2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dimples+, endlight+, Feyza79, firstday, g.m.korkut, joker08+, kelebek01+, nidah+, SCHATZı+, selma2429, tugba
tekrardan herkeslere günaydın bizde bugün 11, haftaya girdik

bende gelicem yaaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeeee :lepi::kedi: benide alın viaportaaaaaakaydirigubbakcemile3:hulya:

ben de gelicem ben de yakınım oraya beni de alınnnn:kedi:

oh bende yarın çalışmıyorum bu yüzden cumaları çok seviyorum

selmaaa basma yarama yaa al sana:mymeka:klava:

çok geçmiş olsun canım ya hayırdır inş bugün ve sonrasında olmaz bi daha ağrın dinlen bol bol:teselli:

hayırlı cumalar mayıs annelerı bende aranıza yenı katıldım artık bende burdayım

hoşgeldin canıma.s.
günaydınnn kelebeka.s.
oy canım benim napım ama bak bire kadarmış seninde özeldemisin sende
özeldeyim canımbenneyaptımki

kızlar dün akşam anneme gittim de biraz konuştuk doğumdan filan ben sezeryan yaptırırım diyodum ama annem çok kızdı normal doğum yap diye bende yapamam dedim ama yapan nasıl yapıyo diye nerdeyse dövcekti beni bende şimdi normali de düşünmeye başlaıdm ama çok korkuyorum ya bide benim göğüslerimin ucu yok bunu a taktım kafama annem benimkilerde öğleydi sonradan büyüdü dedi ama ben genede doktoruma söylicem bunu

Ağlayasım var.Biri bana bi sebep söylesin de ağlıyım mafoldumben Küçük Emrah'ı mı izlesem

valla sorma canım ya acaba diyorum o içimde geziyo gibi olan bebekmiydi yaaCADIARZU[/QUOTE]

bunu bende düşünüyorum benim de kasıklarımda bi kareket hissediyorum bazen ama ihtimal vermiyorum çok küçük olduğu için

selmacım benimde göğüs uçlarım çok belli olmuyo yani özel durumlarda belli oluyo çıkıyo ama normalde belli çıkmıyo uçları
ama emzirme zamanında çıkarmış takma onu

Bluetooth Teknolojisi...

Kısa mesafede kablosuz iletişim, bluetooth teknolojisi ile sağlanabilmektedir. Bu tür teknolojide söz konusu enerji yayılımı cep telefonlarına oranla yüzlerce defa daha azdır. Dolayısıyla sağlık ve üreme açısından bir risk oluşturmamaktadır.

Daha önce senmi demiştin görkem, bluetooth çok zararlıymış diye. Benimde aklıma geldi cep telefonumdan evdeki bilgisayara resim falan atmıştım hamileliğimin başında, ay dün senin söylediğin aklıma geldi ödüm koptu bişe olmuşmudur diye bi araştırdım bu yazıyı buldum içim rahatladı.

Ağlayasım var.Biri bana bi sebep söylesin de ağlıyım mafoldumben Küçük Emrah'ı mı izlesem

canım herhangi bi türk filmi izle yeter ağlamak içinkaydirigubbakcemile3

işallah canım kızlar rüyamda doğum yaptım ama bebeğim parmak cocuk gibiydi hala etkisindeyim
hayır olsun tatlım kaydirigubbakcemile5
sağol nidacım
hala geçmedi ama hayrolsun

sen ne zaman çıkıcaksın işten:uhm:

aralıkta düşünüyorum inş canım. patron ocağa kadar diyo ama en kötü ocağın başında dedim. gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…