beni de okuyun :gitme::gitme:
ömür ben vala oturtuyorum ya emir hep oturmak istiyo kambur olur oturtma deselerde kucağımda hep oturur vaziyette:) doktora da sormadım gerçi. bi çok kişi de ek gıdaya başladı sen de ver 2.doktoru daha çok sevdim vala:)beni de okuyun :gitme::gitme:
:roflol::roflol::roflol:
okumıycam işte delikafadulden
ömür ben vala oturtuyorum ya emir hep oturmak istiyo kambur olur oturtma deselerde kucağımda hep oturur vaziyette:) doktora da sormadım gerçi. bi çok kişi de ek gıdaya başladı sen de ver 2.doktoru daha çok sevdim vala:)
bu arada önceki sayfada yazdımm sünnet işini naptın semaya mı gittin?bende arıyorum
çok saol cnm,bu arada senin oğlun çok sevimli görünüyo gözüme fotosunda güleç bi çocuk galiba
hmm tamam canım bende yaptırayım aradan çıksın diyorum. 450 çokmuş sanki yaff bakayım bende bi. semadaki doktorun adı ne sünnetçinin:)Geçen hafta eşimyurtdışına gitti bu hafta kayınpeder anjiyo oldu her haftabişey çıkıyo oğlumunpipiyerinde duruyo:) sünnet kıyafetlerimiz hazır bekleedeyiz sema hastanesinde yaptırıcaktım 450lira narkozsuz lokal aneztezi dediler canımama dün medicana ümraniyeye gittim dediğingibi doktor da ilgilendi bilmiyorumnapıcam bu doktor da diyoki evet darlıkvar bi an önce yaptırın devamlı enfeksiyon yapar dedi ama çokçok acil diil dedi
saol canım senin boncuk ta cok tatlı masallah evet bizimki herkese gülen bir tip ama ağlamsını görseniz korkarsınız sanki dövmüş gibi katıla katıla ağlar sağı solu belli değil yanikaydirigubbakcemile3
keramet mamalarda mı acaba yaa 5buçuk saat uyudu ddemek maş. tubaa :)
hmm tamam canım bende yaptırayım aradan çıksın diyorum. 450 çokmuş sanki yaff bakayım bende bi. semadaki doktorun adı ne sünnetçinin:)
yaa ben meyve sularından tattırıyorum da bu ayın sonunda geccem ek gıdaya mama fılan vermıyorum yanı kıyamıyom daha
yaa ben meyve sularından tattırıyorum da bu ayın sonunda geccem ek gıdaya mama fılan vermıyorum yanı kıyamıyom daha
demek pipiler değerli ha ay çok alemsiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?