Canim yuruyerek emzirmeyi denedinmi kucagina al uyutur gibi alicaksin televizyonda izleyecegi biseyi ac televizyona sirtini don ve kolunun ustunden gorebilsin izin ver biraz izlesin o arada memeyi ver Ben oyle alistirdim simdi kolum kopuyo AMA emiyo en azindan....artik televizyona da gerek yok yuruyorum evin icinde sarki soyleye soyleye.... Ne hallere dustuk ya :)))gunaydın kızlar kızımı uyuttum uyanmasını beklıyorum basında.hemen emzırmek ıcın:)yoksa emmıyo bılıyosunuz malesef.2.5 saat once emmıstı yarım saat uyur emzırırım ınsallah.bayramdan sonra bende dr a goturcem emmedıgı ıcın bı sebebı olmalı ve tedavısı.
bu arada 5 gundurde kakasını yapmadı.
günaydın kızlar, eee sabah sabah herkes burda bebekler erken uyanıp bızı uyandırıyolar sonra kendılerı uyukuya geçıyo e tabı bızde de uyku kalmıyo
bugun dr kontolumuz var hırlaması var 10 gundur geçmedi her fırsatta dra goturmeyı sevmıyorum ama bu hırıltı rahatsız edıyo artık balgam gıbı, gelince görüşrüz kızlarr herkese güzel günler dılerım...
ohhh kuzunla başbaşasın ne güzelll iyi bak oğluşaGunaydin kizlar uzun zamandir giremiyodum ya ise ara verdim bikac gun evdeyim yazarim artik :)))
benim hırıltısı geçti canımmm öksürmes, var hala inş geçer eseinde geçmiş olsunngünaydın kızlar, eee sabah sabah herkes burda bebekler erken uyanıp bızı uyandırıyolar sonra kendılerı uyukuya geçıyo e tabı bızde de uyku kalmıyo
bugun dr kontolumuz var hırlaması var 10 gundur geçmedi her fırsatta dra goturmeyı sevmıyorum ama bu hırıltı rahatsız edıyo artık balgam gıbı, gelince görüşrüz kızlarr herkese güzel günler dılerım...
oleyyyyyyyyy:lepi: benim kız dönemedi ömür ya ama kırlentte yüzzüsütü yatarken döndü ama sayılmaz bence daha çok çalışması lazım kuzumun çokkBebegim dun aksam sirt ustunden yuzustune dondu kolunu kurtardi dogruca agzina aldi elini....dis derdimiz olmasa bide hersey cok guzel
erken değilmi canım ya şimdi çıkmasınnn çok erkenn eyvahedigeldismilebenim kiz da bu 3 gundur cok hareketli uyku paramparca uyurken bile durmuyor acaba dis olayimiz mi basliyor cok merak ediyorum:kedi:
gözün aydın inşş:ecrin_bebek:kızlar regl oldum....darısı başınıza:::::::::::))))
kakaı yalnız anne sütüyse normal canım zeytin yağı içirebilirsin kuzun sıkıntı çekiyosa ççokk geçmiş olsun burda bir arkadaş mamada enzim oluyomuş ondan kullansan ama doktora götür en iyisi belki başka sorunu vardır kuzunun geçmiş olsun inş en kısa sürede emer kuzunngunaydın kızlar kızımı uyuttum uyanmasını beklıyorum basında.hemen emzırmek ıcın:)yoksa emmıyo bılıyosunuz malesef.2.5 saat once emmıstı yarım saat uyur emzırırım ınsallah.bayramdan sonra bende dr a goturcem emmedıgı ıcın bı sebebı olmalı ve tedavısı.
bu arada 5 gundurde kakasını yapmadı.
ohhh kuzunla başbaşasın ne güzelll iyi bak oğluşa
oleyyyyyyyyy:lepi: benim kız dönemedi ömür ya ama kırlentte yüzzüsütü yatarken döndü ama sayılmaz bence daha çok çalışması lazım kuzumun çokkn
Canim yuruyerek emzirmeyi denedinmi kucagina al uyutur gibi alicaksin televizyonda izleyecegi biseyi ac televizyona sirtini don ve kolunun ustunden gorebilsin izin ver biraz izlesin o arada memeyi ver Ben oyle alistirdim simdi kolum kopuyo AMA emiyo en azindan....artik televizyona da gerek yok yuruyorum evin icinde sarki soyleye soyleye.... Ne hallere dustuk ya :)))
popişi büyük teyzesi kaldırsa dönecek inşş kaydirigubbakcemile3 beklemedeyiz zaten erkenmiş ya dönmesi baktımda 4-5. aydaaSagol caniim oglumla dinleniyoz biraz cok iyi geldi gezip duruyoruz her gun viaporttayiz gelen olursa bekleriz:)))))) sizinkide sayilir tugbaa ya niye prensesimin emegini saymiyosun bakiim kirlentten donen yerde de doner az kalmis dikkat edin bugun yarin doner kuzum
mehaba canım;merhaba anneler ve bebekler...
bugün burada yağmur yağacak gibi bir hava var..oğluşuma uzun kollu çıtçıtlı badi ve altına uzun bişey giydirdim çorpta var..sizce abartmışmıyım..oğlumun geniz akıntısı da vra ya artar diye korktum..sizce iyi mi yoksa çıkarayım mı üstündekileri..?
kızlar regl oldum....darısı başınıza:::::::::::))))
ohhh kuzunla başbaşasın ne güzelll iyi bak oğluşa
benim hırıltısı geçti canımmm öksürmes, var hala inş geçer eseinde geçmiş olsunn
gecmis olsun canim:2:
oleyyyyyyyyy:lepi: benim kız dönemedi ömür ya ama kırlentte yüzzüsütü yatarken döndü ama sayılmaz bence daha çok çalışması lazım kuzumun çokk
döner canim yakinda o zamand tutamazssin pek hareketleniyo bu kuzucuklarzemuszemus
erken değilmi canım ya şimdi çıkmasınnn çok erkenn eyvahedigeldismile
canim bizim 4 ay bitti 5 den gun aliyoz bencede eren gibi ama nebileyim havadan nem kapar hale geldim pek huysuz ve hareketli ve herseyi agzina goturuyo kaydirigubbakcemile3
merhaba anneler ve bebekler...
bugün burada yağmur yağacak gibi bir hava var..oğluşuma uzun kollu çıtçıtlı badi ve altına uzun bişey giydirdim çorpta var..sizce abartmışmıyım..oğlumun geniz akıntısı da vra ya artar diye korktum..sizce iyi mi yoksa çıkarayım mı üstündekileri..?
ahhhh buralar hep yagmur ilk kez bugun gunes acti..turkiyeden gelince ohh dedim hava serin ama bir sure sonrada hep yagmur ve soguk baydi..biz coookdan giydik ceketleri uzun badileri teyzoslari kaydirigubbakcemile5
günaydın herkeze
canım bende izmirdeyim hava bulanık gibi ama çok sıcak benim oğlan tek çıt çıtlı kolsuz badile yatıyo şu an.
çoraplar kalsında altını çıkar bence.gerçi evin ısısı nasıl bilmiyorumda benim acaip sıcak
kızlar ben kızımı ne zaman tek cıtcıtlı body gıydırsem 2-3 gun sonra gaz sancısı tutuyo hemde nasıl acıle gıdıyoruz saatlerce aglıyo nefesı ksılıyo sanırım sıcagı sevıyo benım kız 3 kez aynı seyı yasadık.sıcak dıye soydum hep aynı oldu.bu yuzden sımdı bıle cok sıcak olmasına ragmen kısa kollu cıtcıtlısı ve altında pıjaması var.corabınıda hıc cıkarmıyorum zaten uyurken bıle:)
napım yoksa cok korkuyorum aynı seyı yasamak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?