2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devit in de içinde bulunduğu vitamin kızlar bende kullanmayı düşünüyorumda..kullana var mı merak ettimm.

müge geçmiş olsun canım Allah korumuş. bebiş yanında mı yatıyodu odası ayrımıydı?

temmuz annesi hoşgeldinn:)

ya misafir gelcek afacan 2 dk durmuyo ev rezil ya..:)

eflatun ve ipeknil cevabınız için teşekkür ederimm.alıntı yapamadım.bende özledim nil cim.....
benim kızda minyon olucak sanırım halalarımız minyon benzeyebilir
eflatun benim kızım 6750 gr 64 cm canım..dışarıdan fena görünmüyor ama tombişde değil istediğim zaten tombiş olması değil değerin altın da kilo alması endişelendiriyor beni...

gökçen bebeğin var canım kimse senden bişey beklemez zaten olduğu kadar napıcan,gökkuşak 6750 az değil bildiğim kadarıyla kaç aylıkki bebeğin nisan başı falanmı doğdu

öyle nevin ayağımda sallıyoum şimdi uyusada işe girişsem..
gökkuşak kilosu iyi kızının maş doğum kilosu kaçtı ki

müge geçmiş olsun canım Allah korumuş. bebiş yanında mı yatıyodu odası ayrımıydı?

temmuz annesi hoşgeldinn:)

ya misafir gelcek afacan 2 dk durmuyo ev rezil ya..:)

ayrı odası var canım ama yanımda kendi beşiğinde yatırıyorum.emzirme dönemi geçsin öyle ayırmayı düşünüyorum ilk oğlumdada öyle yapmıştım

kızlar ben dün regl oldum ve dün sütümde acayip bir azalma oldu sağamadım desem yeridir anca 100cc sağabildim acaba bunun regl ile bir alakası varmıdır

gunaydın kızlar.sabah 8.30 da kalktık kızmla.sonra 10-11 arası tekrar uyuduk anca kalkıp kahvaltı yaptım.kızım bu gece emdı cok mutluyum:)ama sabah yıne emmedı mama yaptım.
bu arada kızım bı gece ıyı uyuyo bı gece cok uyanıyo.dun gece 1 kez uyandı bu gece kesın 3-4 kez uyanır

günaydın kızlar markafonide uyeliğiniz varsa eğer ayakkabılarda ind. var bebeto hemen bakın derim bitmeden
canım ben aldım sabah, cidden çok uygundu, battaniyeden de aldım :)
devit in de içinde bulunduğu vitamin kızlar bende kullanmayı düşünüyorumda..kullana var mı merak ettimm.
ben bunu bilmiyordum canım, sadece devit kullanıyoruz, gidince sorayım dra ben de...

maşallah canım boyu da kilosu da iyi bence.. Sarp da ne zayıf ne tombiş ortalama gidiyor şimdilik. geçen gün bir mağazada bir şeyler alıyordum Sarpa, yanımda da değildi, satış görevlsi ayına göre bir şey gösterdi aa benimki zayıf büyük gelir o dedim, kadın nedense bütün anneler böyle der dedi, hakkaten aldım tam oldu :))

günaydın kızlar markafonide uyeliğiniz varsa eğer ayakkabılarda ind. var bebeto hemen bakın derim bitmeden

kaptim ben bi tane polar patiklerden :)

tabi buda 1 seneyi geçer ilk oğlum 15 ay emmişti inş buda o kadar emer

cok gecmis olsun muge.

elvoscan, ayni benim oglumu tarif ettin sanirim ben de bu ara gaz cikartmaya calismadan koyuyorum yatagina ondan gaz sancisi gelip uyaniyor. her miziklanmasina kalkmiyordum yazin belki ondan uzun uyuyordu, simdi ay ortu uzerine gelmis midir, ustu acilmis usuyor mudur diye her sesine gidiyorum sanirim ben alistirdim oof. kalin tulumlardan almistim mothercare den onu giydirip ortmeyecegim ustunu bir de oyle deneyecegim.

bu arada demin uykusu geldi omzumda sakinlestirdim yatagina koydum, camasir atmaya gittim ben ayirirken bu kakali su agiz bezi su koyu renk falan oglan agladi ama sunu bitirip gideyim derken yaklasik bi 3-4 dk agladi sonra parmagini bulup uyumus gittigimde gaddarlik mi istio bu bebeler yahu

kızlar ben dün regl oldum ve dün sütümde acayip bir azalma oldu sağamadım desem yeridir anca 100cc sağabildim acaba bunun regl ile bir alakası varmıdır

bir ilgisi var mı bilmem ama ben 3. regli bekliyorum gerçi benim sütüm ilk günen beri azdı... maşallah canım 100 cc de iyi bence...

yavrum yaaa... kuzeyde uykusu geldiğinde deli gibi eeee eeeee diye bağırıyorr halbuki o kadar bağırana kadar uyuyuverse illa biz uyutucaz illaaaa

bir ilgisi var mı bilmem ama ben 3. regli bekliyorum gerçi benim sütüm ilk günen beri azdı... maşallah canım 100 cc de iyi bence...
ya benimde aşırı değildi ama yinede günde 2 biberon sağabiliyordum geceleri fln yetiyor sütüm ama gündüz mecbur mamayı daha arttırmak gerekicek onuda istemiyorum pek. bu sebze çorbalarını öğün olarak vermeye başlasam olur muki artık

hakkaten colerko minik bi bebek icin uyumak nasil bu kadar zor olabilir.

ama sabahin erken saatlerinde ben uykumu alamadigimdan sinirli oluyorum 5-8 arasi bana kimse dokunmasin kocayi da hasladim

bence var bn hemen regl olmuştum ve sütüm kesildi şuan. mesela birisi anlatmıştı 18 ay adet olmamış ve çoook fazla sütü oluyormuş.

bu arada herkese sevgiler oğlum kucagımda geçmişi okuyamadım

canım Kuzey neredeyse 5 aylık olmuş, doktoruna sorup başlayabilirsin bence, biz 4. ayda başladık, dr mama öğünlerini azaltmak için ek gıda verdi bize zaten..

sarp bir alem, sabah salonda yatıyordu gayet uyanıktı, bir saniyeliğine arkamı döndüm baktım uyumuş kendi kendine :)) keşke hep öyle olsa... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…