2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakayım bugün muz vermiyim kakası değişmezse ilaçtandır ozaman sağolun kızlar. aslında meyve falan vermiyorum da dün ben muz yerken öyle mahzun baktı ki dayanamadım:))
ayşesinem bende uykumu almayı okadar istiyorumki napalım anayız bizz.)

canım bu aralar nette sıkı sıkıya ek gıda araştırıyorum.bir yerde okumuştum muz yedirdikten sonra kakasında iplik iplik şeyler görülür korkmayın diye yani muzdandır.birde benim oğlanında kakasının rendi değişti demir damlası yapıyor canım merak etme

sağol canm içim rahatladı şimdi

ömürrr gördüm senii sünet işini naptınız ya bana da doktor lazımm:)

benim oğlan dün gece uyudu biraz geç olsada (12 de:)) gece kaşık maması verdim belki acıkıyodur ondan kalkıyordur diye işe yaradı sanırım

günaydın bayanlar... dün oğlumu başka bi doktora götürdüm :S kendi doktorumuz çok iyi ama yaa bişey demiyo bebeğim iki aydır devamlı kusuyo (pipisinde enfeksiyon oluyomuş ) iki ay bi kilo bibuçuk kilo alan çocuk son iki ay 400 gram 450 gram aldı ...beşbuçuk aya kadar süt vericeksin yada emzirdikten sonra doymazsa formül süt vericeksin diye ısrar ediyo bakıyorum herkesin bebişi ufak tefek ek besinlere başlamış ... annem meyve pürelerine başladık biz ama nereye kadar... aptamilin gece maması verdik artık napalım çocuk doymuyo zaten bide kusuyo doktorum hala süt süt süt offf dün kayınpederimi anjiyoya götürdük bende fırsattan istifade beyazıtı çocuk doktoruna soktum...ya doktor o kadar rahatkialdı oturttu beyazıtı sırtını dinledi kilosuna baktı felan neyse uzatmiim bu arada bizim doktorumuz bize beş aya kadar oturmıycak dedi ana kucağına bile oturtmamı test etti... bende şaşkınlıkla doktora aa oturtabilirmiyim dedim doktor tabiki artık beş aylık olucak bi haftası kalmış niye oturtmuyosunki demezmii:bbo: yalnız destekli oturcak arkasınımutlaka biyere dayayın dedi çok sevindik beyazıt nasıl gülücükler atıyo oğlum dünyayı diklemesine görüyo artık çok mutlu...konuyu dağıtmiim artık ek gıdalara başlamalısın geç kalmışın kilo alamıyo bu oğlan dedi :S çorbalar yoğurt ve meyve suları ver dedi demir şurubu verdi.... kısacası haftaya kendi doktorumuza gidiyoruz eğer hala beşbuçuk aya kadar bekle sadece emzir felan derse sanırım yeni bi doktor bulmam gerekicek :S

herkese günaydınlar
oğlum 2 gündür ateşleniyor ,ishal ve dişetleri çok kaşınıyor .babası hastaydı acaba ondan mı bulaştı yoksa diş mi çıkarıcak anlıyamadım.işteyim birde aklım hep onda çok zormuş annelik.

geçmiş olsun canım nesi vardı..benim oğlanında gözü akıyo aylardır 2 ayrı dr. gittim damla göz masajı falan verdiler ama bi işe yaramadı yaa tekrar götürücem

cnm bizimki öyle bişey değil,doğuştan göz bebeğinde leke var ,size de geçmiş olsun ,biz artık 2 ayda bir kontrole gidicez

off yağmur var sakaryada hava bozuk oğlaı dr.a götürcektim kaldı montunu yıkamıştım kurumamış..bazadan çıkardığım yeleklerde hep küçülmüş yenisini örücem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…