuz damaklimi 3 aya kadar sabrettim vermemek icin ama sabredemiycem yarim saat aglamadan uyumuyor kizim tabi bu saatten sonra alirmi bilmem
slm.ben aventin çift yönlü olanını kullanıyorum.kapağıda var.memnunum.bebeklerinize yastık kullanmaya başladınız mı arkadaşalar?bir de gece bebeklerinizin altını değiştiriyo musunuz?ilk aylar değiştiriyodum her uyandığında ama şimdi hemen uykuya dalsın diye 1 haftadır sabahı bekliyorum.sakıncası olur mu gece boyu bezin kararsız kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?