2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyiyim saol canım sen nasılsın
öykü kuzu nasıl?

Oğlumu dün doktora götürdüm kilo alımı az olduğu için emzirdikten sonra bebek sütü aptamil ver dedi çok rahatladım kendimi emziricem diye çok kasmıştım ama olmayınca olmuyo napalım 4 ay emdi kuzum bundan sonra aptamil, oğlumun süt annesi olucak:)))) Bide bayramdan sonra hemen sünnet olucakmış kuzum doktor amcası söyledi ürologla konuştuk hemen yapalım dedi pipi deliğimiz birazcık küçükmüş:))) Bugün sünnet kıyafeti siparişi vericem mevlüt şekeri almamız lazım bissürü iş var :)))oğlum erkek oluyoooo:)))

Son düzenleme:
günaydın kızlarrra.s.

öykümd iyileşti teyzesii akşam geç yattık sabah ta kalkmak bilmedi allahtan çıkarkende uyandı emzzirdim kuzumuu
oh oh hadi maşallah rabbim nazardan saklasın
benim oğluşta bu qece iyiydi 1 kere kalktı
qözü kapalı emdi uyudu
aman kuzularımıza nazar değmesin

günaydın cnm

bizde bu kış oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüoruz
kaynanamların köyden qelmesini beklioruz
çocuğu erken sünnet ettirmek psikolojik açıdan çok sağlıklıymış ayrıca
altı bezliyken yapılması da koruma açısından iyiymiş
o yüzden bizde yaptırıcaz inşallah

oyyyy kuzum erkekmi oluyo teyzesi ölür onaa o kadar bal sürersen olcağı buydukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inş sağlıkla atlatırsınız ömürcümm 4.ayda ek gıdaya bile başlayanlar var canım bebeğin aç kalmasından iyidir cnım napalım bak nurda doğar doğmaz meme vernler vr olmayınca olmuyo tabi herkes anne sütü vermek ister yine sen emzirmeyi bırakma canım az olsada ver kuzunaa
günaydınn

kızlar bebişlerin kakasını nasıl çıkartıyorsunuz ben koslalı suda bekletiyorum sonra durulayıp makineye atıyorum çıkmıyo kızımın kakaları yoksaa

sağol tatlıım doktor dediki beşbuçuk aya kadar ek besin yok aptamil ve sütün yeter dedi öykü iyiymiş yazmışsın çok şükür canım çok sevindim allahım hepimizin kuzularını korusun ....

bide Trkiye'nin En Byk Snnet Kyafeti Satan nternet Sitesi | rnn Byk Resmi bu sünnet kıyafetini beğendim kızlar fikir alalım kuzuma alıcam ya bayramdan sonraya yetişicek ...

kızlar 6.aya kadar hiç bişey vermeyi düşünmüyomusunuz?
ben oğluma bu ay yemeklerden 1er çay kaşığı bile olsa tattırmayı düşünüyorum
damak zevki qelişsin sonra zorlanmayayım diyebilmiyorumkismile
siz ne yapmayı düşünüyosunuz?

yaa bende emın degılım bır vereyım dıyorum bırde emdıgı kadar emsın nasılsa hayat boyu o yemekelrı yıyecek dıyorum.gecen gun kayınvaldemlerle annemlere gıttık ıftara esımın dayısının torunu oldu bızım oglanla 20 gun fılan arası annesütü almıyo mamayla buyuyo kayınbabam tutturmus o bızımkınden daha büyük masallah dıyo herseyı verıyomus annesı su verıyomus corba bıle yedırıyomus 3 aylık cocuga bana gore ters ama bunu anlat ıste büyüklerealsanaalsanasmile

ttlım kızıma ayrı yemek yapmayı düşünüyorum tariflerine bakarsan hiç tuz yk veya yağı sonra katılıyo ben az tuz katrım ama tabi doktor gerek duyarsa duymazsa 6. ayı beklicez bizdee
ömür çok güzel canım da tüyleri ağzına kaçarmıı bilemedim canım şapkası opelerini çok hoş ama

senin oğlan bu kadar oldu mu ömürr baya sıçramış yaaa şaka mka güzel kıyafet tatlım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

oğlum bu gece sadece 2 kere kalktı maşalllah inş böle devam eder diyorum ben tersine sıçradı galba:))))

tuğbaa ben öyle durulayıp atıyorum roksyle yıkıyorum yıkadıktan sonra bide duruluyorum çıkıyo bide ben dört numaraya geçtim bezde ya daha rahat annem bacakları ayrık olur diyo ama napiim kuzumun bıdıkları sıkışıyodu 3 numaraya :))))

günaydın gökçenciim sorma sorma sabah bi kaltım böyle olmuş hahahah ayy ne korkardık düşünsene sabah bi kalkmışın beşikte kocaman bişey yatıyo :))))) oy maşallah emir beyee tersine sıçrama iyiymiş ya bide benimki üç buçuktan sonra sıçramasa :))) saat başı uyanıp emiyoruz hala ....

gözünaydın canıminş böyle devam eder belli olmuyoki tam düzenleri yokdaha günü gününü tutmuyo bizimkinin her gün başka huy bırde artık bızımkı anakucagında oturmak ıstemıyo kalkın gezdırın her yere bakcam dıyo bugun ıs egelırken arabada kucagıma almak ıstemedım ama aglayınca aldım alınca sustu yaa heryere bakıyo camdan bizim sıpakaydirigubbakcemile3

maşallah gökçen inş değişmez canım ömr benim çıkmıyoıdu canımm ellde durulamaylaa

ömürr kız bende 4 no ya geçtim 3 sıkıyoduu koca poposunu oğlumun:)
arcak tuba sağolun ya inş düzenli olur artık.

kaynanam bende kaçtım ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…