bızım. kız 3840 dogdu.13 agustosta tam 3 ayı bıtmıstı ve 6400 du.ama bu ay az almıs 400 gr sadece.ılk 2 ay 1 kılo almıstı
kızlar akşam dr gittik yarın oğluma kan ve ultrason tahlilleri yapılacak inş.bi şi yoktur kuzum ağlayıp duruyooo
geçmiş olsun canım inş işeyi yoktur kuzununnkızlar akşam dr gittik yarın oğluma kan ve ultrason tahlilleri yapılacak inş.bi şi yoktur kuzum ağlayıp duruyooo
hayırlı geceler teyzeleri kızım kaçgündür büyük uğraşları sonucu bugün dönmeyi başardı:lepi: abisine göre kızım daaha sakin olduğu ici fazla gayreti yoktu dönmeyecek sanmıştım çok güzel bi duygu bende kırkbaşı oldukdan yaklaşık bir aysonra regl oldum ama tam olmamıştım üç gün öncede tam oldum
kızlar akşam dr gittik yarın oğluma kan ve ultrason tahlilleri yapılacak inş.bi şi yoktur kuzum ağlayıp duruyooo
kızlar ben kırkım çıktıktan bir hafta sonra oldum ama bidaha tık yok. banada fenalıklar basıyo sinirlerim şu sıralar tepemde kanım çok ağrıyo ve acaip bi şişkinlik var olucammı nedir. olsakda bi rahatlasak valla yaa şu şişlikden bi kurtulsam acaip bi ödem oldu vücudumda ayaklar falan şişti ayakkabılar dar geliyo hamileyken bile şişmedim hiç ozamandan daha kilolu görünüyorum halimden hiç memnun değilim mafoldumben
ayni canim hicc farkim yok karin agrisi ates basmasi delircem bir olaydik artikmafoldumben
canım kilosunu gectim hadi de ac ac aglıyo emmiyo uyuyamıyo valla bunlar beni çok yıpratıyor allah yardımcımız olsun
kiyamam insallah gecici bir donemdir hemen gecer ne de olsa hergun huylari degisiyorkafamçokkarıştı
geçmiş olsun canım inş işeyi yoktur kuzununn
günaydın kızlarra.s.
günaydin canimcokacimcoook
günaydın kızlar ...
aslında oğlumla ben uyuyoduk ama üst katımda su tesisatı döşüyolarmış
qerizekalı bir matkap sesi oğlumun ödünü kopardı
uyurken ağlayarak korkarak uyandı yavrum
kucağıma aldım sakinleşti çok şükür
şimdi anneme qidicez bu seste oğlum duramaz
çıktım bağırdım zaten bu saatte mi yapılır diye
offfff ne düşüncesizler yaaaaalsanaalsanasmile
bende öyle düşünüyodum ama kıızım gündüxleri uyduğunda uykusunu aldığımda yani gece uyuturkn daha rahat uyuyo canım uyumadığında ise dalmakta zorlanıyo çok huzursuzlanıyoogünaydinnnn arkadaslar benim cimcimem beni mahvetti gece gec yatirayim dedim gec kalkar diye.nerdeeeee gece 12 de yattirdim sabah 5 ciyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
oyy kıyamam oğluşunaaa git annesi kuzun raahat etsinn en azındanngünaydın kızlar ...
aslında oğlumla ben uyuyoduk ama üst katımda su tesisatı döşüyolarmış
qerizekalı bir matkap sesi oğlumun ödünü kopardı
uyurken ağlayarak korkarak uyandı yavrum
kucağıma aldım sakinleşti çok şükür
şimdi anneme qidicez bu seste oğlum duramaz
çıktım bağırdım zaten bu saatte mi yapılır diye
offfff ne düşüncesizler yaaaaalsanaalsanasmile
aynen canım hala ayılamadımm kızımda sabaha karşı her saat uyanıncaahepinize günaydın 3 gün tatilden sonra işe dönmek zor oluyo ama mecbur napalım bende bır gecmısı okuyayım evde neti kapattırınca böyle oluyo
canım aptamil som verdi tedavi amaçlı ama almıyohangi mamayı verdi canım doktor banada mama verdi
bebelac veye humana dedi ikisinide aldım ama ikisinide almıyor.
geçmiş olsun canım inş işeyi yoktur kuzununn
günaydın kızlarra.s.
Allah korusun canim gecmis olsun:Saruboceq:
Gunaydin kizlar uzun zamandir giremiyodum ya ise ara verdim bikac gun evdeyim yazarim artik :)))
günaydın kızlar, eee sabah sabah herkes burda bebekler erken uyanıp bızı uyandırıyolar sonra kendılerı uyukuya geçıyo e tabı bızde de uyku kalmıyo
bugun dr kontolumuz var hırlaması var 10 gundur geçmedi her fırsatta dra goturmeyı sevmıyorum ama bu hırıltı rahatsız edıyo artık balgam gıbı, gelince görüşrüz kızlarr herkese güzel günler dılerım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?