2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah sapr a devamı gelir inş. hep kendi uyur ... bende başladım nilüfercim ama karnını doyuracak kadar vermedim hiç bi alerji yada ters bi etki yapmadı artık öğün olarak versem olucak sanırım

Yaa arkadaşlar maşallah bebişlere nasıl oluyo kendi kendine uyuyolar bizimkinde ben hiç yaşamadım bunu ben uyuturken bile her zamn uyumuyor öyle bir durumumuz var yani

ben regl olmadim hala, colerko ben de sagiyorum ama gece iyi dinlenemezsem sabah dogru duzgun birsey cikmiyor, 4-5 saat kesintisiz uyursam sabah sagiyorum 130 tek gogusten

nilüfer peki nasıl veriyorsun ne yediriyorsun . annem öğlen yada sabah sebze çorbasıdan yarım çay bardağı kadar veriyor günde 1 kere sadece öğleden sonrada mevye püresimi versek

ben regl olmadim hala, colerko ben de sagiyorum ama gece iyi dinlenemezsem sabah dogru duzgun birsey cikmiyor, 4-5 saat kesintisiz uyursam sabah sagiyorum 130 tek gogusten
maşallah canımm ne kadar geç olunursa o kadar iyi demekki hem bebklerin sütleri açısından hemde sancılarım geri döndüüüü

nilüfer peki nasıl veriyorsun ne yediriyorsun . annem öğlen yada sabah sebze çorbasıdan yarım çay bardağı kadar veriyor günde 1 kere sadece öğleden sonrada mevye püresimi versek

doktor bize bir beslenme tablosu yazıp verdi ona göre yapmaya çalışıyoruz... sabah ilk kalktığında mama, 2-2,5 saat sonra kahvaltı, öğlen mama, akşam üzeri yoğurt, akşam 8 gibi çorba, yatarken tekrar mama... aralarda acıkırsa yine mama :)) meyve püresini Sarp pek öğünden saymıyor, iki farklı meyvenin püresinin neredeyse tamamını yiyor en fazla 1 saat sonra acıkıyor... çorba olarak da mercimek ve tarhana dedi doktor, bunlara alışınca tüm sebzeleri verebilirsin dedi ( sadece patlıcan, soğan ve sarımsak olmayacak dedi )

peki kahvaltıyı nasıl veriyorsun karıştırıp mı bana msj atabilirmisin canım ya bende öyle yapayım bari bizim dok. 4 aylık old. gittimiz de 3 hafta sonra başla ek gıdalara dedi ama şunu ver buınu yedirme diye birşey söylemedi hiç

masallah sarp a haha :))

maşallah sapr a devamı gelir inş. hep kendi uyur ... bende başladım nilüfercim ama karnını doyuracak kadar vermedim hiç bi alerji yada ters bi etki yapmadı artık öğün olarak versem olucak sanırım

sağolun kızlar zemuszemus

Yaa arkadaşlar maşallah bebişlere nasıl oluyo kendi kendine uyuyolar bizimkinde ben hiç yaşamadım bunu ben uyuturken bile her zamn uyumuyor öyle bir durumumuz var yani

valla bilmiyorum ki canım, Sarp doğduğundan beri uykusu varsa genelde kendi kendine uyuyor ama bunda emziğin de katkısı var sanırım.. ama uyumak istemiyorsa ne yaparsak yapalım uyumuyor.

hemen mesaj atıyorum canım ...

valla maşallah canım, süpermiş 130 cc, o zaman Can annesinin dinlenmesine izin vermeli kendi menfaatine :)))

gökçen bebeğin var canım kimse senden bişey beklemez zaten olduğu kadar napıcan,gökkuşak 6750 az değil bildiğim kadarıyla kaç aylıkki bebeğin nisan başı falanmı doğdu
4 mayıs doğumlu canım şu anki kilosu iyi ama iki aydır 400 er kilo aldık. doğum kilosu fazla oona göre az
öyle nevin ayağımda sallıyoum şimdi uyusada işe girişsem..
gökkuşak kilosu iyi kızının maş doğum kilosu kaçtı ki
4110 gr doğdu canım biraz az alıyoruzzzz...
hheeheee ..iyi işte idare eder kilo alımı az olunca başka bir şeymi var diye endişeleniyor insan işte...toparlayacağız inşallahhh....gerçektennn dediğin gibi bizde hep zayıf falan görüyoruz hehehuhuhehu
bencede alakalı kesinliklee

bencede alakalı olabilir iki aydır regl oluyorum ve kızımın kilo alımı azaldı sütteee

bende sezeryan ile ilgisi var mı regl in diye düşünüyorumilk kızım normal doğum 9 ay olmamıştım sütüm de çok bol du her AY 1 KİLO ALDIII.....:)))

kızlar ben dün regl oldum ve dün sütümde acayip bir azalma oldu sağamadım desem yeridir anca 100cc sağabildim acaba bunun regl ile bir alakası varmıdır

benim doktorum, adet görmek sütün azalmasıyla alakalı demişti. hatta ben burda yazmıştım çoğunluk itiraz etmişti. hatta eskilerin de şöyle bir ifadesi var: sütün korur yani emziriyorsan düzenli adet görmezsin ve 2.ye hamile kalmazsın korunmasan bile. karışık bi cümle oldu. kendiniz çözün artık,

aman ya neredeyse 5aylık oldular hala omzuna al vur çıkar ne bu yahu. kendileri çıkarıversinler. gözlerini kapayıp uyusunlar çok mu zor canım? artı gazını çıkarınca uyanıyor, ve ağır omzum ağrıyor yeterli mazeretim var yani

yavrum yaaa... kuzeyde uykusu geldiğinde deli gibi eeee eeeee diye bağırıyorr halbuki o kadar bağırana kadar uyuyuverse illa biz uyutucaz illaaaa

hiç yaniii

hakkaten colerko minik bi bebek icin uyumak nasil bu kadar zor olabilir.

ama sabahin erken saatlerinde ben uykumu alamadigimdan sinirli oluyorum 5-8 arasi bana kimse dokunmasin kocayi da hasladim

aynen. ben de bu sabah eşime kızmışım ama pek hatırlamıyorum

ben de yaşamadım. zaten emzik te emmiyor. alışsın diye bir ara emziği hafif yapışkanlı bir bantla bantlamıştım ama nafile

bir de dogum yapinca sanci kalmaz diye bir hurafe vardi :)
normal doğumda öyle. bizim gibi anormal doğuranlar için değilll

ek gıdalar topiğine de yazarmısın canım?

elvoscan haklısın canım valla süt korur muhabbetini biliyorum işte o adet görmedin zaman süt kouyor demek beni anca bu kadar korudu süt :)) kızlarrr benim kabusum geri döndüüü ya size bahsetmiştim haırlarsanız evde k.validemin köpeği var diye. 4. ay kont. dr.a sorduk eşimle kesinlikle çocuk ve tüylü hiçbir hayvan aynı mekanda olmamalı tıbben çok zararlı dedi. öyledik köyde dayılar var onlara bırakacaktı güya bayramda köye gittik onlar kaldı biz dndük buğün geliyorlar ve köpeği de geitiriyormuşşş..offff napıcam ben yaaa

mama veren arkadaslar mamadan sonra su verıyomusunuz.anne sutunde su varmıs ama mamadada oluyomu

kızlar ben dün regl oldum ve dün sütümde acayip bir azalma oldu sağamadım desem yeridir anca 100cc sağabildim acaba bunun regl ile bir alakası varmıdır

bence alakalı olabilir 40 ım çıkar çıkmaz regl oldum, sütüm azdır genelde maşallah maşallah 100 e az deme, ben çok sağdığımda 80 çıkıyor

bir de dogum yapinca sanci kalmaz diye bir hurafe vardi :)

çokta hurafe diil sanırım, bende azaldı sancı, önceden kıvranırdım, şimdi hafif bi rahatsızlık veriyor, normal doğum yaptım onla alakalı olabilir belki

aman mercimeğe dikkat, ben ek gıda vermiyorum ama tattırıyorum herşeyden önceki gün mercimek çorbası verdim 2 kaşık, sancılandı uyuyamadı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…