bende bu ay oldum çok şükür hihoyyyt
olmamıcam diye çok korkmustumbilmiyorumkismile
bende 52. gün olmuştum hala olmadımm kızlar terliyomusunuz çok ya ben gripli olduğum içinmi bilmmem yada hasta olmadığım içinmiii acayip terliyorumm halıya basmak bile işkenbce olduu
bende olamicam diye kokuyomeyvahedigeldismile
olursun inşallah canım
maydonoz suyu için söktürüyo arkadaşlar
ben eğer olamasaydım içicektim ama çok şükür qerek kalmadı
kızlar ben dün oldum..rahatladım sanırım şuan biraz karnım ağrısada...
gozun aydin canim darisi basimiza insallahhh:Saruboceq:
bende 52. gün olmuştum hala olmadımm kızlar terliyomusunuz çok ya ben gripli olduğum içinmi bilmmem yada hasta olmadığım içinmiii acayip terliyorumm halıya basmak bile işkenbce olduu
kizlar bende felaket durumdayim karnim tas gibi sis hergun bel agrisi bulanti tum belirtilerim var ama tik yok ve cok bunaltici.ayni eskisi gibi guya dogurunca gecer dediler nerdeeee...bu arada ben de de bir usume bir terleme hele emzirirken buz gibi terliyorum resmen menepozlu kadinlar gibi oldum biz ne zaman duzelecegiz aceppp biktim yahuuuu
kızlar akşam dr gittik yarın oğluma kan ve ultrason tahlilleri yapılacak inş.bi şi yoktur kuzum ağlayıp duruyooo
emme sorununa çok üzüldüm kızlar inş geçici bi durumdur, benım kıımda ıkı gundur emerekn sıkılıyo damaklarıyla ısırıyo atıyo kendını hemen gerı yapışıyo ama sankı ıkınıyo öle ses çıkarıyo emerken kızarıyo bozarıyo ama memeyıde bırakmıyo neden acaba ? böylemi bıraktı sizin kuzular ememyı?
hangi mamayı verdi canım doktor banada mama verdicanım dr kontrolündeyiz zaten hepp şurup verdi tedavi amaçlı mama verdi ama mamayı almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?