2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yazarım canım akşam evde...bilmiyoruzki oluyomu ama pişirdikten sonra içine kat kaynatma belki besin değerini felan kaybeder ben meyvelerine katiim diyorum ne biliim kendi kendime uyduruyorum işte tıkıştırıyorum elimden geldiğince sıpama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canım yazarsan seviniriz hepimiz bakalım gidince yapışıcam bizim dr. un yakasına listeee diye bendeee sempatiksalakcinni KK da herkezi dr. u liste veriyor siz neden vermiyorsunuz dicemm akannehir

kızlar vallaha ek gıdalara biz çoktan geçtik hergün meyve püresi sebze çorbası ve yoğurt yiyoruz. bazende akşamları muhallebi yada gece maması veriyorum. aklıma geleni koyuyorum çorbaya yada evde ne varsa. benim evde koyduğum sebze ne olursa olsun mamadan daha sağlıklı eminim. ondan korkmuyorum kabakta kakasının rengini çok değiştiriyor. birde meyve püresi ile doymuyorsa 1 tatlı kaşığı irmiği pişirip içine koyun meyve püresini o zaman bir öğün olarak yeter bebişlere. ben öyle yapıyordum ama artık alıştı sanırım tek püre yetiyor.

maşallah zelihaa ben ceserat edemiyorum hazmedemezse diye

maşallah zelihaa ben ceserat edemiyorum hazmedemezse diye

hazmeder inşallah ya merak etme hvuç muz şftalide kabızlık yapar diyolar ama ben veriyorum sorun yaşamadık çok şükür hergün vermezsin bi denersin baktın zorluyo bebişini başka bişey denersin bi şekilde başlıycaksın artık ufak ufak ver alışr zaten

sütün yetmiyosa bencede ek gıda kesinlikle hazır mamalardan daha iyidir zaten büyüdüler 4,5 5 aylık oldular bende haftaya sebzeye başlıycam yoğurdu 5,5 6 aylık oluncada düşünüyom bakalım inş sütüm yeter yetmezse ek gıdalar doyurur bebişimi

ömürr bu arada bebişin iyi kilo almış maaşalla dr bana 4.aydan sonra ayda 500 gr falan alır demişti

kızlar aile fotoğrafı çektirdik ,sizler ne yaptınız,gerçekten evde çekilenlerden farklı oluyormuş,oğluşuma hatıra kalsın dimi ama:))....

ömürr bu arada bebişin iyi kilo almış maaşalla dr bana 4.aydan sonra ayda 500 gr falan alır demişti

sağol canım ya çok uğraşıyorum emziriyorum ek gıdaya tam geçmek istemiyorum kesin emmeyi bırakır benimki zaten ayakta emziriyorum iki aydır evde turluyoruz akşam sabah herşeyin tadını alınca mememi felan istemez biliyorum annem kaşık mama veriyodu gündüz bikaç kere verdiydi biberon istemiyomuş benim sütleri içmiyomuş dedimki keselim kaşık mamasını yoksa sütü içmiycek kaşıkla yemek istiyo sıpam işte herşeyi deniyoruz ama asıl olan sütüm ...tek damlasını ziyan etmemeye çalışıyorum içtiği kadar vericem valla içmezse yemeklerine katııp yine vericem...yeterki sütümü alsın çok debeleniyorum msn de kızlar biraz yüz verse keserdim sütü... anneme kalsa aç kalıyo bu çocuk verelim çorbaları diye bi ay önce başlamıştı bugün sebze püresi yapmış bakalım kuzum nasıl yiycek geçen gün brokoli tattırmışlar yüzlerine tükürmüş ....

hahahaaa beğenmemiş demekki brokoliyi afacann

selam kızlarrr dünden beri netim berbat hiç giremedimçok sıkıldım valla..geçmişe azcık baktımda sütünn azalmasında adet olmanın etkisi bende ters sanırım hala adet görmedim ama süt kalmadı sayılır.yani adet görmeyenlerde süt bol olmuyo..birde süt asla KORUMAZZZZZ...benim akrabam buyüzden 2.ye oğlu 3aylıkken hamile kadı..bana dr.umda üstüne basa basa söylemişti 40.ın çıktığı andan itibaren korunucaksın diye..

bu arada kızlar kendi başınan uyutma tekniğimizi anlatayım bende..oğluş bi 10 gündür falan kendi başına uyuyo arada fire veriyoruz ama olucak okadar..önce iyice uykusunun gelmesini bekliyorum gözlerini ovuştırmaya başladığında emziğini takıp örtüsünü eline tutuşturuyorum doğru yatağa..tepinip dururken uyuyup kalıyo...inş. heepp böle devam eder

Selam kızlar ark.larım bendeydi iyi oldu ya kafa dağıttım biraz evde bebişle akşama kadar sıkılıyodumm..açıldım biraz. eşim de bu gece yok ilkkez yalnız kalcam bebişle:) inş huzurlu bi gece olur...

nilüfer sarp a maşallah ne güzel uyumuş kendisi

pancake can a da maş. azcık ağlamış rahatlamış heralde:) gece ben hala ince bi battaniye örtüyorum tulum falan sıcak olmazmı gerçi bizim ev pek soğuk değil.

ömür maş. atletik vücutlu beyazıtaa:)

vala kızlar ne ek gıda ne mama biz sütle devam ediyoruz doktor henüz geçirmedi ama sizleri okuyunca hevesleniyorum:) bu arada esra 100 cc çok iyi ben sağınca 80-90 anca çıkıyo ama bebiş doyuyo ALlah a şükür yada benim makinada az çıkıyo anlamadım.

reglin sütü azalttığını da bilmiyodum ozaman inş çok geç olurum:)

daha bissürü şey yazcaktım unuttum yaf

maş. tatlım Allah bozmasın daim olsun inşş

hayal gibi bize göre. emzik zaten almıyo. seninki de almıyodu nasıl alıştırdın canım ya?

yalnızım evde tırsıyom biraz hoş kapıda güvenlik de var ilkkez yalnız kaldım oğlumla:) nete takılayım dedim paşam uyudu. hoş benim de gözümden uyku akıyo da..

ne kadar devrik acaip bi cümle kurmuşumm:)) edit olmayınca idare edin artıkkk

maş. tatlım Allah bozmasın daim olsun inşş

hayal gibi bize göre. emzik zaten almıyo. seninki de almıyodu nasıl alıştırdın canım ya?

amin canım saol..evet almıyodu uykuya dalmaya çalışırken mızırdanıyo önceden bigün acayip uykusu geldi ama bi türlü dalamadı bende aldım emziği azcık pekmeze batırdım verdim elimde tutum biraz ogün bugündür emiyo uyurken..sende dene 3.5 aylıktı benimki aldığında çok büyük rahatlık..

yanlızmışsın korkma oku üfle al paşanı koynuna uyu off mis gibi..

iyi akşamlar kızlar:)
bebişimin dişleri çıkacak diş yerleri belli olmuş yoldalar dişcikler:)
yalnız canım sıkıldı en son 900 gr almıştı bir ayda..şimdi 600 gr almış sadece..
boyu 66 cm olmuş kilosu 6400
bugün 4 ayımız bitti iyimi sizce kilo boy?

sağol canm okudum valla:)) yanımda yatıyo şimdi. pekmezi fln denemedim hiç deneyeyim yarın inş. uyurken de ağzında mı duruyo çıkarıyomusun canım? maşallah kuzuna.

iyi maş. canım 600gr normal artık azalıyo aylık aldıkları kilo.doğm kilosu da önemli kaç doğmuştuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…