zaten benım ılk gunden sütümde yok doğru dürüst mama veriyom ama hepten mamaya mahkum kalırsa çok ama çok üzlürümmm
ay inş düzelirler ya bizimki de bu gece rekor kırdı umarım yeni yeni rekorlara imza atar oğlum:))kaydirigubbakcemile3günaydın arkdşlar
benim kızım bugun güzel sıçradı hehe:))
akşam misafırlıkteydık 10da uyuttum 11 de uyandı dedım yandım ben sonra 12.30da uyuttum sabah 5.30a kadar uyanmadı ne guzeldi:)) sonra tekrar uyudu ara ara uyanıp emerek hala uyuyo çok değişken bu bebişler, biz dun kızımıza bayramlık aldık mini etek bolerolu penye babası dıyo katıl etcen sen b eni:))))
nidahcim bak iste uzun uyumaya basliyor insallah devam eder, sakin sen uyandirip emzirme ne kadar uyursa uyusun :)
süt işi tamamen psiklojik. kendini emzirmeye odaklamak lazım. bide ben 2 gündür vitamalt diye bir içecek var ondan içiorum sanki arttıyor gb. yada ben ona odaklanmışım psikolojik olarak artıyor
ay inş düzelirler ya bizimki de bu gece rekor kırdı umarım yeni yeni rekorlara imza atar oğlum:))kaydirigubbakcemile3
saol tatlım yok valla hiç uyandırırmıyımmm mümkünse uyusun uzun uzunseninki de eski düzenine geri döner inş en yakın zamandakaydirigubbakcemile5
bu arada bende kucakta emziremiyorum pek aıyo kendini geri geri. ya yatarak yada yastıkta falan emziriyorum.
bugün çok sıcaktı çıktık bayramlık almaya ama pek bişey beğenemedim bahçıvan pant. tarzı bişey aldık ama hayalim gömlekli kravatlı falan bişeydi:) ama gitmişken bissürü 6aylık çıtçıtlı body ler aldım kısakollu ve kolsuz. bayadır almıyoduk azalmıştı cicilerimiz. kızlar kuzularımızın ilk bayramıııııı:lepi:sositososito
kızlar şu emme sorunundan bayram filan düşünemiyorumm.........
ağllaya ağlaya uykuya geçtiöyle emzirdimm biçözümü olmalıııı...
aynrn cnm. bende 2 satte bir uyutup emziriyorum. uyanmasını bekleyip anında kucagıma alırsam emiyo.benımkıde 3-4 satte bır emıyor.şu an 3,750 dogdu şimdi 4 ayımız bitmeye 10 gün var 6500 kiloyuz.
sütümde azalıyor
kızlar şu emme sorunundan bayram filan düşünemiyorumm.........
ağllaya ağlaya uykuya geçtiöyle emzirdimm biçözümü olmalıııı...
cnm doktoruna danış bı belkı bı çözüm söler bıde yanlış biliyom ama memene reçel falan sürsen
hoşgeldin bende öyle bu anlarını doyasıya yaşamak istiyorum aslında en kolay zamanları büyüdükçe sorunları daa artcak daha çok yorulacaz aslında her anlarının ayrı değerleri var sağlıkla büyüsün kuzularımızzarkadaşlar hepinize merhaba bende mayıs annesiyim beklenen doğum tarihim 8 mayıstı sezeryanla 30 nisan aldım oğlumu kucağıma.adı eymen 3150 gr. 50 cm doğdu.ayrıca bir tane daha oğlum var oda taha 5 yaşında.sizi ara ara hamilelik döneminden beri takip ediyordum nasip şimdiymiş.
valla sıçramamıdır nedir bilmiyorum benim oğlanada 2 gündür bir haller oldu.çok uslu sakin bir bebekti akşam nizami 9 da yatardı 4 e 5 e kadar uyanmazdı ben uykusunda emzirirdim gündüzde çok güzel uyurdu.şimdi resmen canavara dönüştü :)) bugün toplasan 1 saat uyumamıştır.
ayrıca bazı arkadaşlarımızda emme problemi varmış eymendede var dr. sordum bu aylarda normal dedi sağıp vermeyi dene uykusunda denede dene işte net bir şey söylemedi.
çok inatlaşırsa baktın aç mama ver dedi çay kaşığıyla. ama ne mümkün bizimki onuda almıyo.
ama 2.bebek olduğu için daha sakinim daha sabırlıyım.bugünler çabuk geçiyor o yüzden doya doya yaşamak istiyorum.
ara ara izniniz olursa paylaşımlara sohpetlere katılırım.
rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın acılarını göstermesin
geçmiş olsunnn damatlığınıda görürsünüz inşşBugün oğlumu sünnet ettirdik klipsli yöntemle. Uyuşturucu iğne vurulurken ağladı biraz hemen sustu. Sonra emzirdim ve 10 dk sonra sünnet başladı. Hiç ağlamadı hemen bitti. Kanama filan da olmadı. Çok rahattık gülücükler saçıyoduk. 1 saat sonra filan uyuşturucunun etkisi geçince bir ağlamaya başladı aman Allah'ım. Canım bebeğim ya şimdi ara ara ağlıyor sızladıkça. Ağzına emzik verip susturuyoruz. Ağrı kesici şurupda veriyoruz. İnşallah kolay atlatırız. Çarşamba günü klips çıkacakmış. Yine de sünnet ettirdiğimize çok seviniyorum. Kurtulduk, bebeğimde büyüyünce o korkuyu yaşamayacak.
canım ya anlıyoum seniğ çok zor bir durum ama bak onlar karaciğerlerinde besinler depolanıyomuşş aç diye sakın düşünme annesii birde ağzına baksana pamukçuk falan olabilirmi ağzında veya kızarıklık falan bir damaklarını dilini kontrol etsene canmmkızlar kzıım yıne emmıyooooooooo.5 te emdı bı daha emmedı ya bıberonuda almıyo cıldırcam yıne kuzuum ac ac uyudu.agladı aclıktan ama emmedı az once uyudu yoruldu tabısımdı uyanmasını beklıyorum ınsallah ıyıce bı emer kuzum ya ne zaman gececek ya bu offff
geçiçi canım geçen hafta bizdede oldu şükür geçti amaaMüge hoşgeldin a.s.
Nurem, gemiş olsun, darısı başımıza,biz de düşünüyoruz bakalım en kısa zamanda...
kızlar biliyorsunuz zaten sütüm az bir de 1 haftadan fazladır sarp ciddi ciddi emmiyor, umarım geçicidir..
İstanbula gidince tüm düzeni bozulmuştu, uykusu yemeği falan, çok korktum öyle kalacak diye çok şükür eve geleli tekrar eski düzenine dönüyor, gece en az 6 saat falan uyuyor (maşallah diyeyim de :) ) ben dra sormuştum geçen ay, 6 saat falan uyuyor uyandırayım mı diye kilo alımını etkilemezse bırak uyusun demişti o yüzden uyandırmıyorum,geceyi gündüzü bilsin demişti...
Devrimim tamam canım senden haber bekliyorum, şimdiden iyi tatiller dilerim...
saol canımmmNurem canım geçmiş olsun. inşallah sıkıntısız atltırsınız.
Müge sende hoşgeldin güle güle büyüt yavruların
tuğbacım geçmiş olsun sanada çabucak geçsin inşallah.
bebişlerin bu emmeme sorunu ne kadar devam ediyo acaba. herkes bu aylarda böyle oluyo diyo ama nezaman geçiceğini söylemiyo hepimizin derdi aynı bizimki düzeldi emmeye başladı derken bugün yine emmedi havada çok sıcak ondanmıdır nedir acaba. hiç uyumadıda bugün
ohhh maşallah oğluşuna gökçen inş değişmez canımm sende uyursunngünaydın kızlarr
demek sıçrama dönemi böle oluyomuşş:)) bizimki bu gece tersine sıçradı galba:) 10buçukta yattı 3buçuğa kadar uyudu şok oldum 3buçuk aylık ömrü hayatında böyle bi durumla galba ilkkez karşılaşttım:))) ya maşallah diyimde kesintisiz uyumakk nedir unutmuştum valla.tabi sonra 4buçuk ve 6da kalktı ama olsuun ben razıyım keşke hep böle uzunca uyusa...
hepimizin bebişlei bi düzene girer inş ya..
maşallah oğluşuna sırtüstü yatarkenmidöndü benim kızımı kırlentin üstünde döndü geçen ama sayılırmı blmem kırlentten destek aldı çünküherkese qünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oğlum artık dönüyor kızlar :)
ilk yüz üstü dönüşünü dün akşam yaptı hihoyyyt
benimki almıyodu hiç camnım ağzına sokmuyosu yani ben uzattıkça beni itiyodu canımmemme sorununa çok üzüldüm kızlar inş geçici bi durumdur, benım kıımda ıkı gundur emerekn sıkılıyo damaklarıyla ısırıyo atıyo kendını hemen gerı yapışıyo ama sankı ıkınıyo öle ses çıkarıyo emerken kızarıyo bozarıyo ama memeyıde bırakmıyo neden acaba ? böylemi bıraktı sizin kuzular ememyı?
bak senin stresin bebeğine geçer sakin ol annesi belki huzursuzluktan emmiyodur sakin ol camnım biliyorum zor ama sakin olmak zorundasın canımmaynen bende emmedıgı ıcın bırak bayramı hıcbısey dusunemıyorum sadece kızım ne zaman emecek yada emmezse dıye onu dusunuyorum.sureklı bı stresteyım yanı
maşallah oğluşuna sırtüstü yatarkenmidöndü benim kızımı kırlentin üstünde döndü geçen ama sayılırmı blmem kırlentten destek aldı çünkü
evet canım sırt üstü yatarken döndü
dün akşam annemlerdeydik
oğlumu uyutup yatağın üstüne koymuştum
benim sıpa uyanmış hiç sesinide çıkartmamış
annemde allahtan odada o anda namaz kılıyodu
namazını bitirmiş bi bakmıştı benim oluş yüz üstü dönmüş am
kolu altta kalmış onu kurtarmayla çebelleşio kaydirigubbakcemile3
hemen beni çağırdı annem bende resmini falan çektim ilk dönüşü olarak
opuyorumnanaktan
kizlar hala benim gibi regl olmayan var mi normal dogum yaptim 4 ay gecti hala tik yok catlicam vallabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?