melih maşallah oğluna dün iş yoğudu giremedim çok bişey konuşulmamış bende öğretmenim ama memeurluğu kazandım branşım fen olduğu için çok zordu hayırlısı böyleynişş
günaydın clopatraa a.s. naberr
günaydınopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrra.s.günaydın bayanlar
öykümd iyileşti teyzesii akşam geç yattık sabah ta kalkmak bilmedi allahtan çıkarkende uyandı emzzirdim kuzumuuiyiyim saol canım sen nasılsın
öykü kuzu nasıl?
oh oh hadi maşallah rabbim nazardan saklasıngünaydın kızlarrra.s.
öykümd iyileşti teyzesii akşam geç yattık sabah ta kalkmak bilmedi allahtan çıkarkende uyandı emzzirdim kuzumuu
günaydınn....
Oğlumu dün doktora götürdüm kilo alımı az olduğu için emzirdikten sonra bebek sütü aptamil ver dedi çok rahatladım kendimi emziricem diye çok kasmıştım ama olmayınca olmuyo napalım 4 ay emdi kuzum bundan sonra aptamil, oğlumun süt annesi olucak:)))) Bide bayramdan sonra hemen sünnet olucakmış kuzum doktor amcası söyledi ürologla konuştuk hemen yapalım dedi pipi deliğimiz birazcık küçükmüş:))) Bugün sünnet kıyafeti siparişi vericem mevlüt şekeri almamız lazım bissürü iş var :)))oğlum erkek oluyoooo:)))
oyyyy kuzum erkekmi oluyo teyzesi ölür onaa o kadar bal sürersen olcağı buydukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inş sağlıkla atlatırsınız ömürcümm 4.ayda ek gıdaya bile başlayanlar var canım bebeğin aç kalmasından iyidir cnım napalım bak nurda doğar doğmaz meme vernler vr olmayınca olmuyo tabi herkes anne sütü vermek ister yine sen emzirmeyi bırakma canım az olsada ver kuzunaaOğlumu dün doktora götürdüm kilo alımı az olduğu için emzirdikten sonra bebek sütü aptamil ver dedi çok rahatladım kendimi emziricem diye çok kasmıştım ama olmayınca olmuyo napalım 4 ay emdi kuzum bundan sonra aptamil, oğlumun süt annesi olucak:)))) Bide bayramdan sonra hemen sünnet olucakmış kuzum doktor amcası söyledi ürologla konuştuk hemen yapalım dedi pipi deliğimiz birazcık küçükmüş:))) Bugün sünnet kıyafeti siparişi vericem mevlüt şekeri almamız lazım bissürü iş var :)))oğlum erkek oluyoooo:)))
günaydınngünaydınn....
oh oh hadi maşallah rabbim nazardan saklasın
benim oğluşta bu qece iyiydi 1 kere kalktı
qözü kapalı emdi uyudu
aman kuzularımıza nazar değmesin
oy maşallah oğluşunaa inş düzene girer
kızlar dün çok soğuktu kızıma alt pijaama kısakol çorap giyidirdimm battanye örttü penye ama gece ben kapriliydim üşüdüm iyiki kalın giydirmişim ama kızımın kanı benden sıcak kaydirigubbakcemile3 bugün güneşli buası inş hasta etmem ya çok değişken hava ne yapcağını şaşırıyo insan dikkat edelimde kzuzuları hasta etmeyelimm
oyyyy kuzum erkekmi oluyo teyzesi ölür onaa o kadar bal sürersen olcağı buydukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inş sağlıkla atlatırsınız ömürcümm 4.ayda ek gıdaya bile başlayanlar var canım bebeğin aç kalmasından iyidir cnım napalım bak nurda doğar doğmaz meme vernler vr olmayınca olmuyo tabi herkes anne sütü vermek ister yine sen emzirmeyi bırakma canım az olsada ver kuzunaa
sağol tatlıım doktor dediki beşbuçuk aya kadar ek besin yok aptamil ve sütün yeter dedi öykü iyiymiş yazmışsın çok şükür canım çok sevindim allahım hepimizin kuzularını korusun ....
bide Trkiye'nin En Byk Snnet Kyafeti Satan nternet Sitesi | rnn Byk Resmi bu sünnet kıyafetini beğendim kızlar fikir alalım kuzuma alıcam ya bayramdan sonraya yetişicek ...
kızlar 6.aya kadar hiç bişey vermeyi düşünmüyomusunuz?
ben oğluma bu ay yemeklerden 1er çay kaşığı bile olsa tattırmayı düşünüyorum
damak zevki qelişsin sonra zorlanmayayım diyebilmiyorumkismile
siz ne yapmayı düşünüyosunuz?
ttlım kızıma ayrı yemek yapmayı düşünüyorum tariflerine bakarsan hiç tuz yk veya yağı sonra katılıyo ben az tuz katrım ama tabi doktor gerek duyarsa duymazsa 6. ayı beklicez bizdeekızlar 6.aya kadar hiç bişey vermeyi düşünmüyomusunuz?
ben oğluma bu ay yemeklerden 1er çay kaşığı bile olsa tattırmayı düşünüyorum
damak zevki qelişsin sonra zorlanmayayım diyebilmiyorumkismile
siz ne yapmayı düşünüyosunuz?
sağol tatlıım doktor dediki beşbuçuk aya kadar ek besin yok aptamil ve sütün yeter dedi öykü iyiymiş yazmışsın çok şükür canım çok sevindim allahım hepimizin kuzularını korusun ....
bide Trkiye'nin En Byk Snnet Kyafeti Satan nternet Sitesi | rnn Byk Resmi bu sünnet kıyafetini beğendim kızlar fikir alalım kuzuma alıcam ya bayramdan sonraya yetişicek ...
senin oğlan bu kadar oldu mu ömürr baya sıçramış yaaaşaka mka güzel kıyafet tatlım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
oğlum bu gece sadece 2 kere kalktı maşalllah inş böle devam eder diyorum ben tersine sıçradı galba:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?