2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnnn güzel annelerra.s.

şulecim nasıl oldun????? dün işe gitmedin galba yoktun?

bu arada tugbaa son iş günü yazmışsın:1shok: görmedim sanmaaaklava:ben cumartesi de mesaideyim 9-13.00 burdayım yani:mymeka::mymeka:

ben bi geçmişe de bakayım accık..

oh bende yarın çalışmıyorum bu yüzden cumaları çok seviyorum

herkese tekrar günaydın kızlar
geçmişi okuyayım bana yazanlara cvp yazayım dedim ama sayfalar maşaallah almış başını gitmiş okuyamadım bile

ben herkese anlatayım
önceki gün kasıklarımda çok şiddetli ağrılarr oldu iki büklüm kaldım doğrulamadım
oturduğumda ve ayaktayken oluyodu yatarken iyiydim hepde sağ tarafımda oluyodu ağrı

dünde sabah kalktığımda da sancım vardı bende yatmak istedim iyice dinlenip öyle işe gelmek istedim dün daha iyidim yani ama gece tekrar başladı bu sefer sol tarafıma geçti sancı

ama sol tarafımdaki sancı daha farklıydı sanki kasıklarımda ince bi çizgi dolaşıyo ve elektirik çarpması hissi veriyo anlamadım onunda ne olduğunu he bide kızlar oturuken afedersiniz sanki içime bişey batırıyolar gibi oluyo

2 gündür yattığım için kendimi iyi hissediyodum ama şimdi tekrar hafif hafif sancılarım oluyo
bide midem yanıyooooakannehir

canım çok geçmiş olsun...mide yanması bende de varmafoldumben

kasık ağrılarını sordun mu doktora??

geçmiş olsun canım doktora gitmedinmi
olucak ama daha o kadar çoook var kiiiii:gitme:

sayılı gün be tatlım gö açıp kapayana kadar geçiyo işte daha dün ne zaman hamile kalacağım derdi ile yanarken bak bugün cinsiyetini öğrenen arkadaşlar var

Çok bulantım var bu sabah.Bulantıyla uyandım.Gece de mide yanmasından uyuyamadım

Temmuz anneleri de gelmeye başlamış...
Biz Allahın izniyle doğum yaptığımızda 2011 Ocak anneleri gelmeye başlıycakkk....:lepi:

görücez inşallah o günleri

inşallah cnm bi aksilik olmazsa

cnm geçmiş olsun dr unu aradınmı

olucak ama daha o kadar çoook var kiiiii:gitme:

bak sabah akşam derken 3 ayımız bitiyor sonra bakarızki günler kalmış :Saruboceq: :Saruboceq:

sulecim doktorunu arasana canımm rrahme yerleşiyo ya belki ondandır dün iştede bana oldu ayakta duramadım sanki bıçak sokuluyo gibi oldum akşamda kalçama doğru batmalar oldu ama kısa süreli geçti telaşlanma ama canım doktorunu bir araa istersen
hayırlı cumalar mayıs annelerı bende aranıza yenı katıldım artık bende burdayım
hoşgeldincanım aramıza kaç haftalıksın
Günaydın kızlar
günaydın görkem

canım çok geçmiş olsun...mide yanması bende de varmafoldumben

kasık ağrılarını sordun mu doktora??
ya tam geçicek derken dünde çok kötü istifra ettim ve ne yesem midem yandı sürekli gırtlağımda takılı kaldı şimdide öle kötü midem
doktora ilk telefon açtığımda isal yada kabız durumun varmı diye sordu bende yok dedim ama gaz sancısı olabilir demişti hemen yat ve kendini sıcak tut dedi
ama bugun tekrar ariycam sol tarafıma geçti ya sancı bakim buna ne dicek

hoşgeldina.s.hayırlı olsun

Günaydın kızlar
günaydın tatlım opuyorumnanaktan

canımm geçmiş olsun ama ihmal etme enfeksiyon kapmış olabilirsin doktorunu ara danış

hoş geldin canım kaç haftalık senin bebiş

Günaydın kızlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar diliyorum.
Şulecim geçmiş olsun canım, dikkat et kendine banada arada oluyo öyle.
Tuğbacım önerin için teşekkür ederim onuda deniyorum zaten ama hep kontrolde olmam lazım.

oy canım benim napım ama bak bire kadarmış seninde özeldemisin sende

selma kayra tuğba mutluyum
sağolun kızlar
bugun tekrar ariycam doktoru
yaaa midem çokk köötüüüü
öfff hiç sıkıntısı bitmiyo beee

sağol canım
inşallah hepimiz kurtuluruz en yakın zamanda:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…