günaydınnn kızlarrr
şulecim çok geçmiş olsun...
selma kayra tuğba mutluyum
sağolun kızlar
bugun tekrar ariycam doktoru
yaaa midem çokk köötüüüü
öfff hiç sıkıntısı bitmiyo beee
herkese hayırlı cumalar. oleyyyyyyyyyy bugün cumaaaaaa.günaydın kızlarrrrr geçmişi okuyup geliyorummmm.opuyorumnanaktan
dimples+, endlight+, Feyza79, firstday, g.m.korkut, joker08+, kelebek01+, nidah+, SCHATZİ+, selma2429, tugba
tekrardan herkeslere günaydın bizde bugün 11, haftaya girdik
herkese hayırlı cumalar. oleyyyyyyyyyy bugün cumaaaaaa.günaydın kızlarrrrr geçmişi okuyup geliyorummmm.opuyorumnanaktan
şulecim yanmışsın sen ammada nazlı bebeğin yahu zemuszemus
bende gelicem yaaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeeee :lepi::kedi: benide alın viaportaaaaaakaydirigubbakcemile3:hulya:
oh bende yarın çalışmıyorum bu yüzden cumaları çok seviyorum
herkese tekrar günaydın kızlar
geçmişi okuyayım bana yazanlara cvp yazayım dedim ama sayfalar maşaallah almış başını gitmiş okuyamadım bile
ben herkese anlatayım
önceki gün kasıklarımda çok şiddetli ağrılarr oldu iki büklüm kaldım doğrulamadım
oturduğumda ve ayaktayken oluyodu yatarken iyiydim hepde sağ tarafımda oluyodu ağrı
dünde sabah kalktığımda da sancım vardı bende yatmak istedim iyice dinlenip öyle işe gelmek istedim dün daha iyidim yani ama gece tekrar başladı bu sefer sol tarafıma geçti sancı
ama sol tarafımdaki sancı daha farklıydı sanki kasıklarımda ince bi çizgi dolaşıyo ve elektirik çarpması hissi veriyo anlamadım onunda ne olduğunu he bide kızlar oturuken afedersiniz sanki içime bişey batırıyolar gibi oluyo
2 gündür yattığım için kendimi iyi hissediyodum ama şimdi tekrar hafif hafif sancılarım oluyo
bide midem yanıyooooakannehir
hayırlı cumalar mayıs annelerı bende aranıza yenı katıldım artık bende burdayım
günaydınnn kelebeka.s.günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar diliyorum.
Şulecim geçmiş olsun canım, dikkat et kendine banada arada oluyo öyle.
Tuğbacım önerin için teşekkür ederim onuda deniyorum zaten ama hep kontrolde olmam lazım.
özeldeyim canımbenneyaptımkioy canım benim napım ama bak bire kadarmış seninde özeldemisin sende
oy hayırlı olsun canımm rabbim 11. yıllarını da nasip etsin
işallah canım kızlar rüyamda doğum yaptım ama bebeğim parmak cocuk gibiydi hala etkisindeyim
Ağlayasım var.Biri bana bi sebep söylesin de ağlıyım mafoldumben Küçük Emrah'ı mı izlesem
kızlar dün akşam anneme gittim de biraz konuştuk doğumdan filan ben sezeryan yaptırırım diyodum ama annem çok kızdı normal doğum yap diye bende yapamam dedim ama yapan nasıl yapıyo diye nerdeyse dövcekti beni bende şimdi normali de düşünmeye başlaıdm ama çok korkuyorum ya bide benim göğüslerimin ucu yok bunu a taktım kafama annem benimkilerde öğleydi sonradan büyüdü dedi ama ben genede doktoruma söylicem bunu
dimples+, endlight+, Feyza79, firstday, g.m.korkut, joker08+, kelebek01+, nidah+, SCHATZİ+, selma2429, tugba
Ağlayasım var.Biri bana bi sebep söylesin de ağlıyım mafoldumben Küçük Emrah'ı mı izlesem
hayır olsun tatlım kaydirigubbakcemile5işallah canım kızlar rüyamda doğum yaptım ama bebeğim parmak cocuk gibiydi hala etkisindeyim
sağol nidacım
hala geçmedi ama hayrolsun
sen ne zaman çıkıcaksın işten:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?