2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydinnnn arkadaslar benim cimcimem beni mahvetti gece gec yatirayim dedim gec kalkar diye.nerdeeeee gece 12 de yattirdim sabah 5 ciyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

oh ohh masallahhh prensesine

günaydın kızlar ...
aslında oğlumla ben uyuyoduk ama üst katımda su tesisatı döşüyolarmış
qerizekalı bir matkap sesi oğlumun ödünü kopardı
uyurken ağlayarak korkarak uyandı yavrum
kucağıma aldım sakinleşti çok şükür
şimdi anneme qidicez bu seste oğlum duramaz
çıktım bağırdım zaten bu saatte mi yapılır diye
offfff ne düşüncesizler yaaaaalsanaalsanasmile

ahh canim kiyamam ne dengesiz insanlar var yaaaa hic dusunmuyolar insanin her turlu hali olabilir :ecrin_bebek:

hepinize günaydın 3 gün tatilden sonra işe dönmek zor oluyo ama mecbur napalım bende bır gecmısı okuyayım evde neti kapattırınca böyle oluyo

günaydinnnn arkadaslar benim cimcimem beni mahvetti gece gec yatirayim dedim gec kalkar diye.nerdeeeee gece 12 de yattirdim sabah 5 ciyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bende öyle düşünüyodum ama kıızım gündüxleri uyduğunda uykusunu aldığımda yani gece uyuturkn daha rahat uyuyo canım uyumadığında ise dalmakta zorlanıyo çok huzursuzlanıyoo
oyy kıyamam oğluşunaaa git annesi kuzun raahat etsinn en azındann
hepinize günaydın 3 gün tatilden sonra işe dönmek zor oluyo ama mecbur napalım bende bır gecmısı okuyayım evde neti kapattırınca böyle oluyo
aynen canım hala ayılamadımm kızımda sabaha karşı her saat uyanıncaa

hangi mamayı verdi canım doktor banada mama verdi
bebelac veye humana dedi ikisinide aldım ama ikisinide almıyor.
canım aptamil som verdi tedavi amaçlı ama almıyo
geçmiş olsun canım inş işeyi yoktur kuzununn
günaydın kızlarra.s.

sağol canım inş..yarına randevu alabildik yarın gideceğiz..
Allah korusun canim gecmis olsun:Saruboceq:

sağol canım..Allah bütün bebişleri korusun..

günaydın kızlar, eee sabah sabah herkes burda bebekler erken uyanıp bızı uyandırıyolar sonra kendılerı uyukuya geçıyo e tabı bızde de uyku kalmıyo
bugun dr kontolumuz var hırlaması var 10 gundur geçmedi her fırsatta dra goturmeyı sevmıyorum ama bu hırıltı rahatsız edıyo artık balgam gıbı, gelince görüşrüz kızlarr herkese güzel günler dılerım...

Gunaydin kizlar uzun zamandir giremiyodum ya ise ara verdim bikac gun evdeyim yazarim artik :)))

gunaydinn tatlim

gunaydin canim aynen oyle ..gecmis olsun dilrim biseycgi cikmaz kuzunun:Saruboceq:

benim kiz da bu 3 gundur cok hareketli uyku paramparca uyurken bile durmuyor acaba dis olayimiz mi basliyor cok merak ediyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…