herkese iyi günleeerrr....
kızlar bizim bebek arabamız çok hantal başka bir tane almayı düşünüyorum,doğumdan itibaren kullanılabilen baston pusetler var ya, onlardan kullananınız var mı ? şimdi kullandığımız arabanın tüm bagajını kaplıyor .
kilosu cok iyi dogum kilosunu ikiye katlamis neredeyse ve bunu 6. ayda bekliyorlar.
gel tr ye gel. biraz ingiltere havasi getir bana hele londradaysan bol bol getir :)
baby2gonun protonunu aldık canım hem çok hafif hemde katlanınca yer tutmuyoo diğerleri gibi hantal değil canımmherkese iyi günleeerrr....
kızlar bizim bebek arabamız çok hantal başka bir tane almayı düşünüyorum,doğumdan itibaren kullanılabilen baston pusetler var ya, onlardan kullananınız var mı ? şimdi kullandığımız arabanın tüm bagajını kaplıyor .
iyi gezmelerrbizde bu ay 4e qeçtik oğlumun bacaklarını sıkıyodu bez,
şimdi 4 numara cuk die oturuyo kuzum rahat etti valla
bizim üst katta yine çalışma var
biz qidioz buqün anneanneme davetliyiz
aeolun
ayyyyyy gökçen çok zor bbiliyorum canım yıka canımm yanağını anne öpme desen doktor yasakladı falan amaaaaan bişi desende darılırlar allah yardımcın olsun canımmkaynanam çocuuun yanağını yalıyor yok böle bişi ya dondurma mı bu tööbe. baktım omzunda sölüyo bide yanağını yaladım çok tatlı vs diye..!
canım benimkini tavsiye etmem pierre cardin enigma az yer kaplasın hafifi olsun diye aldık ama kullanımı çok zor oluyor çok katlandığığ için yerde hortum bile olsa sütünden geçirmeye çalışınca araba yamuluyor faln zaten aldığımızda da içime sinmemişti sadece avm gezilerinde iyi oluyor her yr düz, bi yere takılmıyoruz mutfak alışverişi torbalalrıyla faln bagajda sorun yaşamıyoruzherkese iyi günleeerrr....
bende maxi cosi kullanmaya başladım onun üç ayaklısı çok güzel canım ana kucağını arabaya tak ayaklarını da arka koltuğa yere koy bagajı bile açmıyosun o kadar yani....sokak gezmelerinde onu kullanıyorum ama biyerde uzun süre durucaksam chiccio var üç parça mecbur onu alıyorum çünkü uyuyunca ana kucağında iki büklüm kalıyo kuzum....
baby2gonun protonunu aldık canım hem çok hafif hemde katlanınca yer tutmuyoo diğerleri gibi hantal değil canımm
kaynanam çocuuun yanağını yalıyor yok böle bişi ya dondurma mı bu tööbe. baktım omzunda sölüyo bide yanağını yaladım çok tatlı vs diye..!
ayyyyyy gökçen çok zor bbiliyorum canım yıka canımm yanağını anne öpme desen doktor yasakladı falan amaaaaan bişi desende darılırlar allah yardımcın olsun canımm
canım benimkini tavsiye etmem pierre cardin enigma az yer kaplasın hafifi olsun diye aldık ama kullanımı çok zor oluyor çok katlandığığ için yerde hortum bile olsa sütünden geçirmeye çalışınca araba yamuluyor faln zaten aldığımızda da içime sinmemişti sadece avm gezilerinde iyi oluyor her yr düz, bi yere takılmıyoruz mutfak alışverişi torbalalrıyla faln bagajda sorun yaşamıyoruz
kaynanam çocuuun yanağını yalıyor yok böle bişi ya dondurma mı bu tööbe. baktım omzunda sölüyo bide yanağını yaladım çok tatlı vs diye..!
slm canım, bayadır karşılaşmamıştık :) benimki de pierre cardin ama başka modeli, ay evet kullanımı çok zor bunun da, hala açıp kapatamıyorum valla :) Mehmet Toprak bey nasıllar ? :)
ben Sarp a ek gıda vermeye başladım,tabi drun tavsiyesiyle.. elma, şeftali ve kivi uygun şimdi demişti ama kiviyi sevmedi birde yoğurt veriyorum içine pekmez katıp, 4.ay kontrolünde başka neler verebileceğimi soracağım.
[slm canım evet karşılaşamadık öyle böyle koşturup duruyorum burayı da bırakmak istemiyorum elimden geldiğice fikrim olanlara cevap atıp kaçyorm bi sonraki gelişie kakdar işe başladım, bi hafta içinde üretim izne çıktı neredeyse bi aylık ben de faydalanırım diye ümit ettim bu izinden ama hala işyerindeyim öğlen emzirmeye gidiyorum koştur koştur arada da iki kere kayınvalidem biberonla vermeye çalşyo toprak da alışmaya çalışıyor bu duruma her hali çok tatlışu sıralar kızgın yine herşeye, hava biraz serinledi diye lacileri çektik dün epey bi maşallah aldık
babamızla kavga ediyorduk neredeyse burda yoğurt versek mi, meyve yiyeybilir mi diye takla atıyoruz babamız sürekil çocuğun ağzına nutella dondurma sürmeye çalışıyor dün de tulumba tatlısı sürüyordu masada öyle bi bağırdım ki kayınvalidmlerdeydik herkes bi anlık bi sus pus oldu toprlıylım dedim sona amam iyice sinirlenmey başlıyorum yani çocuğu oyuncak sanıyorlar sen de Sarp'a bakmaya doyamıyorsundur, onun keyfi nasıl
herkese günaydınlarrrrrrrrrr
canım merhabaaa..... afiyet olsun sarpa.....ama canım yoğurda pekmez koyuyorum demişsinde bilirsin kalsiyum demirin emilimini azaltır.pekmezi c viyamini ile meyve suları ile vermen çok daha etkili olur.ayrıca yoğurdu yoğurt olarak ver başka tatlarla karıştırma derim....
bende bir an önce başlamak istiyorum aslnda ama 1 ay sonra uygun olur herhalde biz anne sütüne devam geçen ay az kilo almıştık tahlillerimiz temiz çıktı şükür mama denedim kesinlikle almıyor benim kuzu iyide oldu emmeye devam 15 günde almış şükür kilo normale dönmüşüz.....o yüzden 1 ay sonra başlayacağım doktorumda öyle diyor.....
Allahtan benim eşim pek karışmıyor :) sarp ın da keyfi iyi, her halleri her yaptıkları ayrı güzel..ben de haftaya işe başlayacağım ama ücretsiz izin alacağım bir süre. maşallah Toprakcığıma:)
yoğurt sevmez pek bebekler alıştırmak ve tatlandırmak için pekmez katabilirsin demişti dru, haftaya gidince sorayım tekrar, sağol canım...maşallah Mina prensese...
ben Sarp a ek gıda vermeye başladım,tabi drun tavsiyesiyle.. elma, şeftali ve kivi uygun şimdi demişti ama kiviyi sevmedi birde yoğurt veriyorum içine pekmez katıp, 4.ay kontrolünde başka neler verebileceğimi soracağım.
Allahtan benim eşim pek karışmıyor :) sarp ın da keyfi iyi, her halleri her yaptıkları ayrı güzel..ben de haftaya işe başlayacağım ama ücretsiz izin alacağım bir süre. maşallah Toprakcığıma:)
yoğurt sevmez pek bebekler alıştırmak ve tatlandırmak için pekmez katabilirsin demişti dru, haftaya gidince sorayım tekrar, sağol canım...maşallah Mina prensese...
vala söyleyemiyosun da bişey tugba yabancı olsa sölerim de alınıyolar bi 10 gün kadar beraberiz bakalım daha neler görcez.
bi de baktım yürütmeye çalışıyo tutmuş belinden dedim ayaklarına ağırlık verme daha küçük. çocuum sağ salim atlatır şu günleri inş.!
bide hafif konak oluşmuş bugün zeytinyı sürdüm işe yarar umarım..
bakmaya gelince benimki de karışmıyor da oynamaya gelince abuk sabuk işler hep içinde ben de bildiğin sinir tiplerden oluyorum konu toprak oluncaaklinialirimsmile atmaca annelrden olmycam diyordum ama sınır koymak adına gerekiyor herhalde :CüvCüv::hulya:ramazn ben de oruç tutmuyorum eşim yalnz iftar yapmasn diye kaynvalidemlerde yiyoruz zaten bebek de sürekli orda nerdeyse herkesin diyecek bir lafı var bu kadr içli dışlı olunca eşimin dedesi bile bebek bakımı hakkında yorumlarını doğrusu bu siz bilmiyorsunuz diye paylaşıyor, ben genelde herkesin gönlünü yapmya çalışırdm aman haklısın diye alsanaalsanasmileşimdi hiç pat pat konuşuyorum ben de -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?