2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bu ay oldum çok şükür hihoyyyt
olmamıcam diye çok korkmustumbilmiyorumkismile

bende 52. gün olmuştum hala olmadımm kızlar terliyomusunuz çok ya ben gripli olduğum içinmi bilmmem yada hasta olmadığım içinmiii acayip terliyorumm halıya basmak bile işkenbce olduu

kizlar bende felaket durumdayim karnim tas gibi sis hergun bel agrisi bulanti tum belirtilerim var ama tik yok ve cok bunaltici.ayni eskisi gibi guya dogurunca gecer dediler nerdeeee...bu arada ben de de bir usume bir terleme hele emzirirken buz gibi terliyorum resmen menepozlu kadinlar gibi oldum biz ne zaman duzelecegiz aceppp biktim yahuuuu

benimde bugün 4 ay oldu doğum yapalı bende olmadım henüz.ilk doğumumda 4.5 ay sonra olmuştum bakalım şimdi ne zaman olucam

gozun aydin canim darisi basimiza insallahhh:Saruboceq:

çok sağol canım..gerçekten darısı başınıza..rahatladım,sıkıntı,ter basıp duruyodu vücuduma ve gergindim özellikle son 10 gündür falan..demekki günüm gelmiş a.s ağrım var ama artık olcak okadar napalım.. :teytey:

ah kızlar ben kırkımın içinde v 2 aylık olunca adet olmuştum..3. olmam gerekiyo ama olmadımbilmiyorumkismile nieki??

kızlar akşam dr gittik yarın oğluma kan ve ultrason tahlilleri yapılacak inş.bi şi yoktur kuzum ağlayıp duruyooo

bende 52. gün olmuştum hala olmadımm kızlar terliyomusunuz çok ya ben gripli olduğum içinmi bilmmem yada hasta olmadığım içinmiii acayip terliyorumm halıya basmak bile işkenbce olduu

kızlar ben kırkım çıktıktan bir hafta sonra oldum ama bidaha tık yok. banada fenalıklar basıyo sinirlerim şu sıralar tepemde kanım çok ağrıyo ve acaip bi şişkinlik var olucammı nedir. olsakda bi rahatlasak valla yaa şu şişlikden bi kurtulsam acaip bi ödem oldu vücudumda ayaklar falan şişti ayakkabılar dar geliyo hamileyken bile şişmedim hiç ozamandan daha kilolu görünüyorum halimden hiç memnun değilim mafoldumben

kızlar akşam dr gittik yarın oğluma kan ve ultrason tahlilleri yapılacak inş.bi şi yoktur kuzum ağlayıp duruyooo

canım inşallah bişeyi yoktur kuzunun.

hayırlı geceler teyzeleri kızım kaçgündür büyük uğraşları sonucu bugün dönmeyi başardı:lepi: abisine göre kızım daaha sakin olduğu ici fazla gayreti yoktu dönmeyecek sanmıştım çok güzel bi duygu bende kırkbaşı oldukdan yaklaşık bir aysonra regl oldum ama tam olmamıştım üç gün öncede tam oldum

merhaba canım benimki memedeyken etfara bakmaya başladı sonrada süreyi kısalttı.ve emmemeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…