2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oh maşallah. ben de mememi çıkarıp emzik verdim ama yemediii

sırtım öyle çok ağrıyokiiiiii fıtık olmazsam iyidirr sürekli tepemde sıpammm
hala yemek hazırlayamadım
sadece 2 odayı süpürrebildim
nolcak böle..

ben hiç bir odayı süpüremedim.

kızlar okula gidicem size çok acil bir sorum var
dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?nolur acil bişeyler yazın

bence bozulmaz

ne öğretmenisin?

slm nasılsınız bugün hava birden soğudu burda kızımı uzun giydirdim bide battaniyeye sararak uyuttum ilk günleri geldi aklıma canım yaa

selam kızlar ben işe başladım bugün oğlumuda bakıcısına verdim sabah çok zordu.devamlı aklım ondaydı.alışacaz ama nasılÇok üzgünüm çoook

slm nasılsınız bugün hava birden soğudu burda kızımı uzun giydirdim bide battaniyeye sararak uyuttum ilk günleri geldi aklıma canım yaa

evet canım burasıda öyle rüzgarlı yağmur yağacak gibi bende uzun giydirdim

ya ben isimleri göremiyorum neden bide bugün baya bi sessiz burası

bende göremiyorum sitede sorun var galiba

meslekdaşız desene. daha önce de bu konuşmayı yapmıştık sanki. seneye ben de kpss kursuna gitmeyi düşünüyorum ama sorular falan çalındı bu yıl, canım sıkıldı bu duruma..

memur yazıyo ogretmenmısın felsefe ogretmenımısın sende nerde yasıyosun

kızlar cevaplar için teşekkürler...eşime çok zor durumda kalmazsan sütü verme demiştim ama eşim vermiş..tadına kokusuna bakmış bişey yokmuş oğluşda da rahatsızlık yada içmek istememe falan olmamış...

öğretmen arkadaşlar eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun..öğretmenlere değer verilen herşeyin eğitim için yapıldığı bir yıl diliyorum..

öğretmen arkadaşlar eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun..öğretmenlere değer verilen herşeyin eğitim için yapıldığı bir yıl diliyorum..

bir öğretmen olarak kendi adıma teşekkür ediyorum...umarım iyi bir yıl geçiririz...

kızlar okula gidicem size çok acil bir sorum var
dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?nolur acil bişeyler yazın

canım geç bi cwevap ama belki başkasının işine yarar ya da sonrası için düşünürsün bence ne olursa olsun sağdığın sğüüt vermeden kontrol et, bozulacağını düşündüğüğn vakit geçmesine rağmen bozulmamış ya da çok kısa sürede bozulmş olabilir, sıcaklığını da kontrol etmiş olursun hem ben hep öyle yapyorm

Gecmisi biraz okudum, iyiki burasi var. Benim kizim da bu hafta geceleri neredeyse 2 saatde bir kalkip emmeye basladi. Ben de sutum yetmiyor diye dusunurdum. Tek benim bebisim degilmis geceleri boyle geciren.
Bugun kizimi tarttirdik, 6 kilo cikti. Bana az geliyor ama ebe normal diyor. Sizlerin tablosuna baktim, benim kizimin kilosu bayagi az. 3126g dogdu.
Bu arada annemler torun hasretine dayanamadi, haftaya TRye geliyorum ama bu sefer tek basima! korkuyorum biraz.

kilosu cok iyi dogum kilosunu ikiye katlamis neredeyse ve bunu 6. ayda bekliyorlar.

gel tr ye gel. biraz ingiltere havasi getir bana hele londradaysan bol bol getir :)

melih maşallah oğluna dün iş yoğudu giremedim çok bişey konuşulmamış bende öğretmenim ama memeurluğu kazandım branşım fen olduğu için çok zordu hayırlısı böyleynişş
günaydın clopatraa a.s. naberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…