2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni de okuyun :gitme::gitme:
ömür ben vala oturtuyorum ya emir hep oturmak istiyo kambur olur oturtma deselerde kucağımda hep oturur vaziyette:) doktora da sormadım gerçi. bi çok kişi de ek gıdaya başladı sen de ver 2.doktoru daha çok sevdim vala:)
bu arada önceki sayfada yazdımm sünnet işini naptın semaya mı gittin?bende arıyorum

şaka bi yana boncuk,yedir anacım meyve falan ,zarar gelmez ,ben yediriyom valla öyle bi bakıyoki bişey yerken dayanamıyorum,ayrıca dün arkasına yastık koyup koltuğun köşesine oturttum çok hoşuna gitti beyimizin :))

keramet mamalarda mı acaba yaa 5buçuk saat uyudu ddemek maş. tubaa :)

Geçen hafta eşimyurtdışına gitti bu hafta kayınpeder anjiyo oldu her haftabişey çıkıyo oğlumunpipiyerinde duruyo:) sünnet kıyafetlerimiz hazır bekleedeyiz sema hastanesinde yaptırıcaktım 450lira narkozsuz lokal aneztezi dediler canımama dün medicana ümraniyeye gittim dediğingibi doktor da ilgilendi bilmiyorumnapıcam bu doktor da diyoki evet darlıkvar bi an önce yaptırın devamlı enfeksiyon yapar dedi ama çokçok acil diil dedi

çok saol cnm,bu arada senin oğlun çok sevimli görünüyo gözüme fotosunda güleç bi çocuk galiba

saol canım senin boncuk ta cok tatlı masallah evet bizimki herkese gülen bir tip ama ağlamsını görseniz korkarsınız sanki dövmüş gibi katıla katıla ağlar sağı solu belli değil yanikaydirigubbakcemile3

mafoldumbenevet kesinlikle gökçen bak aptamil gece tahıllı mama +4 ay var onu alıyosuntarife göre yapıyosunbak nasıl farkediyo...Bebekleringece durmadn uyanması ve uyumaması ekbesinihtiyacının en önemli belirtisiymiş:S zavallıkuzumu aç aç yatırıyoduk demekki

hmm tamam canım bende yaptırayım aradan çıksın diyorum. 450 çokmuş sanki yaff bakayım bende bi. semadaki doktorun adı ne sünnetçinin:)

yanar döner bunlar gülerken ağlayanlardan benimkide aynı deli ibrahim diyoruz biz kısaca sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hmm tamam canım bende yaptırayım aradan çıksın diyorum. 450 çokmuş sanki yaff bakayım bende bi. semadaki doktorun adı ne sünnetçinin:)

Üroloji mehmet kalkan var o yapıcaktı beyazıtı bide canımkürşat bey varmışçokiyi diyolar ben başka hastane de bakıyorum araştırmadayım sende araştır bakalım iyi bi doktor olsunkorkuyoruz pipi yani önemli gittimi yerine gelmezkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yaa ben meyve sularından tattırıyorum da bu ayın sonunda geccem ek gıdaya mama fılan vermıyorum yanı kıyamıyom daha

tuba o tarihi anı yakaladımm ve çektim uyurkenki fotoyu:))
ömür kürşatı duymuştum ona bakayım ben bi. pipiler dediğin gibi değerlilerr:)

yaa ben meyve sularından tattırıyorum da bu ayın sonunda geccem ek gıdaya mama fılan vermıyorum yanı kıyamıyom daha

peki uykusu iyimi canım? sütüm yetio hamd olsun da bilmiom ya uyusun istiyorum artıkkk

ver canım ver benim gibi yapma bak iki ayım boşa gitti keşke geçen ay başlasaymışım ...çocuk vitaminini alamıyosüttenişte bu kadar basit napalım herkesin sütü yarıycak diye bişey yok benimsütümtutmuyo bile saat başı emziriyorumyine emzir normal seyirnde git ama meyve sularına yavaş yavaşbaşla gece kasşık maması yap yadaal ver yani açuyuttumiki ay oğlumuçok üzülüyorummafoldumbenmafoldumben

valla bebekler de besin kadar uyku da gelişiminde çok önemli o yüden ben karşı değilim mamaya ,yetmiyorsa naapcaksınız,hem anne hem bebek sefil oluyo aç aç sinirler yıpranıyo,gece uyumayan bi anne gündüz bebeğine ne verbilir ne kadar verimli olabilir bi de bunlar var yani her yönüyle düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…