merhaba anneler benim kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu( aranızda bu durumu yaşayan var mı?
geçmiş olsun canım bizde de vardı kuzeyde ama geçti.. altını sildikten sonra kurula mutlaka ıslak kalmasın oda yapabiliyormuş bazenmerhaba anneler benim kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu( aranızda bu durumu yaşayan var mı?
maşallah sapr a devamı gelir inş. hep kendi uyur ... bende başladım nilüfercim ama karnını doyuracak kadar vermedim hiç bi alerji yada ters bi etki yapmadı artık öğün olarak versem olucak sanırımcanım Kuzey neredeyse 5 aylık olmuş, doktoruna sorup başlayabilirsin bence, biz 4. ayda başladık, dr mama öğünlerini azaltmak için ek gıda verdi bize zaten..
sarp bir alem, sabah salonda yatıyordu gayet uyanıktı, bir saniyeliğine arkamı döndüm baktım uyumuş kendi kendine :)) keşke hep öyle olsa... boshayallersmile
bencede alakalı kesinlikleebence var bn hemen regl olmuştum ve sütüm kesildi şuan. mesela birisi anlatmıştı 18 ay adet olmamış ve çoook fazla sütü oluyormuş.
bu arada herkese sevgiler oğlum kucagımda geçmişi okuyamadım
maşallah canımm ne kadar geç olunursa o kadar iyi demekki hem bebklerin sütleri açısından hemde sancılarım geri döndüüüüben regl olmadim hala, colerko ben de sagiyorum ama gece iyi dinlenemezsem sabah dogru duzgun birsey cikmiyor, 4-5 saat kesintisiz uyursam sabah sagiyorum 130 tek gogusten
nilüfer peki nasıl veriyorsun ne yediriyorsun . annem öğlen yada sabah sebze çorbasıdan yarım çay bardağı kadar veriyor günde 1 kere sadece öğleden sonrada mevye püresimi versek
peki kahvaltıyı nasıl veriyorsun karıştırıp mı bana msj atabilirmisin canım ya bende öyle yapayım bari bizim dok. 4 aylık old. gittimiz de 3 hafta sonra başla ek gıdalara dedi ama şunu ver buınu yedirme diye birşey söylemedi hiçdoktor bize bir beslenme tablosu yazıp verdi ona göre yapmaya çalışıyoruz... sabah ilk kalktığında mama, 2-2,5 saat sonra kahvaltı, öğlen mama, akşam üzeri yoğurt, akşam 8 gibi çorba, yatarken tekrar mama... aralarda acıkırsa yine mama :)) meyve püresini Sarp pek öğünden saymıyor, iki farklı meyvenin püresinin neredeyse tamamını yiyor en fazla 1 saat sonra acıkıyor... çorba olarak da mercimek ve tarhana dedi doktor, bunlara alışınca tüm sebzeleri verebilirsin dedi ( sadece patlıcan, soğan ve sarımsak olmayacak dedi )
masallah sarp a haha :))
maşallah sapr a devamı gelir inş. hep kendi uyur ... bende başladım nilüfercim ama karnını doyuracak kadar vermedim hiç bi alerji yada ters bi etki yapmadı artık öğün olarak versem olucak sanırım
Yaa arkadaşlar maşallah bebişlere nasıl oluyo kendi kendine uyuyolar bizimkinde ben hiç yaşamadım bunu ben uyuturken bile her zamn uyumuyor öyle bir durumumuz var yani
peki kahvaltıyı nasıl veriyorsun karıştırıp mı bana msj atabilirmisin canım ya bende öyle yapayım bari bizim dok. 4 aylık old. gittimiz de 3 hafta sonra başla ek gıdalara dedi ama şunu ver buınu yedirme diye birşey söylemedi hiç
ben regl olmadim hala, colerko ben de sagiyorum ama gece iyi dinlenemezsem sabah dogru duzgun birsey cikmiyor, 4-5 saat kesintisiz uyursam sabah sagiyorum 130 tek gogusten
4 mayıs doğumlu canım şu anki kilosu iyi ama iki aydır 400 er kilo aldık. doğum kilosu fazla oona göre azgökçen bebeğin var canım kimse senden bişey beklemez zaten olduğu kadar napıcan,gökkuşak 6750 az değil bildiğim kadarıyla kaç aylıkki bebeğin nisan başı falanmı doğdu
4110 gr doğdu canım biraz az alıyoruzzzz...öyle nevin ayağımda sallıyoum şimdi uyusada işe girişsem..
gökkuşak kilosu iyi kızının maş doğum kilosu kaçtı ki
hheeheee ..iyi işte idare eder kilo alımı az olunca başka bir şeymi var diye endişeleniyor insan işte...toparlayacağız inşallahhh....gerçektennn dediğin gibi bizde hep zayıf falan görüyoruz hehehuhuhehucanım ben aldım sabah, cidden çok uygundu, battaniyeden de aldım :)
ben bunu bilmiyordum canım, sadece devit kullanıyoruz, gidince sorayım dra ben de...
maşallah canım boyu da kilosu da iyi bence.. Sarp da ne zayıf ne tombiş ortalama gidiyor şimdilik. geçen gün bir mağazada bir şeyler alıyordum Sarpa, yanımda da değildi, satış görevlsi ayına göre bir şey gösterdi aa benimki zayıf büyük gelir o dedim, kadın nedense bütün anneler böyle der dedi, hakkaten aldım tam oldu :))
bencede alakalı kesinliklee
kızlar ben dün regl oldum ve dün sütümde acayip bir azalma oldu sağamadım desem yeridir anca 100cc sağabildimacaba bunun regl ile bir alakası varmıdır
kaptim ben bi tane polar patiklerden :)
cok gecmis olsun muge.
elvoscan, ayni benim oglumu tarif ettin sanirim ben de bu ara gaz cikartmaya calismadan koyuyorum yatagina ondan gaz sancisi gelip uyaniyor. her miziklanmasina kalkmiyordum yazin belki ondan uzun uyuyordu, simdi ay ortu uzerine gelmis midir, ustu acilmis usuyor mudur diye her sesine gidiyorum sanirim ben alistirdim oof. kalin tulumlardan almistim mothercare den onu giydirip ortmeyecegim ustunu bir de oyle deneyecegim.
bu arada demin uykusu geldi omzumda sakinlestirdim yatagina koydum, camasir atmaya gittim ben ayirirken bu kakali su agiz bezi su koyu renk falan oglan agladi ama sunu bitirip gideyim derken yaklasik bi 3-4 dk agladi sonra parmagini bulup uyumus gittigimdegaddarlik mi istio bu bebeler yahu
yavrum yaaa... kuzeyde uykusu geldiğinde deli gibi eeee eeeee diye bağırıyorr halbuki o kadar bağırana kadar uyuyuverse illa biz uyutucaz illaaaa
hakkaten colerko minik bi bebek icin uyumak nasil bu kadar zor olabilir.
ama sabahin erken saatlerinde ben uykumu alamadigimdan sinirli oluyorum 5-8 arasi bana kimse dokunmasin kocayi da hasladim
Yaa arkadaşlar maşallah bebişlere nasıl oluyo kendi kendine uyuyolar bizimkinde ben hiç yaşamadım bunu ben uyuturken bile her zamn uyumuyor öyle bir durumumuz var yani
normal doğumda öyle. bizim gibi anormal doğuranlar için değilllbir de dogum yapinca sanci kalmaz diye bir hurafe vardi :)
doktor bize bir beslenme tablosu yazıp verdi ona göre yapmaya çalışıyoruz... sabah ilk kalktığında mama, 2-2,5 saat sonra kahvaltı, öğlen mama, akşam üzeri yoğurt, akşam 8 gibi çorba, yatarken tekrar mama... aralarda acıkırsa yine mama :)) meyve püresini Sarp pek öğünden saymıyor, iki farklı meyvenin püresinin neredeyse tamamını yiyor en fazla 1 saat sonra acıkıyor... çorba olarak da mercimek ve tarhana dedi doktor, bunlara alışınca tüm sebzeleri verebilirsin dedi ( sadece patlıcan, soğan ve sarımsak olmayacak dedi )
kızlar ben dün regl oldum ve dün sütümde acayip bir azalma oldu sağamadım desem yeridir anca 100cc sağabildimacaba bunun regl ile bir alakası varmıdır
bir de dogum yapinca sanci kalmaz diye bir hurafe vardi :)
doktor bize bir beslenme tablosu yazıp verdi ona göre yapmaya çalışıyoruz... sabah ilk kalktığında mama, 2-2,5 saat sonra kahvaltı, öğlen mama, akşam üzeri yoğurt, akşam 8 gibi çorba, yatarken tekrar mama... aralarda acıkırsa yine mama :)) meyve püresini Sarp pek öğünden saymıyor, iki farklı meyvenin püresinin neredeyse tamamını yiyor en fazla 1 saat sonra acıkıyor... çorba olarak da mercimek ve tarhana dedi doktor, bunlara alışınca tüm sebzeleri verebilirsin dedi ( sadece patlıcan, soğan ve sarımsak olmayacak dedi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?