Ben varım canım kurtköydeyim ben şehir dışı biraz ama alıştım istanbuldan kaçtık biz ailece eşim sultanahmette çalışıyo işi orda ama gidip geliyo vazgeçemedik temiz havasından
ben de tuzlada çalışıyorum yukarda sabancı üniversitesinin ordayım evime yakın işyerim çok şükür gidip gelmem rahat şehir kalabalığına girmiyorum ama bizim buralar da kalabalıklaşmaya başladı artıkkaydirigubbakcemile3
karnımın yanları zonkluyo size de oluyo mu bi iki gün sağ bi iki gün sol tarafım ağrıyo doktora sormayı unuttum çok ağrımıyo ama hissettiriyo ara ara size de oluyo mu bi de ayy battaniye örmeye başlasam erken mi kızlar çok hevesliyim ama korkuyorum ya bissürü şey geliyo aklıma ama yapmaya cesaretim yok....
yok cnm bende ataşehirdeyim varmı bana yakın diye sordum. bu arada babamlarda tuzlada arasıra gidiorum bende kızlık evimeeee:lepi:
boncuğum kurtköy şu sabiha gökçenden sonraki yermiydi...
Ah ahhh formulaya gitmiştik eşimle oraya, günübirlik gelmiştik hem de...deli gibi geziyorduk eşimle , çocuk olunca nasıl gezicez bakalım...
bugün 2 ay önce doğum yapan bir arkadaşım sağlığın izin verdikçe gez dolaş bir de bebeğin 4-5 aylık giysidir v.s ihtiyaçlarını hazırla, evden çıkamıyorsun canın her istediğinde dedi...
Biz de Tuzla'da oturduk 3 yıl.Deniz Harp Okulu'nda.Çok severim ben Tuzla'yı.Ara sıra gideriz hala
canım yaa annem de deli gibi battaniye örneği arıyor..bembeyaz kar gibi yapıcam diyor, değişik model olsun istiyor bulursan bana da göster burdan olur mu??
gösteririm tabi canım ama benimki basit sepet örgüsünden yaptım bi eşime bekarken yapmıştım :kedi: bide yeğenime yaptım çok güzel olmuştu sepet örgüsünden kareler yapıyorum beyaz ve mavi esit sayıda sonra tığla birleştiriyorum arkadına da pamuklu kumaş dikince süper bi battaniye oluyo yapınca mutlaka koyarım:hulya:
selam kızlar
canım benimde karnım ağrıyo bazen çok şiddetli oluyor, dün doktora sordum gayet normal hamilelik boyunca bu sancılar olacakmış karın kaslarının kasılmasından kaynaklanıyormuş.
battaniye için bana göre erken değil ben bir tane ördürdüm bileee :hulya: beyaz kurt iplerden yaptırdım cinsiyetine göre kenarına kurdale dönerim dedim bugünde mavi kuradale aldım diktireceğim zemuszemus
ay senle de komşu çıktık ben daha aşağıdayım deri sanayiye yakın
sorma Selma, her sene Ocaktan sonra otelleri araştırmaya başlarız,erken rezervasyon yaptıralım diye...Bu sene son ana kadar ayarlamayız sanırım bir yer...nolucak bakalım, Ağustos ramazana geliyor, Ya Temmuz da gidicez tatile ya da Eylül de...Tabi el kadar bebek de tatile götürülür mü onu da bilmiyorumakannehirdoğru demiş ama şekerim biz şanslı annelerdeniz şahsen ben hiç de öyle evde oturucak biir değilim hem biz bahar annesiyiz bebeklerimiz 40 ını doldurunca da yaz geliyo üşütücek hasta olucak derdi de yok hiç takma kafana valla
kaydirigubbakcemile3 mermerciler organizedeyim ben sen orhanlının içindemisin gelirim valla çayını içmyekaydirigubbakcemile3
evet canım ben 40 ı beklemeden memlekete gidecem temmuzda halasının düğünü vaar iki kişi geldik üç kişi dönecez memlekete çok güzel bir duygu yadoğru demiş ama şekerim biz şanslı annelerdeniz şahsen ben hiç de öyle evde oturucak biir değilim hem biz bahar annesiyiz bebeklerimiz 40 ını doldurunca da yaz geliyo üşütücek hasta olucak derdi de yok hiç takma kafana valla
boncuğum kurtköy şu sabiha gökçenden sonraki yermiydi...
Ah ahhh formulaya gitmiştik eşimle oraya, günübirlik gelmiştik hem de...deli gibi geziyorduk eşimle , çocuk olunca nasıl gezicez bakalım...
bugün 2 ay önce doğum yapan bir arkadaşım sağlığın izin verdikçe gez dolaş bir de bebeğin 4-5 aylık giysidir v.s ihtiyaçlarını hazırla, evden çıkamıyorsun canın her istediğinde dedi...
sorma Selma, her sene Ocaktan sonra otelleri araştırmaya başlarız,erken rezervasyon yaptıralım diye...Bu sene son ana kadar ayarlamayız sanırım bir yer...nolucak bakalım, Ağustos ramazana geliyor, Ya Temmuz da gidicez tatile ya da Eylül de...Tabi el kadar bebek de tatile götürülür mü onu da bilmiyorumakannehir
büyürler o zamana annnesi güzel güzel oğluşunla gezersin bakiçimden öyle geçti ama gamzeyi tutturamamıştımzemuszemussorma Selma, her sene Ocaktan sonra otelleri araştırmaya başlarız,erken rezervasyon yaptıralım diye...Bu sene son ana kadar ayarlamayız sanırım bir yer...nolucak bakalım, Ağustos ramazana geliyor, Ya Temmuz da gidicez tatile ya da Eylül de...Tabi el kadar bebek de tatile götürülür mü onu da bilmiyorumakannehir
evet canım şimdi çok güzel alışveriş merkezi yapıldı via port her akşam eve dönerken uğramaya çalışıyorum outlet olduğu için çok güzel şeyler oluyo önceleri sıkıcıydı ama canlandı maşallah bizim oralarkaydirigubbakcemile3
biliyorum mermercileri kız bende birmes deyim senden daha aşada gel valla başımın üstünde beklerim her zaman
sorma Selma, her sene Ocaktan sonra otelleri araştırmaya başlarız,erken rezervasyon yaptıralım diye...Bu sene son ana kadar ayarlamayız sanırım bir yer...nolucak bakalım, Ağustos ramazana geliyor, Ya Temmuz da gidicez tatile ya da Eylül de...Tabi el kadar bebek de tatile götürülür mü onu da bilmiyorumakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?