2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar...benim kızımda bugünlerde memeye karşı asi davranıyor..ancak ayakta uyuuyacaksa yatakta alıyor memeyi..umarım geçer dediğiniz gibi...bugün 20 günlük bi bebek gördüm..ay minicik!sanki hiç benim bebeğim öyle olmamş gibi..onun yanında kızım kocamn geldi gözüme..hoş bi duygu...kızım yavaş yavaş kalabalığa alışıyor sanırım...ama kucaklarına hiç gitmiyor basıyor çığlığı:))

selamlar bu aylarda cevreyle cok ilgilendikleri icin yemeyi ikinci plana atiyorlarmis doktorum soyledi bugun, sessiz hafif karanlik bir odada emzirmeyi deneyin ve onunla konusmayin ilgisini dagitmayin emzirirken. denemekte fayda var kizlar.

öyle ya bende işten eve gldim kızım büyümüş geldi banaa bende resimlere naktıkça farkedyorumm bide ıyafetlerdenn
selamlar bu aylarda cevreyle cok ilgilendikleri icin yemeyi ikinci plana atiyorlarmis doktorum soyledi bugun, sessiz hafif karanlik bir odada emzirmeyi deneyin ve onunla konusmayin ilgisini dagitmayin emzirirken. denemekte fayda var kizlar.
evet canım vir ses duysa hemen kaldırıyo kafayı açıyo gözlerii emmeyi kesmesinlerde herşeye katlanırızz

haklısın valla...bugün emziriyorum....onun gözü kumandada sağda solda...bir de babası bi şey sorsa hemen memeyi bırakıp onu dinliyo....

canım gözün aydın. allahım inşallah hep böle alır. allah banada göstersin o günleri inşallah

kızlar okula gidicem size çok acil bir sorum var
dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?nolur acil bişeyler yazın

bence bozulmamıştır zaten hava serin birde dolap iyi kötü soğutmuştur yinede.
bi baksan kokusuna tadına filan değişme varmı

herkese günaydın mhtp bencede bozulmamıstır süt canım ama yınede vermeden kontol et

Günaydın kızlar...
Bugün işe başladım bende. Sabah işe gelirken ağlaya ağlaya geldim. Ne zormuş bırakıp gelmek. Ben çıkarken arkamdan baktı ya Çooook üzüldüm...

herkese günaydın ölüyorum uykusuzluktan geceleri çocuklar uyuyunca iş yapıyorumbiraz sahura kadar bazen 1.30 akadar sabhda 8.30 kalkıyolar gündüz zaten ne mümkün uyumak kzım bu sabah çıldırdtı zaten uykudan deliriyo ama yok uyumuyo nette baktım ya gazdan ya mide sorunlarından uyumazmış çocuklar 10 dk önce bi kustu aman allahım boru gibi sonra sayıklamaya başladı papatya verdim 4 kaşık şimdi dizimde uyuyo şükür abimizde dışarda babamız uyuyo bana yine uyku yok

kızlar isimler niye görünmüyor kızlar alıntı yapamayacağım kusura bakmayın fazla bakamadım geçmişe sünnet olan delikanlılara maşallah anneleri damatlıklarınıda görür inşl hasta olan bebişlere geçmiş olsun emmeye başlayan bebeklerin enneleri gözünüz aydın inşl devam ederler işe başlayanlar hayırlı olsun zor ama alışırsınız zamanla sağlık olsun yeterki

mhtp süt bozulmamıştır merak etme.....oda sıcaklığında bile 8 saat kalabilir....

ben de bugün normalde okula başlıcaktım ama rapor aldım...bayramdan sonra başlıcam ben de....ancak şimdiden stresliyim...kızımı bırakma düşüncesi çok kötü ediyor beni......of of.....

günaydınn kayınvalidem geldii giremiyorum pek. nurem Allah kolaylık versin ben de olsam çok zorlanırdım ama alışır insan zamanla kim bakıcak bebişe?

ben de bugün normalde okula başlıcaktım ama rapor aldım...bayramdan sonra başlıcam ben de....ancak şimdiden stresliyim...kızımı bırakma düşüncesi çok kötü ediyor beni......of of.....

günaydın.bende şimdi rapor aldım geldim.bayramdan sonra düşünüyorum başlamayı ama kararsızım halahayırlısı artık Allah yardımcımız olsun...bu arada oğlumun huyları da değişti uyuyan çocuk gündüzleri uyumuyo ya artık.yarım saate uyanıyo.sürekli konuşma istiyo kucakta gezmek istiyo çevreyi inceliyo.evi de temizlemem gerekiyo ama ben de yorgunluktan ölüyorum...

ay kızlar ya ıse baslayanlara allah sabır versın bende ogretmenım ama dersanede yapıyodum atamam olmadı.bu yuzden calısmıcam hatta 2 sene calısmayı dusunmuyorum ya ben kayınvalıdem bakarken bıle mutfalta bıle uzun sure duramıyorum gelıp gelıp yanlarına bakıyorum .nasıl ıse gıderdım bılmem .anneme bıle bırakamam.guvenmedıgımden deıl ne bılım ıste paranoyakmıyım neyım:)seneye kpss kursuna gııcem o zaman mecbur annemle kayınvalıdem bakıcaklar artık hem o zaman 1.5 yasına gelıcek kızım belkı daha rahat bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…