2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlar kızımı uyuttum uyanmasını beklıyorum basında.hemen emzırmek ıcın:)yoksa emmıyo bılıyosunuz malesef.2.5 saat once emmıstı yarım saat uyur emzırırım ınsallah.bayramdan sonra bende dr a goturcem emmedıgı ıcın bı sebebı olmalı ve tedavısı.
bu arada 5 gundurde kakasını yapmadı.

Canim yuruyerek emzirmeyi denedinmi kucagina al uyutur gibi alicaksin televizyonda izleyecegi biseyi ac televizyona sirtini don ve kolunun ustunden gorebilsin izin ver biraz izlesin o arada memeyi ver Ben oyle alistirdim simdi kolum kopuyo AMA emiyo en azindan....artik televizyona da gerek yok yuruyorum evin icinde sarki soyleye soyleye.... Ne hallere dustuk ya :)))

Gunaydin canim dis cikarirken de salyalar geniz akintisi yapabiliyomus bi baksana agzina huysuzmu nasil durum insallah usutmemistir...cok gecmis olsun kuzuya....

Gunaydin kizlar uzun zamandir giremiyodum ya ise ara verdim bikac gun evdeyim yazarim artik :)))
ohhh kuzunla başbaşasın ne güzelll iyi bak oğluşa
benim hırıltısı geçti canımmm öksürmes, var hala inş geçer eseinde geçmiş olsunn
Bebegim dun aksam sirt ustunden yuzustune dondu kolunu kurtardi dogruca agzina aldi elini....dis derdimiz olmasa bide hersey cok guzel
oleyyyyyyyyy:lepi: benim kız dönemedi ömür ya ama kırlentte yüzzüsütü yatarken döndü ama sayılmaz bence daha çok çalışması lazım kuzumun çokk
benim kiz da bu 3 gundur cok hareketli uyku paramparca uyurken bile durmuyor acaba dis olayimiz mi basliyor cok merak ediyorum:kedi:
erken değilmi canım ya şimdi çıkmasınnn çok erkenn eyvahedigeldismile
kızlar regl oldum....darısı başınıza:::::::::::))))
gözün aydın inşş:ecrin_bebek:
kakaı yalnız anne sütüyse normal canım zeytin yağı içirebilirsin kuzun sıkıntı çekiyosa ççokk geçmiş olsun burda bir arkadaş mamada enzim oluyomuş ondan kullansan ama doktora götür en iyisi belki başka sorunu vardır kuzunun geçmiş olsun inş en kısa sürede emer kuzunn

Sagol caniim oglumla dinleniyoz biraz cok iyi geldi gezip duruyoruz her gun viaporttayiz gelen olursa bekleriz:)))))) sizinkide sayilir tugbaa ya niye prensesimin emegini saymiyosun bakiim kirlentten donen yerde de doner az kalmis dikkat edin bugun yarin doner kuzum

denıyorum canım onuda denedım yok olmadı malesef.koluma yatırınca bıle aglamaya baslıyo.ya uyutup emzırıyourm yada muzık acıyorum anne karnındakı sesler cd sı var ona baka baka bıraz uyukluyo oyle kucagımda emzırıyorum.
hıcbıyere gıdemıyorum bu yuzden emmıyo ve aglamaya baslıyo mılletın yanındada rahatsız oluyorum gıttıgım yerdende bısey anlamıyorum burnumdan gelıyo zaten sureklı evdeyım bu yuzden ıyıce bunaldım

bu arada benım kızmda daha donemıyo bıraz uyusuk galıba:)sadece yanlarına donebılıyo yuzustu donemıyo.bıde daha tam olarak kafasını bıle tutamıyo.sızınkıler yatarken elelrınden tutup kaldırınca kafalarını tutabılıyolarmı benımkı tutamıyo dr bıraz gec kalmıs dedı:)

popişi büyük teyzesi kaldırsa dönecek inşş kaydirigubbakcemile3 beklemedeyiz zaten erkenmiş ya dönmesi baktımda 4-5. aydaa
dönmeye balıyomuş kuzular
benimki kaldırıyo relaxx kollarından tutunca kalkmaya çalışıyo

günaydın kızlar;
emme sorunu yaşayan arkadaşlar allah yardımcınız olsun çok zor bizde 2-3 gün yaşadık aynı sorunu ama allahtan kısa sürdü.
kıvanç'ı sırt üstü yatırmanın mümkünatı yok artık hopp hemen yüz üstü dönüyor özellikle gece uyurken ilk başlarda korkuyordum birşey olacak diye ama alıştım artık sabaha kadar yüz üstü veya yan uyuyor.

merhaba anneler ve bebekler...
bugün burada yağmur yağacak gibi bir hava var..oğluşuma uzun kollu çıtçıtlı badi ve altına uzun bişey giydirdim çorpta var..sizce abartmışmıyım..oğlumun geniz akıntısı da vra ya artar diye korktum..sizce iyi mi yoksa çıkarayım mı üstündekileri..?

günaydın herkeze
canım bende izmirdeyim hava bulanık gibi ama çok sıcak benim oğlan tek çıt çıtlı kolsuz badile yatıyo şu an.
çoraplar kalsında altını çıkar bence.gerçi evin ısısı nasıl bilmiyorumda benim acaip sıcak

mehaba canım;
eğer hava serinse abartmamışsın bende geceleri uzun giydirmeye başladım

kızlar regl oldum....darısı başınıza:::::::::::))))

amin canimmmm:bbo:

bu arada benim oğlanda yüzüstü dönemiyor daha dün 4 aylık oldu.kollarından tutunca kalkmaya çalışıyor ama babasıda beline zarar vercen çekiştirip durma diyor:))

canım ben merkezde değilim esiyor burası...bakayım vücut sıcaklığına olmazsa altını çıkarayım..

kızlar ben kızımı ne zaman tek cıtcıtlı body gıydırsem 2-3 gun sonra gaz sancısı tutuyo hemde nasıl acıle gıdıyoruz saatlerce aglıyo nefesı ksılıyo sanırım sıcagı sevıyo benım kız 3 kez aynı seyı yasadık.sıcak dıye soydum hep aynı oldu.bu yuzden sımdı bıle cok sıcak olmasına ragmen kısa kollu cıtcıtlısı ve altında pıjaması var.corabınıda hıc cıkarmıyorum zaten uyurken bıle:)
napım yoksa cok korkuyorum aynı seyı yasamak ıstemıyorum

nasılsınız kızlar...
size yazdıktan sonra eşim qeldi aldı bizi
annemlerdeyiz
buqünde kalça çıkıklığı için qün almıştık
saat 15:00da randevumuz
bakalım dr ne dicek inş bişey çıkmaz bilmiyorumkismile

tatlim herkesin bunyesi farkli en iyi bebeginin durummunu sen bilirsin bence onlemini alman en iyisi benim kizda sicagi hic sevmiyor mesela yani herkesin yapisi farkli Allah hepimizin kuzularini nazarlardan saklasin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…