2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay olayı o kadar benimsemişim ki dün doktor soruyo mustafa kontrole mi geldi yoksa bi sorunu muvardiyo bende lafa şöyle başladım ya aslında sorunumuz varpipimizin deliği küçükmüş (adam yüzüme bakt tuhaf tuhaf)aklinialirimsmile

peki uykusu iyimi canım? sütüm yetio hamd olsun da bilmiom ya uyusun istiyorum artıkkk

Yani aslında benım oglanın kilo alımı iyi gece uyuyoda ama tamamen huysuzlugundan gece uzun emıyo bırakmak ıstemıyo fılan bıde kımıldanınca uyanıyo yanı kuş uykulu yerınde de yatmıyo ayrıca salıncakta o problemimiz var salıncakta iyi uyuyor.yanı bızımkı aclıgından degıl huysuzlugundan yapıyor yaptıgını

slm kılzarrr gece uykusundan konuşuluyor sanırım kuzeyde gece ilk uykuya daldığında iyi uyuyor gayet saat 11de yatıyor gece 4 yada 5 te uyanıyor ama ondan sonra nerdeyse saat başı mıkır mıkırr hep. bu arada tuba geçmiş olsun ömür tatlım sizede atladığım varsa k. bakmayın iyidir umarım herkez

günaydınlar,bebişimin gözünde sıkıntı vardı ya emar çekilcekti çok şükür temiz çıktı,haber vereyim dedim
geçmiş olsun canım gözün aydın

cnm tozşeklinde suylakrıştırıyorsun muhallebi gibi oluyo biraz tok tutuyo yani,çeşitleri var ben pirinçli sütlü yedirdim az bişey üstünde yazanın yarısı kadar yaptım,5 buçuk saat uyudu
bu sütlü irinçli mamayı bana da bi anne tavsiye etti denycem galiba

canım diş çıkartırken daha açık olyolarmış enfeksyonlara el sürekli önce orda burda sonra ağazda ya yani kiisi bi arada olabilir büyük ihtimalle ama yine de ik igünlk ishali doktora söyle bence

biximki de oturuyor sürekli aşağı bakıyor oturduğunda ama ayaklarına kapanmaya açlışıyor hakkaten kambur yapabilir bu onu herhalde nasıl engellemek gerekir?

işte o benim oynayamıyorum oğlumla artık gözünniçine bakyorum uyusa da ben de uyusam diye herkesle pek bi keyifli oyunlar faln kimse uykusuz geçirmiyor gecelerini çünkü

ib tarafdtan da ben her uyandığında emziriyorum çocuğu emzik vermeyi denediğimde yarım sat geçmeden tekrar uyanıyor diye, bir de gece de emziriyim de sütüm azalmasın diye iş yorgunluk derken azalıyor çünkü emzirsem de emzirmesem de gece kalktığım için yorgunluktan azalacaksa emziriyim de o onu dengelesin diyorum kötü bir mantık mı sizce? uğraşıp emzirmeden uyutmakda ısrar mı etsem, 6. ayı bekliyim bunun için diyorum geç mi olur alışkanlık da edinsin istemiyorum

selam kızlar bugün evde kızımşla ilk günüm sabahın sedasınıizleyip coştuk kızımla ama enerjim kalmadı dans etmekten boncuğumda anası gibi oynak olcak durunca ben mızmınlandıkaydirigubbakcemile3 şimdi uyuttum onu mutfağı toplmam lazım ama kocişişn iişi va mutfakta bende bakım buraya didimm şimdide geçmişe bakım neler olmuş

her uyanıuşı ne kadar arlıklarla oluyor peki 1 saat yada yarım saat arayla uyanıyorsa bence başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir yada doymuyor olabilir iyice sütün yetiyor mu?gaz sancısı olabiil,iir yada alışkanlık edindiği içinde uyanıyo olabilir zaten açlıktan uyanıyorsa memeyi reddedicektir emmek isteyecektir diye düşünüyorum.

sağol canım ya uykusu azalıyodur yada acıkıyodurcanım uykuluemince çok emmiyolar tabi uzun süre tutmuyo hemen acıkıyolar...

oyna tubişim oyna ohh hayırlı olsun sınavlar inşallah hayırlı olur sizin için zilli kızını çok öptüm yedim hatta:)))))

hadi gözünaydın tuba nekadar daha izindesin?
bu arada kpss eğit. bil. mi ipal sadece? genel yetenek fln da iptalmi

esra maş. oğluna.
şu kaşık mamayı bi kere denicem baktm yine uyumuyo alışkanlık edinmiş olduğuna kanaat getircemm

okadar uğraşıyoruz ya hayırlı evlatlar olurlar inşşş:)

esra maş. oğluna.
şu kaşık mamayı bi kere denicem baktm yine uyumuyo alışkanlık edinmiş olduğuna kanaat getircemm

okadar uğraşıyoruz ya hayırlı evlatlar olurlar inşşş:)
amin inş. hepsi hayırlı evlatlar olsunlar inş.
ohh tuğbaa döktürün ana kız ne güzel walla.. sadece eğitim.bil. sınavı iptl oldu kızlar

kızlarya ayrı topic açmak iyimi kötümü anlayamadım bi oraya yaz bi buraya yaz hepsi biyerden olsa daha kolay olurdu sanki..ek gıdalarda kimse olmadından burdan soruyorum oğluma yoğurt çorbası yapsam erken mi sizce

ay maşallah, nazar değmesin
akşama doğru napyosunuz yemek emme arlıkları faln? kaöç kiloydu kuzey bilgliendir bizi mal gibi oldum ben ya üerekli hı hı diyorum konuşmay afaln halim kalmadı işte uğraş akşam eve gel yemekti bilmem neydi evle uğraş toprak bi 15 dakka uyyosa uyumuyosa o kucağındayken bunları yap, sütün bu helak olmaya dayanabilsin diye ye akşam eşin gelince hep böyle yapyosn beni beklemyosn diye alşınsn adam haklkı diye düşün üzül akşam toprak uyusn diye göznn içine bak uymasn delir yorgunluktan zombi ol uykun da kaçsn yatakta uyumaya çalş tam uykuya dal yarım saat geçmesin toprak uyansn
bu düzene bir dur demek lazııııımmmm, yeni seçime UAP uyuyabilen annelr partisiyle adaylığımı koycam

bizim bıngılda çok eniş canım 1 yaşına kadar devam etcez inş seninkinde bir sorun yokttur her beb farklı işte
bizim küçükken çok güzeldi 7-8 gibi yatardı keyfi yerindeyse 6 daa kalkardı gece ben kalkardım emzirmek için düşünün uyanmazdı memleketteuyken ama gündüz uykusu hiç yoktu şimdide 11 de uyuyo 7,5 gibi kalkıyoişe gitxeğim için iyi oluyodu bu sabah izinde olduğum için oynamadan emziirdim 9 kalktık şimdi uyuyo brazdan kalkar ikindi gibiuyur birde akşam üstü sonrada akşam 8,5tan sonra mızıldar 9,5a kadar oyalarım 11dede dalar uykuya gecede 2 kere kalkarr değişiyo ama huzurluysa böyle kuzum
biz kandamalası veriyoz ama ondanmı koyu benim kızında koyuydu demek ondan
günaydınlar,bebişimin gözünde sıkıntı vardı ya emar çekilcekti çok şükür temiz çıktı,haber vereyim dedim
gzün aydın canım
bizimkinide babası oturtuyo ama ben oturtmuyom fsarkedincede uyarıyom ek gıda verme dedi bana ama beni,mkide bu ay aaz aldı bakalım gelecek ayda a alırsa bende başlıcam ek gıdaya büyüdüğü için süt yemiyo olabilirbu sütümdende bişi anlamadım bazen çok doluyo bazen yok ne bilim
geçmiş olsn canımm

aynen canım dün işim vardı bakamadım nasıl çığlık atıyo ağlama değil ama çığlk atıyoo çok komik kızım çokk gülüyom ona
oyna tubişim oyna ohh hayırlı olsun sınavlar inşallah hayırlı olur sizin için zilli kızını çok öptüm yedim hatta:)))))
saol canım bende senin yakışıklını öptümm
hadi gözünaydın tuba nekadar daha izindesin?
bu arada kpss eğit. bil. mi ipal sadece? genel yetenek fln da iptalmi
evet canım sadece eğitim iptal bize yaradı inş sizinde işinize gelmiştir izinim şöyle hafta içi 4 gün bir cuma yarım gün hafta sonları kaılmasın diye cumadan gidip diğer hafta içi izin alcam daha çok uzayacak yani 35 gün ediyo öyle amirim saolsun anlayışla yaklaştı başta sorun çıkardı ama saolsun yinede sende gircekmisin
günaydın canım

Ben dogru dürüst bişey vermedim ama bebekler için plastik kaşıklar oluyo ya onlarla verıyom meyve suyu fılan metal kasık kullanmayı düşünmüyorum dişlerine zararı olmasın hemde ağzını acıtmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…