bu arada zonguldağın neresindesin[/QUgörev yerim gökçebey ama zonguldaklı değilim sen biliyormusun zonguldak'ı?
zonguldaklıyım ben..amma gökçebeyi ilk defa duydum merkezdeniz biz ablam anne tarafım orda küçüktür ama severim memleketimi
zonguldaklıyım ben..amma gökçebeyi ilk defa duydum merkezdeniz biz ablam anne tarafım orda küçüktür ama severim memleketimi
gökçebey devrekle çaycuma arasında ama yol üstünde değil yenice yolu üzerinde bilmeyebilirsin çünkü çok küçük 7 bin nüfusu var görev icabı burdayız bizde. herkesin memleketi tabi.sen sakarya dasın bab tarafı mı
gökçebey devrekle çaycuma arasında ama yol üstünde değil yenice yolu üzerinde bilmeyebilirsin çünkü çok küçük 7 bin nüfusu var görev icabı burdayız bizde. herkesin memleketi tabi.sen sakarya dasın bab tarafı mı
yok canım baba tarafım gümüşhane yabancısıyız sakaryanın eşiminişi dolayısıyla geldik kimsemiz yok burda eşimde samsunlu
10 gün tatil yaptık kızımla deniz sezonunu kapattık artık maşallah bu yaz iyi gezdik
saol canım a.s.iyi pazarlar herkese...
Tuğba geçmiş olsun canım..
Şeyma, Sarpla Eymen benziyor valla, önce memeyi bıraktılar, şimdi bebek sütünü... sarp da artık öyle pek keyifle içmiyor, kahvaltı meyve püresi falan seviyor. milupa sütlü pirinçli aldım dün, bakalım onu da sevecek mi? bir de bebe bisküvisi verdim demiştin ya, bizim doktor bebe bisküvisi değil normal pötibör bisküvi kat kahvaltısına demişti, sen de öyle yap istersen...
Nidah, kolay gelsin canım...
biraz geçmişe bakayım...
iyi pazarlar herkese...
Tuğba geçmiş olsun canım..
Şeyma, Sarpla Eymen benziyor valla, önce memeyi bıraktılar, şimdi bebek sütünü... sarp da artık öyle pek keyifle içmiyor, kahvaltı meyve püresi falan seviyor. milupa sütlü pirinçli aldım dün, bakalım onu da sevecek mi? bir de bebe bisküvisi verdim demiştin ya, bizim doktor bebe bisküvisi değil normal pötibör bisküvi kat kahvaltısına demişti, sen de öyle yap istersen...
Nidah, kolay gelsin canım...
biraz geçmişe bakayım...
şeyma bende gümüşhaneliyimm sakaryada iş dolayısla oturuyoruz canımm hemsehriçıktık çok sevindim belki oğluluşun aç değildir canım benim kız acıkmadan memeyi bile almıyoo beklebiraz daha
gökçen hasta falan değil inş da olmazc canım senin durumunda çok kötü ya inş uykusu düzene gier oğlşunn
kızlar yanlış anlamayın her bebeğin gelişimi ayrıdır ,bunları şunun için yazdım siz onu bastırmazsanız zarar vermiycek şekilde bebiş nasıl yapacak kasları nasıl gelişecek mesela be yere koyuyorum mızıldansada almıyorum kendi kendine dönüyo emeklemeye çalışıyo çırpınıyo yani bişiyler yapıcam diye ,kolunu kurtaramıyodu mızıldanıyodu almadım kurtardı kendi
doğru söylüyosun canım..dr.larda bi tuaf zaten önce erken yaptırma der sonrada bu çıcuk niye hala yapamıyo..bende mecbur hem bastırıyorum hemde oturtuyrum ama kısa süreli çünkü kendi istiyo..eşimde adım attırıp duruyo deli gibi ben erken diye endişeleniyorum edim konusunda bide azda olsa iri olunca dr.umuz daha tam güçlenmemiş bacaklara yük bindirirsen böyle olur diye steteskopun plastik kısmını göstermişti eğmişti yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?