2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende normal doğum yaptım ama ya önceki ağrımı kaç aydır olmadığım için unuttum yada gerçekten geçmedi 2 gündür kıvrandım desem yeridir

kızlar ya mama veren yokmu yada bılgısı olan su verecekmıyım acaba mamadan sonra.
bıde kızımın 2 dır kakası cok koyu yesıl oluyo bılen varmı nedenını.bu arda 4-5 gun arayla kak yapıyo

relax ben aptamilin devam sütünü veriyorum ardından 2 çay kaşığı su veriyorum.

kızlar ya mama veren yokmu yada bılgısı olan su verecekmıyım acaba mamadan sonra.
bıde kızımın 2 dır kakası cok koyu yesıl oluyo bılen varmı nedenını.bu arda 4-5 gun arayla kak yapıyo

canım mama veriyosan mutlaka arkasından su vericeksin hatta arlarda da su vermeye başla altı aylık olunca

mamadan sonra doktor haricindeki herkes su verilmeli diye söylüyor. bi iki çay kaşığı su verebilirsin aslında.. birde anne sütünden su olduğu için vermeyin diyenler var. vala insan ne yapacağını şaşırıyor. ama ben veriorum mamaya başladığımızdan beri. b arada kaksı eğer çok koyu yeşilse bebiş üşütmüş anlamına geliyomuş..

ben suyu veriyorum sürekli aklıma geldikçe kendim susadıkça çok seviyor suyu zararı olacağını düşünmüyorum üstelik. zaten mamadan sonra ağzında pamukçuk olmaması için vermek gerekirmiş

şu kaynanaları ne yapmalı? kaynar kazana atmalı...

mama veren arkadaslar mamadan sonra su verıyomusunuz.anne sutunde su varmıs ama mamadada oluyomu

ben sadece anne sütü vermeme rağmen aralarda su veriyorum. susadığında da meme emmek istiyor ve memeler dolmuyor çünkü. mamada verilmeli diye duymuştum

benimki de koyu yeşil yapıyor ama demir kullanıyor ek bir dilim meyva yiyiyor o nedenle sanıyordum

doktora gittik biz bugün teyzeler :)))biraz az kilo almışız yine doktorumuz geçen ay da ortopediye götürün demişti vakit yok diye götürememiştik bugün ona da gittik kalça çıkıklığından şüphe ediyodu sanırım doktorumuz bacakları ayrık diye yazmış.... sonra ortopedi doktoru amcamız baktı bide rontgen çektirdi ölçüm yaptı hiçbişeyi yok bu bebişin dedi bacaklarımız çok esnekmiş ondan dedi babamızda hemen o zaman jimnastikçi olsun dedi doktor da neden olmasın dedi hahah sanırım mesleğimiz belli oldu boşuna uğraşmıyım senelerce okuldu dersti dersaneydi oğluşumun doğuştan allah vergisi bacakları varmış bugün öğrendik :))))) bu arada doktorumuz bi ek besin listesi verdi bunu oku bikaç gün dedi on gün sonra rota aşımızın ikinci dozunu olucaz herşey yolunda allahım hepimizin bebişlerini korusun bugünlük havadisler bu kadar ...

kızlar başım çok ağrıyor süte karışmayan hangi hapı kullanabilirim bilginiz varmı ?

sevindim canım bişey çıkmamasına. mesleğinizde hayırlı olsun şimdiden :)) ya bizim dr.umuz neden liste vermiyor yaaa alla allaaa

sevindim canım bişey çıkmamasına. mesleğinizde hayırlı olsun şimdiden :)) ya bizim dr.umuz neden liste vermiyor yaaa alla allaaa

erken diye düşünüyodur belki canım ya doktorların var bi bildiği ...ben işe başladım dedim bide kilo alımı üç aydır iyice azaldı ondan başlıyoruz çok direndik ama ne çare ...azkende almıyodu sütüm çoğaldı yine kilo almıyo bizde annemle şöyle karar verdik meyvesine sütümü katıcaz ... devam sütünü de sütümle yapıcaz böylece duble beslenmiş olucak benim pıtırcık ...akşam ek gıdalar topiğine ayrıntılı yazarım tarifleri ben esra alternatif olur hepimize

birşey çıkmamasına sevindim. çok uzun değilse ve vaktin olursa ek gıdalar topiğine de yazarmısın? bizim doktor sözel söylüyor pooff. jimlastikçiyi öptüm

kızlar başım çok ağrıyor süte karışmayan hangi hapı kullanabilirim bilginiz varmı ?

benim doktor vermidon yazmıştı

aa ben de devam sütü yerine kendi sütümü sağıp çorbalarına katmayı düşünüyordum. oluyormuymuş öle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…