- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
öyle ya bende işten eve gldim kızım büyümüş geldi banaa bende resimlere naktıkça farkedyorumm bide ıyafetlerdennmerhaba kızlar...benim kızımda bugünlerde memeye karşı asi davranıyor..ancak ayakta uyuuyacaksa yatakta alıyor memeyi..umarım geçer dediğiniz gibi...bugün 20 günlük bi bebek gördüm..ay minicik!sanki hiç benim bebeğim öyle olmamş gibi..onun yanında kızım kocamn geldi gözüme..hoş bi duygu...kızım yavaş yavaş kalabalığa alışıyor sanırım...ama kucaklarına hiç gitmiyor basıyor çığlığı:))
evet canım vir ses duysa hemen kaldırıyo kafayı açıyo gözlerii emmeyi kesmesinlerde herşeye katlanırızzselamlar bu aylarda cevreyle cok ilgilendikleri icin yemeyi ikinci plana atiyorlarmis doktorum soyledi bugun, sessiz hafif karanlik bir odada emzirmeyi deneyin ve onunla konusmayin ilgisini dagitmayin emzirirken. denemekte fayda var kizlar.
selamlar bu aylarda cevreyle cok ilgilendikleri icin yemeyi ikinci plana atiyorlarmis doktorum soyledi bugun, sessiz hafif karanlik bir odada emzirmeyi deneyin ve onunla konusmayin ilgisini dagitmayin emzirirken. denemekte fayda var kizlar.
kızlar az once kızım uyanıkken emmı:)cok mutluyum ınsallah boyle boyle duzelır.kucagıma aldım emzıgını emerken onu cıkarıp hemen memeyı verdım .daha oncece yapmıstım bunu ama almamıstı bugun aldı cok sukur:)
abera geçmiş olsun....
ben de bugün normalde okula başlıcaktım ama rapor aldım...bayramdan sonra başlıcam ben de....ancak şimdiden stresliyim...kızımı bırakma düşüncesi çok kötü ediyor beni......of of.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?