ay maşallah, nazar değmesin
akşama doğru napyosunuz yemek emme arlıkları faln? kaöç kiloydu kuzey bilgliendir bizi mal gibi oldum ben ya üerekli hı hı diyorum konuşmay afaln halim kalmadı işte uğraş akşam eve gel yemekti bilmem neydi evle uğraş toprak bi 15 dakka uyyosa uyumuyosa o kucağındayken bunları yap, sütün bu helak olmaya dayanabilsin diye ye akşam eşin gelince hep böyle yapyosn beni beklemyosn diye alşınsn adam haklkı diye düşün üzül akşam toprak uyusn diye göznn içine bak uymasn delir yorgunluktan zombi ol uykun da kaçsn yatakta uyumaya çalş tam uykuya dal yarım saat geçmesin toprak uyansn
bu düzene bir dur demek lazııııımmmm, yeni seçime UAP uyuyabilen annelr partisiyle adaylığımı koycam
ayenn canımbizde dondurma yiyoduk elini bir soktu ama nasıl irkildi kaydirigubbakcemile3 bizimlkidende korkuyoz bişey bırakmıcak sofradaay bu oğlan çok yaramaz ya şimdiden masada ne bulursa yere atıyo,dün önüne defter koydum bi güzel yırttı sayfalarını nasıl hoşuna gitti bi görseniz
sormayı unuttumm
dün kan damlasına başladık bide muz verdim ezdim sulandırdım 5-6 çay kaşığı yedi. gece kakasnda siyah siyah küçük ip gib bişiler vardı acaip pis kokuyodu. ilaçtanmıı muzdanmıı yoksa bi prob mi var bilen varmı?
günaydın bayanlar... dün oğlumu başka bi doktora götürdüm :S kendi doktorumuz çok iyi ama yaa bişey demiyo bebeğim iki aydır devamlı kusuyo (pipisinde enfeksiyon oluyomuş ) iki ay bi kilo bibuçuk kilo alan çocuk son iki ay 400 gram 450 gram aldı ...beşbuçuk aya kadar süt vericeksin yada emzirdikten sonra doymazsa formül süt vericeksin diye ısrar ediyo bakıyorum herkesin bebişi ufak tefek ek besinlere başlamış ... annem meyve pürelerine başladık biz ama nereye kadar... aptamilin gece maması verdik artık napalım çocuk doymuyo zaten bide kusuyo doktorum hala süt süt süt offf dün kayınpederimi anjiyoya götürdük bende fırsattan istifade beyazıtı çocuk doktoruna soktum...ya doktor o kadar rahatkialdı oturttu beyazıtı sırtını dinledi kilosuna baktı felan neyse uzatmiim bu arada bizim doktorumuz bize beş aya kadar oturmıycak dedi ana kucağına bile oturtmamı test etti... bende şaşkınlıkla doktora aa oturtabilirmiyim dedim doktor tabiki artık beş aylık olucak bi haftası kalmış niye oturtmuyosunki demezmii:bbo: yalnız destekli oturcak arkasınımutlaka biyere dayayın dedi çok sevindik beyazıt nasıl gülücükler atıyo oğlum dünyayı diklemesine görüyo artık çok mutlu...konuyu dağıtmiim artık ek gıdalara başlamalısın geç kalmışın kilo alamıyo bu oğlan dedi :S çorbalar yoğurt ve meyve suları ver dedi demir şurubu verdi.... kısacası haftaya kendi doktorumuza gidiyoruz eğer hala beşbuçuk aya kadar bekle sadece emzir felan derse sanırım yeni bi doktor bulmam gerekicek :S
Ben dogru dürüst bişey vermedim ama bebekler için plastik kaşıklar oluyo ya onlarla verıyom meyve suyu fılan metal kasık kullanmayı düşünmüyorum dişlerine zararı olmasın hemde ağzını acıtmasın diye
değişiyor artık saate bile bakamıyorum amam bi iki gün öncesine kadr 10 gibi uyku, uyanmasın diye eğer ben onunla yatamadıysam 12de emzirme, değilse mıkırdanmaya başlıyo yine o saate en geç yarımda uyanmadfan mıkırdanlmalarla emzirme 2.30 uyanma 3.30 4.30 ya da 5te 6.30 ya da 7 de net uyanmamız babaneye gidiş babannede de bi saat sonra uyyomuş genelde 45 dakklık bi 45dakkalık uykumuz daha var gün içnde akşama doğru da yarm saat ya da 15 dakkalık iki uyku dahaher uyanıuşı ne kadar arlıklarla oluyor peki 1 saat yada yarım saat arayla uyanıyorsa bence başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir yada doymuyor olabilir iyice sütün yetiyor mu?gaz sancısı olabiil,iir yada alışkanlık edindiği içinde uyanıyo olabilir zaten açlıktan uyanıyorsa memeyi reddedicektir emmek isteyecektir diye düşünüyorum.
kızlar kızım yastıktayken dönüyoo yan, atıyo kendini dönme sayılırmı bana sayılmaz geliyo başını falan kaldırıyo kalkmaya çalışıyo ama bir dönemedi o kasları gelişmedi sanırımm
kızlar kızım yastıktayken dönüyoo yan, atıyo kendini dönme sayılırmı bana sayılmaz geliyo başını falan kaldırıyo kalkmaya çalışıyo ama bir dönemedi o kasları gelişmedi sanırımm
canım benim tosbaaa 5 ayını bitirdi daha sağa sola dönüyo tamdönemedi..popoyu kaldıramıyo bi türlü
oğluşum aç kalıcak yoğurt çorbası yapsam mı yazdıydım amaaaaaaa:gitme::sinifsinif:
oğluşum aç kalıcak yoğurt çorbası yapsam mı yazdıydım amaaaaaaa:gitme::sinifsinif:[/QUOT yap canım yaaaap dinleme kimseyi emziricez diye organik organikaç bırakıyoruz bebişleri valla ben çok üzüldüm doktorun laflarına artık yediriyorum napiim mafoldumbenmafoldumben
benimki ayağını yiyo kızlar ya çoraplı bırakamıyorum artık ayaklı pijamanın içine giydiriyorum çorabı...bide begin begin youu varya onda nasıl oynuyo çekip koyucam internete :)))müziğe bayılıyo adam yaa müzikle emziriyoruz artık ninnisiz emmiyo annanesi biberonla içiremiyomuş şarkısız bana diyoki başımı derde soktun sen benim yaa hehehehh
senin oğlanda hepten tembel çıktıdelikafaduldenazcık spor yaptır onahihoyyytbizm ikili egzersiz oyuncağımız var bayaişe yaradı tavsiye ediyorum
çalış nevinn çalışş aah özledim çalışmayı yaa :) sahi kızlar herkesin bebişine akrbaları mı bakıo? Benim akrabalar bakmıyo valla yok adam gibi biri. Belki d hayırlısı böyle ben bkıyom kuzuma da çalışmak işime de gelirdi hani
arcak o kaşıklardan gördüm markette de gerek varmı dedim almadım kullanan varmı ?
Tugba tatlım ben girmicem eşim girmişti de denemek için birde yükseğe başladı oda her yere kolunu uzattı bakalım napcek.senin de eşin gircek dimi allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?