birşey çıkmamasına sevindim. çok uzun değilse ve vaktin olursa ek gıdalar topiğine de yazarmısın? bizim doktor sözel söylüyor pooff. jimlastikçiyi öptüm
benim doktor vermidon yazmıştı
aa ben de devam sütü yerine kendi sütümü sağıp çorbalarına katmayı düşünüyordum. oluyormuymuş öle?
tamam canım yazarsan seviniriz hepimiz bakalım gidince yapışıcam bizim dr. un yakasına listeee diye bendeee sempatiksalakcinni KK da herkezi dr. u liste veriyor siz neden vermiyorsunuz dicemm akannehirerken diye düşünüyodur belki canım ya doktorların var bi bildiği ...ben işe başladım dedim bide kilo alımı üç aydır iyice azaldı ondan başlıyoruz çok direndik ama ne çare ...azkende almıyodu sütüm çoğaldı yine kilo almıyo bizde annemle şöyle karar verdik meyvesine sütümü katıcaz ... devam sütünü de sütümle yapıcaz böylece duble beslenmiş olucak benim pıtırcık ...akşam ek gıdalar topiğine ayrıntılı yazarım tarifleri ben esra alternatif olur hepimize
maşallah zelihaa ben ceserat edemiyorum hazmedemezse diyekızlar vallaha ek gıdalara biz çoktan geçtik hergün meyve püresi sebze çorbası ve yoğurt yiyoruz. bazende akşamları muhallebi yada gece maması veriyorum. aklıma geleni koyuyorum çorbaya yada evde ne varsa. benim evde koyduğum sebze ne olursa olsun mamadan daha sağlıklı eminim. ondan korkmuyorum kabakta kakasının rengini çok değiştiriyor. birde meyve püresi ile doymuyorsa 1 tatlı kaşığı irmiği pişirip içine koyun meyve püresini o zaman bir öğün olarak yeter bebişlere. ben öyle yapıyordum ama artık alıştı sanırım tek püre yetiyor.
maşallah zelihaa ben ceserat edemiyorum hazmedemezse diye
kızlar vallaha ek gıdalara biz çoktan geçtik hergün meyve püresi sebze çorbası ve yoğurt yiyoruz. bazende akşamları muhallebi yada gece maması veriyorum. aklıma geleni koyuyorum çorbaya yada evde ne varsa. benim evde koyduğum sebze ne olursa olsun mamadan daha sağlıklı eminim. ondan korkmuyorum kabakta kakasının rengini çok değiştiriyor. birde meyve püresi ile doymuyorsa 1 tatlı kaşığı irmiği pişirip içine koyun meyve püresini o zaman bir öğün olarak yeter bebişlere. ben öyle yapıyordum ama artık alıştı sanırım tek püre yetiyor.
ömürr bu arada bebişin iyi kilo almış maaşalla dr bana 4.aydan sonra ayda 500 gr falan alır demişti
hahahaaa beğenmemiş demekki brokoliyi afacannsağol canım ya çok uğraşıyorum emziriyorum ek gıdaya tam geçmek istemiyorum kesin emmeyi bırakır benimki zaten ayakta emziriyorum iki aydır evde turluyoruz akşam sabah herşeyin tadını alınca mememi felan istemez biliyorum annem kaşık mama veriyodu gündüz bikaç kere verdiydi biberon istemiyomuş benim sütleri içmiyomuş dedimki keselim kaşık mamasını yoksa sütü içmiycek kaşıkla yemek istiyo sıpam işte herşeyi deniyoruz ama asıl olan sütüm ...tek damlasını ziyan etmemeye çalışıyorum içtiği kadar vericem valla içmezse yemeklerine katııp yine vericem...yeterki sütümü alsın çok debeleniyorum msn de kızlar biraz yüz verse keserdim sütü... anneme kalsa aç kalıyo bu çocuk verelim çorbaları diye bi ay önce başlamıştı bugün sebze püresi yapmış bakalım kuzum nasıl yiycek geçen gün brokoli tattırmışlar yüzlerine tükürmüş ....
bu arada kızlar kendi başınan uyutma tekniğimizi anlatayım bende..oğluş bi 10 gündür falan kendi başına uyuyo arada fire veriyoruz ama olucak okadar..önce iyice uykusunun gelmesini bekliyorum gözlerini ovuştırmaya başladığında emziğini takıp örtüsünü eline tutuşturuyorum doğru yatağa..tepinip dururken uyuyup kalıyo...inş. heepp böle devam eder
maş. tatlım Allah bozmasın daim olsun inşş
hayal gibi bize göre. emzik zaten almıyo. seninki de almıyodu nasıl alıştırdın canım ya?
amin canım saol..evet almıyodu uykuya dalmaya çalışırken mızırdanıyo önceden bigün acayip uykusu geldi ama bi türlü dalamadı bende aldım emziği azcık pekmeze batırdım verdim elimde tutum biraz ogün bugündür emiyo uyurken..sende dene 3.5 aylıktı benimki aldığında çok büyük rahatlık..
yanlızmışsın korkma oku üfle al paşanı koynuna uyu off mis gibi..
iyi akşamlar kızlar:)
bebişimin dişleri çıkacak diş yerleri belli olmuş yoldalar dişcikler:)
yalnız canım sıkıldı en son 900 gr almıştı bir ayda..şimdi 600 gr almış sadece..
boyu 66 cm olmuş kilosu 6400
bugün 4 ayımız bitti iyimi sizce kilo boy?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?