2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hoşgeldin aramıza. Allah seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun.Allah Muradını versin canım...
sesi saol hosbuldum

arkadaşlar ya bi sorum var benim ikili test riskim yüksek çıkmıstı 18. hafta detaylı ultrason olcam bunun icin özelde bi prof a gitcektim ama acıbadem yada marmara üniverstesinde olmaya karar verdim oraları arastıran varmı fiyatlar felan nedir birde güvenilirmi acaba

bayağı bir kötü çıkmış yaaa çok üzüldüm :gitme:
yeni gelen kız esinesra galiba onunda kötü çıkmış sanırım:gitme: umarım diğer testlerinde çok güzel çıkar

insallah öyle olur cok saol ama risk bu işte Allah büyük gercekten annelik bambaaşka biseymiş 4 aylık evliyim 3 aylık hamileyim herkes erken olmuş hayatını yasasaydın felan diyordu etrafımdakiler ama bi kere onu ilk ultrasonda gördügmde herşey deisti umarım allahım onu saglıkla sıhatle kucagıma almayı nasip eder ve hepimnize inşallah hayırlısıyla bu arada sana özelde yazamıyorum daha benide kayıtlarmısın dicektim opuyorumnanaktan

canım sabahlarıı ılık su iç yazın banada olmuştu kan gelmişti çok korkmuştum ama dikkat edince daha olmadı inşallahta olmaz ben de her akşam meyve yiyorum taze incir de der çok iyi geliyo geçmiş olsun canımm

günaydın kızlar
günaydın herkese bugün son iş günü yuppppi yarın bebişimi görücem rabbim izin verirse salı günüydü kontrolüm doktor doğuma girmişti nasip yarınaymış bıcırığımı çok özledimmopuyorumnanaktan

ben 1 aydan fazladır hergün süremesemde akşamları saf zeytinyağı sürüyorum ama benim karnım göğüslerim acaip kaşınıyo

cnm saf zeytinyağı zaten kaşındırır onu biraz yaksan daha iyi olmazmı bebeklere bile sürerken yakıyolar aygazda biraz CADIARZU

ay bende de hamilelikten sonra başladı uyuz oluyorum valla

oooo şimdiden uyuz olmaya başlamışız kaydirigubbakcemile3

benimde karın ağrılarım oluyo arada cnm özellikle kendimi çok yorunca oluyor normalmiş ama

biz temmuzda tatil planları yaptık bile :lepi:

günaydın mutluyum
tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaa taze incir kaldımı varmı hala
ben geçenlerde kudurdum isterim isterim diye ama kociş bulamadııı

günaydın kızlarr.....

meyve sebze ismi vermek yokkkkklava: aramızda aşerenler var yaniiii:smiley-cool:

ay kızlar özür diliyorum bir arkadaşa öneri yapım dedim düşünemedim dikkat ederim ama sabah sarhoşluğuna verin vahidecim gebzede arkadaşımın ağacı vardı orda yemiştim anında çalıştırmıştı bağırsakları ama şimdi kaldı mı bilmiyorum:kedi:

Temmuz anneleri de gelmeye başlamış...
Biz Allahın izniyle doğum yaptığımızda 2011 Ocak anneleri gelmeye başlıycakkk....:lepi:

oooo şimdiden uyuz olmaya başlamışız kaydirigubbakcemile3
ay çok kötü bişey ama ya olur olmaz yerde öyle hapşu hapşu

biz temmuzda tatil planları yaptık bile :lepi:

maşallahınız var valla inşallah güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…