2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın kızlar 3 gündür giremed,m misafirlerim vardı öyküşü sevmek için geldiler kaldılarda sabah öykğm 8 de kalktı yatakta oyaladım olcak gibi değil dolaştık evin içinde yoruldumm büyüyünce dahada ağırlaşcak ayaklarımda sallamaya alıştırmam lazım ayağğımdasalladım uyudu şükür geçmişe bakarkende biraz okudum sonra yamlışlıkla çıktım bende regl oldum sütüm azaldımı bilmem ama öncelere göre 2 haftadır daha az ama bebeğim doyuyo bbebeğini kontole götürenler olmuş maşallah
dün sabah kızım uyandı geç yattığı için sabah emer tekrar uyurdu emzirdim uyudu beşiğine koydum yatım bende hemen ağladı tekrar uykusu kaçmasın diye emzirdim uyudu yatırdım tekrar ağlama ama kucağıma alıralmaz uyuyoo anladımki kokumu istiyo babamızı kovduk yataktan kızımla uydum ama korktumda açıkcası ya alışırsa diye surda 1 aay onunlayım sonrası daha kötüolur ama şükür bugün herzamanki gibiydi inşallah herkes iyidir zaman bulursam geçmişe de bakayım ha buarada kızım fışkırarak kusuyo az ama fışkırıyo yani önceki gibi ağzının yanından kusmuyp sorun mudur acaba reflü olabilirmiş nette öyle yazıyo başına gelen varmı kızlar doktorla görüşen

iyi pazarlar arkadaşlar..gerçi bugün pazar pek uğrayan olmaz..acayip gergin bi gece geçirdim..oğlan deli etti beni akşam 7 de kaşıkmaması yedi 8 gibi uyudu..gece 12 de uyanır gibi oldu herzamanki gece mamasınıyaptım içme emziği verdim uyudu sabah altıda yine uyanmak üzereyken mama aptım yine içmedi deli oldum bu saçte kadae akşamki mamayla durdu artık dayanamadım kaşık maması yaptım ağzını kocaman aça aça yedi..anlaşıldı benim oğlan biberon mamasınıda bıraktı artık..

birazdan arklar kahvaltıya gelecek ama ben kabus bi gecenin adından saçlar dimdik gözler mosmor geziniom evde. bebek görmeye kahvaltıya mı gelinir ya görmyin bebek nolur yanii
otuz kere uyanmışımdr gece heralde. ahh emirim ahhhhhh

tubA geçmiş olsun benim başıma bi kere geldi o da nezleydi emir fışkırarak kusuyodu..

iyi pazarlar herkese...
Tuğba geçmiş olsun canım..
Şeyma, Sarpla Eymen benziyor valla, önce memeyi bıraktılar, şimdi bebek sütünü... sarp da artık öyle pek keyifle içmiyor, kahvaltı meyve püresi falan seviyor. milupa sütlü pirinçli aldım dün, bakalım onu da sevecek mi? bir de bebe bisküvisi verdim demiştin ya, bizim doktor bebe bisküvisi değil normal pötibör bisküvi kat kahvaltısına demişti, sen de öyle yap istersen...
Nidah, kolay gelsin canım...
biraz geçmişe bakayım...

şeyma bende gümüşhaneliyimm sakaryada iş dolayısla oturuyoruz canımm hemsehriçıktık çok sevindim belki oğluluşun aç değildir canım benim kız acıkmadan memeyi bile almıyoo beklebiraz daha
gökçen hasta falan değil inş da olmazc canım senin durumunda çok kötü ya inş uykusu düzene gier oğlşunn

saol canım a.s.

napcaz biz bunlarla canımya. dr.a sordum olsun içmesin diyo e tv lerde mamalar bağışıklık sistemi için şart diyo deli oluyorum valla elimde 3 çeşit mama var bunlar bitsin milupanın milumilinin 2 numarasını alıcam plus lezzet yazıyo üstünde içer belki..bu bildimiz bisküvilermi elimdeki bitsinde ondan alayım bide

yaa ne güzel bende sevindim..ama ben sanırım enson 2-3 yaşlarında gitmişim..hatırlamıyorum bile...gidip görmeyi çok istiyorum ama..

kafayı yicem ya ne kadar beceriksizlestim..oğlanın pantolanlarının paçasına lastik takayım dedim genişliğini ayarlayamıyorum..3-6 ay alıp bel lastiğini kessem daha kolay olurdu valla bune yaa

biz bebişi 3 aylıktan beri bastırıyoruz kısa süreli bi sorun olmadı ve bence bebeğim bi çok bebeğin yapamadığı şeyleri yapıyo çok güçlü kasları var maşallah daha bi haftalıkken başını dik tutuyodu,şimdi babası karşıya geçiyo çağırıyo bende kollarının altından tutuyom babasına kadar adım atıyo gayet güzel,yüzüstü dönüp ayaklaklarıyla kendini ittiriyo bi de kolunu öne atabilse emekleyecek, ana kucağına koyup bağlamasam hoop aşağı iniyo hiç haberim olmuyo ))) belki yaptıklarım yanlış ama yazmak istedim

kızlar yanlış anlamayın her bebeğin gelişimi ayrıdır ,bunları şunun için yazdım siz onu bastırmazsanız zarar vermiycek şekilde bebiş nasıl yapacak kasları nasıl gelişecek mesela be yere koyuyorum mızıldansada almıyorum kendi kendine dönüyo emeklemeye çalışıyo çırpınıyo yani bişiyler yapıcam diye ,kolunu kurtaramıyodu mızıldanıyodu almadım kurtardı kendi

doğru söylüyosun canım..dr.larda bi tuaf zaten önce erken yaptırma der sonrada bu çıcuk niye hala yapamıyo..bende mecbur hem bastırıyorum hemde oturtuyrum ama kısa süreli çünkü kendi istiyo..eşimde adım attırıp duruyo deli gibi ben erken diye endişeleniyorum edim konusunda bide azda olsa iri olunca dr.umuz daha tam güçlenmemiş bacaklara yük bindirirsen böyle olur diye steteskopun plastik kısmını göstermişti eğmişti yani..

benim koca popo hala dönemiyo mesela ki bi çok bebişten büyük sağa sola atıyo kendini ama dönmek yok altını değiştirirkende poposuyla kendini geri geri attırıp kaçıyo..hepsi fark şeyler yapıyo opuyorumnanaktan

olabilir cnm benimki hiç kilolu olmadı hep normal gitti ,zaten dediğin gibi kendisi istiyo elini tutuğum anda kalkıyo :dance::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…