bugün daha iyiyim cnm sabah harici kusmadım ama bel ağrım var kalçalarım ağrıyo anlamadım gitti
ben dün dr uma sordum duyabilirmiyiz dedim ben önermiyorum 7. ayda nstyle duyucaz zaten dediopuyorumnanaktan
banada 2 kez dinletti çok kısa ama 7 ayda dinletiriz filan demedi[Nasıl ya niyeki, ben her gittiğimde doktorum dinletiyo bana ama çok kısa dinletiyor[/B][/COLOR]
banada biri gösterecek şöyle diye ama kayınvalidem çok becerikli bakalım ona ördürmeyi planlıyorum cilve nazla bakalım saol teyzesi örersen resmini koyörnek olur bizede canımnmopuyorumnanaktan
oy canım çok saol onların cinsiyetleri belli olana kadar çatlamazsak öreiz artıkkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]teyzesi yesin onu kız cinsiyetler belli olsunda kendime de sanada örerim
ya neden kimse konuşmuyo
kızlar çatlaklar için bişeyler sürmeye başladınızmı
ayy ya ben yemek yemeyi özledim valla
ama dr 10 güne kadar bulantıların geçer dedi hemen yüklenme dedi yemeğe kilomu korumaya çalışıyo hatun
Selma bak şimdi benim de canım örgü çekti, ama hiç anlamam örgüden...
Bu yüzden benim kuzuma da örer misin teyzesiiiii:CüvCüv:
iki tane meyveye taktım bu aralar sabah işe gelirken de yanımda getiriyorum gece de kalkarsam yiyorum çok fenayım hemde ya ama neyseki meyve kilo yapmıyo
sağol nsa az kaldı bakalım
ben çıkıyorum kızlar bebeişlerinize ve kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere
bu arada şuleyi merak ettim yarın gelir herhalde
hoşçakalın
ben de acıkıyom sürekli meyve yoğurt yiyorum aralarda ama çok acıkıyom bu arada eşimin yengesi bizde eşim canımın çektiği benm çok sevdiğim yemeği yaptırmış mesai dolsa da eve gitsem:dance:kilonu yiyerekte korursun canım (bu da benim tesellim galiba)yemeden nasıl dayanıyosun ya Allah kolaylık güç kuvvet versin bulantıların bian önce geçsin
ben de acıkıyom sürekli meyve yoğurt yiyorum aralarda ama çok acıkıyom bu arada eşimin yengesi bizde eşim canımın çektiği benm çok sevdiğim yemeği yaptırmış mesai dolsa da eve gitsem:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?