2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bu oğlan çok yaramaz ya şimdiden masada ne bulursa yere atıyo,dün önüne defter koydum bi güzel yırttı sayfalarını nasıl hoşuna gitti bi görseniz

Bende bu partinin destekçisi olcam :lepi:

ay bu oğlan çok yaramaz ya şimdiden masada ne bulursa yere atıyo,dün önüne defter koydum bi güzel yırttı sayfalarını nasıl hoşuna gitti bi görseniz
ayenn canımbizde dondurma yiyoduk elini bir soktu ama nasıl irkildi kaydirigubbakcemile3 bizimlkidende korkuyoz bişey bırakmıcak sofrada

kızlar kızım yastıktayken dönüyoo yan, atıyo kendini dönme sayılırmı bana sayılmaz geliyo başını falan kaldırıyo kalkmaya çalışıyo ama bir dönemedi o kasları gelişmedi sanırımm

ha ha çok güldüm. ben de vermiştim acayip sevmişti muzu şapur şupur yemişti. sonra kakada ipler. kurtmu diye epey incelemiştim. sonra öğrendim ki muzun lifleri çıkıyomuş. oyuncak bebek gibi üstten ne verirsen alttan alıyosun...

3buçuk aylıktan beri kucağımda destekli oturuyor. hatta ayaklarının üstünde yürümek istiyor. sürekli yatırabiliyorsan maşallah oğluna. bizimki hacı yatmaz..

aynen silikon kaşık kullanıyorum.

tuğba göbek atan kızının göbüşünü seveyim bennn

değişiyor artık saate bile bakamıyorum amam bi iki gün öncesine kadr 10 gibi uyku, uyanmasın diye eğer ben onunla yatamadıysam 12de emzirme, değilse mıkırdanmaya başlıyo yine o saate en geç yarımda uyanmadfan mıkırdanlmalarla emzirme 2.30 uyanma 3.30 4.30 ya da 5te 6.30 ya da 7 de net uyanmamız babaneye gidiş babannede de bi saat sonra uyyomuş genelde 45 dakklık bi 45dakkalık uykumuz daha var gün içnde akşama doğru da yarm saat ya da 15 dakkalık iki uyku daha

çalış nevinn çalışş aah özledim çalışmayı yaa :) sahi kızlar herkesin bebişine akrbaları mı bakıo? benim akrabalar bakmıyo valla yok adam gibi biri. belki d hayırlısı böyle ben bkıyom kuzuma da çalışmak işime de gelirdi hani
arcak o kaşıklardan gördüm markette de gerek varmı dedim almadım kullanan varmı ?
tugba tatlım ben girmicem eşim girmişti de denemek için birde yükseğe başladı oda her yere kolunu uzattı bakalım napcek.senin de eşin gircek dimi Allah yardımcısı olsun

elvan benim kociş de kurtmu bunlar diye inceledi hehhe demek muzdanmışş
ayşe sinem benziyoruz hafiften partinin genel sekreteri olabülürümm:)

bizmki tam dönüyor tuğbacım ama yüzüstü yatmayı sevmiyor yüzüstü oldumu hep kafa dik duruyo,sabahları çeviriyorum ben de o zaman rahat kakasını yapıyor gaz çıkarıyor yüzüstü yatırmak önemli yani,seninki de sayılır cnm ya tombiş ya zor dönüyodur

nasıl yan atıyo derken dönüp kollarını çıkarıyomu yastıkta değil de düz zeminde dene canım.
bizimki yüzüstüne dönüyo ama geri sırtüstüne dönemiyo kalıyo öyle basıyo çığlığı:)

canım benim tosbaaa 5 ayını bitirdi daha sağa sola dönüyo tamdönemedi..popoyu kaldıramıyo bi türlü

benim oglan basladi yuzustunden sirtustune donmeye. yuzustu yarim saat oynuyor :)

gece de bi bakiyorum yuzustu donup uyumus :)

benimki ayağını yiyo kızlar ya çoraplı bırakamıyorum artık ayaklı pijamanın içine giydiriyorum çorabı...bide begin begin youu varya onda nasıl oynuyo çekip koyucam internete :)))müziğe bayılıyo adam yaa müzikle emziriyoruz artık ninnisiz emmiyo annanesi biberonla içiremiyomuş şarkısız bana diyoki başımı derde soktun sen benim yaa hehehehh

biz daha ayaklara geçmedik ama yakındır,maşallah ona

senin oğlanda hepten tembel çıktıdelikafaduldenazcık spor yaptır onahihoyyytbizm ikili egzersiz oyuncağımız var bayaişe yaradı tavsiye ediyorum

sorma valla 82 günlükken sırt üstüyken yüz üstü dönmüştü etrafımdaki herkes aaaaaa ne çabuk deyip durdu..oda ilk ve son oldu tepine tepine yön değiştiriyoda şöle kendimi atıp döneyim demiyo..daha kolay oysakiii

benim annemin yanında bakıcısı bakıyo yaza kadar böyle olucak güvenmeye başlarsam yazın benim evde bakıcak zor ama emanet etmek ihtiyacın yoksa otur evde boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…