geçmiş olsun canım bizde de vardı kuzeyde ama geçti.. altını sildikten sonra kurula mutlaka ıslak kalmasın oda yapabiliyormuş bazen
çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşir inşallah...
kızlar ya mama veren yokmu yada bılgısı olan su verecekmıyım acaba mamadan sonra.
bıde kızımın 2 dır kakası cok koyu yesıl oluyo bılen varmı nedenını.bu arda 4-5 gun arayla kak yapıyo
kızlar ya mama veren yokmu yada bılgısı olan su verecekmıyım acaba mamadan sonra.
bıde kızımın 2 dır kakası cok koyu yesıl oluyo bılen varmı nedenını.bu arda 4-5 gun arayla kak yapıyo
elvoscan haklısın canım valla süt korur muhabbetini biliyorum işte o adet görmedin zaman süt kouyor demek beni anca bu kadar korudu süt :)) kızlarrr benim kabusum geri döndüüü ya size bahsetmiştim haırlarsanız evde k.validemin köpeği var diye. 4. ay kont. dr.a sorduk eşimle kesinlikle çocuk ve tüylü hiçbir hayvan aynı mekanda olmamalı tıbben çok zararlı dedi. öyledik köyde dayılar var onlara bırakacaktı güya bayramda köye gittik onlar kaldı biz dndük buğün geliyorlar ve köpeği de geitiriyormuşşş..offff napıcam ben yaaa
mama veren arkadaslar mamadan sonra su verıyomusunuz.anne sutunde su varmıs ama mamadada oluyomu
sevindim canım bişey çıkmamasına. mesleğinizde hayırlı olsun şimdiden :)) ya bizim dr.umuz neden liste vermiyor yaaa alla allaaadoktora gittik biz bugün teyzeler :)))biraz az kilo almışız yine doktorumuz geçen ay da ortopediye götürün demişti vakit yok diye götürememiştik bugün ona da gittik kalça çıkıklığından şüphe ediyodu sanırım doktorumuz bacakları ayrık diye yazmış.... sonra ortopedi doktoru amcamız baktı bide rontgen çektirdi ölçüm yaptı hiçbişeyi yok bu bebişin dedi bacaklarımız çok esnekmiş ondan dedi babamızda hemen o zaman jimnastikçi olsun dedi doktor da neden olmasın dedi hahah sanırım mesleğimiz belli oldu boşuna uğraşmıyım senelerce okuldu dersti dersaneydi oğluşumun doğuştan allah vergisi bacakları varmış bugün öğrendik :))))) bu arada doktorumuz bi ek besin listesi verdi bunu oku bikaç gün dedi on gün sonra rota aşımızın ikinci dozunu olucaz herşey yolunda allahım hepimizin bebişlerini korusun bugünlük havadisler bu kadar ...
bana minoset demişlerdi ama hiç okumadım pres. nü kullanmadım da cesaret edipkızlar başım çok ağrıyor süte karışmayan hangi hapı kullanabilirim bilginiz varmı ?
kızlar başım çok ağrıyor süte karışmayan hangi hapı kullanabilirim bilginiz varmı ?
kızlar başım çok ağrıyor süte karışmayan hangi hapı kullanabilirim bilginiz varmı ?
sevindim canım bişey çıkmamasına. mesleğinizde hayırlı olsun şimdiden :)) ya bizim dr.umuz neden liste vermiyor yaaa alla allaaa
hoşgeldin :)
bana minoset demişlerdi ama hiç okumadım pres. nü kullanmadım da cesaret edip
minoset plus hamilelerin vazgeçilmezi:)))))9
minoset ben kullaniyorum, gecmis olsun
hayirli olsun boncuk masallah jimnasikciye :)
Canım ben öylde durumlarda parol kullanıyorum
doktora gittik biz bugün teyzeler :)))biraz az kilo almışız yine doktorumuz geçen ay da ortopediye götürün demişti vakit yok diye götürememiştik bugün ona da gittik kalça çıkıklığından şüphe ediyodu sanırım doktorumuz bacakları ayrık diye yazmış.... sonra ortopedi doktoru amcamız baktı bide rontgen çektirdi ölçüm yaptı hiçbişeyi yok bu bebişin dedi bacaklarımız çok esnekmiş ondan dedi babamızda hemen o zaman jimnastikçi olsun dedi doktor da neden olmasın dedi hahah sanırım mesleğimiz belli oldu boşuna uğraşmıyım senelerce okuldu dersti dersaneydi oğluşumun doğuştan allah vergisi bacakları varmış bugün öğrendik :))))) bu arada doktorumuz bi ek besin listesi verdi bunu oku bikaç gün dedi on gün sonra rota aşımızın ikinci dozunu olucaz herşey yolunda allahım hepimizin bebişlerini korusun bugünlük havadisler bu kadar ...
erken diye düşünüyodur belki canım ya doktorların var bi bildiği ...ben işe başladım dedim bide kilo alımı üç aydır iyice azaldı ondan başlıyoruz çok direndik ama ne çare ...azkende almıyodu sütüm çoğaldı yine kilo almıyo bizde annemle şöyle karar verdik meyvesine sütümü katıcaz ... devam sütünü de sütümle yapıcaz böylece duble beslenmiş olucak benim pıtırcık ...akşam ek gıdalar topiğine ayrıntılı yazarım tarifleri ben esra alternatif olur hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?