kızlar az once kızım uyanıkken emmı:)cok mutluyum ınsallah boyle boyle duzelır.kucagıma aldım emzıgını emerken onu cıkarıp hemen memeyı verdım .daha oncece yapmıstım bunu ama almamıstı bugun aldı cok sukur:)
sırtım öyle çok ağrıyokiiiiii fıtık olmazsam iyidirr sürekli tepemde sıpammm
hala yemek hazırlayamadım
sadece 2 odayı süpürrebildim
nolcak böle..
kızlar okula gidicem size çok acil bir sorum var
dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?nolur acil bişeyler yazın
ay kızlar ya ıse baslayanlara allah sabır versın bende ogretmenım ama dersanede yapıyodum atamam olmadı.bu yuzden calısmıcam hatta 2 sene calısmayı dusunmuyorum ya ben kayınvalıdem bakarken bıle mutfalta bıle uzun sure duramıyorum gelıp gelıp yanlarına bakıyorum .nasıl ıse gıderdım bılmem .anneme bıle bırakamam.guvenmedıgımden deıl ne bılım ıste paranoyakmıyım neyım:)seneye kpss kursuna gııcem o zaman mecbur annemle kayınvalıdem bakıcaklar artık hem o zaman 1.5 yasına gelıcek kızım belkı daha rahat bırakırım
slm nasılsınız bugün hava birden soğudu burda kızımı uzun giydirdim bide battaniyeye sararak uyuttum ilk günleri geldi aklıma canım yaa
ya ben isimleri göremiyorum neden bide bugün baya bi sessiz burası
felsefe grubu ogretmenıyım.rehber ogretmenlıkte yaptım
meslekdaşız desene. daha önce de bu konuşmayı yapmıştık sanki. seneye ben de kpss kursuna gitmeyi düşünüyorum ama sorular falan çalındı bu yıl, canım sıkıldı bu duruma..
felsefe grubu ogretmenıyım.rehber ogretmenlıkte yaptım
memur yazıyo ogretmenmısın felsefe ogretmenımısın sende nerde yasıyosun
öğretmen arkadaşlar eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun..öğretmenlere değer verilen herşeyin eğitim için yapıldığı bir yıl diliyorum..
öğretmen arkadaşlar eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun..öğretmenlere değer verilen herşeyin eğitim için yapıldığı bir yıl diliyorum..
kızlar okula gidicem size çok acil bir sorum var
dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?nolur acil bişeyler yazın
Gecmisi biraz okudum, iyiki burasi var. Benim kizim da bu hafta geceleri neredeyse 2 saatde bir kalkip emmeye basladi. Ben de sutum yetmiyor diye dusunurdum. Tek benim bebisim degilmis geceleri boyle geciren.
Bugun kizimi tarttirdik, 6 kilo cikti. Bana az geliyor ama ebe normal diyor. Sizlerin tablosuna baktim, benim kizimin kilosu bayagi az. 3126g dogdu.
Bu arada annemler torun hasretine dayanamadi, haftaya TRye geliyorum ama bu sefer tek basima! korkuyorum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?