2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten benım ılk gunden sütümde yok doğru dürüst mama veriyom ama hepten mamaya mahkum kalırsa çok ama çok üzlürümmm

süt işi tamamen psiklojik. kendini emzirmeye odaklamak lazım. bide ben 2 gündür vitamalt diye bir içecek var ondan içiorum sanki arttıyor gb. yada ben ona odaklanmışım psikolojik olarak artıyor

ay inş düzelirler ya bizimki de bu gece rekor kırdı umarım yeni yeni rekorlara imza atar oğlum:))kaydirigubbakcemile3
nidahcim bak iste uzun uyumaya basliyor insallah devam eder, sakin sen uyandirip emzirme ne kadar uyursa uyusun :)

saol tatlım yok valla hiç uyandırırmıyımmm mümkünse uyusun uzun uzun seninki de eski düzenine geri döner inş en yakın zamandakaydirigubbakcemile5

bu arada bende kucakta emziremiyorum pek aıyo kendini geri geri. ya yatarak yada yastıkta falan emziriyorum.

bugün çok sıcaktı çıktık bayramlık almaya ama pek bişey beğenemedim bahçıvan pant. tarzı bişey aldık ama hayalim gömlekli kravatlı falan bişeydi:) ama gitmişken bissürü 6aylık çıtçıtlı body ler aldım kısakollu ve kolsuz. bayadır almıyoduk azalmıştı cicilerimiz. kızlar kuzularımızın ilk bayramıııııı:lepi:sositososito

süt işi tamamen psiklojik. kendini emzirmeye odaklamak lazım. bide ben 2 gündür vitamalt diye bir içecek var ondan içiorum sanki arttıyor gb. yada ben ona odaklanmışım psikolojik olarak artıyor

bende humanın stıll tea çayı varya onu içiyom o artıyo guzel bı çay belkı o olmazsa kesılmıştım şimdiye kadar memnunum yanı o çaydan

emme sorununa çok üzüldüm kızlar inş geçici bi durumdur, benım kıımda ıkı gundur emerekn sıkılıyo damaklarıyla ısırıyo atıyo kendını hemen gerı yapışıyo ama sankı ıkınıyo öle ses çıkarıyo emerken kızarıyo bozarıyo ama memeyıde bırakmıyo neden acaba ? böylemi bıraktı sizin kuzular ememyı?

ay cnm varmı 4 aylık bebeişlere göre takım elbıse ben sunnetı için aradım bulamadım gerçi pek vakıt bulamadım çok araştıramadımda bende sunnetınde mevlut takımını gıydırdım pelerını asasını ve tacını ben yaptım

kızlar şu emme sorunundan bayram filan düşünemiyorumm.........
ağllaya ağlaya uykuya geçtiöyle emzirdimm biçözümü olmalıııı...

bızım kız 3840 dogdu.13 agustosta tam 3 ayı bıtmıstı ve 6400 du.ama bu ay az almıs 400 gr sadece.ılk 2 ay 1 kılo almıstı

kızlar şu emme sorunundan bayram filan düşünemiyorumm.........
ağllaya ağlaya uykuya geçtiöyle emzirdimm biçözümü olmalıııı...

aynen bende emmedıgı ıcın bırak bayramı hıcbısey dusunemıyorum sadece kızım ne zaman emecek yada emmezse dıye onu dusunuyorum.sureklı bı stresteyım yanı

nilay canım bulamadım ben takım elbise türünden bişey yani sıcaktı çok da gezemedim ama. başka bişiler aldım belki bidaha çıkamam diye.

gurbetten doktorlar geçici bi durum diyodu dimi benim paşanın da bu sorunu var ama ben çareyi 2-3 saatte bir uyutmakla çözdüm zaten artık alıştı gündüzleri 2 saatte bi uyuyo. uyannca da hemen emziriyorum hiç konuşmadan. yakamı çekiyo bi eliyle:) 5-10 dk kadar emiyo okadar sonra 2-3 saat kadar mümkün değil emmiyo.

selam arkdaşlar bende şimdi uyuttum.iyica dalsın emziricem yine resmen kabus gibi bunu yaşayan bilir ancak
benim sütüm çok boldu azalıcak bu gidişle diye çok üzülüyorum.3150 doğdu 3 aylık kontrolunde 6800 dü
sanırım bu ay almamıştır 400 gr bile alsa sevinicem
benim dr. 3 3.5 saatte bir emzir dedi ama bi düzene sokamadımki emmeyince uyumuyo bende sık sık deniyorum bir iki çekiyo yatır salla resmen kısır döngü yarım saatte bir deniyorum.
mama filanda almıyor zaten sütüm çok güzel vermek istemiyorum ama çok çaresizim

hoşgeldin bende öyle bu anlarını doyasıya yaşamak istiyorum aslında en kolay zamanları büyüdükçe sorunları daa artcak daha çok yorulacaz aslında her anlarının ayrı değerleri var sağlıkla büyüsün kuzularımızz
geçmiş olsunnn damatlığınıda görürsünüz inşş
canım ya anlıyoum seniğ çok zor bir durum ama bak onlar karaciğerlerinde besinler depolanıyomuşş aç diye sakın düşünme annesii birde ağzına baksana pamukçuk falan olabilirmi ağzında veya kızarıklık falan bir damaklarını dilini kontrol etsene canmm
geçiçi canım geçen hafta bizdede oldu şükür geçti amaa
saol canımmm
ohhh maşallah oğluşuna gökçen inş değişmez canımm sende uyursunn
herkese qünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oğlum artık dönüyor kızlar :)
ilk yüz üstü dönüşünü dün akşam yaptı hihoyyyt
maşallah oğluşuna sırtüstü yatarkenmidöndü benim kızımı kırlentin üstünde döndü geçen ama sayılırmı blmem kırlentten destek aldı çünkü
benimki almıyodu hiç camnım ağzına sokmuyosu yani ben uzattıkça beni itiyodu canımm
aynen bende emmedıgı ıcın bırak bayramı hıcbısey dusunemıyorum sadece kızım ne zaman emecek yada emmezse dıye onu dusunuyorum.sureklı bı stresteyım yanı
bak senin stresin bebeğine geçer sakin ol annesi belki huzursuzluktan emmiyodur sakin ol camnım biliyorum zor ama sakin olmak zorundasın canımm

maşallah oğluşuna sırtüstü yatarkenmidöndü benim kızımı kırlentin üstünde döndü geçen ama sayılırmı blmem kırlentten destek aldı çünkü

evet canım sırt üstü yatarken döndü
dün akşam annemlerdeydik
oğlumu uyutup yatağın üstüne koymuştum
benim sıpa uyanmış hiç sesinide çıkartmamış
annemde allahtan odada o anda namaz kılıyodu
namazını bitirmiş bi bakmıştı benim oluş yüz üstü dönmüş am
kolu altta kalmış onu kurtarmayla çebelleşio kaydirigubbakcemile3
hemen beni çağırdı annem bende resmini falan çektim ilk dönüşü olarak
opuyorumnanaktan

maşallah oğluşunacanım
emzirme problemi yaşayan arkadaşlar allah kolaylık versin umarım en kısa zamanda düzelirsiniz.
dün akşam oğlumun bayramlığın aldık zemuszemus kuzuların ilk bayramları rabbim nice bayramlar gösterir inşallah.

merhabalar evde laptop olmadığı için ben her zaman giremiyorum ama eşim getirdikçe takip etmeye çalışıyorum anne sütüne devam etmeye çalışıyorum ama tek meme olarak sol göğsümde çok az sağarak biraz daha hareketlendirmeye çalışıyorum ama çok çok az..
bu arada uykular inşallah en kısa sürede düzene girer bizim bir gece ii bir gece kötü düzensiz yani

emmeyen bebişlerde en kısa sürede düzelir inşallah aç açına uyuyunca çok kötü ya insanın içi acıyo:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…