benimki ayağını yiyo kızlar ya çoraplı bırakamıyorum artık ayaklı pijamanın içine giydiriyorum çorabı...bide begin begin youu varya onda nasıl oynuyo çekip koyucam internete :)))müziğe bayılıyo adam yaa müzikle emziriyoruz artık ninnisiz emmiyo annanesi biberonla içiremiyomuş şarkısız bana diyoki başımı derde soktun sen benim yaa hehehehh
benim annemin yanında bakıcısı bakıyo yaza kadar böyle olucak güvenmeye başlarsam yazın benim evde bakıcak zor ama emanet etmek ihtiyacın yoksa otur evde boşver
olumunekankayizsmiletuğba göbek atan kızının göbüşünü seveyim bennn
çok kalkıyomuş ya allah kolaylık versin gece uyuyamayınca ben çok sinirli oluyoreum eşime çaıyorum hep oda romayıda ben yaktım diyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 adam bunaldı bendendeğişiyor artık saate bile bakamıyorum amam bi iki gün öncesine kadr 10 gibi uyku, uyanmasın diye eğer ben onunla yatamadıysam 12de emzirme, değilse mıkırdanmaya başlıyo yine o saate en geç yarımda uyanmadfan mıkırdanlmalarla emzirme 2.30 uyanma 3.30 4.30 ya da 5te 6.30 ya da 7 de net uyanmamız babaneye gidiş babannede de bi saat sonra uyyomuş genelde 45 dakklık bi 45dakkalık uykumuz daha var gün içnde akşama doğru da yarm saat ya da 15 dakkalık iki uyku daha
saol canım benimkide yüksek lisans yapacak bu yıl hayırlısı artık işe bir girselerdi bizde rahatlardıkkkçalış nevinn çalışş aah özledim çalışmayı yaa :) sahi kızlar herkesin bebişine akrbaları mı bakıo? benim akrabalar bakmıyo valla yok adam gibi biri. belki d hayırlısı böyle ben bkıyom kuzuma da çalışmak işime de gelirdi hani
arcak o kaşıklardan gördüm markette de gerek varmı dedim almadım kullanan varmı ?
tugba tatlım ben girmicem eşim girmişti de denemek için birde yükseğe başladı oda her yere kolunu uzattı bakalım napcek.senin de eşin gircek dimi Allah yardımcısı olsun
benimkide küçükkn hiç durmuyodu yüzüstü şimdibiraz daha uzun süreli durabiliyo ama sıkılıyo surat ifadesine bayılıyom ama evet gaz raha çıkarıyo birde çok pis kokuyo bizimkinin gazı kaydirigubbakcemile3bizmki tam dönüyor tuğbacım ama yüzüstü yatmayı sevmiyor yüzüstü oldumu hep kafa dik duruyo,sabahları çeviriyorum ben de o zaman rahat kakasını yapıyor gaz çıkarıyor yüzüstü yatırmak önemli yani,seninki de sayılır cnm ya tombiş ya zor dönüyodur
canım yastık biraz yüksek ya yana atıyo normal yerdeyken de yana dönüyo tam dönemiyonasıl yan atıyo derken dönüp kollarını çıkarıyomu yastıkta değil de düz zeminde dene canım.
bizimki yüzüstüne dönüyo ama geri sırtüstüne dönemiyo kalıyo öyle basıyo çığlığı:)
aynılar demelk canımcanım benim tosbaaa 5 ayını bitirdi daha sağa sola dönüyo tamdönemedi..popoyu kaldıramıyo bi türlü
ikili egzarsizi benim ellerim sağa sola çeviriyom elişmle hşuna gidişyooaklinialirimsmilesenin oğlanda hepten tembel çıktıdelikafaduldenazcık spor yaptır onahihoyyytbizm ikili egzersiz oyuncağımız var bayaişe yaradı tavsiye ediyorum
bizimkide uyandı rengarenki dinlioz sertapın tabi annesininmüthiş sesiyle bir kuzum dayanabiliyo banakaydirigubbakcemile3benimki ayağını yiyo kızlar ya çoraplı bırakamıyorum artık ayaklı pijamanın içine giydiriyorum çorabı...bide begin begin youu varya onda nasıl oynuyo çekip koyucam internete :)))müziğe bayılıyo adam yaa müzikle emziriyoruz artık ninnisiz emmiyo annanesi biberonla içiremiyomuş şarkısız bana diyoki başımı derde soktun sen benim yaa hehehehh
bencede ömürr o siyah beyazdı hemmm oka rekor kırdıydıkaydirigubbakcemile3ilk videosuna benzemesin :)))internette tıklama rekoru kırarsın
emirim uyandııı emdik ve banyoya gidiyoruzz bıcı bıcı yapıcazzz:) görüşürüz kızlar
canım ben süt sağıp bırakıyorum ama artıkyetmiyor sütüm mama da takviyesi yapıyorlar ben işteyken eve geldiğimde hep emziriyorum mama vermiyorum yetiyor çünkü o zaman ama doymadığını anlarsam eğer veriyorum az bişey mama. daha dün başladık patates ve havuç haslayıp içine pirinç atıp vermiş anneannesi çok sevmiş ama öğlen yemiş bunu 1 kere sadece yavaş yavaş başlıyacağım bende çünkü sütüm azalmaya başladı iyice. bu arada kuzey 4 aylık old. gittiğimizde 7.100 gr dı kilosu ama boyu uzun old. için öyle kilolu bi bebek gibi durmuyoo sinir oluyorum ama sağlıkjlı olsunlardaay maşallah, nazar değmesin
akşama doğru napyosunuz yemek emme arlıkları faln? kaöç kiloydu kuzey bilgliendir bizi mal gibi oldum ben ya üerekli hı hı diyorum konuşmay afaln halim kalmadı işte uğraş akşam eve gel yemekti bilmem neydi evle uğraş toprak bi 15 dakka uyyosa uyumuyosa o kucağındayken bunları yap, sütün bu helak olmaya dayanabilsin diye ye akşam eşin gelince hep böyle yapyosn beni beklemyosn diye alşınsn adam haklkı diye düşün üzül akşam toprak uyusn diye göznn içine bak uymasn delir yorgunluktan zombi ol uykun da kaçsn yatakta uyumaya çalş tam uykuya dal yarım saat geçmesin toprak uyansn
bu düzene bir dur demek lazııııımmmm, yeni seçime UAP uyuyabilen annelr partisiyle adaylığımı koycam
ahahahah kırar benim oğluşum kıraar ballı oğlum allahım hepimizin kuzularını korusun yarabbiiim hepsi hayırlı evlatlar olsunhiç hasta olmasınlar çook uzun yaşasınlar vatanlarına milletlerine faydalı evlatlar olsunlar inşallahhhhhh
biz buğün soktuk ayağımızı ağzımıza daha öçnceden girişimlerde bulunuyordu ama buğün denk getirdi :)) çok ttatlı oluyorlar ya bende çıkarttım sabah çoraplarını emsin iice hevesi gitsin diye :))) anneannesi giydirmiştir kesin arkamdanömür benimkininde çorapları ayakları hep ıslak sürekli ağızda şapur şupur emiyo:)
maş kuzularaa
canım ben süt sağıp bırakıyorum ama artıkyetmiyor sütüm mama da takviyesi yapıyorlar ben işteyken eve geldiğimde hep emziriyorum mama vermiyorum yetiyor çünkü o zaman ama doymadığını anlarsam eğer veriyorum az bişey mama. Daha dün başladık patates ve havuç haslayıp içine pirinç atıp vermiş anneannesi çok sevmiş ama öğlen yemiş bunu 1 kere sadece yavaş yavaş başlıyacağım bende çünkü sütüm azalmaya başladı iyice. Bu arada kuzey 4 aylık old. Gittiğimizde 7.100 gr dı kilosu ama boyu uzun old. Için öyle kilolu bi bebek gibi durmuyoo sinir oluyorum ama sağlıkjlı olsunlarda
ömür benimkininde çorapları ayakları hep ıslak sürekli ağızda şapur şupur emiyo:)
maş kuzularaa
aslında dr.umuzda çok iyi kilosu boyu uzun old. için sana öyle geliyordur dedi. ama her gören bu çok zayıf sütün mü yetmiyor diyor onlara sinir oluyorum yoksa kilo önemli değil tabiki gayet sağlıklı maşallah oğluşumm allahım hastalık sıkıntı vermesin tabi kibenimkininde boyu uzun kilosuda 7200 civarıydı bence çok iyi zayıf değilki niye sinir oluyosun maaşallah böylesi daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?